Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Les√∂p√∂rt√©k a holokauszt-t√ļl√©l√Ķk Magyarorsz√°ggal szembeni kereset√©t


Micsoda "v√©letlen"! Az amerikai f√Ķv√°rost mag√°ba foglal√≥ Columbia ker√ľlet b√≠r√≥s√°ga a joghat√≥s√°g hi√°ny√°ra hivatkozva elutas√≠totta helyi id√Ķ szerint p√©nteken 14 holokauszt-t√ļl√©l√Ķ kereset√©t, amelyben a felperesek k√°rp√≥tl√°st k√∂veteltek a magyar √°llamt√≥l, a Magyar √Āllamvasutakt√≥l (M√ĀV) √©s a Rail Cargo Hungari√°t√≥l (a M√ĀV Cargo jogut√≥dj√°t√≥l) azon a c√≠men, hogy nem kaptak j√≥v√°t√©telt az alperesekt√Ķl a v√©szkorszakban elszenvedett jogtalans√°gok√©rt.

Az amerikai b√≠r√≥s√°gnak nincs joghat√≥s√°ga az √ľgyben - √°llap√≠totta meg Beryl Howell b√≠r√≥. A d√∂nt√©sr√Ķl a Miami Herald c√≠m√Ľ lap sz√°molt be a honlapj√°n, "szokatlanul hossz√ļnak" nevezve a 97 oldalas √≠t√©letet.

A felperesek, akik nem neveztek meg konkr√©t k√°r√∂sszeget, k√©t sz√∂vets√©gi jogszab√°lyra hivatkoztak. Az egyik kiv√©teleket tesz lehet√Ķv√© a k√ľlf√∂ldi √°llam mentess√©g√©r√Ķl rendelkez√Ķ t√∂rv√©ny al√≥l, a m√°sik pedig az amerikai √°llampolg√°rs√°ggal nem rendelkez√Ķ szem√©lyek sz√°m√°ra biztos√≠t lehet√Ķs√©get arra, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok ter√ľlet√©n k√ľlf√∂ldi mag√°nszervezetek ellen elj√°r√°st kezdem√©nyezzenek.

A b√≠r√≥ meg√°llap√≠totta, az alpereseket nem lehet perbe fogni az Egyes√ľlt √Āllamokban. Egy amerikai b√≠r√≥ - √≠rta - nincs abban a helyzetben, hogy "meg√°llap√≠tsa, egy k√ľlf√∂ldi √°llam elegend√Ķ er√Ķfesz√≠t√©st tett-e az√©rt, hogy j√≥v√°tegye azokat (a v√©szkorszakban elk√∂vetett) borzalmakat".

1944-ben kevesebb mint k√©t h√≥nap alatt √∂sszesen 147 vas√ļti szerelv√©nyen t√∂bb mint 430 ezer magyar zsid√≥t deport√°ltak koncentr√°ci√≥s t√°borokba, a t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©g√ľket Auschwitzba - jegyezte meg a Miami Herald.

