Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ukrán kormányzó: Hitler felszabadító volt


Meghökkentõ beszĂ©det tartott az ukrán kormánypárt kĂ©pviselõje, az ukrajnai Herszon megye kormányzĂłja. A Hitlert Ă©ltetõ beszĂ©det második világháborĂşs szovjet veteránok elõtt tartotta – a tömegbõl egy kisgyerekes nõ felment a pĂłdiumra Ă©s elvette a mikrofonját.

Jurij Odarcsenko, az ukrajnai Herszon megye kormányzója május 9-én, a Gyõzelem napi ünnepségen tartott, többek között veteránok elõtt elmondott beszédében azt mondta, Hitler felszabadítóként érkezett a Szovjetunió területére. A kormányzó szerint Hitler célja az volt, hogy Sztálin rabsága alól felszabadítsa az embereket.

A téren összegyûlt tömeg kifütyülte a kormányzót, egy nõ megpróbálta kiragadni a kezébõl a mikrofont.

Jurij Odarcsenko, a Julija Timosenko mögött álló kormánypárt, a Batykivscsina (Haza) párt tagja.
Link

Hozzászólások


#11 | Perje - 2014. május 12. 14:04:05
Most hogy megtudtam, hogy Hitler "felszabadító" volt a Szovjetunióban, azt is megmagyarázhatná valaki, hogy a többi, általa lerohant országot mi alól szabadította fel? Mi volt a feladata pld. Rommelnek az afrikai sivatagban?
Csak nem a skorpiók alól mentesített? Vajon miért nem álltak a führer mellé a demokrácia elkötelezett hívei,az amerikaiak és britek, mint ahogy most teszik? Õk talán helyeselték a sztálinizmust ?
Ha elfogadjuk azt, hogy egy külföldi hadsereg több ezer kilométer mélyen benyomul egy másik ország területére halált,vért, szenvedést ,pusztulást hagyva maga után, akkor felmentjük azokat is, akik lerohanták hamis indokkal, de szintén "nemes cél" által vezérelve Vietnamot, Afganisztánt, Líbiát és Szíriát, stb.
Nem tudom elhinni, hogy egy nagyhatalom vezetõje álmatlanul forgolódik hónapokon keresztül amiatt, hogy egy másik országban sínylõdik egy nép és felszabadítóért kiált. Német és magyar katonák százezreit áldozta volna fel azért, hogy könnyebb élete legyen a szovjet népnek?
Megoldhatták volna egy mostanság divatos külföldrõl irányított vezetõcserével. Igaz, akkor a mûkincseket nem vihették volna magukkal.
#12 | Kedvesi - 2014. május 12. 16:42:26
Perje, azért annyit biztos tudsz a történelembõl hogy a Rommel vezette Africa-Corps az olaj miatt volt, hogy Amerika meg a Britek elõtt megszerezzék az olajat, a Román Ploesti olajfinomítót sem véletlenül foglalták el a németek, de nem csak nekik kellett, csak õk szerezték meg elõbb.
Egyébként az oroszok - a Szovjetunió - is lerohanta Afganisztánt hogy kijjebb tolja a határait, a háborúsdit csinálja ma is mindenki, csak ha egy mód van rá akkor nem tankokkal, hanem bankokkal, az oroszok is taktikáznak olyanokkal hogy eladósítják bankokon keresztül a kelet-európai országokat aztán vagy mennek õk vagy elõreküldik a Kíniakat, hogy foglalják le nekik a területet, mert Kína ugye nagyban Afrikára meg USRAEL-re pályázik, de az oroszoknak elõkészítik az elõretolt helyõrséget is, ahova viszont már be is mennek.
Kína legtöbbször csak a tõkét adja, a rubell mögött meg a Yüan áll, tehát mindegy, valamennyire, mert Cína csak a profitra megy, az oroszok viszont a területet is megcélozzák.
#13 | Leandros - 2014. május 12. 18:32:10
Vajon miért nem álltak a führer mellé a demokrácia elkötelezett hívei"
Ha egyszer a világ menetét, eseményeit idõtlen idõk óta ugyan az a pár uralkodó család vezényli, akkor nincs ország ország ellen. Ez csak illúzió mint a szabadság, és demokrácia.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.