Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

H√©ber neon√°ciknak nevezte a zsid√≥ telepeseket √Āmosz Oz


Politikai vihart kavart Izraelben √Āmosz Oz vil√°gh√≠r√Ľ √≠r√≥nak a fiatal radik√°lis zsid√≥ telepesekr√Ķl sz√≥l√≥ kijelent√©se, amelyben h√©ber neon√°ciknak nevezte √Ķket. √Āmosz Oz p√©nteken Tel-Avivban a 75. sz√ľlet√©snapj√°t √ľnnepelte egy kultur√°lis esem√©nyen, ahol azokat a honfit√°rsait b√≠r√°lta √©lesen, akik enged√©ly n√©lk√ľl alak√≠tanak ki telepeket Ciszjord√°ni√°ban - jelentette az izraeli sajt√≥ra hivatkozva az MTI:


A Nobel-es√©lyesnek tartott, 1939-ben sz√ľletett izraeli √≠r√≥ 2010-ben Budapesten j√°rt a k√∂nyvfesztiv√°lon, az orig√≥nak adott interj√ļj√°ban akkor azt mondta, hogy "az izraeliek √©s palesztinok dr√°m√°j√°ban nincs rossz vagy j√≥. K√©t jogos ig√©ny √∂ssze√ľtk√∂z√©se okozza a trag√©di√°nkat. Azt gondolom, egy ilyen trag√©di√°nak k√©t v√©ge lehet. Shakespeare-i, amikor valamelyik oldal igazs√°ga gy√Ķzedelmeskedik, de mindenki meghal; vagy csehovi, amikor a szerepl√Ķk csal√≥dottan √©s megkeseredve, de √©lnek. Nem hiszek a hepiendben; a k√©t √°llam - izraeli √©s palesztin - egym√°s melletti l√©tez√©s√©ben hiszek".

Az √≠r√≥ el√≠t√©lte a zsid√≥ sz√©ls√Ķs√©gesek arab tulajdon elleni t√°mad√°sait is.

A sz√∂rny szem√©be kell n√©zn√ľnk √©s nev√©n kell √Ķt nevezn√ľnk. Olyann√° akartunk v√°lni, mint a t√∂bbi n√©p. Rem√©lt√ľk, hogy elj√∂n a nap, amikor lesz h√©ber tolvaj √©s lesz h√©ber szajha. Most m√°r vannak h√©ber neon√°ci csoportok is

- mondta az √≠r√≥, aki √ļgy fogalmazott, nem l√°t k√ľl√∂nbs√©get ezek k√∂z√∂tt a csoportok √©s az eur√≥pai neon√°cik k√∂z√∂tt, tal√°n csak annyit, hogy Izraelben ezek az emberek nacionalista k√©pvisel√Ķk t√°mogat√°s√°t is b√≠rj√°k.


Jobboldali politikusok √©lesen b√≠r√°lt√°k kijelent√©sei miatt az √≠r√≥t. "Az ilyen √∂sszehasonl√≠t√°sok a holokauszt lealacsony√≠t√°s√°hoz vezetnek" - mondta a Jedi√≥t Ahron√≥t c√≠m√Ľ lap szerint Uri Ariel lak√°s√ľgyi miniszter, a B√°jt Hajehudi (Zsid√≥ Otthon) nev√Ľ p√°rt tagja a korm√°nyban. A politikus √ļgy fogalmazott, nem lehet a "n√°cikat - akiknek minden t√∂rekv√©s√ľk m√°s n√©pek kiirt√°sa volt a faji fels√Ķbbrend√Ľs√©g nev√©ben - √∂sszehasonl√≠tani olyan emberekkel, akik graffitiket f√ļjnak √©s aut√≥kerekeket sz√ļrnak ki".
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2014. mŠjus 11. 23:06:20
√ďz a csod√°k csod√°ja. Ritk√°n tal√°lkozunk k√∂z√ľl√ľk ilyen j√≥zanul gondolkod√≥, hum√°nus, b√°tor emberrel. Ha t√∂bben lenn√©nek az √≠r√≥hoz hasonl√≥ felfog√°s√ļak, akik nem keresnek ments√©get saj√°t b√Ľneikre, igazs√°gtalans√°gukra, b√°tran szemben√©znek azzal, √©s m√©g ki is merik mondani, a vil√°g sokkal befogad√≥bb lenne vel√ľk .
#2 | keepfargo - 2014. mŠjus 12. 07:55:02
Uri Ariel, honnan tudod, hogy a nácik minden más népet ki akartak irtani? Hitler mondta neked személyesen? Na, látod, barom - már megint hazudsz.
Oz legalább megpróbál igazat mondani. Hol vagytok ti, többségi zsizsikek, ettöl? (Mint Makó-vecz Uru solymától?)
#3 | Balu - 2014. mŠjus 12. 09:03:57
Kezd elcs√©peltt√© v√°lni ez a n√°ciz√°s... kicsit olyan, mintha a rohadt-tetves-gennyl√°da-agyatlan-vadbarom m√°r nem lenne el√©g √©s ha valaki nagyondenagyon negat√≠vat akar mondani a m√°sikr√≥l, akkor bedobja a tromfolhatatlan √°szt: a N√ĀCI-t. Ami a sok gyagy√°s fejben m√°r r√©g ugyanaz, mint az antiszemita - csak ez√©rt h√∂rd√ľltek fel.

