Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Sokf√©le h√≠r kering a cionista/n√°ci √∂sszeesk√ľv√©s letart√≥ztat√°s√°r√≥l


Rengeteg h√≠r olvashat√≥ e-mail-ekben, blogokon, √©s a k√∂zvetlen h√≠rforr√°sok azt jelzik, hogy a cionista/n√°ci √∂sszeesk√ľv√©s elt√°vol√≠t√°sa folyamatban van. Ugyanakkor sok jel van arra vonatkoz√≥an, az √ļgynevezett f√Ķ√°ram√ļ h√≠rekben, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok v√°llalati korm√°nya elszigetel√Ķd√∂tt. "Az amerikai v√©delmi miniszter Chuck Hagel, az amerikai k√ľl√ľgyminiszter John Kerry √©s a volt amerikai k√ľl√ľgyminiszter Condoleezza Rice mostanra nemzetk√∂zi szinten kitasz√≠tott√° v√°ltak," - ahogy egy MI5 forr√°s le√≠rta a helyzetet.

Az egyik egy√©rtelm√Ľ jel az, hogy a n√©met √©s m√°s nem amerikai √ļjs√°gok besz√°moltak arr√≥l, hogy a Blacwater/Academy/Greystone zsoldosok embereket gyilkolnak Ukrajn√°ban.
Link

A franci√°k ek√∂zben tov√°bbra is hadihaj√≥kat √©p√≠tenek az oroszoknak a nagy ukr√°n n√°ci propaganda kamp√°ny ellen√©re. Ez azt bizony√≠tja, hogy az eur√≥paiak teljes m√©rt√©kben elutas√≠tott√°k a legut√≥bbi n√°ci tervet a 3. Vil√°gh√°bor√ļ kirobbant√°s√°ra.

A vil√°ghatalmi m√©rleg matematikailag most vitathatalanul a BRICS sz√∂vets√©g jav√°ra billen. A BRICS sz√∂vets√©g mostanra a vil√°g n√©pess√©g√©nek 90%-√°t, √©s a GDP 68%-√°t ellen√Ķrzi, a legut√≥bbi Vil√°gbanki √©s m√°s adatok alapj√°n.

Az eur√≥paiak gyakorlatilag bel√©ptek a BRICS t√°borba, √≠gy az Egyes√ľlt √Āllamok cionista hat√≥s√°gainak nincs m√°s v√°laszt√°sa, mint lemondani.

A f√Ķ oka a r√©g√≥ta v√°rt bejelent√©sek k√©sleked√©s√©nek arr√≥l, hogy mi k√∂vetkezzen az, hogy nincs konszenzus, mi v√°ltsa fel a r√©gi vez√©rl√Ķ h√°l√≥zatot.

Intenz√≠v t√°rgyal√°sok folynak jelenleg is, ezt a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ t√°rgyal√≥ felek mondt√°k el.

El√Ķsz√∂r is a r√©gi G7 csoport tett egy nagy l√©p√©st, hogy megpr√≥b√°lj√°k helyettes√≠teni az amerikai doll√°rt az SDR-el (Special Drawing Rights, azaz „K√ľl√∂nleges Leh√≠v√°si Jogok”), amely az amerikai doll√°r, az angol font, az eur√≥ √©s a jap√°n jen valutakos√°rb√≥l √°ll. A l√©p√©s az IMF bejelent√©s√©nek form√°j√°ban t√∂rt√©nt, hogy 10.976 milli√°rd SDR-t (17 milli√°rd amerikai doll√°r) k√∂lcs√∂n√∂znek Ukrajn√°nak.

Link

Ezt a bejelent√©st rengeteg j√≥√©rz√©s√Ľ vita el√Ķzte meg a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ alternat√≠v h√≠roldalakon, el√Ķre jelezve az "√ļjra√©rt√©kel√©st". Kider√ľlt, hogy ez csak egy l√©p√©s volt, hogy hirtelen megn√∂velj√©k az SDR kv√≥t√°t 800%-al, √©s hogy az SDR-t az √ļj vil√°g valut√°v√° tegy√©k, elkezdve Ukrajn√°val. A l√©p√©s egy kudarc volt. Azok az orsz√°gok, melyek az SDR sz√°ml√°t t√°mogatj√°k, csup√°n a vil√°g n√©pess√©g√©nek 10%-√°t, √©s GDP-j√©nek 32%-√°t jelentik (a m√°sik oldala ennek a BRICS orsz√°gok fentebb eml√≠tett sz√°mai).

