Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Letartóztatták a kuruc.info tulajdonosát


Tess√©k csak figyelni a link alatti riportot √©s a k√©peket? Terrorist√°k? Tetszik √©rteni mi√©rt tologatj√°k m√©g az √©n √ľgyemet is? Rohadt zsid√≥ banda, mi? N√©gy nap ut√°n pedig kiengedt√©k Varga B√©l√°t. Lehet, hogy m√°r csak h√≥napjai vannak a site-nak?

Letart√≥ztatt√°k a kuruc.info oldal tulajdonos√°t az Egyes√ľlt √Āllamokban. Majd n√©gy nappal k√©s√Ķbb √≥vad√©kkal kiengedt√©k.

Varga B√©la √°ll√≠t√≥lag √©letvesz√©lyesen megfenyegetett egy magyar szervezetet k√©pvisel√Ķ √ľgyv√©di irod√°t, amely az oldal miatt cit√°lta b√≠r√≥s√°g el√© Amerik√°ban. K√∂zben az √ľgy√©szs√©gi sz√≥viv√Ķ azt mondja, hogy t√∂r√∂ltetn√©k a honlapon tavaly megjelent holokauszttagad√≥ cikket; √©s minden az √ľgy√©szek akarata szerint alakul, a kurucot lekapcsolhatj√°k n√©h√°ny h√≥nap m√ļlva. L√°szl√≥ P√°l √∂ssze√°ll√≠t√°sa.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | GERRY - 2014. mŠjus 11. 12:10:15
Mint tudhass√°tok - vagy eddig nem mondtam volna? - m√°sod√°ll√°sban borb√©ly (nem Az a "Borb√©ly" ) vagyok - most, hogy v√©ge a dalosfesztiv√°lnak, bej√∂tt hozz√°m egy fiura fazon √©s k√©rt, hogy borotv√°ljam meg... r√∂gt√∂n el√∂ is vettem a PShop-borotv√°mat √©s megborotv√°ltam... k√∂zben elmes√©lte, hogy h√≠vj√°k Br√ľsszelbe szag-meg√©rt√∂nek, ami a lemezkiad√°s mellett nagyon j√≥ mell√©k√°ll√°s... Elv√°llalta! Tudja, hogy magyar sz√°rmaz√©k vagyok, miel√∂tt kiment az ajt√≥l, visszak√©rdezett, hogy ismerek-e egy G-Audi nev√ľ helyes gyereket, mert valaki (benfentes sz√∂ke n√∂ Br√ľsszelb√∂l) azt mondta, hogy f√©lelmetesen j√≥ a korrepet√°ll√°sban, j√≥l forog a nyelve, meg j√≥l mozog a sz√°ja, de nem tudja mit jelent az Audi el√∂tt az a "G";)... ezt a G-t √©n sem √©rtem... gay? goj? gerinces? gonosz?s_*_hol ... nem v√°laszoltam neki √©rdemben, de azt mondtam, hogy szem√©lyesen ugyan nem ismerem de diplom√°spatikusan (mint borb√©ly, ugye - m√ļltb√≥l maradv√°nyilag - patikus is voln√©k) √©n is sok j√≥t hallottam r√≥la, erre felcsillan√≥ szemmel /borotv√°lva m√°r sz√©p szemei voltak!/ azt v√°laszolta, hogy meg fogja keresni,mert neki fontos a j√≥ sz√°jmozg√°s√ļ partner, csak m√©g nem tudja borotv√°lkoz√°s el√∂tt vagy ut√°n keresse... ezt √©n se tudtam!s_*_kukk

Igy nézett ki borotvállalkozás elött:

postaimre.net/kepek/eurovision1-1.jpg

... és után:

postaimre.net/kepek/eurovision1-2.jpg


arop√≥... tudj√°tok mi√©rt volt r√©gen a borb√©ly patikus is? ... ha megv√°gta a vend√©get, r√∂gt√∂n ott volt a sebtapasz, √©rleszor√≠t√≥ a keze√ľgy√©ben!:D
#12 | zsarkocsaba - 2014. mŠjus 11. 13:10:37
s_*_jog "... de nem tudja mit jelent az Audi elött az a "G"...."

Tal√°n GR√ďSZ-t is jelenthet???!!
s_*_luci
#13 | postaimre - 2014. mŠjus 11. 15:51:48
Es ist ein européjer!

Gerry, l√≠ra √©s epika mind fika, ha sz√≥lsz, nagyot sz√≥l a kicsi is, ha Nagyra tereled a sz√≥tlans√°g nem bab√©r, a s√∂rt sem sorra m√©rik a hab√©r'. A korona m√°r √≠gy is a mi√©nk, a fogunkra √ľlve √°lmodik √≥lomt√∂m√©sr√Ķl, melyet m√°s agy√°ba kellett volna r√©g verni √≥lmos botokkal sz√°razon √©s p√≠zen, nem elbukva a "ki a zsid√≥" quizen, de lesz ez m√©g m√°sk√©pp is, ha l√°ttok j√°rni v√≠zen! B√°r tett√ľnk, l√©t√ľnk √°r√°n lett√ľnk legal√°bb vagy t√≠zen.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.