Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Orosz √ľgyn√∂k a Jobbikban?


Na ez viccnek is j√≥! Szegedi chann√°d ut√°n, morvaist√≥l....mi kell m√©g? A j√≥bik egy √°lca-szervezet, ez nem k√©rd√©s, ahogy a t√∂bbi is, bele√©rtve az alkotm√°nyv√©delmi hivatalt, legf√Ķbb √ľgy√©szsegget is. Szerintem gaudi is az lehet, b√°r a fodr√°sz szerint az angolok szervezt√©k be. Morvai egy√©rtelm√Ľen valami, szegedi meg m√©lyseggi felder√≠t√Ķ. Az Alkotm√°nyv√©delmi Hivatal k√©mked√©s gyan√ļja miatt tett feljelent√©st

A Legf√Ķbb √úgy√©szs√©g az Eur√≥pai Uni√≥ int√©zm√©nyei ellen folytatott k√©mked√©s gyan√ļja miatt Br√ľsszeln√©l kezdem√©nyezte Kov√°cs B√©la jobbikos eur√≥pai parlamenti k√©pvisel√Ķ mentelmi jog√°nak a felf√ľggeszt√©s√©t – √©rtes√ľlt a Magyar Nemzet. Lapunk √ļgy tudja, a Moszkva ir√°nt er√Ķsen elk√∂telezett politikus ellen √°prilis elej√©n az Alkotm√°nyv√©delmi Hivatal tett feljelent√©st.

Inform√°ci√≥ink szerint Kov√°cs B√©la tev√©kenys√©ge m√°r kor√°bban felkeltette a polg√°ri k√©melh√°r√≠t√°s figyelm√©t, ugyanis a k√©pvisel√Ķ rendszeresen tal√°lkozik konspirat√≠v m√≥don orosz diplomat√°kkal, √©s havi rendszeress√©ggel az orosz f√Ķv√°rosba l√°togat.

Kov√°cs B√©la 2013 december√©t√Ķl eln√∂ke az Eur√≥pai Nemzeti Mozgalmak Sz√∂vets√©g√©nek, amely 2009-ben j√∂tt l√©tre, √©s amely szervezetr√Ķl Br√ľsszelben – lengyel √©s francia gyan√ļ alapj√°n – √ļgy gondolj√°k, hogy orosz ir√°ny√≠t√°s alatt √°ll. A szervezet deklar√°lt c√©lja, hogy teljes√≠tse azokat a felt√©teleket, amelyekkel az Eur√≥pai Parlamentben saj√°t frakci√≥t alak√≠that, √©s p√°rtt√° v√°lhat. Ehhez minimum h√©t orsz√°gb√≥l legkevesebb 25 k√©pvisel√Ķre lenne sz√ľks√©ge, √°m a sz√∂vets√©g jelenleg csak t√≠z f√Ķt tudhat a soraiban.
Lapunk a k√∂vetkez√Ķ k√©rd√©seket tette fel a Legf√Ķbb √úgy√©szs√©gnek:
1. Sz√ľletett-e feljelent√©s Kov√°cs B√©la ellen k√©mked√©s gyan√ļja miatt?
2. Tett-e l√©p√©seket az √ľgy√©szs√©g az eur√≥pai parlamenti k√©pvisel√Ķ mentelmi jog√°nak felf√ľggeszt√©se √©rdek√©ben?

Fazekas G√©za, a Legf√Ķbb √úgy√©szs√©g sz√≥viv√Ķje az al√°bbi v√°laszokat juttatta el a Magyar Nemzethez, ragaszkodva a nyilatkozat sz√≥ szerinti k√∂zl√©s√©hez:

„A K√∂zponti Nyomoz√≥ F√Ķ√ľgy√©szs√©g s√ļlyos – kett√Ķt√Ķl nyolc √©vig terjed√Ķ szabads√°gveszt√©ssel fenyegetett – b√Ľncselekm√©ny miatt folytat nyomoz√°st. Ezen nyomoz√°s min√Ķs√≠tett, √≠gy annak r√©szleteir√Ķl – bele√©rtve a b√Ľncselekm√©ny pontos megjel√∂l√©se, a feljelent√Ķ szem√©lye, √©s a nyomoz√°s sor√°n eddig v√©grehajtott elj√°r√°si cselekm√©nyek, illetve a meg√°llap√≠that√≥ t√©ny√°ll√°s – semmilyen t√°j√©koztat√°st nem √°ll m√≥dunkban adni.
A nyomoz√°s eredm√©ny√©hez k√©pest dr. Polt P√©ter legf√Ķbb √ľgy√©sz √ļr m√°jus 12-√©n diplom√°ciai √ļton Martin Schulz √ļrhoz, az Eur√≥pai Parlament eln√∂k√©hez fordult, ind√≠tv√°nyozva, hogy az Eur√≥pai Parlament f√ľggessze fel Kov√°cs B√©la, az Eur√≥pai Parlament k√©pvisel√Ķje mentelmi jog√°t. Az el√Ķerjeszt√©s r√©szletes indokol√°s√°t egy min√Ķs√≠tett irat tartalmazza. Az √ľgy min√Ķs√≠tett volt√°ra tekintettel az elj√°r√°sr√≥l semmilyen tov√°bbi t√°j√©koztat√°st nem √°ll m√≥dunkban adni.”A jobbikos politikus feles√©ge egy√©bk√©nt Isztohin Szvetlana orosz – osztr√°k kett√Ķs √°llampolg√°r, aki √©rtes√ľl√©seink szerint a KGB k√©melh√°r√≠t√°s√°nak a munkat√°rsa volt.

