Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A Sátán köszöni jól van, a Földön rendben mennek a dolgok.


Tisztelt Hölgyeim és Uraim !

Jó néhány nappal ezelõtt úgy döntöttem, hogy a jövõben nem írok a honlapra, de a mostani egyszeri alkalommal megszegem a magamnak tett ígéretet. Ha valaki vissza nézi, láthatja, hogy amikor elõször került fel ez a genetikai "osztrák" hulladék a honlapra "dalával", leírtam, hogy meg fogja nyerni ! Megnyerte. Ez a történet ami itt Eurovizió címen zajlik, úgy talán utoljára az ABBA Waterloo-jánál szólt a zenérõl, azóta színtiszta politika és kultúr kampf ! A rohasztás magasiskolája, jó zsidó módra. Maga a tény, hogy egy ilyen hermafrodita genetikai gennycsomót ráerõltetnek nem akármilyen nyomással a korábban már szellemi söpredékké átnevelt gennycsomókra, ( gyengébbek kedvéért ez az "európai nép"), az azt jelenti, hogy a Világ elvesztette a túléléséért vívott harcát. Mondjuk ki, bevégeztetett ! Ez a legújabb fejlemény rávilágít tökéletesen, hogy miért van teljes vereségben a "fény", mert évszázadok szorgos és szisztematikus munkája nyomán, sikerült elültetni a totális sötétséget az emberek agyában azt fénynek hazudva. Nem tudok képesebben írni, talán érthetõ vagyok. De mondhatnám azt is, vagy úgy is, íme, a kereszténység révbe kormányozta az emberiséget. Az út véget ért. Most szakította át a zuhanó emberiség iszonyú tömege az áttörhetetlennek hitt Pokol fenekét, hogy onnan végleg a nincsbe, a teljes és visszavonhatatlan Nihilbe zuhanjon. Az ezutáni kis, vagy nagy viták feleslegesek .
A honlapról meg csak annyit, az itt eltöltött idõt újra magamra fordítom, a Világ megváltásának lehetõségét pedig átengedem, továbbá elnézést kérek mindenkitõl, hogy idõnként merészeltem szellemi óriásokkal, tévedhetetlenekkel vitatkozni. Mea culpa !

Detonator

Hozzászólások


#31 | Fidel - 2014. május 12. 19:11:47
s_*_kac
#32 | Perje - 2014. május 12. 21:41:00
Felháborító az is, hogy hazánkat egy magyarul sem értelmesen , sem helyesen beszélni nem tudó színes bõrû globál álompolgár képviselte, aki azt sem tudja valójában, mi fán terem a magyar népdal.

Oroszország nem vesz részt a jövõben ebben a dalversenyben. Megrendezik a saját vetélkedõjüket, az Eurázsia hangját. Eddig évente 40 milliót pazaroltak feleslegesen erre az eseményre.
http://www.novini...a%E2%80%9D

A dalverseny szlogenje, amelyben a kétlaki versenyzõ nyert: Join us! , a Csatlakozz hozzánk volt"
#33 | Kedvesi - 2014. május 12. 22:59:57
KĂłhnCsita. s_*_kac s_*_kac

Gerry egyébként miért ne? Belgium miniszterelnöke is buzi.

www.lanouvellegazette.be/sites/default/files/imagecache/pagallery_450x300/1864166201_ID7392478_rupoph_084752_H3P78D_0.JPG

www.hbvl.be/ahimgpath/assets_img_gvl/2011/07/01/1915170/elio-di-rupo-vrijdag-weer-naar-de-koning-id1862192-1000x800-n.jpg

és még talán zsidó is.
#34 | bandee - 2014. május 12. 23:15:37
A dal se semmi, amit Ă©nekelt.

"Törmelékben sétálok
Üvegen sétálok
Azt mondják bajkeverõk vagyunk
De azok az idõk elmúltak

Tükörbõl párosodni
Nem, az nem Ă©n vagyok
Az idegen közeledik
De ki lehet õ

Ma még nem ismerhetsz fel
A halványuló fényem repülésébõl

Feltámadok mint egy fõnix
A hamubĂłl
Többet akarok mint bosszút
Büntetést
Figyelmeztettelek
Mikor átváltozok
Mikor újjá születek
Tudod, hogy felemelkedek mint egy fõnix
De te vagy a tĂĽzem

Menj csak vissza a dolgaidhoz
Játszd el, hogy szabad vagy
Senki sem láthatta
mit tettél értem

Mert ma még nem ismerhetsz
Látnod kell
Hogy elhidd
A halványuló fényem szállásából