A Jobb Szektor pl. ZSID√ď - ezt egy Valentina Lyulya nev√Ľ, el√©gg√© zsir√°fos kin√©zet√Ľ le√°nyz√≥ k√∂z√∂lte a cseh k√∂zszolg√°lati t√≠v√≠ben, aki a Nemzetk√∂zi K√©rd√©sek Int√©zete (v. hogy ford√≠tsam - cseh√ľl "Asociace pro mezin√°rodn√≠ ot√°zky";) nev√Ľ - term√©szetesen - liber√°lis be√°ll√≠totts√°g√ļ NGO-n√©l dolgozik. Mivel a ly√°ny maga is valszeg zsir√°fka, neve alapj√°n pedig valahol "Ukrajn√°ban" lehetnek a gy√∂kerei, el√©g val√≥sz√≠n√Ľ, hogy nem kamuzott, meg h√°t mi√©rt is tal√°lna ki ilyet. Meg az√≥ta se c√°folta senki, csak nem verik nagy dobra. Itt a cseh vidij√≥:
YouTube Videů

Gyors √°tirat, mert b√°r m√°r p√°rszor belinkeltem, megd√∂bbent√Ķen kevesen tudtok itt cseh√ľl :D
---------------------------------
(Kérdés: a Jobb Szektort ugyanolyan veszélyesnek tartja-e, mint a berkutosokat)
VL: Nem, nem, ezen eg√©sz j√≥t mulattam, mert ez a "radik√°lis extr√©mista" csoportosul√°s, amit Jobb Szektornak neveznek - ennek az alapja a Trizub szervezet. R√°juk lehet mondani, hogy nacionalist√°k, de ha elolvassa a k√∂vetel√©seiket, azok el√©gg√© centrist√°k [? - rosszul √©rteni] - el√Ķsz√∂r is ... M√°sodsorban pedig a Jobb Szektor... a Jobb Szektor tagjai zsid√≥k. Ukrajnai zsid√≥k √©s azon k√≠v√ľl, hogy r√©gebben elmentek Izraelbe √©s valamilyen okb√≥l visszat√©rtek Ukrajn√°ba, a Cahal hadsereg√©ben kaptak kik√©pz√©st √©s most a Jobb Szektor tagjai.
K√©rd√©s: √Čs ha √∂sszehasonl√≠tjuk √Ķket a "Bander√°-sokkal" √©s m√°s t√∂rt√©nelmi ...
VL: Ez megint csak a bevon√°sa valaminek ... hogy is mondjam ... az ukr√°nok negat√≠v imidzs√©nek √©p√≠t√©se. A Bander√°-sok, akik le akarj√°k gyilkolni a zsid√≥kat √©s akik ott... nem is tudom mi mindent m√©g, amit ilyenkor szok√°s mondani. Jozef Zisels - aki az Ukrajnai Zsid√≥ Szervezetek Sz√∂vets√©g√©nek eln√∂ke - nos √Ķ ny√≠ltan kimondja, hogy kij√°r a Majdanra √©s egy√ľttm√Ľk√∂dik a Jobb Szektorral, hogy az √Ķ zsid√≥ ismer√Ķsei a Jobb Szektor tagjai. Sz√≥val... csak hogy tudjuk, mir√Ķl is besz√©l√ľnk...
---------------------------------
√Ātirat v√©ge. M√°r csak a "zsid√≥" vs. "n√°ci" c√©lir√°nyosan bevezetett fogalomzavar megvil√°g√≠t√°sa mi√°n.
#4 | postaimre - 2014. mŠjus 12. 09:08:26
Balu, értve, de ez az itteni jóbikra is detto!

Néccsak, talán a kép elmondja jobban, hogy is kell érteni a mit!

topwar.ru/uploads/posts/2014-05/1399698029_1.jpg

topwar.ru/uploads/posts/2014-05/1399773980_dtafvo3nv8q.jpg
#5 | Balu - 2014. mŠjus 12. 09:52:29
Imi,

√©s ezek a mosolyg√≥s j√≥l √∂lt√∂z√∂tt b√°csik is zsid√≥k? M√©g majd azt mondod, hogy (Szun-)Jat-szen-lyuk, Turcsino(szo)v vagy a nacionalista exkrementista Jaros is az... Te m√°r mindenhol zsid√≥kat l√°tsz, f√Ķleg ott, ahol t√©nyleg azok vannak.

