Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Orosz √ľgyn√∂k a Jobbikban?


Na ez viccnek is j√≥! Szegedi chann√°d ut√°n, morvaist√≥l....mi kell m√©g? A j√≥bik egy √°lca-szervezet, ez nem k√©rd√©s, ahogy a t√∂bbi is, bele√©rtve az alkotm√°nyv√©delmi hivatalt, legf√Ķbb √ľgy√©szsegget is. Szerintem gaudi is az lehet, b√°r a fodr√°sz szerint az angolok szervezt√©k be. Morvai egy√©rtelm√Ľen valami, szegedi meg m√©lyseggi felder√≠t√Ķ. Az Alkotm√°nyv√©delmi Hivatal k√©mked√©s gyan√ļja miatt tett feljelent√©st

A Legf√Ķbb √úgy√©szs√©g az Eur√≥pai Uni√≥ int√©zm√©nyei ellen folytatott k√©mked√©s gyan√ļja miatt Br√ľsszeln√©l kezdem√©nyezte Kov√°cs B√©la jobbikos eur√≥pai parlamenti k√©pvisel√Ķ mentelmi jog√°nak a felf√ľggeszt√©s√©t – √©rtes√ľlt a Magyar Nemzet. Lapunk √ļgy tudja, a Moszkva ir√°nt er√Ķsen elk√∂telezett politikus ellen √°prilis elej√©n az Alkotm√°nyv√©delmi Hivatal tett feljelent√©st.

Inform√°ci√≥ink szerint Kov√°cs B√©la tev√©kenys√©ge m√°r kor√°bban felkeltette a polg√°ri k√©melh√°r√≠t√°s figyelm√©t, ugyanis a k√©pvisel√Ķ rendszeresen tal√°lkozik konspirat√≠v m√≥don orosz diplomat√°kkal, √©s havi rendszeress√©ggel az orosz f√Ķv√°rosba l√°togat.

Kov√°cs B√©la 2013 december√©t√Ķl eln√∂ke az Eur√≥pai Nemzeti Mozgalmak Sz√∂vets√©g√©nek, amely 2009-ben j√∂tt l√©tre, √©s amely szervezetr√Ķl Br√ľsszelben – lengyel √©s francia gyan√ļ alapj√°n – √ļgy gondolj√°k, hogy orosz ir√°ny√≠t√°s alatt √°ll. A szervezet deklar√°lt c√©lja, hogy teljes√≠tse azokat a felt√©teleket, amelyekkel az Eur√≥pai Parlamentben saj√°t frakci√≥t alak√≠that, √©s p√°rtt√° v√°lhat. Ehhez minimum h√©t orsz√°gb√≥l legkevesebb 25 k√©pvisel√Ķre lenne sz√ľks√©ge, √°m a sz√∂vets√©g jelenleg csak t√≠z f√Ķt tudhat a soraiban.
Lapunk a k√∂vetkez√Ķ k√©rd√©seket tette fel a Legf√Ķbb √úgy√©szs√©gnek:
1. Sz√ľletett-e feljelent√©s Kov√°cs B√©la ellen k√©mked√©s gyan√ļja miatt?
2. Tett-e l√©p√©seket az √ľgy√©szs√©g az eur√≥pai parlamenti k√©pvisel√Ķ mentelmi jog√°nak felf√ľggeszt√©se √©rdek√©ben?

Fazekas G√©za, a Legf√Ķbb √úgy√©szs√©g sz√≥viv√Ķje az al√°bbi v√°laszokat juttatta el a Magyar Nemzethez, ragaszkodva a nyilatkozat sz√≥ szerinti k√∂zl√©s√©hez:

