Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Erre még sosem volt példa: Ateista TV indul


Keleti istenes, nyugati istent-ellensegg... J√ļliusban els√Ķ √≠zben indul ateista t√©v√©csatorna az Egyes√ľlt √Āllamokban - k√∂z√∂lte p√©nteken internetes kiad√°s√°ban a USA Today c√≠m√Ľ napilap.

A Roku internetes streaming-lej√°tsz√≥val foghat√≥ csatorna m√∂g√∂tt az American Atheist elnevez√©s√Ľ szervezet √°ll, amelynek eln√∂ke, David Silverman kedden, a Stanford Egyetemen jelentette be a h√©t minden napj√°n 24 √≥r√°ban jelentkez√Ķ ad√°s elind√≠t√°s√°t. Becsl√©se szerint a m√Ľsorok, amelyeket a New Jersey √°llambeli Cranfordban tal√°lhat√≥ st√ļdi√≥ koordin√°l√°s√°val fognak k√©sz√≠teni, 7 milli√≥ h√°ztart√°sba jutnak majd el.

Ez a csatorna lesz az els√Ķ - amelynek nev√©t Silverman egyel√Ķre nem √°rulta el -, amelyet teljes eg√©sz√©ben az istentagad√°snak szentelnek majd. A USA Today szerint az Egyes√ľlt √Āllamokban jelenleg t√∂bb mint 100 kereszt√©ny √©s n√©gy zsid√≥ t√©v√©csatorna m√Ľk√∂dik. A New York-i The Daily News 300 vall√°si tematik√°j√ļ telev√≠zi√≥s ad√≥r√≥l tud.

Az ateista, humanista √©s szabadgondolkod√≥ k√∂z√∂ns√©gnek sz√°nt m√Ľsorok, legal√°bbis a kezdeti id√Ķszakban, ingyenesen lesznek majd foghat√≥k. A k√≠n√°latban egyebek k√∂z√∂tt az American Atheist kor√°bbi kongresszusain felvett anyagok, tudom√°nyos ismeretterjeszt√Ķ ad√°sok, valamint ateista bloggerek √©s csoportok √°ltal elk√©sz√≠tett bet√©tek szerepelnek majd. A Richard Dawkins Alap√≠tv√°ny √°ltal is t√°mogatott csatorn√°n megism√©tlik majd Madalyn Murray O'Hair, a szervezet 1995-ben meggyilkolt alap√≠t√≥j√°nak k√©t √©vtizeddel ezel√Ķtt k√©sz√≠tett The Atheist Viewpoint (Az ateista n√©z√Ķpont) c√≠m√Ľ sorozatot is.

Murray 1963-ban az egyik felperes volt abban az √ľgyben, amelyben az amerikai legfels√Ķbb b√≠r√≥s√°g elrendelte, hogy a k√∂zp√©nzb√Ķl fenntartott iskol√°kban sz√ľntess√©k meg a k√∂telez√Ķ bibliatanulm√°nyokat. A k√∂z√∂s im√°ds√°got 1962-ben tiltott√°k ki a k√∂zoktat√°si int√©zm√©nyekb√Ķl.

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2014. mŠjus 10. 14:26:09
Ateist√°nak √°lc√°zott tv lesz jujdej√≥ vezet√©ssel. Jav√≠tani fog a 100:4 ar√°nyon. V√©gs√Ķ csap√°st kezdenek m√©rni a kereszt√©nys√©gre. Bizony√°ra m√°shol is k√∂vet√Ķi akadnak.
#2 | postaimre - 2014. mŠjus 10. 14:39:53
Perje ez most azt jelenti, hogy az eddig teistának mondott, de valójában anti-teista mellé direktben jön egy ateista is?
#3 | Perje - 2014. mŠjus 10. 14:54:55
Jön minden, ami mocsok és árt az emberiségnek.
Csak a kereszt√©nys√©ggel van probl√©m√°ja a fick√≥nak. Id√©zet egy r√≥la sz√≥l√≥ cikkb√Ķl:
Silverman’s work “protects everyone,” said Hildy: “It protects Muslims, it protects Jews, it protects Scientologists. As far as I’m concerned, he is a hero.”
#4 | keepfargo - 2014. mŠjus 10. 17:27:52
What¬īs next; Satanist-Tv ?
#5 | kakas - 2014. mŠjus 10. 18:24:36
37.media.tumblr.com/e0283a827e5d2b60e1c555f16ac0a005/tumblr_mssy7qyGRQ1shbndxo1_500.jpg
#6 | baktria - 2014. mŠjus 11. 16:16:16
Sátánista fekete misét rendeznek a Harvard egyetemen

http://www.hidfo....-egyetemen

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.