Ehhez az adatok egy Vil√°gbanki GDP tanulm√°nyb√≥l sz√°rmaznak, melyet a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ orsz√°gok v√°s√°rl√≥er√Ķ-parit√°sa alapj√°n v√©geztek (mennyit tud valaki v√°s√°rolni abb√≥l, amit keresett), amely sz√©les k√∂rben elfogadott a k√∂zgazd√°szok k√∂r√©ben, ami egy pontosabb m√≥dja annak, hogyan m√©rj√©k egy gazdas√°g val√≥di m√©ret√©t.
Link

Tov√°bb√° az IMF tov√°bbra is egy √∂sszeesk√ľv√©s int√©zm√©ny a cionist√°k √°ltal ir√°ny√≠tott √°llamok ir√°ny√°ba eltorzult szavazati joggal. Az Egyes√ľlt √Āllamok p√©ld√°ul 16,7%-√°t ellen√Ķrzi a szavazati jogoknak (ez el√©g a v√©t√≥joghoz), √∂sszehasonl√≠tva a 3,6%-os k√≠nai ar√°nnyal, b√°r a legut√≥bbi vil√°gbanki adatok azt mutatj√°k, hogy a k√≠nai gazdas√°g m√°r nagyobb, mint az USA gazdas√°ga.

Az IMF csup√°n szomor√ļ eredm√©nyeket tud felmutatni az orsz√°gok lakoss√°g√°nak elszeg√©ny√≠t√©s√©ben, √©s a saj√°t forr√°saik nemzetk√∂zi v√°llalatok kez√©re t√∂rt√©n√Ķ √°tj√°tsz√°s√°ban. √ēszint√©n sz√≥lva az IMF bejelent√©s, hogy k√∂lcs√∂n adnak 17 milli√°rd doll√°rt Ukrajn√°nak val√≥j√°ban azt jelentette, hogy "N√©h√°ny ukr√°n oligarch√°t mocskosul gazdagg√° tesz√ľnk cser√©be a jog√©rt, hogy kifoszthassuk Ukrajn√°t."

Sz√ľks√©gtelen mondani, hogy az √∂sszeesk√ľv√©s leg√ļjabb csele sem siker√ľlt. Azok az IMF SDR-ek sohasem fognak napvil√°gra ker√ľlni. Ukrajna keleti k√∂rzetei m√°r a kijevi n√°ci/Academy rezsimt√Ķl val√≥ f√ľggetelens√©gre szavaztak, √©s csak id√Ķ k√©rd√©se, hogy Oroszorsz√°g r√©sz√©v√© v√°ljanak.

http://rt.com/news/158276-referendum-results-east-ukraine/ - (http://www.hidfo.net/2014/05/12/kelet-ukrajna-valasztasanak-eredmenye-abszolut-tobbseg-nepi-onrendelkezes)

Teh√°t mit is mondanak most a n√°ci/cionist√°k saj√°t t√∂rt√©nelmi veres√©g√ľkr√Ķl Ukrajn√°ban? Azzal fenyegetnek, hogy bevetik az "olaj fegyvert" Oroszorsz√°g ellen.

Link

Err√Ķl az "olaj fegyverr√Ķl" kider√ľlt, hogy egy fenyeget√©s, hogy lenyomj√°k az olaj vil√°gpiaci √°r√°t az amerikai strat√©giai olajk√©szletek elad√°s√°val. Ez egy k√©ts√©gbeesetten vesztes bl√∂ff. Az olajtartal√©k mind√∂ssze 8 napi vil√°gpiaci keresletnek felel meg. Nem felt√©telezt√©k, hogy az √∂sszeesk√ľv√©s ir√°ny√≠tja az olajdoll√°rt, hogy ezzel ellen√Ķrizz√©k a vil√°g olajell√°t√°s√°t? √ögy t√Ľnik, hogy m√°r nem, mert ez a fenyeget√©s val√≥j√°ban azt jelenti, hogy a nem olajtermel√Ķ orsz√°gok meg√°llapodtak abban, hogy egy√ľttm√Ľk√∂dnek a Soros Gy√∂rgy/Obama tervvel, hogy cs√Ķdbe viszik Oroszorsz√°got az olaj √°r√°nak lenyom√°s√°val. Teh√°t a n√°cik az apr√≥ olajp√©nz gy√Ľjt√Ķ persely√ľkn√©l tartanak mind√∂ssze.

Az √∂sszeesk√ľv√©s m√°r veres√©get szenvedett, √©s most itt az id√Ķ, hogy beinduljon az √ļj p√©nz√ľgyi rendszer. A BRICS orsz√°gok nem sietnek, hogy ki√©p√≠ts√©k a saj√°t alternat√≠v√°jukat, mivel az id√Ķ az √Ķ oldalukon √°ll. √ögy tekintenek az amerikai rezsimre, mint egy haldokl√≥ oroszl√°nra, √©s tudj√°k, ahelyett, hogy harcoln√°nak, jobb r√°b√≠zni a term√©szetre, hogy bev√©gezze feladat√°t. Ahogy ez megt√∂rt√©nik, a BRICS csendben ki√©p√≠ti az √ļj int√©zm√©nyeket, hogy kit√∂lts√©k azt az √Ľrt, ami az √∂sszeesk√ľv√©s p√©nz√ľgyi strukt√ļr√°inak √∂sszeoml√°s√°val j√∂n l√©tre.