„A K√∂zponti Nyomoz√≥ F√Ķ√ľgy√©szs√©g s√ļlyos – kett√Ķt√Ķl nyolc √©vig terjed√Ķ szabads√°gveszt√©ssel fenyegetett – b√Ľncselekm√©ny miatt folytat nyomoz√°st. Ezen nyomoz√°s min√Ķs√≠tett, √≠gy annak r√©szleteir√Ķl – bele√©rtve a b√Ľncselekm√©ny pontos megjel√∂l√©se, a feljelent√Ķ szem√©lye, √©s a nyomoz√°s sor√°n eddig v√©grehajtott elj√°r√°si cselekm√©nyek, illetve a meg√°llap√≠that√≥ t√©ny√°ll√°s – semmilyen t√°j√©koztat√°st nem √°ll m√≥dunkban adni.
A nyomoz√°s eredm√©ny√©hez k√©pest dr. Polt P√©ter legf√Ķbb √ľgy√©sz √ļr m√°jus 12-√©n diplom√°ciai √ļton Martin Schulz √ļrhoz, az Eur√≥pai Parlament eln√∂k√©hez fordult, ind√≠tv√°nyozva, hogy az Eur√≥pai Parlament f√ľggessze fel Kov√°cs B√©la, az Eur√≥pai Parlament k√©pvisel√Ķje mentelmi jog√°t. Az el√Ķerjeszt√©s r√©szletes indokol√°s√°t egy min√Ķs√≠tett irat tartalmazza. Az √ľgy min√Ķs√≠tett volt√°ra tekintettel az elj√°r√°sr√≥l semmilyen tov√°bbi t√°j√©koztat√°st nem √°ll m√≥dunkban adni.”A jobbikos politikus feles√©ge egy√©bk√©nt Isztohin Szvetlana orosz – osztr√°k kett√Ķs √°llampolg√°r, aki √©rtes√ľl√©seink szerint a KGB k√©melh√°r√≠t√°s√°nak a munkat√°rsa volt.

Kov√°cs B√©la v√©gzetts√©g√©t tekintve k√∂zgazd√°sz, Jap√°nban, majd a nyolcvanas √©vek k√∂zep√©t√Ķl a moszkvai Nemzetk√∂zi Kapcsolatok Int√©zet√©ben gyarap√≠totta a tud√°s√°t. Err√Ķl az egyetemr√Ķl k√∂ztudott, hogy a szovjet √©r√°ban szorosan egy√ľttm√Ľk√∂d√∂tt a diktat√ļra √°llambiztons√°gi szervezet√©vel, a KGB-vel. Kov√°cs 2003-ban j√∂tt haza Magyarorsz√°gra, majd k√©t √©vvel k√©s√Ķbb bel√©pett a Jobbikba.
Kovács Béla a Jobbik képviseletében írta alá az Európai Nemzeti Mozgalmak Szövetsége megalapításáról szóló dokumentumot
Kovács Béla a Jobbik képviseletében írta alá az Európai Nemzeti Mozgalmak Szövetsége megalapításáról szóló dokumentumot
Fotó: Kovács Attila / MTI


Kov√°cs B√©la – aki jelenleg a Jobbik eur√≥pai parlamenti list√°j√°nak harmadik, befut√≥ hely√©n √°ll – legut√≥bb akkor hallatott mag√°r√≥l, amikor a magyar, illetve az uni√≥s √°ll√°sponttal homlokegyenest ellenkez√Ķ, az orosz √©rdekekhez igazod√≥ nyilatkozatot t√©ve szabad √©s igazs√°gos v√°laszt√°snak min√Ķs√≠tette a kr√≠mi n√©pszavaz√°st. A nemzetk√∂zi felh√°borod√°st okoz√≥ kijelent√©st k√∂vet√Ķen a KarpatNews c√≠m√Ľ internetes port√°l k√∂z√∂lte, Kov√°cs B√©la Kr√≠mben tett nyilatkozatai √©s az √ļgynevezett n√©pszavaz√°s melletti ki√°ll√°sa jelzi, hogy ki p√©nzeli a k√©pvisel√Ķt √©s tal√°n a p√°rtj√°t is. Az √ļjs√°g szerint Kov√°cs „eur√≥pai l√©pt√©k√Ľ provokat√Ķr”, aki a baloldalnak dolgozik.

Guly√°s J√≥zsef, az Orsz√°ggy√Ľl√©s nemzetbiztons√°gi bizotts√°g√°nak volt tagja a Hetek c√≠m√Ľ lap m√°rcius 21-i sz√°m√°ban elmondta, az ilyen kijelent√©seikkel a jobbikosok egyenesen az oroszok kott√°j√°b√≥l j√°tszanak, ugyanis Moszkva elemi √©rdeke, hogy √©lezze az ukr√°nok konfliktus√°t a hat√°raikon bel√ľl √©l√Ķ m√°s nemzetis√©gekkel, nemcsak az orosszal, hanem a magyarral is. Megjegyezte: m√°r kor√°bban is k√∂zbesz√©d t√°rgya volt, hogy a Jobbik egyik finansz√≠roz√°si sz√°la az orosz kapcsolatb√≥l t√°pl√°lkozik. Ugyanakkor – tette hozz√° – a hazai nemzetbiztons√°gi szolg√°latok feladata √©rt√©kelni, ellen√Ķrizni a magyar nemzetbiztons√°gi strat√©gi√°val ellent√©tes n√©zeteket k√©pvisel√Ķ Jobbik kapcsolatrendszer√©t √©s azt, hogy mennyiben nyugszik k√∂zvetlen gazdas√°gi √©rdeken, jutnak-e illeg√°lis p√©nzek a p√°rthoz.