Kov√°cs B√©la v√©gzetts√©g√©t tekintve k√∂zgazd√°sz, Jap√°nban, majd a nyolcvanas √©vek k√∂zep√©t√Ķl a moszkvai Nemzetk√∂zi Kapcsolatok Int√©zet√©ben gyarap√≠totta a tud√°s√°t. Err√Ķl az egyetemr√Ķl k√∂ztudott, hogy a szovjet √©r√°ban szorosan egy√ľttm√Ľk√∂d√∂tt a diktat√ļra √°llambiztons√°gi szervezet√©vel, a KGB-vel. Kov√°cs 2003-ban j√∂tt haza Magyarorsz√°gra, majd k√©t √©vvel k√©s√Ķbb bel√©pett a Jobbikba.
Kovács Béla a Jobbik képviseletében írta alá az Európai Nemzeti Mozgalmak Szövetsége megalapításáról szóló dokumentumot
Kovács Béla a Jobbik képviseletében írta alá az Európai Nemzeti Mozgalmak Szövetsége megalapításáról szóló dokumentumot
Fotó: Kovács Attila / MTI


Kov√°cs B√©la – aki jelenleg a Jobbik eur√≥pai parlamenti list√°j√°nak harmadik, befut√≥ hely√©n √°ll – legut√≥bb akkor hallatott mag√°r√≥l, amikor a magyar, illetve az uni√≥s √°ll√°sponttal homlokegyenest ellenkez√Ķ, az orosz √©rdekekhez igazod√≥ nyilatkozatot t√©ve szabad √©s igazs√°gos v√°laszt√°snak min√Ķs√≠tette a kr√≠mi n√©pszavaz√°st. A nemzetk√∂zi felh√°borod√°st okoz√≥ kijelent√©st k√∂vet√Ķen a KarpatNews c√≠m√Ľ internetes port√°l k√∂z√∂lte, Kov√°cs B√©la Kr√≠mben tett nyilatkozatai √©s az √ļgynevezett n√©pszavaz√°s melletti ki√°ll√°sa jelzi, hogy ki p√©nzeli a k√©pvisel√Ķt √©s tal√°n a p√°rtj√°t is. Az √ļjs√°g szerint Kov√°cs „eur√≥pai l√©pt√©k√Ľ provokat√Ķr”, aki a baloldalnak dolgozik.

Guly√°s J√≥zsef, az Orsz√°ggy√Ľl√©s nemzetbiztons√°gi bizotts√°g√°nak volt tagja a Hetek c√≠m√Ľ lap m√°rcius 21-i sz√°m√°ban elmondta, az ilyen kijelent√©seikkel a jobbikosok egyenesen az oroszok kott√°j√°b√≥l j√°tszanak, ugyanis Moszkva elemi √©rdeke, hogy √©lezze az ukr√°nok konfliktus√°t a hat√°raikon bel√ľl √©l√Ķ m√°s nemzetis√©gekkel, nemcsak az orosszal, hanem a magyarral is. Megjegyezte: m√°r kor√°bban is k√∂zbesz√©d t√°rgya volt, hogy a Jobbik egyik finansz√≠roz√°si sz√°la az orosz kapcsolatb√≥l t√°pl√°lkozik. Ugyanakkor – tette hozz√° – a hazai nemzetbiztons√°gi szolg√°latok feladata √©rt√©kelni, ellen√Ķrizni a magyar nemzetbiztons√°gi strat√©gi√°val ellent√©tes n√©zeteket k√©pvisel√Ķ Jobbik kapcsolatrendszer√©t √©s azt, hogy mennyiben nyugszik k√∂zvetlen gazdas√°gi √©rdeken, jutnak-e illeg√°lis p√©nzek a p√°rthoz.

Az is √©rdekes – mondta m√©g m√°rciusban –, hogy b√°r Kov√°cs B√©la indul a hazai parlamenti v√°laszt√°sokon, egy√©ni k√∂rzetb√Ķl nem tud nyerni, list√°n sem val√≥sz√≠n√Ľ, hogy helyzetbe hozn√° a p√°rtja, pl√°ne olyan bizotts√°gban, amely nemzetbiztons√°gi √°tvil√°g√≠t√°st ig√©nyel, mivel Guly√°s szerint j√≥ es√©llyel egy ilyen √°tvil√°g√≠t√°son a jobbikos EP-k√©pvisel√Ķ nem menne √°t. √ögy v√©li: gazdas√°gi √©s politikai szempontb√≥l is komoly fegyvert√©ny, ha az Eur√≥pai Uni√≥n k√≠v√ľli, √°m gazdas√°gi √©rdekeit tekintve a t√©rs√©gben er√Ķsen √©rintett Oroszorsz√°g „tal√°l mag√°nak” egy EP-k√©pvisel√Ķt, aki az orosz √ľgyek, √©rdekek sz√≥sz√≥l√≥ja, √©s poz√≠ci√≥j√°t, kapcsolati h√°l√≥j√°t is Moszkva szolg√°lat√°ba √°ll√≠tja.

