Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Imre javaslatára - Watchmen


Watchmen: Az õrzõk

1. film (1,4GB)
2. felirat

Egérke jobbtappancsával kigurítani a sajátgépre!

Info (Port.hu)

Hozzszlsok


#1 | postaimre - 2014. mjus 14. 13:53:39
A "fõhõs" egy bizonyos Rorschach, aki egyébként a filmben Kovács néven szerepel és ugyan "kis vörös" Kern András-féle és végül "nem mondhatja el a titkot", de van itt Marsra-szállás, Antarktiszi piramis és bázis, újfajta "tiszta" energiás reaktor, Piramis-társaság....és még Isten-szerû lény is, ami ember, de mégsem, no meg "amerikai"..., de átírják a vietnami háború végét is és az orosz atomtámadásról regének...

Szóval all in one!
#2 | enid - 2014. mjus 15. 06:22:58
Monuments men!
Szovetseges hosok, naci rablok es a tortenelem legnagyobb kincskeresese...

A film idei termes.
#3 | mormota1968 - 2014. mjus 15. 07:05:56
Ezt a filmet én még eredetiben megvettem dvd lemezen.Jó hosszú, de érdekes a mondanivalója.A YouTube-on láttam nemrég egy régi "James Coburn, Bud Spencer" westernfilmet, "Élet vagy halál" címen. Van benne úgy az 50-ik percnél egy tipikus zsidó. Akkoriban még úgy látszik megmerték mutatni a zsidók igazi arcát. Végtelenül pénzéhes ez is és áruló, mint az egész fajtája. Klassz film, érdemes megnézni, kicsit nosztalgiázni. Utána megnéztem még egy westernfilmet "100 puska" címen. Nem tehetek róla, de ahogy elkezdõdött, az a jelenet a távíró póznákra felhúzott emberekkel, azonnal az ugrott be nekem, hogy itt is lehetne már egy ilyen pogromot rendezni hazánk és népünk pusztítói, árulói részére. Az "Iron Sky-t valaki nem tudná feltölteni, lehetõleg szinkronosan? Sehol nem lehet elérni azt a filmet, talán a témája miatt sem. Pedig már réges-rég megjelent. Vagy a "Volt egyszer egy vadnyugat-ot". Azt is csak úgy rakják fel darabokba, azt lehet szórakozni a kicsomagolásával.
#4 | szittya - 2014. mjus 15. 13:39:46
Mormota és mindenkinek!
ncore.cc-n szinte minden film fent van, ráadásul magyarul is (torrent megosztó)
itt tudsz meghívót kérni elvileg: http://ncoremeghi...
regisztrálsz és még kell egy utorrent program hozzá (netrõl letölthetõ: http://www.utorre...&ln=hu) és a fájlt, amit letöltesz ncorrol azt megnyitod és a utorrent ha fel van installálva már be is hozza a letöltést (csak állítsd be hova töltse, hogy ne kelljen utána keresni)...jó mókát hozzá!

mondanom sem kell hogy ez is illegális, uh ha a tek berúgja az ajtód ne nekem panaszkodjál :D
#5 | postaimre - 2014. mjus 16. 08:24:51
Na gyerkõcök, én csak online nézegetek, de mivel szinte minden oroszul, hogy gyakoroljak, így könnyebb, mert orosz oldalakról sok mindent el lehet érni.

Ami a filmet illeti...vélemény?

A 300 -as fickó hozta ezt is össze és telis-tele illuminált szimbóleumokkal, szivar-szerû "UFO" hajó....
#6 | Balu - 2014. mjus 16. 08:37:27
Imi bátya, én tegnap a Transformers 3-t "néztem" (értsd: megpróbáltam valamit összehozni a lányom tortájára karamellbõl és néha a monitorra pislantottam) és hát abban is van azért ölég rendesen szimbóleum. Ukrajnában bukkan fel a gonosz Megatron egy kígyószerû, többnyire a föld alól támadó másik géppel + Igor nevû szolgájával, majd arról, akit (szinte) végig meg kellett menteni, mert még Optimus Prime is kiscserkész mellette, a Nagy Vezér (a filmben Õrszem, eredetileg Sentinel Prime), mint mondják "fajának einsteinje" - kiderül, hogy csak rabszolgának kellettek neki az emberek és a saját bolygóját akarja áttranszportálni a Földre... Asszem még egyszer meg kell majd néznem figyelmesebben, csak a szimbólum-rendszer miatt.

De aztán jön a Watchmen...
#7 | postaimre - 2014. mjus 16. 08:55:08
Balu igen, de mostanság mindenik ilyen "ámerikai" film Keleten, Ukrajnában és Moszkvában is, vagy játszódik, majd NewYorkot szedik darabokra a végén. Az egész Transf. sorozat ilyen szimbóleumos és persze "lelkes" gépek, drónok nyüzsiznek benne.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.