Az is √©rdekes – mondta m√©g m√°rciusban –, hogy b√°r Kov√°cs B√©la indul a hazai parlamenti v√°laszt√°sokon, egy√©ni k√∂rzetb√Ķl nem tud nyerni, list√°n sem val√≥sz√≠n√Ľ, hogy helyzetbe hozn√° a p√°rtja, pl√°ne olyan bizotts√°gban, amely nemzetbiztons√°gi √°tvil√°g√≠t√°st ig√©nyel, mivel Guly√°s szerint j√≥ es√©llyel egy ilyen √°tvil√°g√≠t√°son a jobbikos EP-k√©pvisel√Ķ nem menne √°t. √ögy v√©li: gazdas√°gi √©s politikai szempontb√≥l is komoly fegyvert√©ny, ha az Eur√≥pai Uni√≥n k√≠v√ľli, √°m gazdas√°gi √©rdekeit tekintve a t√©rs√©gben er√Ķsen √©rintett Oroszorsz√°g „tal√°l mag√°nak” egy EP-k√©pvisel√Ķt, aki az orosz √ľgyek, √©rdekek sz√≥sz√≥l√≥ja, √©s poz√≠ci√≥j√°t, kapcsolati h√°l√≥j√°t is Moszkva szolg√°lat√°ba √°ll√≠tja.

A szakpolitikus kijelentette: az orosz √©rdekek kiszolg√°l√°sa egyr√©szt logikailag nem f√©r √∂ssze a Jobbik melld√∂nget√Ķ, sz√©ls√Ķs√©ges nacionalizmus√°val a magyar t√∂rt√©nelmi el√Ķzm√©nyek ismeret√©ben, m√°sr√©szt pedig szembemegy Magyarorsz√°g hat√°lyos nemzeti biztons√°gi strat√©gi√°j√°val is, hiszen a 2012-ben elfogadott dokumentum a magyar biztons√°gpolitik√°t kiz√°r√≥lag a NATO- √©s EU-tags√°g keret√©ben tekinti √©rtelmezhet√Ķnek.

Az MSZP k√©m√ľgye

K√©mked√©s miatt folyamatban van egy m√°sik b√ľntet√Ķ√ľgy is, amely azonban az MSZP-hez k√∂t√Ķdik. A Gyurcs√°ny-korm√°ny titkosszolg√°lati vezet√©s√©t √©rint√Ķ √ľgyben tavaly j√ļlius 5-√©n els√Ķ fokon a Debreceni T√∂rv√©nysz√©k m√°r √≠t√©letet is hirdetett. A b√≠r√≥s√°g katonai tan√°csa a nem joger√Ķs verdiktben Galambos Lajosra, a Nemzetbiztons√°gi Hivatal (NBH) egykori f√Ķigazgat√≥j√°ra √©s Szilv√°sy Gy√∂rgyre, a Gyurcs√°ny-korm√°ny volt titokminiszter√©re k√©mked√©s√©rt √©s √°llamellenes b√Ľncselekm√©nyre val√≥ felbujt√°s√©rt k√©t √©v t√≠z h√≥napos let√∂ltend√Ķ b√∂rt√∂nb√ľntet√©st szabott ki. Galambos hivatali ut√≥dj√°t, Laborc S√°ndort b√Ľnp√°rtol√°s√©rt egy√©vi, k√©t √©v pr√≥baid√Ķre felf√ľggesztett szabads√°gveszt√©sre √≠t√©lt√©k, m√≠g az √ľgy negyedik szerepl√Ķj√©t, P. L√°szl√≥t az orosz h√°tter√Ľ biztons√°gtechnikai c√©g, a Z√∂m√∂k Kft. tulajdonos√°t felmentett√©k az √°llamellenes b√Ľncselekm√©nyek v√°dja al√≥l. A 2041-ig √°llamtitoknak min√Ķs√ľl√Ķ elj√°r√°s alapja sajt√≥inform√°ci√≥k szerint az, hogy a Gyurcs√°ny-korm√°ny idej√©n – p√©lda n√©lk√ľli m√≥don – orosz szakemberek vil√°g√≠tott√°k √°t a magyar elh√°r√≠t√°s munkat√°rsait, aminek sor√°n technikai t√°mad√°s is √©rhette az NBH-t. A m√Ľvelet k√∂vetkezt√©ben √©rz√©keny inform√°ci√≥k ker√ľlhettek az oroszok tudom√°s√°ra.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | Kedvesi - 2014. mŠjus 15. 16:36:30
Imre, ne gondold hogy nem tudja a KGB hogy kik ezek. Ha m√°r az moszadot √°tvil√°g√≠tj√°k itt folyamatosan, akkor majd pont ne tudn√°k hogy a zsobbikban is azok √ľlnek?
#12 | postaimre - 2014. mŠjus 15. 16:51:42
Perje √∂sszetett dolog ez √©s legkev√©sb√© sz√≥l B√©l√°r√≥l, de m√©g t√°n az oroszokr√≥l sem, hanem a "ki-kicsoda" val√≥j√°ban, de t√©nyleg - kateg√≥ria √©s pont az ellentettje s√ľlhet ki bel√ľle.