A szakpolitikus kijelentette: az orosz √©rdekek kiszolg√°l√°sa egyr√©szt logikailag nem f√©r √∂ssze a Jobbik melld√∂nget√Ķ, sz√©ls√Ķs√©ges nacionalizmus√°val a magyar t√∂rt√©nelmi el√Ķzm√©nyek ismeret√©ben, m√°sr√©szt pedig szembemegy Magyarorsz√°g hat√°lyos nemzeti biztons√°gi strat√©gi√°j√°val is, hiszen a 2012-ben elfogadott dokumentum a magyar biztons√°gpolitik√°t kiz√°r√≥lag a NATO- √©s EU-tags√°g keret√©ben tekinti √©rtelmezhet√Ķnek.

Az MSZP k√©m√ľgye

K√©mked√©s miatt folyamatban van egy m√°sik b√ľntet√Ķ√ľgy is, amely azonban az MSZP-hez k√∂t√Ķdik. A Gyurcs√°ny-korm√°ny titkosszolg√°lati vezet√©s√©t √©rint√Ķ √ľgyben tavaly j√ļlius 5-√©n els√Ķ fokon a Debreceni T√∂rv√©nysz√©k m√°r √≠t√©letet is hirdetett. A b√≠r√≥s√°g katonai tan√°csa a nem joger√Ķs verdiktben Galambos Lajosra, a Nemzetbiztons√°gi Hivatal (NBH) egykori f√Ķigazgat√≥j√°ra √©s Szilv√°sy Gy√∂rgyre, a Gyurcs√°ny-korm√°ny volt titokminiszter√©re k√©mked√©s√©rt √©s √°llamellenes b√Ľncselekm√©nyre val√≥ felbujt√°s√©rt k√©t √©v t√≠z h√≥napos let√∂ltend√Ķ b√∂rt√∂nb√ľntet√©st szabott ki. Galambos hivatali ut√≥dj√°t, Laborc S√°ndort b√Ľnp√°rtol√°s√©rt egy√©vi, k√©t √©v pr√≥baid√Ķre felf√ľggesztett szabads√°gveszt√©sre √≠t√©lt√©k, m√≠g az √ľgy negyedik szerepl√Ķj√©t, P. L√°szl√≥t az orosz h√°tter√Ľ biztons√°gtechnikai c√©g, a Z√∂m√∂k Kft. tulajdonos√°t felmentett√©k az √°llamellenes b√Ľncselekm√©nyek v√°dja al√≥l. A 2041-ig √°llamtitoknak min√Ķs√ľl√Ķ elj√°r√°s alapja sajt√≥inform√°ci√≥k szerint az, hogy a Gyurcs√°ny-korm√°ny idej√©n – p√©lda n√©lk√ľli m√≥don – orosz szakemberek vil√°g√≠tott√°k √°t a magyar elh√°r√≠t√°s munkat√°rsait, aminek sor√°n technikai t√°mad√°s is √©rhette az NBH-t. A m√Ľvelet k√∂vetkezt√©ben √©rz√©keny inform√°ci√≥k ker√ľlhettek az oroszok tudom√°s√°ra.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2014. mŠjus 15. 09:17:11
"2012-ben elfogadott dokumentum a magyar biztons√°gpolitik√°t kiz√°r√≥lag a NATO- √©s EU-tags√°g keret√©ben tekinti √©rtelmezhet√Ķnek".

Ebben az utols√≥ el√Ķtti bekezd√©sben van a " kutya el√°sva". Elk√©pzelhet√Ķ, hogy sz√≥ sincs √ľgyn√∂ki tev√©kenys√©gr√Ķl, csak az bajuk Kov√°ccsal, hogy szimpatiz√°l az oroszokkal.
√Črdekes m√≥don m√©g senki sem v√°doltak megy k√©mked√©ssel azok k√∂z√ľl, akik a g√≥ly√°k √ļtvonal√°t j√°rj√°k be √©vente t√∂bbsz√∂r.
A jelen id√Ķszakban √ļj b√ľntetend√Ķ cselekm√©nyek " keletkeztettek", amelyekkel megb√©lyegzett embereket felel√Ķss√©gre lehet vonni, s√Ķt m√©g n√©pellens√©gnek is ki lehet √Ķket ki√°ltani. A saj√°t c√©lok √©s √©rdekek el√©r√©se miatt b√°rmelyik hatalom szabadon v√°laszthat az al√°bbi b√Ľn√∂k k√∂z√ľl:
-antiszemita, fasiszta, rasszista, orosz √ľgyn√∂k
#2 | eleven68 - 2014. mŠjus 15. 09:17:49
Azért ,mert a krimi népszavazást elismerte,kém lenne ?
Ha "n√©p" szavaz√°s, a sz√≥ban benne van az, hogy az emberek akarata √©rv√©nyes√ľlt !
A feles√©ge, a m√ļltja az viszont √©rdekes....
De elvileg nem zsidó érdeket szolgál ... ..elvileg !
#3 | Kedvesi - 2014. mŠjus 15. 09:53:08
jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/kbela.jpg


Az "alkotmányvédelmi" hivatal áder patkány ellen mikor tesz feljelentést? vagy martonyi ge(c)i ellen? Fel lehetne itt az egész parlamentet jelenteni, mert egy mocskos zsidó banda az egész, de a kamualkotmányvédelmi hivatal is.