Holokauszt-t√ļl√©l√Ķk √©s a lesz√°rmazottaik egy csoportja 2010-ben egy m√°sik pert is ind√≠tott Chicag√≥ban a M√ĀV √©s a magyar √°llam ellen. A Magyar Nemzet m√°rcius 21-√©n b√≠r√≥s√°gi forr√°sokra hivatkozva azt √≠rta, ez a per lez√°rult, miut√°n a fellebbviteli b√≠r√≥s√°g v√©gleg elutas√≠totta a keresetet, mert a felperesek nem mer√≠tett√©k ki az √∂sszes jogorvoslati lehet√Ķs√©get Magyarorsz√°gon.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kedvesi - 2014. mŠjus 10. 21:41:03
Egy zacskó híg fost, azt adtam volna nekik kárpótlásnak. Használati utasítás, lehet szipuzni.
#2 | Balu - 2014. mŠjus 11. 00:28:53
Im√°dom ezt a m√Ľsz√≥t, hogy "v√©szkorszak". Annyira magyar (formailag) √©s emellett (tartalmilag) annyira kiz√°r√≥lag zsid√≥. De k√©rdezhet√ľnk tov√°bb. Ha netal√°n bebizonyosodna a v√©rg√Ķz√∂s felt√©telez√©s, hogy a Lenin-fi√ļk mind egy sz√°lig zsid√≥k voltak, a lem√©sz√°roltak ut√≥dai vajh k√∂vetelhetnek-e k√°rt√©r√≠t√©st. Mert ugye perk√°lni - az √°llamon kereszt√ľl - √©n is perk√°lom nekik, pedig nemhogy √©n, de a nagyap√°m se volt "n√°ci", nemhogy "g√°zkamr√°ba" meg "szappannak" vagy "l√°mpaerny√Ķnek" k√ľldje a zsid√≥ besz√°ll√≠t√≥it, akiket mondjuk nem im√°dott, de az√©rt stabilan n√°luk v√°s√°rolt, mert j√≥ √°ron j√≥ √°rujuk volt √©s sosem k√©stek a besz√°ll√≠t√°ssal. Ha feldobta volna √Ķket, a saj√°t v√°llalkoz√°s√°t is becsukhatta volna. Szerintem esz√©be se jutott ez a vari√°ns. De az√©rt perk√°lok √©n is.
#3 | mormota1968 - 2014. mŠjus 11. 06:51:43
Mi magyarok mikor ny√ļjtjuk be m√°r a sz√°ml√°t? Soha? Nek√ľnk azt√°n van mit felsz√°molnunk a zsid√≥k fel√©, mert annyi k√°rt tal√°n egyetlen orsz√°gnak se okozott a szervezett zsid√≥s√°g nem hogy Eur√≥p√°ban, de az eg√©sz F√∂ld√∂n se, mint Magyarorsz√°gon. Mi nem √°ll√≠t√≥lagos 6 milli√≥ √°ldozat ut√°n k√©rhetn√©nk k√°rp√≥tl√°st a zsid√≥kt√≥l, hanem sok 10 milli√≥ ut√°n legal√°bb. A sok milli√≥ haz√°j√°t elhagy√≥ magyar√©rt? A Szib√©ri√°ba √©s a frontokra kihurcolt √©s √∂r√∂kre ott maradt magyarok√©rt? Trianon√©rt mikor fognak fizetni nek√ľnk? Vagy 1919-√©rt, 1956-√©rt, a komcsi korszakban elk√∂vetett n√©pirt√°s√©rt, a 6-7 milli√≥s abortusz√©rt, az elm√ļlt 24 √©v szenved√©sei√©rt? Mi√©rt nem teszi fel senki sem ezt a k√©rd√©st nekik, soha? Mi√©rt nincs senki, aki bepereln√© v√©gre a nemzetk√∂zi zsid√≥s√°got a magyarok ellen √©vsz√°zadokon √°t elk√∂vetett b√Ľn√∂k√©rt, Tiszaeszl√°ri, K√∂rmendi v√©rgyilkoss√°gok√©rt √©s a t√∂bbi? N√°lunk mi√©rt ilyen t√∂ketlenek, agyatlanok azok akik visszav√°ghatn√°nak a zsid√≥s√°gnak a saj√°t fegyver√ľkkel? Ami el√Ķrefel√© m√Ľk√∂dik, az m√Ľk√∂dik √°m visszafel√© is!!! A saj√°t fegyvereikkel kell legy√Ķzni ezeket a hihetetlen√ľl pof√°tlan √°lszemit√°kat, √°lzsid√≥kat. Min√©l jobban meg kell ismerni az ellens√©get, a gyenge pontjaikat √©s erre kiv√°l√≥an alkalmasak azok az internetes oldalak, amiken kereszt√ľl t√∂k√©letesen meg lehet ismerni a zsid√≥s√°g gyenges√©geit. Mindenkinek van gyenge pontja, na √Ķket is el lehet kapni azon kereszt√ľl. De senki nem, meri bev√°llalni, hogy megtegye a sz√ľks√©ges jogi l√©p√©seket √©s visszav√°gjon v√©gre ezeknek a nagypof√°j√ļ, magukat m√°r nagyon nyeregben √©rz√Ķ patk√°nyoknak. Ha k√°rp√≥tl√°st akarnak k√©rni a holokamujuk√©rt, forduljanak azok fel√©, akik az eg√©sz vil√°gh√°bor√ļt finansz√≠rozt√°k √©s t√∂k√©letesen tiszt√°ban voltak a koncentr√°ci√≥s munkat√°borok l√©tez√©s√©vel kapcsolatban, m√©g se tettek semmif√©le l√©p√©st, hogy kiments√©k a saj√°t fajt√°jukat Eur√≥p√°b√≥l. Ezt olyan neh√©z a pof√°jukba v√°gni? Csak hogy v√©gre elkussoljanak, mint mikor Luzs√©nszky Alfonzt t√°madt√°k a Talmud leford√≠t√°sa miatt. Az meg fejb√Ķl elmondott nekik n√©h√°ny id√©zetet az eml√≠tett k√∂nyvb√Ķl, mire azonnal befogt√°k a pof√°jukat. Ennyire nem lehet√ľnk birk√°k! Vagy m√©gis?
#4 | miskolcilaci - 2014. mŠjus 11. 09:32:12
Hmmmm. -Nem helyes a zsidó holokausztról beszélni, miközben a palesztin holokauszt zajlik.-
#5 | keepfargo - 2014. mŠjus 12. 07:11:40
a nagy kussol√°s az√©rt van, kedves mormota, mert a magyar m√°ra √ļgy √∂sszefon√≥dott a zsid√≥val, hogy √ļgy kell kikeresse a testr√©szeit; melyik a saj√°tja, melyik a zsid√≥√©. A nemzettestbe √≠gy lehet be√©p√ľlni: h√°zass√°g r√©v√©n, k√∂z√∂s biznisz sg√≠ts√©g√©vel √©s a kult√ļra kisaj√°t√≠t√°sa √°ltal, n√©vv√°ltoztat√°s, kikeresztelked√©s, √°lland√≥ hazudoz√°s √°ltal, arr√≥l, hogy magyar-zsid√≥ meg zsid√≥ magyar (mikor melyik el√∂ny√∂sebb, persze), √©s akinek ellenv√©lem√©nye volna azt lehetetlenn√© teszik, vagy anyagilag teszik t√∂nkre, esetleg megfenyegetik, vagy √©ppen elteszik l√°b al√≥l. Igy nem csoda, hogy ellenz√©k kev√©s van, nem hallani √∂ket, √©s a t√∂meg megy, amerre eddig is terelt√©k.
#6 | Perje - 2014. mŠjus 12. 15:38:55
Hamis a Misha
Kider√ľlt egy √ļjabb holot√ļl√©l√Ķ √≠r√≥n√Ķr√Ķl, hogy hazudott. Nem csak t√°bor nem j√°rt, m√©g nem is zsid√≥. A sikerk√∂nyve n√°lunk is megjelent:
http://444.hu/tag...defonseca/
http://www.dailym...ewish.html
Pedig izgalmasabb, mint a Dzsungel könyve. Ráadásul még Ukrajnában játszódik.
http://moly.hu/ko...kasok-kozt

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.