A semmi nem az, aminek látszik most is érvényben van.

R√°k√©rdezt√ľnk, elismerte: P√©nzelte a Jobbik kamp√°ny√°t

Val√≥ban t√°mogatta p√©nzzel a Jobbik 2006-os kamp√°ny√°t, de semmi k√∂ze semmilyen titkosszolg√°lathoz – err√Ķl besz√©lt a sajt√≥nak cs√ľt√∂rt√∂k d√©lut√°n Kov√°cs B√©la. Az orosz h√≠rszerz√©ssel h√≠rbehozott jobbikos politikus azt is r√°galomnak nevezte, hogy feles√©ge a KGB munkat√°rsa lett volna.
http://hetivalasz...nne-76760/

Megvan a kilövési engedély a Jobbik ellen!

Megsz√ľletett a Fidesz vezet√©s√©ben a kil√∂v√©si enged√©ly a Jobbikra. Erre utal, hogy a korm√°nyp√°rt h√°zi sajt√≥j√°nak tekinthet√Ķ Magyar Nemzet ma k√©mked√©si (l√©nyeg√©ben haza√°rul√°si) v√°dat szell√Ķztetett meg a radik√°lis p√°rt egyik EP k√©pvisel√Ķje √©s jel√∂ltje, Kov√°cs B√©la ellen.
http://www.stop.h...n/1239286/

Gaudi-morvai nem v√©letlen kezdtek egy "lev√°l√°si man√Ķverbe", szerintem j√≥l √∂sszebund√°zott m√≥don ..., √©s EU-ellenesnek t√Ľnve, mik√∂zben a fityisz teljesen r√°juk simulva l√©pked ut√°nuk √©s mindegyik h√Ľ de nagy bar√°tja a macinak, de k√∂zben nato-sokk is vagyunk √©s a j√≥bik meg se nyikkan az orsz√°got ellep√Ķ hadianyag √©s csapatmozg√°s k√©rd√©s√©ben. Ha m√©g egy kicsit operativabbak lenn√©nek m√©g engem is siker√ľlne √∂sszezavarni.s_*_olle
#13 | GERRY - 2014. mŠjus 15. 19:25:01
√©n az√©rt √∂r√ľl√∂k, hogy a Jobbik al√°ny√ļl Oroszorsz√°gnak. M√©g azt is el tudom k√©pzelni, hogy orosz any√°csk√°nak is al√°ny√ļlnak. V√©g√ľl is olyan √°rv√°k, mindenki (a vil√°g nagy r√©sze) ellen√ľk van, a cirill bet√ľk miatt nem k√©pesek rendesen meg√©rtetni magukat, √©ppen ideje volt, ohgy a Jobbik seg√≠tsen nekik. N√©lk√ľl√ľk esetleg elhanyatlana az eg√©sz Orosz n√©p, Putyin meg mehetne zabot hegyezni. El√°rulhatom, ez volt az oka, hogy Vona tal√°lkozott vele... egyszer√ľen meg kellett nyugtatni az orosz vezet√©st, hogy a Jobbik megv√©di √∂ket ak√°r az √©let√ľk √°r√°n is. Eml√©kszem egy k√©pkock√°ra, ha Vona akkor nem figyel, Putyin m√©g kezet is cs√≥kolt volna neki h√°l√°ja jel√©√ľl. Gondolj√°tok el, ha id√∂ el√∂tt lebukik √©s m√©g a sliccet is.... (ja nem az egy m√°sik film volt!), De - b√°r a k√©zcs√≥k nem siker√ľlt Vona j√≥ reflexei miatt, azt az√©rt mindenki l√°thatta, hogy Putyin milyen h√°l√°s szemekkel n√©z fel r√°.

