Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Toki√≥ m√°r 27 milli√≥s n√©pess√©gfogy√°ssal is kiegyezne a k√∂vetkez√Ķ 50 √©vre


√ď, ki mert√©k mondani? N√°lunk is ez van, csak itt az olt√°sok, permet, v√≠z, √©lelmiszer √©s tudat-l√©lekm√©rgez√©s mellett a zsid√≥-cig√°ny biol√≥giai fegyvert is bevetett√©k. √ögy l√°tom a n√°ci-korszak ott is vissza fog j√∂nni.
Egy jap√°n korm√°nybizotts√°g optimista becsl√©sei szerint a megfelel√Ķ int√©zked√©sek meghozatala eset√©n √∂tven √©ven bel√ľl 100 milli√≥ k√∂r√ľl stabiliz√°l√≥dhatna az orsz√°g jelenleg 127 milli√≥s, de rohamosan fogy√≥ n√©pess√©ge.
A bizotts√°g jelent√©se, amely kedden ker√ľlt a Kyodo h√≠r√ľgyn√∂ks√©g kez√©be, el√Ķsz√∂r nevez meg konkr√©t n√©pesed√©si c√©lokat Jap√°n j√∂v√Ķj√©re n√©zve. Kor√°bbi el√Ķrejelz√©sek szerint ha a jelenlegi trendek nem v√°ltoznak, akkor az alacsony sz√ľlet√©si r√°ta miatt 2060-ra 87 milli√≥ra fogyna a szigetorsz√°g lakoss√°ga.

"Rem√©lj√ľk, hogy a kabinet osztani fogja v√°ls√°g√©rzet√ľnket" - mondta Mimura Akio, a bizotts√°g vezet√Ķje a j√∂v√Ķbeli kil√°t√°sokr√≥l kedden.

A bizotts√°g egyebek mellett azt javasolta, hogy Jap√°n dupl√°zza meg a csal√°di p√≥tl√©k √∂sszeg√©t, engedjen be t√∂bb k√©pzett k√ľlf√∂ldi munkaer√Ķt, valamint t√°mogassa a Toki√≥b√≥l √©s k√∂rny√©k√©r√Ķl val√≥ elv√°ndorl√°st, mivel a f√Ķv√°rosban a legalacsonyabb a sz√ľlet√©si r√°ta.

A t√°rsadalom fogy√°sa √©s √∂reged√©se miatti gazdas√°gi k√°rok elker√ľl√©se √©rdek√©ben pedig az id√Ķs emberek munk√°ra √∂szt√∂nz√©s√©t is mag√°ban foglalj√°k a bizotts√°g javaslatai.

Jap√°nban az 1970-es √©vek √≥ta cs√∂kken a sz√ľlet√©si r√°ta, √©s az egy sz√ľl√Ķk√©pes kor√ļ n√Ķre jut√≥ 1,41 gyermekkel az egyik legalacsonyabb a vil√°gon.

A mostani jap√°n korm√°ny m√°r t√∂bb tervvel is el√Ķ√°llt a negat√≠v demogr√°fiai folyamatok gazdas√°gi hat√°sainak ellens√ļlyoz√°s√°ra, az egy√©bk√©nt konzervat√≠v Abe Sindz√≥ korm√°nyf√Ķ egyebek mellett a n√Ķk munkaer√Ķ-piaci r√©szv√©tel√©nek t√°mogat√°s√°t hangoztatja, amely kultur√°lis-t√°rsadalmi beidegz√Ķd√©sek miatt rendk√≠v√ľl alacsony Jap√°nban. Ugyanakkor szak√©rt√Ķk szkeptikusak azt illet√Ķen, hogy a jap√°n n√©pess√©gfogy√°s meg√°ll√≠that√≥ vagy visszaford√≠that√≥ lenne.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | monguzking - 2014. mŠjus 13. 08:50:34
√Čn az√©rt nem l√°tom tragikusnak ha mondjuk 80 milliora cs√∂kkenne le jap√°n lakoss√°ga mivelhogy igaz√°bol t√∂bbet nem is fog tudni eltartani jap√°n f√∂ld--√©n arra sz√°mitok hogy k√∂rnyezeti √°rtalmak s tulhal√°sz√°s miatt nagyon fog cs√∂kkeni tengeri hal√°szat hozama s persze f√∂ldb√∂l is egyre kevesebb √©lelmiszer hozamok lesznek--igy √∂nmag√°ban az hogy cs√∂kken l√©tsz√°muk az nem baj
#2 | postaimre - 2014. mŠjus 13. 08:57:57
Monguz, Japánnak költöznie kell! Szerintem ide is jönnének, mint "HUN" nép és azért "segít be" a V4-nek is....