Nah√°t, √°tvil√°g√≠tott√°k az NBH-s zsid√≥ cs√ľrh√©t is? Szokj√°tok csak, egyre t√∂bb KGB-st kaptok a nyakatokba. √Črz√©keny inform√°ci√≥k, mir√Ķl? A zsid√≥ cig√°ny band√°r√≥l? Vagy az orsz√°gban val√≥ cig√°ny-zsid√≥ maffia h√°l√≥zatokr√≥l?!

http://www.hidfo....ozpontokat

OROSZORSZ√ĀG BEZ√ĀRJA HAT√ĀRAIN BEL√úL AZ AMERIKAI GPS K√ĖZPONTOKAT
#4 | Balu - 2014. mŠjus 15. 09:58:24
Hinnye, mekkora egy gój lehet ez is, ollan igazi magyarmagyar... szkítás arcél, szó se róla...
hetivalasz.hu/data/cikk/2/83/40/cikk_28340/kb2.jpg

Nem az √°m a baj, hogy a JOBBIK-ban van, hanem az, hogy EP k√©pvisel√Ķ. Am√ļgy meg mi√≥ta baj a moszkvai Nemzetk√∂zi Kapcsolatok Int√©zete? Persze, hogy KGB-s bek√∂t√©s√Ľ, mint ahogy a Harvard, Yale, Cornell CIA/NASA/stb. A t√≥tiai gorilla-√ľgy f√Ķ-f√Ķ figur√°i, vagyis a Penta Group milli√°rdos topmenedzserei is ott v√©geztek (√©s persze k√≠nai p√≥l√≥k csencsel√©s√©vel szerezt√©k meg az els√Ķ milli√°rdjukat - mint ahogy a jelenlegi eln√∂k azut√°n, hogy elbukta a magsp√≥rolt p√©nzecsk√©j√©t √Āmerik√°ban, bement egy t√≥t bankba √©s k√∂lcs√∂nt vett fel egy hitelint√©zet alap√≠t√°s√°hoz... neeeem, dehogy, egyik esetben se hazudnak √©s se itt, se ott nem volt h√°tsz√©l - √ľgyesek, no). Az√≥ta is ugyanott vannak, ahol voltak, mint ahogy a "lebukott" politikusok is, ill. √Ķk most nem korm√°nyon, hanem ellenz√©lkben vannak - de nem b√∂rt√∂nben.

2010-ben m√©g S√≥lyom Laca b√°tya ki is t√ľntette a MGIMO rektor√°t, merthogy az oskola az√≥ta is megvan, s√Ķt prosper√°l.
http://hungarian....9/8139017/

"Oroszorsz√°g "tal√°l mag√°nak" egy EP-k√©pvisel√Ķt"
Abban persze semmi baj nincs, ha a Duma-t telerakj√°k a saj√°t √ľgyn√∂keikkel.

Na mindegy, k√ľl√∂n√∂sebben nem √©rdekel a cs√≥ka sorsa, nem hiszem, hogy olyan marh√°ra k√©pviselni tudn√° az EP-ben az "orosz √©rdekeket".
#5 | postaimre - 2014. mŠjus 15. 14:41:41
Balu, az√©rt ne feledd, hogy a dolgok √∂sszef√ľggenek!

Elkezdt√©k l√©zer janit birizg√°lni nem kicsit. Nem mintha nem kellett volna m√°r l√©g fell√≥gatni a szerre, de h√°t elvileg √Ķ az IH f√Ķn√∂k, ugyi.

Itt van a specialitásuk:jew-ró-vásban

Az Információs Hivatal rendeltetése
Mott√≥: "A j√≥ h√≠rszerz√©s nem sz√ľks√©gk√©ppen eredm√©nyez b√∂lcs politikai v√°laszokat. Eg√©szs√©ges h√≠rszerz√©s n√©lk√ľl azonban a fels√Ķszint√Ľ politikai d√∂nt√©sek √©s int√©zked√©sek nem felelhetnek meg hat√©konyan az aktu√°lis felt√©teleknek, nem t√ľkr√∂zhetik igaz√°n j√≥l a nemzeti √©rdekeket, s nem v√©delmezhetik kell√Ķk√©ppen (...) a nemzet biztons√°g√°t." (R√©szlet a Rockefeller Bizotts√°g jelent√©s√©b√Ķl)

A kelet-eur√≥pai rendszerv√°lt√°sok nyom√°n f√ľggetlenn√© v√°lt √ļj demokr√°ci√°k - k√∂zt√ľk haz√°nk - megfogalmazt√°k biztons√°g- √©s v√©delempolitikai alapelveiket √©s kialak√≠tott√°k nemzeti biztons√°gi strat√©gi√°jukat. A vil√°gpolitikai √©s region√°lis fejlem√©nyek, v√°ls√°gok mellett az √°llamoknak olyan glob√°lis vesz√©lyekkel is szembe kell n√©zni√ľk, mint a terrorizmus, a t√∂megpuszt√≠t√≥ fegyverek terjed√©se √©s a nemzetk√∂zi szervezett b√Ľn√∂z√©s.