Imre - igazad van - semmi sem az mint aminek l√°tszik!
Persze a "m√°sik" oldalon az√©rt √©szrevehettek valamit, mert t√©nyleg megindult a t√°mad√°s, nem csak az oroszok ellen. De ez a Kov√°cs B√©la lehet, hogy r√° fog balt√°zni... k√©pesek kinyirni is ha √©rdek√ľk √ļgy k√≠v√°nja... szerintem kis hal √©s nem is k√©mkedett, csak helyezkedett ahogy mondt√°k neki; -Ide √°llj, most oda, most a fal el√©... lehet, hogy vannak m√©g p√°rtkaton√°k ezen a vil√°gon? Azt nem hiszem, hogy √∂n√°ll√≥an cselekedett volna, mert a h√°tt√©rben √∂t is v√©di a Vona.... de lehet, hogy elment a vonata... majd kider√ľl. Napr√≥l napra s√ľr√ľs√∂dnek az esem√©nyek! Figyeld meg, ha ez √≠gy megy tov√°bb akkor megint sokasodni fog a honlapra regisztr√°l√≥k sz√°ma!s_*_jog
#14 | postaimre - 2014. mŠjus 15. 19:43:15
Gerry, oszt√°n kider√ľlhet m√°g us, hogy Kov√°cs B√©la eredeti neve Vlagyimir Dimitrijevics Stirlicz, csak magyar√≠totta. Vona-zazri n√©lk√ľl meg√°ll a menet √©s az √©sz is √©s goszpogyin Putyin sz√≠v√©hez igen k√∂zel √°llhat.... az, aki majd els√ľti a billenty√Ľj√©t.

De a trágyilagosság kevéért, idézem neked Balut.

Balu
2014.05.15. 12:11
"Brjuszelu nuzsen szvoj Majdan" - neeem, nem Lavrov mondja, hanem Peter Iikola, finn diplomata. http://svpressa.r.
..?from=sm24
[Szerkesztés] [Törlés]

Balu
2014.05.15. 11:11
Oroszorsz√°g lecsatlakozik a nemzetk√∂zi (cion) hitelmin√Ķs√≠t√Ķ int√©zetek rendszer√©r√Ķl. "Russia: Moving away from international rating agencies only question of time" http://rt.com/bus.
..-ministry/
http://svpressa.r...?from=sm24
http://rt.com/bus...-ministry/

Na sz√≥val az id√Ķz√≠t√©s a br√ľsszeli v√°laszt√°sosdira van r√°kapcsolva. Nem kis v√°d √°m ez, m√©g ha √ļgy is lenne, jobban TEKte volna az orm√°ny, ha kussol, de az√©rt nem kussol, mert nem hazai p√°ly√°ra j√°tszik. Olyan nincs is nekije. A "B√©la" √ľgy nem bel√ľgy √©s egy csom√≥ aprop√≥t kell sz√°mba venni, anal√≥gi√°kat keresni sem kell, s m√°ris sz√°zas√°val tal√°lsz sz√∂get, mely Izs√°kb√≥l kil√≥g.

Na az√©' √©n az alkotm√°nyv√©teks√©gi hitv√°nys√°gnak drukkolok, mert olyan kim√Ľveltek ezek a surm√≥ zsidr√°kok ottan, hogy tartozunk nekik m√°r p√°r Dunyh√°ba l√∂v√©ssel. Majd csak elj√∂n a t√∂rleszt√©snek is az ideje, ha nem mag√°ncs√Ķd√∂l√ľnk addig be.
#15 | Leandros - 2014. mŠjus 15. 19:52:04
:DImre B√°ty√≥! Megkopott az √∂sszek√∂t√Ķd, magyar tud√°sa, vagy nyugd√≠jba ment √©s a fiatal tanonca nem √©rti a magyart, √©s ez√©rt tanulsz ink√°bb Te oroszul, hogy ne √©rtsenek f√©lre semmit?! :D √ď√ď√ď√ď√ď√ď√ď√ďh√°t csak viccelek! De ki mikor mi√©rt ker√ľl a dar√°l√≥ba, √ļgy is a pillanatnyi hatalom d√∂nti el.
#16 | postaimre - 2014. mŠjus 15. 20:06:47
Leandros, ma volt a heti foglalkozásom. Kicsit fáradtam a végére, de lassan jönnek vissza a régi emlékek. Már álmomból felébredve is vágom: Nicht schiessen! Hende hoch! Arbeit macht frei!....

