Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Orosz-magyar tárgyalások megkezdésére adott utasítást Medvegyev


Akkor ez most az ide hurcolt zsidó atomtöltetekre (is) vonatkozik? Dmitrij Medvegyev orosz kormányfõ utasítást adott az illetékes hatóságoknak, hogy kezdjék meg a tárgyalásokat Magyarországgal a nukleáris és sugárbiztonsági egyezményrõl. Ezt a rendelkezést kedden írta alá a miniszterelnök és szombaton tették közzé az orosz kormány honlapján.

A kormányfõ utasításának szövege szerint a megállapodás a kormány felügyelete alá tartozó orosz Szövetségi Környezetvédelmi, Mûszaki és Nukleáris Ellenõrzõ Szolgálat (Rosztyehnadzor) és a magyar állami atomenergia felügyeleti hatóság (az Országos Atomenergia Hivatal) között jön létre az atomenergia békés felhasználása keretében való nukleáris és sugárbiztonsági együttmûködésrõl. Ezt szabályozza majd az egyezmény.
KapcsolĂłdĂł cikkek

Felminõsítést hoztak a portugál erõfeszítések
Vöröskereszteseket ejtettek túszul Donyeckben
Majdnem összeütközött egy orosz csatarepülõgép és egy utasszállító
Így reagált a Fehér Ház Putyin krími látogatására
Moody's: az EU-gazdaságok nem sínylenék meg az orosz recessziót
Goldman Sachs: negatív listán Magyarország

Az orosz kormány honlapján közölték, hogy a megállapodást a magyar fél kezdeményezte, minthogy szándékában áll fejleszteni az együttmûködést Oroszországgal a paksi atomerõmû négy energiablokkjának mûködtetésében, korszerûsítésében és mûködésbõl való kivonásában, valamint a két új energiablokk tervezésében, orosz tervezésû reaktorokkal való felszerelésében és beindításában.

Az orosz-magyar nukleáris- és sugárbiztonsági egyezmény tervezetét az orosz Szövetségi Környezetvédelmi, Mûszaki és Nukleáris Ellenõrzõ Szolgálat készítette el "figyelembe véve a japán Fukusima-Daiicsi (Fukusima-I.) atomerõmûben történt nukleáris baleset tanulságait".

Dmitrij Medvegyev utasításhoz az orosz kormány honlapján fûzött magyarázat szerint az orosz-magyar egyezmény magába foglalja majd az atomerõmûvek mûködési mutatóinak értékelését, a vészhelyzetekre való felkészülést és intézkedést, valamint az erre hivatott felügyeleti hatóság munkatársainak felkészítését. Az orosz kormány szándéka szerint a megállapodás az atomenergia békés felhasználása keretében célul tûzi ki a biztonsági kérdések szabályozását illetõ további területeken való együttmûködés fejlesztését is. Egyebek között az ellenõrzési tapasztalatok megosztásában.

Az egyezmény lehetõvé teszi a magyar nukleáris-, és sugárbiztonsági szabályozás rendszerének létrejöttét - állapította meg az orosz kormány.

A nukleáris energia békés felhasználásáról Magyarország és az Oroszországi Föderáció közötti együttmûködési megállapodást az idén január 14-én, Orbán Viktor miniszterelnök oroszországi látogatása idején írta alá Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter és Szergej Kirijenko, a Roszatom elnöke. A megállapodás keretében két új paksi erõmûvi blokk orosz közremûködéssel való megépítésérõl született egyezség, amelyre Oroszország mintegy 10 milliárd euró (3000 milliárd forint) hitelt nyújt Magyarországnak.
Link