Az Inform√°ci√≥s Hivatal polg√°ri h√≠rszerz√Ķ szolg√°lat, mely els√Ķdlegesen az orsz√°ghat√°ron k√≠v√ľl tev√©kenykedik. √Āltal√°nos rendeltet√©se, hogy a k√ľlf√∂ldre vonatkoz√≥ vagy k√ľlf√∂ldi eredet√Ľ bizalmas inform√°ci√≥k megszerz√©s√©vel seg√≠tse el√Ķ a magyar nemzeti √©rdekek √©rv√©nyes√ľl√©s√©t, m√Ľk√∂dj√©k k√∂zre Magyarorsz√°g f√ľggetlens√©g√©nek biztos√≠t√°s√°ban √©s t√∂rv√©nyes rendj√©nek v√©delm√©ben.

A h√≠rszerz√©si inform√°ci√≥k a korm√°nyzati d√∂nt√©sek megalapoz√°s√°t szolg√°lj√°k. A Korm√°ny meghat√°rozza azokat a t√©m√°kat, amelyekr√Ķl a h√≠rszerz√©s √ļtj√°n t√°j√©koz√≥dni k√≠v√°n. E h√≠rig√©nyek alapulv√©tel√©vel az Inform√°ci√≥s Hivatal - k√ľl√∂nleges eszk√∂zrendszere r√©v√©n - olyan adatokat, √©rtes√ľl√©seket, dokumentumokat szerez, amelyek a hivatalos csatorn√°kon egy√°ltal√°n nem vagy csak korl√°tozottan ismerhet√Ķk meg.

Feladata teljes√≠t√©se √©rdek√©ben a Hivatal m√Ľveleti tev√©kenys√©get folytat. Hum√°n √©s m√Ľszaki-tudom√°nyos eszk√∂z√∂kkel l√©trehozott forr√°sokb√≥l titkos √©s bizalmas adatokat ismer meg, emellett nyilv√°nos forr√°sokat is felhaszn√°l, s kiakn√°zza a nemzetk√∂zi egy√ľttm√Ľk√∂d√©sben rejl√Ķ lehet√Ķs√©geket is. A megszerzett inform√°ci√≥kat elemzi, a m√°r rendelkez√©sre √°ll√≥kkal √∂sszeveti √©s √©rt√©keli, majd h√≠rszerz√Ķ jelent√©seket k√©sz√≠t, amelyeket a d√∂nt√©shoz√≥knak tov√°bb√≠t.

Ez√©rt n√©lk√ľl√∂zhetetlen a h√≠rszerz√©s.
http://www.mkih.h...tese.shtml

Azt√°n ezt a kett√Ķt is ide! Szerinted?

A K√ļria √ļj elj√°r√°sra utas√≠tott a jobbikos Staudt G√°bor r√°galmaz√°si √ľgy√©ben

A K√ļria hat√°lyon k√≠v√ľl helyezte a kor√°bbi felment√Ķ √≠t√©leteket √©s √ļj elj√°r√°sra utas√≠tott cs√ľt√∂rt√∂k√∂n abban az √ľgyben, amelyben a K√∂zponti Nyomoz√≥ F√Ķ√ľgy√©szs√©g r√°galmaz√°ssal v√°dolta meg Staudt G√°bor jobbikos orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķt a 2010-ben Balajti L√°szl√≥ra, az Alkotm√°nyv√©delmi Hivatal akkori f√Ķigazgat√≥j√°ra tett kijelent√©sei miatt.
A f√Ķ√ľgy√©szs√©g az√©rt emelt v√°dat nagy nyilv√°noss√°g el√Ķtt elk√∂vetett r√°galmaz√°s miatt Staudt ellen, mert az ellenz√©ki k√©pvisel√Ķ 2010 szeptember√©ben sajt√≥t√°j√©koztat√≥n val√≥tlanul √°ll√≠totta az √°ltala fel is jelentett titkosszolg√°lat vezet√Ķr√Ķl, hogy gyan√ļs√≠tottk√©nt hallgatta ki a katonai √ľgy√©szs√©g.

Az √ľgy el√Ķzm√©nye, hogy Staudtot p√°rtja a 2010-es orsz√°ggy√Ľl√©si v√°laszt√°sok ut√°n a parlament nemzetbiztons√°gi bizotts√°g√°ba jel√∂lte, az ehhez sz√ľks√©ges C t√≠pus√ļ nemzetbiztons√°gi vizsg√°lat sor√°n pedig a Balajti vezette Alkotm√°nyv√©delmi Hivatal nemzetbiztons√°gi kock√°zatokat √°llap√≠tott meg. Ezut√°n Staudt hivatali hatalommal val√≥ vissza√©l√©s √©s hivatalos szem√©ly √°ltal elk√∂vetett becs√ľlets√©rt√©s miatt feljelent√©st tett az alt√°bornagy ellen.
http://www.hirado...i-ugyeben/