Az√©rt ford√≠tottam le ennek a kis Juli√°nak a m√°sf√©l perces sz√∂sszenet√©t, mert azt is elmondja az√©rt, hogy a Jobb Szektor tagjai ukrajnai zsid√≥k, akik Izraelben kaptak kik√©pz√©st - majd ki tudja mi√©rt (na m√©gis mi√©rt baeg) a honv√°gyt√≥l gy√∂t√∂rve visszat√©rtek haz√°jukba, Kaz√°... bocs, Ukrajn√°ba. Ahol az√≥ta is alkalmazz√°k az izraeli t√ļtoraikt√≥l elsaj√°t√≠tott ismereteket: hogyan kell az utc√°n balt√°val l√°bat lev√°gni, besziv√°rogni egy √©p√ľletbe √©s ha megtelt menek√ľl√Ķkkel, akkor azokat egyenk√©nt legyilkolni √©s r√°juk gy√ļjtani a h√°zat, esetenk√©nt oroszokat akasztani az erd√Ķben, n√Ķkre l√Ķni meg ilyenek. √Črdekes, hogy a "bander√°sok" (a n√©vhasonl√≥s√°g Antonio Banderas-szal csup√°n a v√©letlen m√Ľve) a lengyeleket √©s pl√°ne a zsid√≥kat ugyan√ļgy r√ľhellt√©k, mint az oroszokat, de ezek m√°r neo-banderist√°k, mert csak az oroszokat ut√°lj√°k. Ami feljogos√≠tja √Ķket arra, hogy √∂lj√©k is √Ķket. Szerintem mondjuk most m√°r nem sok√°ig, de mindegy. √Čs szerintem eddig lehet, hogy j√≥l j√∂tt nekik ez a jobbszektoroz√°s, de a j√∂v√Ķben baj is lehet bel√Ķle: m√≠g egyetlen f√©nyess√©ges Neschman elveszt√©se h√°bor√ļs indok, a r√ľhes neon√°cik√©rt nem illik s√≠rni.

A J√≥biknak (meg a Fidesznek is) meg am√ļgy nagyon j√≥ a p√≠√°rja. Tegnap l√°ttam egy cikket az indexen, ahol azt √≠rt√°k (persze amolyan indexes szellemben), hogy Donyeckben az oroszok a "magyar"-r√≥l m√°r nem Pusk√°sra, hanem a J√≥bikra asszoci√°lnak √©s azt mint nemzeti p√°rtot √©rtelmezik. Amit nem lehet a szem√ľkre vetni, mert sajnos a magyarok legt√∂bbje is.
#6 | postaimre - 2014. mŠjus 12. 10:02:09
Balu eztet levélben kaptam.

Egy kis ukrán ki kicsoda, avagy kik akarnak "kiválasztattni" Bölcs Jaroszláv nagyfejedelem trónjára
Egy kis ukrán "who is who", azaz kik ácsingóznak ma Bölcs Jaroszláv ukrán nagyfejedelem trónjára, vagyis ki kinek a fia-borja.

Petro Alekszejevics Porosenko - apja Olekszij Valzman, anyja Evgenyija Porosenko, felvette anyja csal√°dnev√©t, az ukr√°nok „csokol√°d√©ny√ļl” n√©ven emlegetik, mivel √©dess√©ggy√°rai vannak. Milli√°rdos, √Ķ finansz√≠rozza a Jobb Szektort, √©s √∂v√© az √ļj hatalom sz√≥cs√∂ve, az 5 TV-csatorna is. Ukrajna eln√∂ke szeretne lenni m√°jus 25-√©n.

Julia Vladimirovna Timosenko - apja √∂rm√©ny zsid√≥, Vladimir Abramovics Grigjan, anyja f√©lzsid√≥, Maria Joszifovna Nelep, nagyapja Abram Kelmanovics Kapitelman, Timosenko a f√©rje csal√°dneve, szeret tiszta feh√©r „menyasszonyi” ruh√°ban fell√©pni a politikai rendezv√©nyeken. Ukrajna eln√∂ke szeretne lenni m√°jus 25-√©n.


Arszenyij Petrovics Jacenyuk - anyja Maria Grigorjevna Bakaj, a neves ukrajnai talmud√©rtelmez√Ķ, Bakaj rabbi egyenes lesz√°rmazottja, fia Arszenyij szabadidej√©ben szcientol√≥gus. Ukrajna eln√∂ke szeretne lenni m√°jus 25-√©n.


Vitalij Vladimirovics Klicsko - nagymama Tamara Jefimovna Etinzon, profi ökölvívó világbajnok, Ukrajna elnöke szeretne lenni május 25-én, ám Victoria Nuland, USA-államtitkár ezt nagyon nem szeretné.

Oleg Jaroszlavovics Tagnyibok - nagymama csal√°di neve Frotman, n√Ķgy√≥gy√°sz √©s forradalm√°r, a Majdan „h√Ķse”, √Ķ is az eln√∂ki v√°laszt√°s k√∂r√ľl t√©bl√°bol, Nuland szerint s√ļlytalan szem√©lyis√©g, nem felel meg a c√©lnak.

Artem Filippenko
Tarnopol, Ukrajna


A j√≥bik szerepe n√°lunk is ugynaz, ez nem k√©rd√©s, csak itt nem a zeu-ba, hanem a zeu-b√≥l-b√Ķl...de ir√°ny√≠tott robbant√°s ez, hogy sz√©pen d√Ķlj√∂n le az az √©p√ľlet, mik√∂zben a hely√©n m√°r √©p√ľl a m√°sik a le nem d√Ľt√∂tt k√∂vezet√©b√Ķl.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.