Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

3,4 millió magyar lehet antiszemita


Bárcsak lenne, de nincs! Az I. hely izraelé? A zsidó már csak ismerheti magát annyira, hogy utálja, mint a ganét. Magyarország a 30. helyezést érte el abban a felmérésben, amelyet az ADL 102 országban végzett el az antiszemitizmussal és zsidóellenességgel kapcsolatban.

Az ADL Global 100 c√≠m√Ľ k√∂zv√©lem√©nykutat√°s hazai eredm√©nye szerint a 8,19 milli√≥ feln√Ķtt magyar k√∂z√ľl nagyj√°b√≥l 3,4 milli√≥nak lehet antiszemita v√©lem√©nye vagy viselked√©se. Az orsz√°g 41 sz√°zal√©kos indexet √©rt el - ez azt jelenti, hogy a megk√©rdezettek 41 sz√°zal√©ka szerint a felm√©r√©sben szerepl√Ķ 11 √°ll√≠t√°s k√∂z√ľl legal√°bb 6 val√≥sz√≠n√Ľleg igaz- sz√°molt be a felm√©r√©sr√Ķl a hvg.hu.

Az ADL t√∂bbek k√∂z√∂tt azt k√©rdezte, igaz-e, hogy "a zsid√≥knak t√ļl nagy hatalmuk van az √ľzleti vil√°gban", "a zsid√≥k t√ļl sokat besz√©lnek arr√≥l, mi t√∂rt√©nt vel√ľk a Holokauszt sor√°n" vagy "a zsid√≥k azt hiszik, jobbak mint a t√∂bbi ember".

A magyarok legnagyobb ar√°nyban (69 sz√°zal√©k) a zsid√≥k √ľzleti vil√°gban megl√©v√Ķ hatalm√°r√≥l sz√≥l√≥ √°ll√≠t√°ssal √©rtettek egyet, de az egyet√©rt√Ķk ar√°nya a 11 negat√≠v kijelent√©s k√∂z√ľl 10 eset√©ben 30 sz√°zal√©k feletti volt.

A magyar f√©rfiak 55 sz√°zal√©ka hajlik az antiszemitizmusra, a n√Ķkn√©l ez az ar√°ny 28 sz√°zal√©k. A hazai korcsoportokat vizsg√°lva az eredm√©nyekb√Ķl az is kider√ľl, hogy legnagyobb ar√°nyban a fiatalok, a 18-34 √©vesek v√©leked√©se, attit√Ľdje lehet zsid√≥ellenes - az index n√°luk 50 sz√°zal√©kon √°ll. A 35-49 √©vesek k√∂r√©ben ez az √©rt√©k m√°r alacsonyabb (45 sz√°zal√©k), az 50 √©v felettiekn√©l pedig m√°r csak 33 sz√°zal√©kot mutat.

Az index egy√©bk√©nt a k√∂zel-keleti √©s √©szak-afrikai orsz√°gokban a legmagasabb, a toplist√°t G√°za vezeti, amelyet Irak, Jemen, Alg√©ria √©s L√≠bia k√∂vet. E r√©gi√≥n k√≠v√ľl az index G√∂r√∂gorsz√°gban volt a legmagasabb (69 sz√°zal√©k), a legkisebb √©rt√©keket pedig Laoszban (0,2 sz√°zal√©k), a F√ľl√∂p-szigeteken (3 sz√°zal√©k) √©s Sv√©dorsz√°gban (4 sz√°zal√©k) m√©rt√©k.

Kelet-Eur√≥p√°ban Magyarorsz√°got megel√Ķzi Lengyelorsz√°g (45 sz√°zal√©kos indexszel), Bulg√°ria (44 sz√°zal√©k) √©s Szerbia (42 sz√°zal√©k) is, de a hazai adat magasabb mind a kelet-eur√≥pai √°tlagn√°l (34 sz√°zal√©k), mind pedig a vil√°g√°tlagn√°l (26 sz√°zal√©k) is.


Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | keepfargo - 2014. mŠjus 14. 22:37:11
√Čn is t√°rs√≠tok: a vil√°g legnagyobb hazugs√°g√°t, a megrendezett t√°borokba-gy√ľjt√©st t√°rs√≠tom a hisz√©keny, naiv, tudatlan magyarok nyomor√°val, akik m√©g ma is azt hiszik, hogy √∂k tartoznak bocs√°natk√©r√©ssel. Mert ugye nem a magyars√°g lett t√∂nkret√©ve, hanem a zsizsikek, √©vtizedek s√∂t √©vsz√°zadok kit√ľn√∂ aknamunk√°j√°val, folyamatos hazugs√°gaival √©s n√©psz√©d√≠t√©s√©vel. (Nem az elszeg√©nyedett magyarok sz√∂knek az orsz√°gb√≥l, √©s nem a gazdag zsid√≥k telep√ľln√©nek be az orsz√°gba)
A legföbb adujuk éppen a holokamu (remélem,már nem sokáig), mert ebbe kapaszkodnak, ezzel indokolnának meg mindent, ahogy eddig, de már ök sem tudhatják, meddig...
Ha pedig a k√©rd√©seket feltessz√ľk, meglep√∂ v√°laszokat tal√°lhatunk: mennyi √°ldozat volt, hogyan √©s mi√©rt haltak meg, volt-e kegyetlenked√©s, kiknek a r√©sz√©r√∂l, voltak-e (vannak-e) m√ľk√∂d√©sk√©pes g√°zkamr√°k egy√°ltal√°n, lehet-e ember√∂l√©sre haszn√°lni a rovarirt√≥ g√°zt, vajon nem az Eur√≥p√°b√≥l kitelep√≠t√©s volt-e az "Endl√∂sung", √©s a k√©rd√©sek k√©rd√©se: ki nyert √©s ki vesztett a "Holocaust Industry" beind√≠t√°s√°val √©s v√©gigvitel√©vel...
Szerencs√©tlen h√ľly√©knek pedig az√©rt tartom √∂ket, mert ha olyan √©rz√©kenyek √©s intelligensek, mint ahogy elj√°tssz√°k, akkor √©rezni√ľk kell m√°r a v√©g k√∂zeledt√©t, √©s mert nem hiszem, hogy annyira boldog√≠t√≥ lehet ebben a materialista l√°tszat-vil√°gban p√∂ffeszkedni√ľk, ha egyszer hazugs√°gokkal, ill√ļzi√≥k kelt√©s√©vel, politikai, gazdas√°gi √©s egy√©b gyilkoss√°gok seg√≠ts√©g√©vel tarthatj√°k csak fenn vezet√∂ szerep√ľket. (Azt m√°r nem is eml√≠tem, hogy hova vezetn√©k √∂k az emberis√©get - ha hagyn√°, mint ahogy eddig tette )
#12 | mormota1968 - 2014. mŠjus 15. 01:50:28
El√Ķsz√∂r is, a holokauszt cionista-talmudista-kommunista kaz√°r asken√°zi tal√°lm√°ny. Egy sima √ľzlet m√©ghozz√° a vil√°g egyik legnagyobb √©s legmocskosabb √ľzlete. Ha most elkezden√©nk felsorolni azokat a n√©pirt√°sokat, amiket a zsid√≥knak k√∂sz√∂nhet a vil√°g soha nem √©rn√©nk a v√©g√©re, mert folyamatosan irtj√°k a F√∂ld n√©pess√©g√©t m√©g b√©keid√Ķben is a legkirafin√°ltabb m√≥dszerekkel f√∂ld√∂n, v√≠zen √©s leveg√Ķb√Ķl is. Ha √©lve el√©g egy ember a saj√°t h√°z√°ban vagy aut√≥j√°ban, akkor ugye az holokauszt √°ldozatnak sz√°m√≠t? "√Čg√Ķ √°ldozat". Mert ugye ezt jelenti a holokauszt magyar ford√≠t√°sban. Azt az√©rt megk√©rdezhetn√© valamelyik √©rtelmes ember egy nagypof√°j√ļ ajv√©kol√≥ zsid√≥t√≥l, hogy hogy van az kom√°m, hogy ti halomra gyilkolj√°tok a sz√°z sz√°zal√©kosan szemita arabokat, mik√∂zben teli torokb√≥l antiszemit√°ztok? Mik√∂zben mindent megtesztek az√©rt, hogy a val√≥di izraelita s√©mi szemita palesztinok, Judea parasztjainak lesz√°rmazottai √∂r√∂kre elt√Ľnjenek a f√∂ld sz√≠n√©r√Ķl! Hogy szef√°rd gyerekeken k√≠s√©rleteztek! √Čs vajon a cig√°nyok mit sz√≥ln√°nak hozz√°, ha megtudn√°k, hogy √Ķk is nagyj√°b√≥l s√©mik, de ink√°bb h√©berek, akiket csak felhaszn√°lnak c√©ljaik el√©r√©se √©rdek√©ben a s√∂t√©t b√Ķr√Ľeket gy√Ľl√∂l√Ķ kaz√°r asken√°zik? √Čs ha csak a cig√°nys√°got, mint √≥sz√∂vets√©gi zsid√≥s√°got n√©zz√ľk, az √Ķ ir√°nyukban val√≥ban er√Ķs, nem