Kémbotrány a Jobbiknál РItt a teljes háttér

M√°r a 2006-os kamp√°nyban komoly √∂sszeggel t√°mogatta a MI√ČP-pel k√∂z√∂sen indul√≥ Jobbik kamp√°ny√°t, s eltitkolta, hogy a szovjet birodalom elit diplomata- √©s k√©mk√©pz√Ķj√©ben v√©gzett. A Heti V√°lasz n√©gy √©ve a magyar sajt√≥ban els√Ķk√©nt rajzolta meg a most oroszh√≠rszerz√Ķ-gyan√ļba keveredett Kov√°cs B√©la portr√©j√°t.
hirdetés

Kovács Béla

Ha pontosak a Magyar Nemzet √©rtes√ľl√©sei, a rendszerv√°lt√°s √≥ta nem sz√ľletett m√©g ilyen s√ļlyos v√°d hivatalban l√©v√Ķ politikus ellen. A lap cs√ľt√∂rt√∂ki sz√°m√°ban k√∂z√∂lte: a k√©melh√°r√≠t√°s√©rt is felel√Ķs Alkotm√°nyv√©delmi Hivatal az Eur√≥pai Uni√≥ int√©zm√©nyei ellen folytatott k√©mked√©s gyan√ļj√°val feljelentette Kov√°cs B√©la eur√≥pai parlamenti k√©pvisel√Ķt, a Jobbik eur√≥pai parlamenti list√°j√°nak harmadik helyezettj√©t.

A lap √ļgy tudja, Oroszorsz√°g jav√°ra folytatott h√≠rszerz√Ķ tev√©kenys√©g miatt folyik az elj√°r√°s. A K√∂zponti Nyomoz√≥ F√Ķ√ľgy√©szs√©g a Magyar Nemzet k√©rd√©s√©re k√∂z√∂lte: „s√ļlyos - kett√Ķt√Ķl nyolc √©vig terjed√Ķ szabads√°gveszt√©ssel fenyegetett - b√Ľncselekm√©ny miatt folytat nyomoz√°st", √°m az elj√°r√°s min√Ķs√≠tett (azaz √°llamtitok), √≠gy r√©szleteket nem √°rulhatnak el. Azt azonban hozz√°tett√©k, hogy Polt P√©ter legf√Ķbb √ľgy√©sz m√°jus 12-√©n diplom√°ciai √ļton kezdem√©nyezte Martin Schulz-n√°l, az Eur√≥pai Parlament eln√∂k√©n√©l Kov√°cs B√©la mentelmi jog√°nak felf√ľggeszt√©s√©t.
Kovács Béla (balra) és Zsukov Duma-alelnök egy orosz energiakonferencián Fotó: MTI


B√°r a konkr√©t v√°dr√≥l az √ľgy√©szs√©g nem besz√©lt, figyelemrem√©lt√≥, hogy az √ļj B√ľntet√Ķt√∂rv√©nyk√∂nyv √©ppen a k√©mked√©st b√ľnteti a v√°dhat√≥s√°g k√∂zlem√©ny√©ben eml√≠tett b√∂rt√∂nnel. A 261. ¬ß ugyanis √≠gy fogalmaz: „Aki idegen hatalom vagy idegen szervezet r√©sz√©re Magyarorsz√°g ellen h√≠rszerz√Ķ tev√©kenys√©get folytat, b√Ľntett miatt k√©t √©vt√Ķl nyolc √©vig terjed√Ķ szabads√°gveszt√©ssel b√ľntetend√Ķ", a 261/A. ¬ß pedig a „K√©mked√©s az Eur√≥pai Uni√≥ int√©zm√©nyei ellen" t√©ny√°ll√°s megval√≥sul√°sa eset√©n a Magyarorsz√°ggal szemben folytatott h√≠rszerz√Ķ tev√©kenys√©g√©rt j√°r√≥ b√ľntet√©st szabja ki.

A Magyar Nemzet √ļgy tudja, a k√ľl√∂n√∂sen energia√ľgyekben akt√≠v, a Kr√≠m annekt√°l√°s√°t a helysz√≠nen √ľdv√∂zl√Ķ Kov√°cs B√©la rendszeresen j√°rt Moszkv√°ba, konspirat√≠v m√≥don tal√°lkozott orosz diplomat√°kkal, orosz-osztr√°k kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g√ļ feles√©ge pedig a szovjet √°llambiztons√°g, a KGB egykori munkat√°rsa volt. Kov√°cs B√©l√°t kerest√ľk, de nem tudtuk el√©rni.

A h√°zast√°rsr√≥l lapunk is √≠rt, amikor 2010-ben a magyar sajt√≥ban els√Ķk√©nt rajzolta meg Kov√°cs B√©la portr√©j√°t. Kov√°cs ugyanis szinte a semmib√Ķl t√Ľnt el√Ķ, lett a Jobbik k√ľl√ľgyi felel√Ķse, s ker√ľlt ki a radik√°lis p√°rt 2009-es sikere ut√°n az Eur√≥pai Parlamentbe szak√©rt√Ķnek. (Majd lett Balcz√≥ Zolt√°n hazat√©r√©se ut√°n k√©pvisel√Ķ.) Akkori fellelhet√Ķ egyetlen nyilv√°nos √©letrajz√°ban a h√°zast√°rsr√≥l a „feles√©gem osztr√°k √°llampolg√°r" eml√©kezett meg.
hetivalasz.hu/data/cikk/2/82/89/cikk_28289/kovacsmoszkva.JPG
Moszkva, 2008 decembere: Kovács Béla (piros garbóban),Vona Gábor és Vaszilij Podvojszkij (jobbra fekete ruhában)

