Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Letiltott√°k a magyar h√ļst Oroszorsz√°gban


Besz√°ll√≠t√°si tilalmat rendelt el Oroszorsz√°g gyakorlatilag a teljes magyar h√ļsiparral szemben – √≠rja a hvg.hu.

Gyakorlatilag a teljes magyar h√ļsexport fogad√°s√°t letiltotta Oroszorsz√°g saj√°t √©s az orosz v√°muni√≥ ter√ľlet√©n √°llateg√©szs√©g√ľgyi okokra hivatkozva - √≠rja a hvg.hu egy orosz rendeletre hivatkozva, amit a Roszszelhoznadzor, az orosz √©lelmiszeripari- √©s mez√Ķgazdas√°gi term√©kek √°llami fel√ľgyelete adott ki.

A dokumentum azt √≠rja, m√°jus 14-t√Ķl h√ļsimport korl√°toz√°st l√©ptet √©letbe 14 magyarorsz√°gi c√©ggel szemben. A list√°n a legnagyobb magyar h√ļsipari c√©gek √©s Oroszorsz√°gba sz√°ll√≠t√≥ h√ļsexport√Ķr√∂k szerepelnek.

Oroszorsz√°g janu√°r v√©g√©n a Litv√°ni√°ban bejelentett afrikai sert√©spestis miatt tiltotta meg az √©l√Ķsert√©s, a sert√©sh√ļs √©s a feldolgozott sert√©sh√ļsterm√©kek besz√°ll√≠t√°s√°t az EU tag√°llamaib√≥l. Febru√°r elej√©n Kardev√°n Endre, a Vid√©kfejleszt√©si Miniszt√©rium √©lelmiszerl√°nc-fel√ľgyelet√©rt √©s agr√°rigazgat√°s√©rt felel√Ķs √°llamtitk√°ra febru√°r elej√©n m√©g arr√≥l besz√©lt, hogy Oroszorsz√°g m√°rciusra rem√©lhet√Ķen feloldja az Eur√≥pai Uni√≥ tag√°llamaira, √≠gy Magyarorsz√°gra is vonatkoz√≥ behozatali tilalmat – √≠rja a lap.

Akkor azt mondta, el√©rt√©k, hogy a Roszszelhoznadzor, az orosz √©lelmiszeripari- √©s mez√Ķgazdas√°gi term√©kek √°llami fel√ľgyelete egy h√©t m√ļlva megkezdje 21 magyarorsz√°gi sert√©sh√ļs √ľzem, export√Ķr c√©g √©s h√ļsfeldolgoz√≥, valamint sert√©stelep ellen√Ķrz√©s√©t. A k√©t hetes ellen√Ķrz√©st√Ķl a tilalom felold√°s√°t v√°rt√°k, de a jelek szerint ennek az ellenkez√Ķje lett az eredm√©ny. A hvg.hu megkereste a Nemzeti √Člelmiszerl√°nc-biztons√°gi Hivatalt (N√ČBIH) az orosz l√©p√©ssel kapcsolatban, de egyel√Ķre nem √©rkezett v√°lasz.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | postaimre - 2014. mŠjus 10. 20:33:29
Magyar helyett brazil disznót esznek majd az oroszok Pápai Csaba 2014. 05. 10. 18:56


√Čhes diszn√≥ makkal √°lmodik.
(közmondás)

A v√°rttal ellent√©tes eredm√©nyt hozott az orosz √©lelmiszer-fel√ľgyelet magyarorsz√°gi sert√©sfeldolgoz√≥kn√°l v√©gzett vizsg√°lata.

Az ellen√Ķrz√©st s√ľrget√Ķ vid√©kfejleszt√©si miniszt√©rium az orosz √©lelmiszer-ellen√Ķr√∂k l√°togat√°s√°t√≥l azt v√°rta, hogy egy k√ľl√∂nmeg√°llapod√°ssal feloldhatj√°k a janu√°r v√©ge √≥ta az √∂sszes EU-tag√°llammal szemben bevezetett, az √©l√Ķsert√©sre √©s a sert√©sh√ļsra, illetve annak sz√°rmaz√©kaira egyar√°nt vonatkoz√≥ oroszorsz√°gi importtilalmat. Az illet√©kes orosz hat√≥s√°g, a Roszszelhoznadzor azonban ahelyett, hogy a vizsg√°lt c√©gek janu√°r v√©g√©n felf√ľggesztett exportenged√©ly√©t √ļjra megadta volna, m√°jus 14-iki hat√°llyal olyan c√©geket is tilt√≥list√°ra tett, amelyek eddig nem is sz√°ll√≠tottak az orsz√°gba.
http://vs.hu/magy...medium=rss
#12 | Kedvesi - 2014. mŠjus 10. 20:40:15
Imre, te is tudod j√≥l, ennek m√°r √©vekkel ezel√Ķtt meg kellett volna √©p√ľlnie, sokkal jobban sakkban tudn√°k tartani most ezeket a Kijevi zsid√≥kat, mik√∂zben Eur√≥pa zavartalanul kapn√° a g√°zt, Putyin egy l√∂v√©s n√©lk√ľl lerendezn√© √Ķket.
#13 | postaimre - 2014. mŠjus 10. 21:11:55
Kedvesi, megcs√ļsztak √©s "meg is szeppentek". 2009 volt a "v√°lt√≥√©v", mikor meg√©rtett√©k, hogy nincs "idej√ľk".