Ja nem booooocsi, ez egy m√°sik tanfolyam anyaga...

Cirkusz az egész világ és farkas benne minden nyuszi!

YouTube Videů


De komolyra fordítva a szót! Nu pogogyí!

Leandros, dehogy d√∂ntenek el b√°rmit is. Azt se tudj√°k val√≥j√°ban ki a d√∂ntn√∂k, de sejthetik, hogy √Ķk azt√°n v√©gk√©ppen nem.
#17 | Kameleon - 2014. mŠjus 15. 20:39:06
Na, akkor ez a matt is beh√ļzva! Am√≠g mindenki sz√©deleg mert m√°rt azt se tudja ki-kivel, addig egy "rekl√°m" √∂ssze lett hozva a m√©dia szinte √∂sszes √©rintett pereputty√°val! Szinte tolonganak... ;)

√Čs ameddig megy az √°lmodoz√°s, m√°sok k√Ķkem√©nyen dolgoznak. A "v√°lasz pofon" meg majd csak most k√∂vetkezik igaz√°n. K√∂szi Sodi a felv√©telt!

YouTube Videů
#18 | postaimre - 2014. mŠjus 16. 07:59:32
A helyzet az, hogy B√©la egy tipikus "radik√°lis" nemzeti szem√©lyis√©g. Szegedi is avv√≥t. Ja, most is az, csak "meglelte a fajt√°j√°t". Az "√ľgy" alkalmasint sok egy√©b dologra r√° kell vezessen √©s ponty az√©rt is l√∂tt gener√°lva.

Mi√≥ta mondogatt√°k r√°m, hogy mert a SZU-ban tanultam anno decibel 2 √©vet, m√°r is √ľgyn√∂kk√© avanzs√°l√≥dtam. Na most akkor mi van? Vissza fexek aludni. Majd aktiviz√°lnak olyan 100 √©v m√ļlva, ha kihalt a sok √©rtelmi fogyat√©kos.

Ha B√©la (feh√©r) h√≥feh√©ren j√∂n ki az √ľgyletb√Ķl, akkor ezzel ugyanaz a m√°l√©, mint a vona-zazri barmicvoj√°val, ami ugyan hamis√≠tv√°ny, de ett√Ķl m√©g a legenda igaz. Nos, nem lesz indok a nyakamba varrni a k√©t √©v ottani f√Ķiskol√°t, amit nem soros finansz√≠rozott √©s nem is mag√°nint√©zm√©nyes√≠tett szabadk√Ķm√Ľves instit√ļtban zajl√≥dott a nem is lauderes k√©pz√©s.

M√°sik oldala a dolognak, hogy az orosznak alkalma lesz megnyilatkozni √©s "lebuktatni" a "nyugati √ľgyn√∂k√∂ket", no meg vagy a nev√©re √≠ratni a j√≥bikot, vagy de fuck-t√≥ kijelenteni, hogy el vannak hat√°rol√≥dva" a Hitler-naci retorik√°t folytat√≥ szektort√≥l. Na megl√°ssuk, merre kavarj√°k a k√°s√°t.


Jobbikos k√©m√ľgy: K√°g√©b√©la sal√°tab√°rja √©s aranyaut√≥ja

Jobbikos k√©m√ľgy: K√°g√©b√©la sal√°tab√°rja √©s aranyaut√≥ja

Kov√°cs B√©la gyan√ļs orosz kapcsolatai szinte ny√≠lt titoknak sz√°m√≠tottak a Jobbik k√∂rny√©k√©n. Ez der√ľl ki azokb√≥l a portr√©cikkekb√Ķl, amelyeket azt k√∂vet√Ķen hoztak internetes port√°lok, hogy a Magyar Nemzet meg√≠rta: a Legf√Ķbb √úgy√©szs√©g az Eur√≥pai Uni√≥ int√©zm√©nyei ellen folytatott k√©mked√©s gyan√ļja miatt Br√ľsszeln√©l kezdem√©nyezte a jobbikos eur√≥pai parlamenti k√©pvisel√Ķ mentelmi jog√°nak a felf√ľggeszt√©s√©t.