A Heti V√°lasz azut√°n kezdett nyomozni, hogy az √°ltalunk akkor faggatott jobbikosok sem tudtak k√∂zelebbit a rejt√©lyes sz√ľrke eminenci√°sr√≥l, akinek a befoly√°sa el√©g er√Ķs volt ahhoz, hogy az Eur√≥pai Nemzeti Mozgalmak Sz√∂vets√©ge elnevez√©s√Ľ radik√°lis internacion√°l√© kincst√°rnok√°v√° v√°lassz√°k a 2009-es budapesti alakul√°skor. (Kov√°cs jelenleg a szervezet eln√∂ke.)

Lapunk der√≠tette ki, hogy - b√°r err√Ķl Kov√°cs sehol nem tett utal√°st - az egykori Szovjetuni√≥ elit diplomata (√©s h√≠rszerz√Ķ) k√©pz√Ķj√©t, a Nemzetk√∂zi Kapcsolatok Egyetem√©t (MGIMO) v√©gezte el.Meg√≠rtuk azt is, hogy b√°r √ľzletemberk√©nt prezent√°lta mag√°t, s a 2006-os kamp√°nyban milli√≥s √∂sszeggel seg√≠tette a Jobbikot, √©rdemi √ľzleti tev√©kenys√©gnek nem siker√ľlt nyom√°ra bukkanni. K√©t fellelhet√Ķ c√©ge k√∂z√ľl az egyik orosz any√≥s√°val k√∂z√∂sen feh√©rnem√Ľ-keresked√©sre alap√≠tott, √°m √©rdemi tev√©kenys√©get nem mutat√≥ v√°llalkoz√°s volt. A m√°sik pedig Angyalf√∂ld√∂n √ľzemeltetett egy vegyesboltot - rejt√©ly teh√°t, mib√Ķl futotta a radik√°lis p√°rt b√Ķkez√Ľ t√°mogat√°s√°ra.

Kov√°cs mindenesetre a Jobbikban gyorsan „Mr. Oroszorsz√°g" lett. √ē egyengette p√©ld√°ul az utat Vona G√°bor els√Ķ, 2008. decemberi moszkvai l√°togat√°sa el√Ķtt. A Political Capital tanulm√°nya pedig √∂sszefoglalja az az√≥ta megtett utat. Kov√°cs az Eur√≥pai Parlamentben energiat√©m√°kban volt k√ľl√∂n√∂sen akt√≠v az elm√ļlt √©vekben, s az √°rampiac vagy az atomenergia √ľgy√©ben mindig az orosz √©rdekeknek megfelel√Ķen nyilatkozott. 2013-ban az EU-Oroszorsz√°g Parlamentk√∂zi Munkacsoport t√°rseln√∂k√©v√© v√°lasztott√°k, ez √©v november√©ben pedig g√°zipari konferenci√°t szervezett a Gazprom, orosz parlamenti k√©pvisel√Ķk √©s egy√©b orosz v√°llalatok r√©szv√©tel√©vel, melyen Vona G√°bor a g√°z√ľzem√Ľ k√∂zleked√©s j√∂v√Ķje mellett tett hitet. Kov√°cs B√©la 2013. j√ļnius√°ban pedig m√°r egyenesen arr√≥l √©rdekl√Ķd√∂tt egy orosz k√©pvisel√Ķn√©l, milyen felt√©telek mellett csatlakozhat egy uni√≥s tag√°llam Putyin eln√∂k Eur√°zsiai Uni√≥j√°hoz.

Az elk√∂vetkez√Ķ id√Ķben v√©lhet√Ķen m√°s jelleg√Ľ t√©m√°kra kell majd v√°laszolnia - a hat√≥s√°gok el√Ķtt.

http://hetivalasz...reja-76754
#6 | GERRY - 2014. mŠjus 15. 14:47:32
Ezen a fotón majdnem olyan Zazri mint Mr.Bean... csak ö nem tud megnevettetni.

Akkor az oroszok m√°r megint a sp√°jzban vannak? Nah√°t.:o
#7 | postaimre - 2014. mŠjus 15. 15:05:08
Na, meg m√°n ilyeneket kapok, mert most m√°r nagyon okosnak hiszik magukat az eddig is gy√∂kkett√Ķk. Persze igaz, csak nem eg√©szen √ļgy.

"Ezért akar a Jobbik kilépni az EU-ból!
Akiknek k√©ts√©gei lettek volna a Jobbik hovatartoz√°s√°r√≥l, az most figyelmesen olvassa ezt el. Megtudja mit keresett √©s mit keres egy "nemzeti" radik√°lis p√°rt, az - a nemzetet mint olyan egy√°ltal√°n az eszme al√° helyez√Ķ orosz politika h√°zat√°j√°n.

