Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Újabb felforgatások várhatóak?


Szia Imre, lehet a következõ célpont, amit fel akarnak forgatni, az Törökország? El tudom képzelni, hogy direkt robbantották be a bányát, és ahogyan az események alakulnak, az forgatókönyv szerinti.. Emellett éppenséggel lenne is okuk a felforgatásra.. Link

Az alábbi eléggé torzító, közben sok igazságot feltáró cikkben, felvilágosítják az embereket a titkos hadseregekrõl, és a végén konklúzióként levonják, hogy: " ez talán nem túl borúlátó figyelmeztetés, senki ne lepõdjön meg, ha a jövõben a PMC-k újabb túlkapásairól, korrupciós ügyeirõl vagy bérgyilkosságairól hallana."

Azok után, hogy egy ilyen szerzet nyerte az Euróviziós dalfesztivált, és a tolerancia jegyében ilyesmin még meg sem lepõdhetünk, azt is teljesen természetesen kell fogadnunk, hogy bármikor fejbe lõhetnek mindenféle idegen zsoldosok jó pénzért.

Link

Hozzászólások


#11 | Balu - 2014. május 15. 10:40:57
Ja meg még egy apróság: a TÉRKÉP.

www.voyagesphotosmanu.com/Complet/images/geographical_map_turkey.gif

Hol van Törökország? Ukrajna és Szíria között.
Kivel van fekete-tengeri határa? Oroszország, Ukrajna, Románia, Bulgária, Grúzia.
Ny-K irányban hol van Törökország? Az EU és a Kaukázus ill. Irán között.
Fontos lehet-e Törökország egy alternatív olaj/gáz útvonal kiépítésénél? Neeeemm, majd átugorjuk.

Elég logikus, hogy Törökország lett a következõ áldozat, Ördögan valami rossz fát tehetett a tûzre. Nem engedett be valamilyen hajókat? Nem engedte be a fekete-tengeri kikötõibe a jenkiket? Vagy csak már nincs kedve együttmûködni a Szíria elleni felforgatásban? Miért cserélgette Erdögan a vezérkarát gyakrabban, mint más az alsógatyáját? Miért akarja betiltatni a Twittert?

Itt egy komment az RT oldaláról:
"Explosion in a coal mine in Turkey.

Erd ogan does no longer fit into the US imperialist agenda. I wonder if the explosion is the work of so called NGOs. Erdogan is on the edge of being ousted. This incident, caused by foreign mercenaries will break his neck. Turkey will act more agressively against Russia in the future, because Erdogan will be replaced by a US friendly thug. Read this: Gene Sharp, "198 Methods of Nonviolent Action", and you will understand how NGOs work and what they are used for by the US-imperialists. It could also happen in Germany or the Netherlands. "


Úgy látszik az értelmesebbje már gyakorlatilag mindenhol átlátja az ilyen NWO-s felforgatásokat. De elsõsorban a helyieknek kéne õket tökön szúrni, elvégre ezek a felforgatók NEM helyiek. Õk tudnák leggyorsabban kiszûrni (esetleg még falhoz is b.szni) a kakukktojásokat.
#12 | Perje - 2014. május 15. 10:46:00
Lettország ízelítõt kap a nyugati kultúrából a hatalmas Nato hadgyakorlat során. Itt az egyik város polgármestere arról panaszkodik, hogy a észak-atlanti katonák ( 26 hadihajóval érkeztek) levizelik a kirakatokat , garázdálkodnak, letördelik a parkok virágait. A prostiknak viszont "Hawaii" van, mert õvéké lesz a virág, és van bevétel.
http://www.regnum...01426.html
#13 | GP - 2014. május 15. 14:59:17
A török szakszervezetek sztrájkra szólítják fel az országot

legnagyobb török szakszervezetek egynapos sztrájkot hirdettek országszerte a Soma város környéki bányatûzzel kapcsolatban, amely 282 ember életét követelte.

A tragédia áldozatainak száma egyre növekszik, mert több tucat bányász még mindig az aknában marad.

A szakszervezetek vezetõségének szavai szerint a bányaipari vállalatok közlemúltban történt privatizálása miatt a bányászok munkafeltételei rosszabbak és életveszélyesek lettek.

A Török Forradalmi Munkás Szakszervezetek Konföderációjának vezetõje, Arzu Cerkezoglu felszólította Ankara lakosait, hogy öltözzenek feketébe és menetben vonuljanak a munkaügyi minisztérium épületéhez.

http://hungarian....272394088/
#14 | Perje - 2014. május 15. 17:36:58
Kitört a balhé vietnamiak és kínaiak között is egy olajban gazdag tengeri terület feletti vita miatt. Kínaiak termelik ki, de a vietnámiak érzik a sajátjuknak. Vietnámban kínai gyárat égettek kínaikakkal együtt, és felfordulás van az egész országban.
http://www.mignew...85533.html
Még a végén partnerséget kötnek õk is az észak atlantiakkal, mint a napokban az a Japán, amelyiket atombombákkal szórta meg USA. A vietnamiakat "csak" napalmmal .
Ha így lenne, Oroszország már Távol-Kelet felõl is be lenne kerítve.
#15 | Perje - 2014. május 16. 10:58:56
Románia megfinanszírozta Moldovában a népszavazást, hogy megtudja, hogy az ottaniak közül hányan érzik magukat románnak. Akik "annak " tartják magukat, még jutalmat is kapnak.
http://www.newsru.../mold.html
Qrva pontos és garantáltan" politikamentes" adatgyûjtés lesz ez is. Sõt, mi több, az új románokat már megvédheti a Nato is.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.