Feltámadok mint egy fõnix
A hamubĂłl
Többet akarok mint bosszút
Büntetést
Figyelmeztettelek
Mikor átváltozok
Mikor újjá születek
Tudod, hogy felemelkedek mint egy fõnix
De te vagy a tĂĽzem

Felszállok az égre
Te ledobtál, de
Ă©n repĂĽlni fogok

Feltámadok mint egy fõnix
A hamubĂłl
Többet akarok mint bosszút
Büntetést
Figyelmeztettelek
Mikor átváltozok
Mikor újjá születek
Tudod, hogy felemelkedek mint egy fõnix
De te vagy a tĂĽzem

th06.deviantart.net/fs70/PRE/i/2012/332/2/5/phoenix_by_darkheroic-d5g7m4m.png
#35 | bandee - 2014. május 12. 23:30:19
Nemmellesleg ha jól értem, (nem a dalból) a fõnix jelképezi a pusztító tüzet, amibõl aztán újjá születik valami új. (a monda szerint önmaga születik újra önmaga hamvaiból) Készülnek a nagy békére biztos.
#36 | mormota1968 - 2014. május 13. 08:43:03
Detonator! Nekem is voltak olyan pillanataim, mikor úgy voltam vele, ebbõl elég. Mikor elõször szembesültem évekkel ezelõtt a valósággal, pedig akkor még nem is volt se számítógépem, se internetem. Elõször az Echo tévé mûsoraiban szembesültem azzal, hogy valami nagyon nem stimmel itt, de akkor még nem értettem mi a baj. Nem értettem semmit. Aztán lett internet tévém és internetem és egyre többet tudtam meg a valóságról. Elõször találkoztam Imre elõadásaival, a zsidók által elkövetett borzalmakkal Gázában, Ciszjordániában és akkor én is nagyon besokaltam. De még egy évet kellett várnom rá, hogy szerezni tudjak egy használt számítógépet és még mélyebbre merülhessek az igazság mocsarába és bele is ragadtam rendesen. Sokszor szeretném feladni én is, de nem lehet. Nem lehet kiszállni, mert itt a mi községünkben nincs még egy olyan fanatikus, aki a helyembe léphetne. Én legalábbis nem tudok róla. Próbálom ébreszteni a népet és dühít, amit tapasztalok, az értetlenséget, az állandó lehurrogást, hogy "Hagyd már abba ezt a zsidózást!" Egyszerûen nem értik mirõl beszélek. Annyira sok , sõt rengeteg sábeszgój birka vesz körül, hogy csoda, hogy még az eszemnél vagyok. Annyira szembetûnõ a zsidók és ószövetségi cigányok uralkodása az országban, még is a többség egyszerûen nem vesz ebbõl észre semmit. Amíg nem ér ide is el a cigány terror szele, amíg van mit enniük, van hol lakniuk, van pénzük, esetleg még munkahelyük is, addig nagy ívben tojnak rá az itteni birkák, hogy bármit is tegyenek, vagy csak foglalkozzanak a nemzet bajaival, mások sorsával, akiknek már régen rossz. Én is szívesen hagynám a fenébe az egészet sokszor, de nem tehetem. Nem engedi a lelkiismeretem, a makacs, önfejû természetem, hogy tojjak az egészre. Sajnálom, ha ritkábban fogsz ez után bejelentkezni, én kedvelek. Ami szíveden a szádon. Ha mindenki ilyen lenne, a zsidó már rég elhúzott volna innét a búsba! Mert nem volna nyugta. De amíg ilyen sok a megalkuvó, kussoló, csendre intõ fosógép az országban, röviden sábeszgój, haza, nemzet és faj áruló, a maradék magyarság legádázabb ellensége, rosszabb még a zsidónál, cigánynál is, addig kellenek, nagyon is kellenek az olyan emberek, akik bele nyomják a az igazságot, a zsidó seggnyalók pofájába. Igazság szerint, itt a lakosságnak minimum a felét likvidálni kellene, mert annyi köztünk a haza, nemzet és faj áruló. Szóval, soha ne mond, hogy soha.

A kis osztrák buziról meg nincs véleményem. Normálisabb helyeken az ilyeneket agyonra kövezik egy gödörbe állítva. De legalábbis lágerbe küldik, mint genetikai hulladékot.
#37 | Perje - 2014. május 13. 15:49:33
#38 | Perje - 2014. május 13. 16:30:59
Már most figyelmeztetek mindenkit, hogy 25-én eu-parlamenti választások lesznek.:D
YouTube Videó
#39 | Fidel - 2014. május 13. 16:55:32
Erre gondolhatnak, mikor a globalis felmelegedesrol beszelnek.?!?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.