Link

Egy k√≠nai korm√°nyzati forr√°s azt mondja, hogy valami nagy dolog folyik K√≠n√°ban √©s Kore√°ban a p√©nz√ľgyi rendszerrel kapcsolatosan, de ez m√©g mindig nem vil√°gos, hogy mi. Azt azonban elmondta, hogy a koreaiak m√©g mindig akt√≠van lobbiznak, hogy seg√≠tsenek n√©h√°ny amerikai csoportnak, hogy bev√°lthass√°k a t√∂rt√©nelmi k√∂tv√©nyeket. A hivatalnokot a j√∂v√Ķ h√©tre visszah√≠vt√°k Pekingbe, √≠gy rem√©lhet√Ķleg m√©g ebben a h√≥napban tov√°bbi r√©szleteket tudhatunk meg ebben a t√©m√°ban.

K√∂zben, ha az Egyes√ľlt √Āllamok talpra akar √°llni az √∂sszeesk√ľv√©s √°ltal el√Ķid√©zett veres√©gb√Ķl, a hadseregnek √©s az √ľgyn√∂ks√©geknek azon kell lenni√ľk, hogy gyorsan megd√∂nts√©k a n√°ci rezsimet, mely a hatalmat a 911-es hamis t√°mad√°sokkal ragadta mag√°hoz.

Ezzel √∂sszef√ľgg√©sben minden nappal egyre t√∂bb email-t kapunk az √ľgyn√∂ks√©gek √©s a Pentagon forr√°sait√≥l mondv√°n, hogy a "letart√≥ztat√°sok elkezd√Ķdtek". Volt azonban m√°r sok t√©ves riaszt√°s √©s beteljes√ľletlen √≠g√©ret, √ļgyhogy am√≠g nem l√°tjuk val√≥ban, hogy ez megt√∂rt√©nik, ezeket a leveleket egyel√Ķre csak v√°gy√°lomk√©nt lehet √©rtelmezni. Mint minden bubor√©k, biztosak lehet√ľnk benne, hogy az √∂sszeesk√ľv√©s ir√°ny√≠totta bubor√©k is kipukkan, de nem lehet megj√≥solni, hogy pontosan mikor fog megt√∂rt√©nni. A l√©nyeg az, hogy a dolgok csak m√©g rosszabbak lesznek az USA-ban, am√≠g a katonas√°g √©s az √ľgyn√∂ks√©gek nem veszik a b√°tors√°got, √©s √°llamos√≠tj√°k a Sz√∂vets√©gi Tartal√©kbankot.

K√∂zben a Feh√©r S√°rk√°ny T√°rsas√°g az asztalra tette egy jobb vil√°gba t√∂rt√©n√Ķ b√©k√©s √°tmenet terv√©t. Ez felh√≠v egy jubileumra (az √∂sszes mag√°n √©s √°llami tartoz√°s egyszeri elt√∂rl√©se), az eszk√∂z√∂k √ļjra eloszt√°s√°ra (szint√©n egy egyszeri dolog, amely az eszk√∂z√∂k √°tv√©tel√©t jelenti a k√∂zpnti bankokt√≥l, melyeket csal√°ssal szereztek, nem pedig a v√°llakoz√≥k √°ltal szerzett eszk√∂z√∂ket), √©s a vil√°g int√©zm√©nyeinek meg√ļj√≠t√°s√°ra egy hatalmas kamp√°nnyal kieg√©sz√≠tve, hogy v√©get lehessen vetni a szeg√©nys√©gnek, √©s hogy meg√°ll√≠that√≥ legyen a f√∂ldi k√∂rnyezet pusztul√°sa. Szint√©n javaslatot tettek egy √©rdemeket szerzett munkat√°rsakb√≥l √°ll√≥ nemzetk√∂zi j√∂v√Ķ tervez√Ķ √ľgyn√∂ks√©g l√©trehoz√°s√°ra, mely int√©zm√©ny seg√≠tene abban, hogy mindez megval√≥suljon.

Benjamin Fulford
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kameleon - 2014. mŠjus 15. 11:41:40
Tessék, kaptok egy "Ritmus Krisztust" egyenesen a nyóóóócbóó, teli jelképekkel és szövegjelzésekkel!

#2 | Klotild - 2014. mŠjus 15. 17:41:24
Cikk els√Ķ linkje ez: http://rt.com/new...-military/
Harmadik linkje: http://siteresour...rogram.pdf

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.