Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Így tette magáévá a meleglobbi az Eurovíziót


Itt egy pregnáns összeeskĂĽvĂ©s-elmĂ©let! Na, a politikiainak feltĂĽntetett pártok Ă©s a vallási kutyulás, választások, mĂ»vĂ©szkedĂ©s ugyanez a manipulált buzifesztivál. MĂ­g több homoszexuális könnyĂ»zenĂ©sz a teljesĂ­tmĂ©nyĂ©vel vĂ­vott ki egyöntetĂ» elismerĂ©st - a melegektõl amĂşgy idegenkedõk körĂ©ben is -, az EurovĂ­ziĂłs Dalfesztivál döntõjĂ©nek gyõztese, „Conchita Wurst" leginkább termĂ©szetellenes kĂĽlsejĂ©vel hĂłdĂ­tott. A csĂĽtörtökön megjelenõ Heti Válasz kimutatja: gyõzelme nem kisiklás, hanem a meleglobbi tĂ©rnyerĂ©sĂ©nek megkoronázása.

„Az EurovĂ­ziĂłs Dalfesztivál nemcsak könnyed családi szĂłrakozás, hanem az egĂ©sz EurĂłpábĂłl Ă©rkezett melegek találkozĂłhelye is a mindenkori rendezvĂ©ny helyszĂ­nĂ©n. (...) Jan Feddersen nĂ©met ĂşjságĂ­rĂł becslĂ©se szerint a dalfesztivál rajongĂłi klubjainak 95 százalĂ©ka fĂ©rfi, akik majdnem mind homoszexuálisok." Ezt az idĂ©zetet nem egy, a meleglobbit leleplezõ Ăşjságcikkbõl ollĂłztuk. Ellenkezõleg: 2007. májusi közlemĂ©nyĂ©ben a magyarországi HáttĂ©r Társaság a MelegekĂ©rt „coming outolt" ezzel a bejelentĂ©ssel. Most tehát, amikor a koppenhágai versenyt megnyerõ osztrák „Conchita Wurst" sikerĂ©t a homoszexuálisok diadalakĂ©nt Ă©rtĂ©kelte, nem a levegõbe beszĂ©lt.

A korábbi években sokaknak még csak az tûnhetett fel, hogy a fesztiválon egyre-másra jelennek meg az alternatív nemiség képviselõi. Tavaly aztán a leszbikus finn versenyzõ a kormányának üzent Marry me! (Vegyél el!) címû számával, követelve, hogy hazájában is engedélyezzék az egynemû párok házasodását; nyomatékként dalának végén megcsókolta egyik nõi háttértáncosát.

„MĂ­g a tĂ©vĂ©kĂ©pernyõk elõtt mit sem sejtõ családok követik a mĂ»sort, a helyszĂ­nen többnyire meleg fĂ©rfiak csápolnak, Ă©s a rendezvĂ©ny egyik kedvelt beceneve Gay World Cup, azaz meleg világbajnokság" - Ă­rta 2009-ben a Hit GyĂĽlekezetĂ©nek lapja, a Hetek. Homoszexuális körökben Ă­gy a saját rendezvĂ©nyĂĽknek tekintik a fesztivált, Ă©s elõszeretettel idĂ©zik azt a 2011-es felmĂ©rĂ©st, mely azt vizsgálta, hogy az egyes országokban a melegek mekkora hányada követi az EurovĂ­ziĂłt. Eszerint földrĂ©szĂĽnkön az Ă­rek vezetnek 24 százalĂ©kkal, õket követi Anglia Ă©s Ausztria 21-21 százalĂ©kkal.

Arról, hogy az MTVA korábbi kommunikációs igazgatója, Szabó László szerint hogyan vált az Eurovízió melegikonképzõvé, miként játszottak rá az osztrákok a homoszexuális tematikára már 2007-ben is, és hogyan hekkelte meg az angol zsûri az SMS-szavazatokat, részletetek a Heti Válasz május 15-i számában. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.
Link