Higyj√©k el kedves Jobbik szimpatiz√°nsok, nem a paksi er√Ķm√Ľ tov√°bbfejleszt√©se √ľgy√©ben l√°togagat Vona oda. M√°s a kereskedelem √©s export lehet√Ķs√©g kiakn√°z√°sa, m√°s a k√©nyszer meg√°llapod√°s atomrektor b√Ķvit√©s √ľgy√©ben, amely fejleszt√©st csak az eredeti √©pit√Ķvel lehet megoldani - amit az Orb√°n korm√°ny csin√°l, - √©s eg√©szen m√°s az amikor politikiai, s√Ķt a nemzetpoltik√°ra k√°ros kapcsolatokr√≥l van sz√≥, mint ebben az esetben.
Addig j√°r a kors√≥ a kutra, amig el nem t√∂rik. Igaz-e? Ez√©rt l√©ptek √°t oda az MSZP botr√°ny el√Ķl nagy t√∂megben a v√°laszt√°s el√Ķtti h√≥napban, az elvt√°rsak. A j√≥hiszem√Ľ, naiv, val√≥ban Magyar √©rzelm√Ľ szimpatiz√°nsokkal meg elhitett√©k, hogy micsoda er√Ķ a Jobbik, hogy megugrott a l√©tsz√°ma! Igen. Az oroszbar√°t MSZP-b√Ķl, a volt SZDSZ-es elvt√°rsakkal?
Ezuton √ľzenem a Trianon levelez√Ķ list√°nak is, ahonnan a Jobbik felt√©tlen odaad√≥ hiv√©v√© v√°lt vezet√Ķ miatt z√°rtak ki, aki nem t√ľr meg ott m√°st csak jobbikost, - hogy l√°m l√°m. Innen fuj a sz√©l. Ez√©rt v√°lt a Jobbik felt√©tlen sz√≥sz√≥l√≥j√°v√° a list√°ja! L√°tni lehetett a p√°lfordulatot a list√°n, az illet√Ķ listatulajdonoss√° v√°l√°sa ut√°n, - a val√≥ban nemzeti TRIANON-r√≥l a JOBBIKIG. Akik tiltakoztunk, mind rep√ľlt√ľnk. M√©g √©n birtam a legtov√°bb, a v√©g√©n egyszer√Ľen kiz√°rtak, pedig tagja voltam a '90-es √©vek elej√©t√Ķl! Nem voltak a Jobbik hovatartoz√°s√°nak bemutat√°s√°ra tett kis√©rletekre ellen√©rveik. Ilyenform√°n nem is lehettek.
Isten malmai ha lassan is, de √Ķr√∂lnek. Mindenre f√©ny der√ľl, s bizonyit√°st nyer, ahogy a MAYAK √ľzent√©k nek√ľnk, - csak ki kell v√°rni.
​AEJ.​"
#8 | kakas - 2014. mŠjus 15. 15:26:24
24.media.tumblr.com/3eb35120cc5a02a8fd8fca4e588caed0/tumblr_n5m2k7mmyH1qg5e9go1_500.jpg
#9 | postaimre - 2014. mŠjus 15. 15:36:35
Ebben a j√°t√©kban az a m√≥ka, hogy azt a l√°tszatot keltik, mintha a j√≥bik (zsid√≥ szervezet) oroszbar√°t lenne √©s √≠gy az egy√©b-k√©mt cionzsid√≥ "magyar" vezet√©sre ez "nemzetbiztons√°gi" kock√°zattal b√≠rna. A rug√≥t fel kell h√ļzni, hogy visszar√ļghasson. Ha ezt szegedi chan√°d meg√©rhette vona...., ja meg is √©rte! Az FSZB nem lehet ennyire h√ľjjjje...., b√°r semmi sincs kiz√°rva, de ez √≠gy csak egy szing a biddenen.
#10 | Perje - 2014. mŠjus 15. 16:26:33
Val√≥ban azt a l√°tszatok keltik, mert meg akarnak szabadulni t√Ķl√ľk. Er√Ķs√∂dtek az ut√≥bbi id√Ķben, √°ll√≠t√≥lag. Az eddigi antiszemit√°z√°s √©s r√°szist√°z√°s nem vezetett eredm√©nyre. Most el√Ķvettek ezt az " oroszbar√°t b√©lyeget, amelyet √ļgy hangoztatnak, mintha az valamilyen Istent√Ķl elrugaszkodott dolog lenne. A hangulatkelt√©s is megvolt ezel√Ķtt a m√©di√°ban, sorra nyomatt√°k az orosz ellenes h√≠reket.
Milyen k√ľl√∂n√∂s, hogy eddig az ir√°niakhoz val√≥ k√∂zeled√©s miatt t√°madt√°k ezt a p√°rtot, de per pillanat az most valahogy nem h√°tr√°ny. Amerika most jobban megorrolt az oroszokra.s_*_mai

Részlet a mai napon megjelent Balczó nyilatkozatból:

Azt mondta: amikor Joe Biden amerikai aleln√∂k gratul√°lt Orb√°n Viktornak a v√°laszt√°si gy√Ķzelemhez, akkor felvetette "mennyire fontos a Jobbik megroppant√°sa az EP-v√°laszt√°sok el√Ķtt" √©s k√ľl√∂n kit√©rt Kov√°cs B√©la szem√©ly√©re, hogy lehet√Ķleg ne jusson √ļjabb mand√°tumhoz.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.