N√©mi k√∂z√ľnk van ehhez asszem.

Az √ļj orosz nukle√°ris doktr√≠na
Sun, 2009/12/13 - 18:17

A nemzetk√∂zi politika megfigyel√Ķinek tulajdonk√©ppen nem kell csod√°lkozniuk, ha Moszkva egy √ļj nukle√°ris doktr√≠n√°t jelent be, ami nem z√°r ki egy „prevent√≠v atomt√°mad√°st“ bizonyos k√∂r√ľlm√©nyek fennforg√°sa eset√©n.

Ez az √ļj doktr√≠na annak az egyenes k√∂vetkezm√©nye, hogy az USA √©s a NATO a hidegh√°bor√ļ befejez√©se √≥ta tervszer√Ľen Oroszorsz√°g beker√≠t√©s√©nek a politik√°j√°t folytatja, bele√©rtve a kiv√°ltk√©pp kitart√≥ √©s nyugtalan√≠t√≥ terveket egy rak√©taelh√°r√≠t√≥ rendszer telep√≠t√©s√©re Lengyelorsz√°gban √©s a Cseh K√∂zt√°rsas√°gban. Ez az USA-nak az 1950-es √©vek √≥ta el√Ķsz√∂r egy nukle√°ris prim√°tust, azaz egy megel√Ķz√Ķ atomcsap√°s lehet√Ķs√©g√©t biztos√≠tan√°. Moszkv√°nak a NATO eszkal√°ci√≥j√°t tekintve m√°s lehet√Ķs√©ge nem volt. Ezen t√©boly k√∂vetkezt√©ben a vil√°g ism√©t k√∂zelebb ker√ľlt egy l√©p√©ssel egy lehets√©ges atomh√°bor√ļhoz egy t√©ves katonai √©rt√©kel√©s miatt.
http://www.old.sz...s-doktrina

N√©ccsak a Vasember 2-t! A cs√ļnya gonosz is Igor √©s az amerikai √úgynok is Natasa ROMANOV, de mindez a SILD, vagyis a PAJZS, ami ugye a rak√©tapajzs...

http://filmekyout...ber-2.html
#14 | talpi - 2014. mŠjus 11. 07:07:09
Perje!
Bizony mondom igazad van, hiszen Vitya-Vi-Szarjonovics, s√°b eszgoj, annyira benyalt a keny√©r ad√≥inak, hogy ez innen kezdve term√©szetes k√∂vetkezm√©ny. √Čn sem tenn√©k m√°st. Majd most a m√©-dia, elkezdi harsogni, "hogy az a piszkos, mocskos, orosz....", stb, t√∂nkre tette a besz√°ll√≠t√≥it, na ez a sok, mert ezt ez a v√©gletekig lealjasodott, haza√°rul√≥, idegen √©rdekek szolgahad korm√°nya-korm√°nyai tett√©k. Maga az orosz csak megfelel√Ķ v√°laszt adott. Na akkor mi van, ha az √©n "ker√≠t√©semet" szaggatja a szomsz√©d "kuty√°ja" el√Ķsz√∂r csak "r√°sz√≥lok"de ha nem hagyja abba, akkor pof√°n r√ļgom a"szomsz√©ddal" egy√ľtt.
#15 | Perje - 2014. mŠjus 11. 14:49:18
√Ātverte eg√©sz Eur√≥p√°t a szankci√≥ra val√≥ r√°vev√©ssel Amerika. Saj√°t gazdas√°gi √©s politikai √©rdekeink ellen√©re tesz√ľnk. Ezt mondja az ir√°ni t√°bornok is.
http://www.regnum...00211.html
#16 | Perje - 2014. mŠjus 11. 16:47:01
Costa Ric√°ban egy √ľgyv√©d beperelte az eln√∂k√∂t az√©rt, mert csatlakozott az Irak elleni h√°bor√ļhoz. A fick√≥ nyert, mert nem k√©nyszer√≠tette senki az √°llamf√Ķt arra, hogy bevigye az orsz√°g√°t egy olyan h√°bor√ļba, amit az Ensz nem hagyott j√≥v√°.
http://www.altern...g-iraq-war
#17 | Perje - 2014. mŠjus 12. 15:19:45
Kimaradtunk h√°l' Istennek a mai orosz ellenes szankci√≥k 3 fordul√≥j√°b√≥l n√©h√°ny kisebb orsz√°ggal egy√ľtt:
http://www.newsru...tions.html

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.