Az m√°r 2010-ben napvil√°got l√°tott a Heti V√°lasz √∂ssze√°ll√≠t√°s√°ban, hogy az Oroszorsz√°gban √©s Jap√°nban tanul√≥ politikus aleln√∂ke √©s kincst√°rnoka annak az oroszbar√°tk√©nt elk√∂nyvelt egyletnek, amely Eur√≥pai Nemzeti Mozgalmak Sz√∂vets√©g n√©ven szeretne frakci√≥t alap√≠tani az EP-ben. A cikk kit√©r arra is, hogy felmer√ľl a gyan√ļja annak, hogy Kov√°cs kapcsolatba ker√ľlhetett a szovjet, illetve a magyar p√°rt√°llami titkosszolg√°lattal, mivel azon a Nemzetk√∂zi Kapcsolatok Egyetem√©n, az MGIMO-n v√©gzett, ahov√° „anno a kommunista t√°bor legmegb√≠zhat√≥bb elemeit vett√©k fel”.
Japán, COCOM-lista, feltaláló

√Črdemes elid√Ķzni a Jap√°nban t√∂lt√∂tt √©veken is egy gondolat erej√©ig. Kov√°cs a T√°vol-Keleten politol√≥gi√°t tanult, abban az orsz√°gban, amely szinte sportot √Ľz√∂tt abb√≥l, hogy az √ļgynevezett a COCOM-list√°s nyugati term√©keket kiszolg√°ltatta a szovjet √©rdekszf√©ra h√≠rszerz√©s√©nek. (A COCOM-lista egy cs√ļcstechnol√≥giai term√©keket tartalmaz√≥ feketelista volt. A list√°n szerepl√Ķ term√©keket tilos volt a KGST orsz√°gaiba sz√°ll√≠tani.) Ezen inform√°ci√≥ ismeret√©ben v√°lik √©rdekess√© az a t√©ny, hogy Kov√°cs sz√°mos v√©gzetts√©ge k√∂z√∂tt megtal√°ljuk a nemzetk√∂zi k√∂zgazd√°szt, a k√ľlkereskedelmi √ľzletk√∂t√Ķt, √©s azt az adatot is, hogy a Jobbik politikusa 2004 √≥ta tagja a Magyar Feltal√°l√≥k Egyes√ľlet√©nek.

A COCOM-lista √©s Jap√°n kapcs√°n √©rdemes megeml√≠teni azt az esetet, ami 1987-ben t√∂rt√©nt. A jap√°n Toshiba 1982 √©s 1984 k√∂z√∂tt a norv√©g Kongsberg hadiipari c√©gen kereszt√ľl nyolc sz√°m√≠t√≥g√©p-vez√©rl√©s√Ľ prec√≠zi√≥s CNC szersz√°mg√©pet adott el a Szovjetuni√≥nak. B√ľntet√©sk√©nt 1987-ben a szen√°tus kett√Ķt√Ķl √∂t √©vig terjed√Ķ id√Ķre betiltotta a Toshiba term√©kek amerikai importj√°t

Hazat√©r√©se ut√°n a Terimpex nev√Ľ c√©gn√©l dolgozott √ľzletk√∂t√Ķk√©nt, √°m amint az a 444.hu √≠r√°s√°b√≥l kider√ľl, a jobbikos politikusnak elege lett Magyarorsz√°gb√≥l, amikor a 27. sz√ľlet√©snapj√°n, egy nappal az esk√ľv√Ķje ut√°n beh√≠vt√°k katon√°nak. Feles√©ge egy√©bk√©nt orosz–osztr√°k kett√Ķs √°llampolg√°r volt, ezt az EP-k√©pvisel√Ķ elhallgatta √©letrajz√°ban. Rokons√°ga sz√≥ba ker√ľlt cs√ľt√∂rt√∂ki sajt√≥t√°j√©koztat√≥j√°n, ahol az Index k√©rd√©s√©re kijelentette, hogy a gyakornokk√©nt alkalmazott orosz √°llampolg√°r neki nem rokona, hanem a feles√©ge elhunyt b√°tyj√°nak a fia.
Orosz utak saj√°t zsebb√Ķl

