Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az al-Kaida és a drogbárók megvoltak, most jöhet Putyin


Korm√°nymegb√≠z√°sra seg√≠tettek al-kaid√°sok meggyilkol√°s√°ban, besz√°lltak az amerikai korm√°ny drogellenes h√°bor√ļj√°ba, √©s a ny√°ri fociv√©b√© biztons√°gi szem√©lyzet√©t is √Ķk k√©pzik ki. Ezt √°ll√≠tja legal√°bbis a sajt√≥ egy titokzatos √©s ellentmond√°sos amerikai c√©gr√Ķl, amely zsoldosokkal seg√≠t annak, akit√Ķl √©pp felk√©r√©st kap. Most Ukrajn√°ban is √Ķket gyan√≠tj√°k, ott √°ll√≠t√≥lag √©ppen Putyin ellen b√©relt√©k fel √Ķket.

Egy amerikai c√©g n√©gysz√°z zsoldosa seg√≠t Ukrajn√°ban a kijevi √°tmeneti korm√°nynak. Az Academi ukrajnai tev√©kenys√©g√©r√Ķl a Bild Am Sonntag n√©met lap √≠rt a h√©tv√©g√©n a n√©met sz√∂vets√©gi titkosszolg√°latra hivatkozva. Az inform√°ci√≥ hamar v√©gigfutott a sajt√≥n, f√Ķleg az orosz lapok kapt√°k fel, mint bizony√≠t√©kot a k√∂zvetlen amerikai beavatkoz√°sra.

Maga a cég tagadja, hogy Ukrajnában tevékenykedne. Embereik nem szolgálnak Ukrajnában, és nem is terveznek ilyen tevékenységet, állította Suzanne Kelly, a cég igazgatóhelyettese a Die Zeit német lapnak.

Nem ez az els√Ķ alkalom, hogy az Academi vagy a hozz√° kapcsolhat√≥ t√°rsas√°g neve felmer√ľl az ukrajnai konfliktusban, de mindig tagadt√°k az √©rintetts√©get. M√°rciusi k√∂zlem√©ny√ľkben azt is √≠rt√°k, nincs semmif√©le kapcsolatuk Blackwater nev√Ľ szervezettel - az akkori pletyk√°k szerint ugyanis ilyen n√©v alatt m√Ľk√∂dnek az Academi emberei Ukrajn√°ban -, vagy annak kor√°bbi tulajdonos√°val, Eric Prince-szel.

A Blackwater n√©v nem v√©letlen√ľl ker√ľl el√Ķ a pletyk√°kban: az Academit kor√°bban √ļgy h√≠vt√°k, hogy Xe Services, m√©g kor√°bban pedig Blackwater USA volt a nev√ľk. A c√©g egy biztons√°gi mag√°nv√°llalkoz√°s, amely egy 2007-es v√©res √ľgy kapcs√°n lett k√∂zismert. Abban az √©vben √Ķsszel egy bagdadi keresztez√Ķd√©sben 17 civil √°ldozattal j√°r√≥ l√∂v√∂ld√∂z√©sben vettek r√©szt az embereik, akik amerikai diplomat√°k v√©delm√©re kaptak megb√≠z√°st a korm√°nyzatt√≥l.

A h√≠rhedt Nisz√ļr t√©ri v√©ront√°s miatt az ott l√∂v√∂ld√∂z√Ķ blackwateresek ellen elj√°r√°s indult, √©s m√©g h√©t √©vvel az esem√©nyek ut√°n is tart. N√©gy ember ellen tavaly √Ķsszel emeltek v√°dat, az √∂t√∂dik fegyveres, aki feltehet√Ķen el√Ķsz√∂r l√Ķtt a t√©ren, egy ember√∂l√©ses v√°dat m√°r meg√ļszott, h√©tf√Ķn m√°s v√°dak miatt √°llt megint b√≠r√≥s√°g el√©.

A Blackwater kor√°bbi vezet√Ķi ellen emellett fegyverekkel val√≥ vissza√©l√©s miatt indultak elj√°r√°sok, ezek er√Ķsen megt√©p√°zt√°k a c√©g h√≠rnev√©t. Ez az √ľgy tavaly v√©get √©rt, gyakorlatilag mind az √∂t √©rintett meg√ļszta.