Hozzászólások


#1 | Perje - 2014. május 14. 16:08:52
Magáévá tette, az biztos. Ezért nem vesznek rajta többé részt sem az oroszok, sem a beloruszok, de a kazahsztániak sem:http://politobzor...denii.html
Õk az ezentúl megrendezésre kerülõ " Eurázsia hanga" dalversenyen indulnak majd, ott talán majd a dalokat értékelik.
#2 | von Dorlatosch - 2014. május 14. 16:26:36
Ne hívjuk õket "melegeknek", mert ez is egy programozás. A "meleg" szavunk pozitív (nem HIV) jelentésû. Ezek egyszerû aberrált buzeránsok, ember és életellenes "érték"renddel. Mivel szaporodni nem fognak, elhullanak úgyis. Ha kell, majd rásegítünk a tisztulás érdekében.
#3 | Perje - 2014. május 14. 16:44:46
Milyen különös véletlen egybeesés, hogy a magamutogató versennyel egy idõben hoztak törvényt Izraelben arról, hogy a nemek megváltoztatása 21 évrõl 18 éves korra csökken. Külföldre sem kell menni sem az opearáció sem a gyógyszerek miatt. Minden adva van otthon hozzá, mint ahogy ebben a fertõzött világban szükséges. Nem a természet, hanem "Ön dönt".
Talán az Eurovíziót nem annyira a meleglobbi, inkább egy állam tette magáévá. Vagy 2:1.
http://www.timeso...year-olds/
#4 | keepfargo - 2014. május 14. 17:44:58
von D.
Messzemenöleg egyetértek.
A buzi nem melegebb, mint mondjuk én, aki két gyereket is nemzettem, két anyával. Én akkor elég meleg voltam. (Ma már hülöben- és hülyülöben -vagyok..) Ezek szerintem hidegebbek mint a heteroszexuális ember, akinek a legmagasabb höfokon gyerekáldás koronázza a felmelegedését.
A buzik promiszkuitása (partnerváltogatás) is eléggé ismert. Az pedig nem kedvez a kapcsolat igazi melegének; hideg egymás-használat ez, gyakori cserével, sok reménytelen viszonnyal - nem irigylem öket.
Hidegeknek elöbb hívnám öket, de ez ugyanakkora elmebaj lenne (részemröl), mint a meleg szavunkat nekik ajándékozni.
Mikor látjátok be végre, feleim, persze nemcsak ti, de a médiaterelt birkahad is, hogy ez - megint - egy a nyelvünket lerontó, értelmetlenné tevö "jópofaság" ? ( A jó-tól ugyan már messze van, de pofa, az kell hozzá - így átírni valaha szép és értelmes nyelvünket..a jobb kezemet rá merném tenni, hogy zsizsikektöl indult ez is..)
#5 | keepfargo - 2014. május 14. 17:58:54
Az EuroviziLó fesztiválról meg csak annyit: ha Izrael ott van, miért nincs ott Palesztina, vagy pl. Libanon? Ugyanúgy lehetnének ök is európaiak - vagy ugyanúgy nem...
A nemzeti karaktert már régen kiirtották a versenyböl, amerikai stílusban kell vonaglani is, meg énekelni is - lehetöleg angolul, mert az a New World Order nyelve - nehogy valaki illúziókba ringassa magát. Igy az egészböl csak annyi az európai, hogy ha eddig nem kezdtünk el undorodni az "európaiságtól" (pontosabban attól, amit ez ma jelent), akkor legföbb ideje elkezdeni. Ebben segít ez a nagyszerü verseny. (Amit én 15 éve nem nézek már, de nem mondhatnám, hogy hiányzik az életemböl..)
#6 | keepfargo - 2014. május 14. 18:06:18
Ebben a 24 és fél soros cikkben tízszer jelenik meg a "meleg" és háromszor a homoszexuális szó szókapcsolatban, vagy önállóan. (Vagyis minden masodik sor ugyanazt sugallja - tudat alatt, mögött, vagy felett...vagy azon túl is..)
Mi ez, ha nem agymosás ??????
#7 | dengizin - 2014. május 15. 07:38:39
A 2014-es Miss Universe Europe másik komoly esélyese...:D scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/s640x640/10313527_10204094610989239_361372343108072436_n.jpg
#8 | bandee - 2014. május 15. 08:35:10
Angolosoknak.

Érdekes, hogy ezek az aberrációk mennyire jellemzõek a nyugati gazdak családokra. Természetes számukra teljesen normális, hiszen róluk van szó. Egy nemi erõszakoló számára is teljesen normális amit õ maga csinál, és az utálatos emberek meg nem értik meg õt. Na, erre mondom én, hogy a "gond nélküli élet" megõrjíti az "embert". Kiszálltak a valóságból, de újra kell reprodukálják azt. A gondokat is. Aztán csak úgy teremnek a szadó-mazó imádók, meg egyéb betegek. Persze nem utálom én õket. A náthásakat sem utálom, meg a rákosokat sem. Amit utálok, hogy normálisnak van feltûntetve. Sõt, hamár "elvileg" nem ismerjük a rák ellenszerét, úgy lenne a helyes, hogy mindannyian rákosakká legyünk így állva ki a szimpátia mellett. A nagy szimpatizánsok kezdhetnék is.

Ha pedig találkozunk valakivel akinek el van törve a keze, ne fogjunk vele kezet, mert fájdalmat okozunk neki. Helyette dícsérjük meg hogy milyen szép törött keze van és ha lehet sose gyúgyuljon be, mert olyan szép így kitörve. s_*_francba

Nemcsere 11 Ă©vesen


YouTube Videó
#9 | kukackac - 2014. május 15. 09:07:10
Vegyétek és egyétek! s_*_kac

img15.nnm.me/2/6/5/3/1/ef17fb9a6315651c06a1bda37c5_prev.jpg
#10 | postaimre - 2014. május 15. 09:09:55
Nõt csinálhat a Pentagon a Wikileaks-botrány kulcsfigurájából

Polgári büntetés-végrehajtási intézménybe helyezhetik át Chelsea Manninget, hogy ott hormonkezelést kaphasson nõvé alakulásához.
http://hvg.hu/vil...

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.