Nagy j√°tszma ez √©s persze a plebs m√©g csak sejteni se akarja mir√Ķl is van sz√≥. Nincs baj vel√ľk, ide m√°r b√°rki j√∂het, b√°rmikor, b√°rmi√©rt....
#3 | Kedvesi - 2014. mŠjus 13. 10:15:08
Imre ha val√≥di rokonai j√∂nnek a magyarnak, annak m√©g √∂r√ľlhet is... csak a jap√°n n√Ķket meg kell tan√≠tani magyarul, mert az a hang amin megsz√≥lalnak olyan mint amikor az egerek cincognak. De h√°t pl, az egyetemeken is egyre t√∂bb a Kazah di√°k. √Āll√≠t√≥lag az oroszok lerohant√°k az ingatlant, ezt nem hiszem el, mert egy √°tlag orosz ember mi√©rt akarna ide j√∂nni? √Čhezni? Amikor a f√©l orsz√°g √©hezik? √ćgy ezzel kapcsolatban rosszat sejtek, viszont valami seszel-szigeteki ak√°rkik is ide j√∂nnek, k√©rd√©s, azok minek? Mi√©rt nem maradnak otthon? Nem akarunk vel√ľk √©lni, nem az√©rt mert ellens√©gek lenn√©nk, vagy ut√°ljuk √Ķket, csak a kult√ļr√°t nem volna rossz meg√Ķrizni.
#4 | Perje - 2014. mŠjus 13. 15:56:02
M√©g v√©letlen√ľl sem hozz√°k √∂sszef√ľgg√©sbe a n√©pess√©gfogy√°st Fukushim√°val, pedig a f√Ķ ok abban lehet.
#5 | Leandros - 2014. mŠjus 13. 18:23:52
Perje! Fukusima az csak 1 dolog. De amir√Ķl m√°r p√°r √©vtizede ny√≠ltan dum√°lnak jap√°nban, hogy a pasik kukaca kezd cs√Ķd√∂t jelenteni, mert a l√©nyeg a karrier √©s az agyuk elfelejtette, hogy az √©let az nem az!
#6 | Perje - 2014. mŠjus 13. 18:29:02
Leandros,
Azokat a kukacokat is befoly√°solja a sug√°rz√°s, de m√©g a mobil telefonok is. Egyre t√∂bbet lehet err√Ķl olvasni.
#7 | Gutai Zub - 2014. mŠjus 13. 19:19:43
27 millió?

Kicsit t√∂bb mint sz√°z √©vvel ezel√Ķtt Jap√°n lakoss√°ga √∂sszesen 30 milli√≥ felett volt.
A szigetek nem lettek nagyobbak.
A h√Ķs √©s b√°tor szamur√°jok kihaltak,(a sziget √Ķslakoss√°ga is) helyett√ľk j√∂ttek a szapora "businessman" √°l-szamur√°jok.......
#8 | postaimre - 2014. mŠjus 13. 19:28:59
Gutai, √©rdemes jap√°n filmeket n√©zni, moderneket. Perverzebb, torzabb t√°n alig van a piacon. Szerintem hi√°ba vannak majdnem annyian azon a kis szigeten, mint az oroszok a m√°sikon, azon a nagyon, legal√°bb 90%-uk haleledelnek se j√≥ m√°r. Hozz√°k az √°tlagot. Ett√Ķl f√ľggetlen√ľl is √°t kell telep√ľlni√ľk √©s ezt tudj√°k. Beteg egy t√°rsadalom az is.
#9 | GERRY - 2014. mŠjus 13. 19:32:38
Ez tettszik: "a pasik kukaca" - ezt is csak egy nö tudja leírni :D

ez pedig "... kezd cs√Ķd√∂t jelenteni, mert a l√©nyeg a karrier √©s az agyuk elfelejtette, hogy az √©let az nem az!" - sajnos nem √≠gy van.

Ez az √©let. A t√ļl√©l√©s. Ha nem √≠gy csin√°lod akkor m√©sz a s√ľllyeszt√∂be. Ezt egy itt √©l√∂ jap√°n ismer√∂s√∂m mondta, aki egyszer√ľen elmenek√ľlt a stressz el√∂l, kb 15 √©ve. Most lehet 50 √©ves, s b√°r a jap√°nok arca nek√ľnk "kortalanabb" mint a vil√°g t√∂bbi n√©p√©√©, de rajta legal√°bb 60 √©vet l√°tok. √ögy is √©rez. F√∂iskolai tan√°rb√≥l emelt√©k ki egy nagyv√°llalat vezet√∂j√©nek, p√©nzt annyit kapott amib√∂l nyugodtan meg tudott volna √©lni √©lete v√©g√©ig, de 5 √©v alatt belerokkant √©s a csal√°dja is sz√©thullott. Nem igaz√°n √©rzi mag√°t biztons√°gban a mai napig, mert b√°rmikor r√°tal√°lhatnak olyanok akiknek nem tetszett, hogy elj√∂tt k√∂z√ľl√ľk. De a jap√°n "kisemberek" (elvileg a k√∂z√©poszt√°lyt jelent√∂ r√©tegek) se k√©pesek nyugodtan √©lni, a munkatemp√≥ √©s a hatalmi elit teljesen amortiz√°lta a t√°rsadalmat...
Akik ott élnek azoknak a legnagyobb hajtóerö a "megfelelési kényszer"... de ha ez nem felel meg valakinek akkor az vagy belerokkan, vagy kiutálják a többiek és abba rokkan bele.

Csak arr√≥l ne √°lmodozzunk, hogy itt - Eur√≥p√°ban, vagy a "fejlett vil√°gban" - jobb lesz a helyzet 10-20 √©v m√ļlva... ha lesz egy√°ltal√°n vil√°g.
#10 | Perje - 2014. mŠjus 15. 10:37:34
J√≥ h√≠r az √ļjabb vil√°gh√°bor√≥ tervez√©si id√Ķszak√°ban az, hogy az amerikai tud√≥sok kifejlesztettek egy √ļj gy√≥gyszert, amely megv√©di azok √©let√©t, akik nagyobb d√≥zis radioakt√≠v sug√°rz√°st kaptak. Az √°llatk√≠s√©rleteket m√°r elv√©gezt√©k. A gy√≥gyszer akkor hat, ha a sug√°rz√°s ut√°ni 24 √≥ra alatt m√°r alkalmazt√°k.
http://en.ria.ru/...eport.html

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.