2009-ben azt√°n arr√≥l √≠rt a New York Times, hogy a CIA m√©g 2004-ben a Blackwater embereit b√©relte fel, hogy egy al-Kaida-tagok meggyilkol√°s√°ra ind√≠tott titkos k√ľldet√©sben vegyenek r√©szt. A c√©g emberei tervez√©ssel, kik√©pz√©ssel √©s megfigyel√©ssel is seg√≠tett√©k a CIA-t. Ez m√©g Leon Panetta CIA-f√Ķn√∂k sz√°m√°ra is csak √©vekkel az akci√≥ ut√°n der√ľlt ki. Kider√ľlt az is, hogy a c√©gnek t√∂bb titkos szerz√Ķd√©se is van a CIA-val, √©s egym√°s kik√©pz√Ķb√°zisait is rendszeresen haszn√°lj√°k.

Az egyre rosszabbul cseng√Ķ Blackwater nevet v√©g√ľl 2009-ben lecser√©lt√©k, √©s egy √©vvel k√©s√Ķbb az alap√≠t√≥ - Eric Prince volt tenger√©szgyalogos - eladta a t√°rsas√°got egy befektet√Ķi csoportnak. A v√°llalkoz√≥ h√°rom √©ve √°ll√≠t√≥lag Abu-Dzabi sz√°m√°ra szervezett hasonl√≥ mag√°nhadsereget, azt√°n a Wall Street Journal most janu√°rban m√°r arr√≥l √≠rt, hogy a f√©rfi m√°r egy k√≠nai √°llami √≥ri√°sv√°llalattal k√∂zeli kapcsolatban √°ll√≥ c√©g vezet√Ķje. Ez a Frontier Services Group nev√Ľ c√©g els√Ķsorban logisztikai szolg√°ltat√°sokat k√≠n√°l olyanoknak, akik afrikai √°sv√°nykincseket termelnek ki. Prince a lapnak azt mondta, nem sz√°nd√©kozik √ļjra mag√°nhadsereget toborozni.

Az √©vente t√∂bb t√≠zezer embert kik√©pz√Ķ Academi k√∂zben igyekszik elhat√°rolni mag√°t a rossz h√≠r√Ľ el√Ķzm√©nyekt√Ķl. M√°rciusi k√∂zlem√©ny√ľkben is jelezt√©k, Prince mag√°n√°l tartotta a Blackwater c√©gn√©vhez f√Ľz√Ķd√Ķ jogokat, az Academi vezet√©se pedig "borzaszt√≥ nagy er√Ķfesz√≠t√©seket tett, hogy felel√Ķs, √°tl√°that√≥ v√°llalati erk√∂lcs√∂t" teremtsen. Ett√Ķl f√ľggetlen√ľl az Academivel kapcsolatban egyetlen h√≠rad√°s sem mulasztja el eml√©keztetni az olvas√≥kat a t√°rsas√°g zavaros m√ļltj√°ra.

Blackwaterk√©nt emlegette √Ķket a The Nation amerikai magazin, amikor arr√≥l sz√°molt be √°prilis v√©g√©n, hogy a c√©g √©szak-karolinai kik√©pz√Ķb√°zis√°n (amely az egyike legnagyobb ilyen b√°zis a vil√°gon) k√©pezi ki a 2014-es braz√≠liai fociv√©b√© biztons√°g√°ra vigy√°z√≥ 170 ezer f√Ķs biztons√°gi szem√©lyzet egy r√©sz√©t. Ugyan√≠gy hivatkozott r√°juk a BBC spanyol kiad√°sa 2012-ben, amikor arr√≥l adott h√≠rt, hogy az amerikai korm√°ny mag√°nc√©gekhez szervezi ki a drogellenes h√°bor√ļt.

Nem csak az Academi/Xe/Blacwater biztos√≠t ilyen fegyveres szolg√°ltat√°sokat. Olive, Aegis, DynCorp, Kbr Inc., SAIC, Triple Canopy, Custer Battles, Sharp E!nd International, Kroll Inc. - sorolja a hasonl√≥ v√°llalkoz√°sok neveit Pecz√∂li √Ākos, a Hadtudom√°nyi Szeml√©ben megjelent 2012-es tanulm√°ny√°ban. Pecz√∂li szerint az afganiszt√°ni √©s iraki h√°bor√ļt k√∂vet√Ķen az amerikai politika sz√°mottev√Ķ √°ldozatok n√©lk√ľl igyekezett eredm√©nyt felmutatni, √©s ennek ig√©nye h√≠vta √©letre ezeket a t√°rsas√°gokat, amelyek azt√°n sok ter√ľleten √°tvett√©k a hadsereg szerep√©t. Gyakorlatilag kiszervezt√©k mag√°nk√©zbe az eg√©sz iraki √ļjj√°√©p√≠t√©st, √©s a megb√≠z√°st nyert mag√°nv√°llalatok a bizonytalan biztons√°gi k√∂rnyezetben egyre ink√°bb belefolytak a harci tev√©kenys√©gbe is, √≠rja.