Hozzászólások


#1 | kakas - 2014. május 10. 11:16:48
25.media.tumblr.com/db70815001b6961ae55904b4114bdc5c/tumblr_mznmz5dJ7R1r81o3no1_500.jpg
#2 | Niah2004 - 2014. május 10. 11:22:22
Miért van olyan elõérzetem, hogy nem csak atomerõmû lesz ott?
Nem mellesleg pedig a környéket ismerve a túloldalon, ha jön a híd, márpedig jönni fog, akkor kb 5 km a reptér és 10 az egyik exszovjet laktanya, a másik a város másik felén újabb kb 5 km-re. Kalocsáról beszélek.Pletykáltak arról is, hogy a reptér egyik végén a betonút "felnyílik" és hangárok találhatóak a föld alatt, ahol van pár rakéta vagy volt nem szép töltettel.
#3 | Niah2004 - 2014. május 10. 11:29:08
Ja és ha már összeesküvés:
simán el tudom képzelni hogy anno a laktanyákat úgy építették, hogy az érsekség állítólagos járatai (egyik barátom egyszer beleszakadt egy régi pince alakításakor) összekössék õket és akkor nyilván ezért nem hallani soha a médiában ezekrõl, mert a katonasághoz van köze. És ha a pletykák igazak, van olyan járat, amely 80 km hosszú, más pletykák szerint meg lovas szekér nagyságúak. De lehet csak urban legend az egész. :D
#4 | Perje - 2014. május 10. 15:07:18
A januári szerzõdés aláírása után indult be erõteljesebben az amerikaiak ukrán tevékenysége. Tartok attól, hogy ismét beleköpnek a levesbe. Kíváncsi vagyok, ezt a paksi bõvítést mivel fogják megakadályozni, mivel már a orosz gáztól megfosztottak bennünket.
#5 | Leandros - 2014. május 10. 19:50:45
Ezt a rendelkezést kedden írta alá a miniszterelnök és szombaton tették közzé az orosz kormány honlapján."2014. május 10., szombat 10:39 MTI2014. május 10., szombat 07:00, frissítve: szombat 15:06 , forrás: MNO, szerzõ: NT mno.hu/data/cikk/1/22/56/76/cikk_1225676/orban_kossuthter_hm_fekvo.jpgÉlõben közvetíti május 10-én, szombaton 15 órától a Parlamentbõl az mno.hu, a Hír Televízió és a Lánchíd Rádió Orbán Viktor miniszterelnöki beiktatását és felszólalását, majd az azt követõ beszédét a Kossuth térre szervezett nagygyûlésen. "
HA CSAK AZ ESKÜTÉTELTÕL MINISZTERELNÖK, AKKOR KI VOLT Õ KEDDEN???!!!
#6 | mormota1968 - 2014. május 11. 07:15:57
Niah2004! Érdekes, amiket írsz. Én ezekrõl még nem hallottam, pedig van némi kötödésem Kalocsához. Naponta hallom a falunk felett eldübörgõ csapatszállító repülõk hangját, igaz azok valószínûleg Kecskemét mellõl szállnak fel. Szerintem már hordják befelé a NATO katonákat. Mert ilyen azért nem volt Szerbia bombázása óta, hogy mindennap hallani ezeknek a légcsavaros repülõknek a mély zúgását. Mi mindenrõl nem tudhatunk mi még? Azt meg nem bánnám, ha megtorpedóznák a paksi idõzített atombomba bõvítését. Már réges-rég be kellett volna zárniuk és betonszarkofágot húzni rá, mert már rég lejárt a szavatossága. Ami meg a földrengés állóságát illeti, a HAARP-al akkor csinálnak sokkal nagyobb földrengést az atomerõmû közvetlen közelében, amit már nem bír ki, amikor csak nekik tetszik. Igaz, azt a környezõ országok is csúnyán megszívnák, ha Paks bedurranna. Mi meg itt a hatáskörén belül fõleg. Miért nem lehet megvalósítani inkább Egely György fúziós erõmûvét? Annyi de annyi magyar találmány van, amivel környezet kímélõ módon lehetne áramot elõállítani, de persze az ilyen találmányokat elsüllyesztik jó mélyre valami irattárolóba, a feltalálókat meg el lehetetlenítik, vagy meggyilkolják. A zsidók tényleg minden fejlõdésnek a gátlói, megakadályozói, ahogy "Voltaire" írta róluk anno. Soha nem szabadulunk már meg tõlük? Addig amíg itt ülnek a nyakunkon nem lesz fejlõdés, felvirágzás, csak pusztulás és szenvedés.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.