Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Így tette magáévá a meleglobbi az Eurovíziót


Itt egy pregnáns összeeskĂĽvĂ©s-elmĂ©let! Na, a politikiainak feltĂĽntetett pártok Ă©s a vallási kutyulás, választások, mĂ»vĂ©szkedĂ©s ugyanez a manipulált buzifesztivál. MĂ­g több homoszexuális könnyĂ»zenĂ©sz a teljesĂ­tmĂ©nyĂ©vel vĂ­vott ki egyöntetĂ» elismerĂ©st - a melegektõl amĂşgy idegenkedõk körĂ©ben is -, az EurovĂ­ziĂłs Dalfesztivál döntõjĂ©nek gyõztese, „Conchita Wurst" leginkább termĂ©szetellenes kĂĽlsejĂ©vel hĂłdĂ­tott. A csĂĽtörtökön megjelenõ Heti Válasz kimutatja: gyõzelme nem kisiklás, hanem a meleglobbi tĂ©rnyerĂ©sĂ©nek megkoronázása.

„Az EurovĂ­ziĂłs Dalfesztivál nemcsak könnyed családi szĂłrakozás, hanem az egĂ©sz EurĂłpábĂłl Ă©rkezett melegek találkozĂłhelye is a mindenkori rendezvĂ©ny helyszĂ­nĂ©n. (...) Jan Feddersen nĂ©met ĂşjságĂ­rĂł becslĂ©se szerint a dalfesztivál rajongĂłi klubjainak 95 százalĂ©ka fĂ©rfi, akik majdnem mind homoszexuálisok." Ezt az idĂ©zetet nem egy, a meleglobbit leleplezõ Ăşjságcikkbõl ollĂłztuk. Ellenkezõleg: 2007. májusi közlemĂ©nyĂ©ben a magyarországi HáttĂ©r Társaság a MelegekĂ©rt „coming outolt" ezzel a bejelentĂ©ssel. Most tehát, amikor a koppenhágai versenyt megnyerõ osztrák „Conchita Wurst" sikerĂ©t a homoszexuálisok diadalakĂ©nt Ă©rtĂ©kelte, nem a levegõbe beszĂ©lt.

A korábbi években sokaknak még csak az tûnhetett fel, hogy a fesztiválon egyre-másra jelennek meg az alternatív nemiség képviselõi. Tavaly aztán a leszbikus finn versenyzõ a kormányának üzent Marry me! (Vegyél el!) címû számával, követelve, hogy hazájában is engedélyezzék az egynemû párok házasodását; nyomatékként dalának végén megcsókolta egyik nõi háttértáncosát.

„MĂ­g a tĂ©vĂ©kĂ©pernyõk elõtt mit sem sejtõ családok követik a mĂ»sort, a helyszĂ­nen többnyire meleg fĂ©rfiak csápolnak, Ă©s a rendezvĂ©ny egyik kedvelt beceneve Gay World Cup, azaz meleg világbajnokság" - Ă­rta 2009-ben a Hit GyĂĽlekezetĂ©nek lapja, a Hetek. Homoszexuális körökben Ă­gy a saját rendezvĂ©nyĂĽknek tekintik a fesztivált, Ă©s elõszeretettel idĂ©zik azt a 2011-es felmĂ©rĂ©st, mely azt vizsgálta, hogy az egyes országokban a melegek mekkora hányada követi az EurovĂ­ziĂłt. Eszerint földrĂ©szĂĽnkön az Ă­rek vezetnek 24 százalĂ©kkal, õket követi Anglia Ă©s Ausztria 21-21 százalĂ©kkal.

Arról, hogy az MTVA korábbi kommunikációs igazgatója, Szabó László szerint hogyan vált az Eurovízió melegikonképzõvé, miként játszottak rá az osztrákok a homoszexuális tematikára már 2007-ben is, és hogyan hekkelte meg az angol zsûri az SMS-szavazatokat, részletetek a Heti Válasz május 15-i számában. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.
Link

Hozzászólások


#11 | bandee - 2014. május 15. 09:10:01
1.bp.blogspot.com/-hoZRFHZOA40/U29IxQ5PwhI/AAAAAAAAdGs/VVHK-2wBWRg/s1600/Festival+de+Eurovisi%25C3%25B3n+2014%252C+Conchita+Wurst%252C+la+mujer+barbuda%252C+Conchita+Salchicha+Jesus+barba.jpg

i1142.photobucket.com/albums/n606/Hellenas1977/c5db8686-9019-4472-a183-6a30146763d9_zpsd06b3bb0.jpg
#12 | Perje - 2014. május 15. 09:34:28
Nyugat- Franciaország 27 városában az iskolákban arra kérik a fiúkat, hogy holnap nadrág helyett szoknyát vegyenek fel:
A fentiek szerint a meleglobbi már az iskolákat is magává kezdi tenni, az Eurovízió után azonnal, szabadon:
http://www.theloc...s-to-class

Minél több fiatal gyereket sikerül még idejében elferdíteni, annál nagyobb lesz a dúsgazdag aggastyánoknak a friss hús felhozatal.
#13 | enid - 2014. május 16. 07:09:26
Latom ide is ideillik.

Errol a CohnCitarol KĂ©t dolog jut eszembe azon kivul, hogy eloszor azt hittem a fotojarol, hogy fotomontazs.
1. Tarzan, Jane, meg Chita a majom.
2. Conchita - Concetta - concezione --> fogantatas ... megpedig a szeplotelen fogantatasra gondol. Na, valszeg ezert nem beretvalkozott a leanyfi, hogy igy a szeploket eltakarja a szakal.

Ja 3. Concetta latin nev... osztrakoknal! Vagy hol mondtatok?!

Imadkozzunk!s_*_:el
Ferenc! Nem kek szemuveget cserelni, hogy ellass a "Virsliig"?! s_*_jog

okologia:
Ma mar a kerdes nem az, hogy "lenni vagy nem lenni", hanem az, hogy:

Kolbaszbol konhcsita vagy konhcsitabol kolbasz?

Ha ezt eldontjuk, utana mar tiszta (a) sor...
#14 | Perje - 2014. május 18. 23:02:40
És Európát:

topwar.ru/uploads/posts/2014-05/1400219640_xp3rr4j6.jpg

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.