A p√©ld√°t m√°s √°llamok is k√∂vett√©k. Pecz√∂li megeml√≠ti, hogy az orosz Gazprom energiaipari √≥ri√°sc√©g 2007 √≥ta rendelkezik t√∂rv√©nyben adta jogos√≠tv√°nyokkal saj√°t hadsereg szervez√©s√©re, amely ak√°r h√°zkutat√°st, k√∂z√ļti ellen√Ķrz√©st is tarthat, illetve p√©ldak√©nt hozza az Orjol (sas) nev√Ľ orosz t√°rsas√°got. Ez szint√©n t√∂bbnyire volt elitkaton√°k k√∂z√ľl toboroz, √©s "angolsz√°sz t√°rsaihoz hasonl√≥an ugyancsak a gazdas√°gi t√©rfoglal√°s √©s poz√≠ci√≥szerz√©s egyik eszk√∂ze".
http://www.origo....cegek.html

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kameleon - 2014. mŠjus 13. 13:53:13
Egy a "színház"!

Koszovóban is megvethette lábát az al-Kaida
http://magyarnemz...dmore=5870

"Al Kaida" -- az USA hadseregének irreguláris harci csapata
YouTube Videů

http://magyarnemz...t=0#c58777

USA t√°mogat√°s√°val gyilkolj√°k az oroszokat Ukrajn√°ban
www.thenewstrans.com/wp-content/uploads/2013/11/black-water-in-pakistan.png
JESUIT POPE AGENDA ~ MEET THE TEMPLARS, KNIGHTS OF MALTA AND BLACKWATER/XE EXTERMINATORS
http://magyarnemz...t=0#c73787

kepfeltoltes.hu/111230/Jesuit_Wars_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A jezsuitákról mondták...
http://magyarnemz...c_start=10
#2 | Kameleon - 2014. mŠjus 13. 14:46:29
Mesterlövész sebesíthette meg a luhanszki népi kormányzót

Merényletet követtek el kedden a kelet-ukrajnai Luhanszk megye önjelölt népi kormányzója, Valerij Bolotov ellen.

A h√≠rt Vaszilij Nyikityin, a luhanszki n√©pk√∂zt√°rsas√°g sajt√≥irod√°j√°nak sz√≥viv√Ķje k√∂z√∂lte. A bejelent√©s szerint egy mesterl√∂v√©sz sebes√≠tette meg az ukrajnai oroszbar√°t szakad√°rok k√∂z√© tartoz√≥ Bolotovot.

Jelenleg egy mag√°nklinik√°n √°polj√°k, √©lete nincs vesz√©lyben. √Āprilis 28-√°n egy m√°sik kelet-ukrajnai v√°ros, Harkiv polg√°rmestere, Hennagyij Kernesz ellen k√∂vettek el mer√©nyletet. √ēt h√°tba l√Ķtt√©k mesterl√∂v√©sz fegyverrel Harkiv egy erd√Ķs k√ľlter√ľlet√©n.
http://hvg.hu/vil..._luhanszki
#3 | Perje - 2014. mŠjus 13. 15:52:12
B√≠zom abban, hogy Putyin nem megy el j√ļnius elej√©n Normadi√°ba, a partrasz√°ll√°s √©vfordul√≥j√°ra. M√©g kelepc√©be eshetne.

Itt egy video a c√°ri csal√°d meggyilkol√°s√°r√≥l. A mostani kutat√°sok szerint az akkori ideiglenes korm√°ny vezet√Ķje, a zsid√≥ Kerenszkij gyilkoltatta meg √Ķket. Nem v√©letlen, hogy Londonban van eltemetve.
http://www.m24.ru...=smi2obmen
#4 | Perje - 2014. mŠjus 13. 18:25:09
Tenor lesz valahol. Nagyon besp√°jzol az amerikai k√ľl√ľgy robban√≥szerekb√Ķl √©s eszk√∂z√∂kb√Ķl.
http://rt.com/usa...xplosives/
#5 | pandur - 2014. mŠjus 13. 23:42:05
Ez az egész egy játék. Egy templomi orgonára írt szimfónia.
Minden politikai egy√©n( Obama,Merkel, Bass√°r el-Aszad,Tam√≠m bin Hamad √Āl Sz√°ni,√©s stb..) csak
egy síp a hangszeren. De egyvalaki játszik most ezen. -Ramszesz,Zeusz,Apollion, Napóleon, Hitler, Putyin-.
M√©g van aki Chile 73.9.11-re is √ēt val√≥sz√≠n√Ľs√≠ti. Igen,vagy sem,m√°r mindegy is tal√°n. Akik sosem √©rezhetik meg a r√≥zsa illat√°t...
YouTube Videů

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.