csak a magyarok, de minden nemzet antiszemita ut√°lata. B√°rcsak min√©l t√∂bb ember lehetne tiszt√°ban azzal, kiket is takar a cig√°nys√°g elnevez√©s. De m√©g azzal sincsenek tiszt√°ban sokan, hogy azok akik ma kb 93-95% zsid√≥nak vallj√°k magukat, val√≥j√°ban csak egy zsid√≥ hitre √°tt√©rt kauk√°zusi t√ľrk-mongol n√©p kever√©k √©s k√∂z√ľk nincs √Ābrah√°m ut√≥daihoz. Olyan k√∂nny√Ľ volna √Ķket leleplezni, m√©g a m√©dia se kell hozz√°. El√©g volna, ha mindenfel√© az orsz√°gban j√°rd√°kra, utakra, terekre, falakra, de min√©l t√∂bb helyre sablonokkal √©s fest√©ksz√≥r√≥val felnyomn√°k az igazs√°got, r√∂viden, t√∂m√∂ren, letagadhatatlanul. Senki arra j√°r√≥ figyelm√©t nem ker√ľln√© el, mindenki elolvasn√°, m√°r csak az√©rt is, mert az ember egy k√≠v√°ncsi term√©szet√Ľ l√©ny. √Čs garant√°lt, hogy v√©gre sokan elgondolkozn√°nak az olvasottakon. Anyag van b√Ķven. Id√©zetek h√≠res emberekt√Ķl, Cion b√∂lcseib√Ķl, a Talmudb√≥l, B√°rmelyik k√∂nyvb√Ķl, ami bemutatja a zsid√≥k val√≥di term√©szet√©t, sz√°rmaz√°s√°t √©s √∂r√∂kre leleplezn√© hazugs√°gaikat. Nem kellenek a m√©diumok, m√°shogy is fel lehet h√≠vni az emberek figyelm√©t, k√∂nyvekre, vide√≥kra, nemzeti honlapokra, √©rdekes el√Ķad√°sokra. Ami meg a holokamut illeti, k√©rdezz√©k m√°r meg t√Ķl√ľk, mi√©rt nem tettek semmit, mikor nagyon is tiszt√°ban voltak vele v√©gig, hogy mi folyik ezekben a koncentr√°ci√≥s munkat√°borokban?
Mi√©rt nem tettek semmit a cionista milli√°rdosaik, hogy kimenek√≠ts√©k Eur√≥p√°b√≥l a zsid√≥kat? P√©nz√ľk volt r√°! Tal√°n mert kellettek az √°ldozatok? √Čs hol a bizony√≠t√©k a holokausztra. Eredeti parancsok a zsid√≥s√°g kiirt√°s√°ra, b√°rmilyen √≠ratok? A vil√°g legprec√≠zebb n√©pe ennyire nem dokument√°lt egy ilyen esem√©nyt? √Čs mi van a t√∂bb milli√≥ m√°s nemzetis√©g√Ľ rabbal, akikr√Ķl mindig elfelejtenek besz√©lni? Mert ugye szerint√ľk, minden t√°borban csak zsid√≥k voltak! √Čs mi√©rt kellett s√ľrg√Ķsen helyben kiv√©gezni a legf√Ķbb tanukat a l√°gerek √Ķreit? √ď! Annyira sarokba lehetne szor√≠tani √Ķket ilyen egyszer√Ľ k√©rd√©sekkel is, hogy k√∂pni-nyelni se tudn√°nak, nem hogy megsz√≥lalni. De hol van az-az ember, aki v√©gre feltenn√© nekik ezeket a k√©rd√©seket? :(
#13 | Perje - 2014. mŠjus 15. 09:49:54
Fel nem foghatom, hogy miért dicsekszik valaki szinte naponta azzal, hogy a viiágban hányan nem szeretik?
√Čn vil√°g √∂sszes kincs√©√©rt sem √≠rn√°m ki a kapura, hogy h√°nyan nem kedvelnek engem a szomsz√©dok k√∂z√ľl. M√©g csatlakozn√°nak az ellent√°borhoz azok , akikkel eddig semmi konfliktusom nem volt.
#14 | Geza - 2014. mŠjus 15. 18:21:52
:) Nincs m√©g a vil√°gon egy n√©p/faj/vall√°s ami annyit foglalkozna azzal hogy a vil√°gon h√°nyan szeretik √Ķket vagy nem.... Teljesen √Ķr√ľltek ezek....

http://www.gilad....stics.html
#15 | Gutai Zub - 2014. mŠjus 15. 21:08:33
Perje,

Nem is annyira nek√ľnk sz√≥l ez a szeret-nem-szeret.

M√°r a kezdetben is, a levit√°k, farizeusok, majd a mai cionist√°k, hogy egybe tudj√°k tartani az engedelmes ny√°jat, ijesztgetni kell √Ķket is.
Tarts√°tok be a t√∂rv√©nyeket, ne keveredjetek el a t√∂bbi n√©ppel!(am√ļgy is ut√°lnak benneteket)
√ēsi t√∂rv√©nyek, √Ķsi ut√°lat, oda-vissza, csak √≠gy m√Ľk√∂dik.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.