Kov√°cs a Jobbik el√Ķtti id√Ķszakr√≥l a 2009-es EP-v√°laszt√°sok el√Ķtt azt √≠rta mag√°r√≥l: „1988-t√≥l 2003-ig nemzetk√∂zi kereskedelmi c√©gekn√©l dolgoztam vezet√Ķ beoszt√°sban Jap√°nban √©s Oroszorsz√°gban”. 2003-ban m√©g egy vesztes√©ges angyalf√∂ldi sal√°tab√°r volt a hazai gazdas√°gi √©rdekelts√©ge, p√°r √©vvel k√©s√Ķbb pedig m√°r b√Ķkez√Ľ adakoz√≥ja a radik√°lis p√°rtnak. Err√Ķl az Indexnek √≠gy nyilatkoztak: megunt aranysz√≠n√Ľ, b√Ķr√ľl√©ses Chrysler aut√≥t adom√°nyozott egy jobbikos k√∂z√©piskolai tan√°rnak.

√Ām nem kiz√°r√≥lag bar√°taival volt nagyvonal√ļ, a Jobbikot is t√∂bb milli√≥ forinttal t√°mogatta. Ez f√Ķk√©nt akkor j√∂tt j√≥l a p√°rtnak, amikor – a parlamentbe ker√ľl√©s√ľk el√Ķtt – √°llami t√°mogat√°s h√≠j√°n m√©g minden forintra sz√ľks√©g√ľk volt. A h√≠rport√°l szerint b√Ķkez√Ľs√©ge miatt az sem sz√°m√≠tott, hogy Kov√°cs honnan j√∂tt √©s mit csin√°lt kor√°bban. A politikus egy√©bk√©nt 2005-ben l√©pett be a radik√°lis p√°rtba.
A Kágébéla

„Soha nem gondolta senki r√≥la a p√°rtban komolyan, hogy meggy√Ķz√Ķd√©ses nemzeti ember lenne” – √≠rt√°k le √Ķt ismer√Ķsei a port√°lnak, hozz√°t√©ve, hogy Kov√°csot a h√°ta m√∂g√∂tt csak K√°g√©b√©l√°nak h√≠vt√°k a p√°rtban h√≠resen j√≥ orosz kapcsolatair√≥l. Ut√≥bbir√≥l sokat el√°rul, hogy szinte havonta j√°r Moszkv√°ba, egy alkalommal pedig Ramzan Kadirov csecsen eln√∂k beiktat√°si √ľnneps√©g√©re akarta elh√≠vni egyik p√°rtt√°rs√°t, ezt az utat saj√°t maga finansz√≠rozta. Az Origo pedig azt √≠rta, hogy a jobbikosok rep√ľl√Ķjegy√©t is √°llta azokon a k√ľlf√∂ldi utakon, amiket √Ķ szervezett.

A politikus felsz√≥lal√°saiban t√∂bbsz√∂r is Oroszorsz√°g oldal√°n foglalt √°ll√°st az EP-ben, legut√≥bb pedig akkor ker√ľlt a figyelem k√∂z√©ppontj√°ba, amikor gyakorlatilag √∂nk√©ntes megfigyel√Ķk√©nt, a Guardian szerint egy „nyugatellenes csoport tagjak√©nt” vett r√©szt a kr√≠mi n√©pszavaz√°son, ahol mindent t√∂rv√©nyesnek tal√°lt.
http://mno.hu/bel...ja-1226791
#19 | satu - 2014. mŠjus 16. 10:23:25
Irgalmatlan √∂ng√≥lt r√ļgott a jobbikos Kov√°cs B√©la

Ki nem tal√°lj√°k, milyen h√≠r j√∂n fel els√Ķre Kov√°cs B√©la honlapj√°n.

Amint arr√≥l cs√ľt√∂rt√∂k√∂n besz√°moltunk, Polt P√©ter legf√Ķbb √ľgy√©sz diplom√°ciai √ļton Martin Schulzhoz, az Eur√≥pai Parlament eln√∂k√©hez fordult, ind√≠tv√°nyozva, hogy az Eur√≥pai Parlament f√ľggessze fel Kov√°cs B√©l√°nak, az Eur√≥pai Parlament k√©pvisel√Ķj√©nek mentelmi jog√°t. A Magyar Nemzet azt √≠rta, hogy a politikus ellen az Alkotm√°nyv√©delmi Hivatal tett feljelent√©st k√©mked√©s gyan√ļja miatt.

http://www.hir24....vacs-bela/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.