Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Rasmussen: Aggasztó a helyzet Európában


√ď, semmi gond am√≠g van el√©g a s√∂r √©s f√Ķz√Ķm√Ľsor, kornyik√°s sz√©ps√©g√°pol√°s a t√≠v√≠ben. Adjatok m√©g t√∂bbet! A NATO felk√©sz√ľlt arra, hogy megv√©dje ter√ľlet√©nek minden egyes darabj√°t - jelentette ki Anders Fogh Rasmussen NATO-f√Ķtitk√°r a rom√°n k√∂zszolg√°lati telev√≠zi√≥nak (TVR) adott interj√ļban.

Rasmussen cs√ľt√∂rt√∂k este √©rkezett Bukarestbe, √©s p√©nteken az ukrajnai v√°ls√°g fejlem√©nyeir√Ķl √©s a NATO ezzel kapcsolatos √≥vint√©zked√©seir√Ķl t√°rgyal a rom√°n vezet√Ķkkel.

A NATO-f√Ķtitk√°r szerint az Ukrajna elleni orosz „illeg√°lis katonai m√Ľveletek” √ļj, aggaszt√≥ helyzetet teremtettek Eur√≥p√°ban, amire a NATO a kollekt√≠v v√©delem meger√Ķs√≠t√©s√©vel reag√°lt: rep√ľl√Ķg√©pei Rom√°nia √©s Lengyelorsz√°g l√©gter√©ben j√°r√Ķr√∂znek, meger√Ķs√≠tette jelenl√©t√©t a Fekete- √©s a Balti-tengeren.

„Minden int√©zked√©s√ľnk defenz√≠v jelleg√Ľ. Fegyveres er√Ķinknek minden eshet√Ķs√©gre fel kell k√©sz√ľlni√ľk, ugyanakkor ez vil√°gos figyelmeztet√©s a potenci√°lis agresszoroknak, hogy esz√ľkbe se jusson egy NATO-sz√∂vets√©gest megt√°madni” – hangoztatta Rasmussen a TVR-nek adott interj√ļban.

A f√Ķtitk√°r r√°mutatott: a NATO-nak alapelve, hogy egy tagorsz√°g elleni t√°mad√°st az √∂sszes sz√∂vets√©ges elleni t√°mad√°snak tekint. Hozz√°f√Ľzte ugyanakkor: k√ľl√∂nbs√©g van a NATO-tag√°llamok √©s a partnerorsz√°gok k√∂z√∂tt. A NATO Ukrajn√°val √©s Moldov√°val is partneri viszonyban van, egy√ľttm√Ľk√∂dik vel√ľk haderej√ľk korszer√Ľs√≠t√©s√©ben, lehet√Ķv√© teszi sz√°mukra a NATO-hadgyakorlatokon val√≥ r√©szv√©telt – magyar√°zta.
„Kifinomult technik√°k” Oroszorsz√°g r√©sz√©r√Ķl

Arra a k√©rd√©sre, hogy er√Ķs√∂dik-e az orosz k√©mtev√©kenys√©g az √Čszak-atlanti Sz√∂vets√©gben, Rasmussen azt mondta: nem z√°r ki semmit, hiszen „kifinomult, √ļjszer√Ľ” hadvisel√©si technik√°kat tapasztalt Oroszorsz√°g r√©sz√©r√Ķl.

„L√°thattuk, hogy Oroszorsz√°g illeg√°lis katonai m√Ľveleteket hajtott v√©gre a Kr√≠m f√©lszigeten, ugyanakkor titkosszolg√°lati √ľgyn√∂k√∂k seg√≠ts√©g√©vel destabiliz√°lta a t√©rs√©get, hogy √ľr√ľgyet teremtsen a beavatkoz√°sra, a Kr√≠m illeg√°lis annekt√°l√°s√°ra” – tette hozz√° Rasmussen.

A v√©delmi k√∂lts√©gvet√©s n√∂vel√©s√©nek sz√ľks√©gess√©g√©t firtat√≥ k√©rd√©sre a NATO-f√Ķtitk√°r azt mondta: mik√∂zben Oroszorsz√°g 10 sz√°zal√©kkal n√∂velte v√©delmi k√∂lts√©gvet√©s√©t az ut√≥bbi √∂t √©vben, a NATO-sz√∂vets√©gesek cs√∂kkentett√©k katonai kiad√°saikat, adott esetben ak√°r 40 sz√°zal√©kkal is. „Ezt a tendenci√°t meg kell ford√≠tani, a v√©delemi beruh√°z√°sokat n√∂velni kell” – jelentette ki Anders Fogh Rasmussen.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2014. mŠjus 16. 09:11:53
√ēk csin√°lj√°k a balh√©t Kelet-Ukrajn√°ban
A kelet-ukrajnai oroszbar√°t szakad√°r vezet√Ķk szinte teljesen ismeretlenek voltak a k√∂zv√©lem√©ny sz√°m√°ra a m√°rcius v√©g√©n kirobbant fegyveres √∂sszecsap√°sok el√Ķtt. Most bemutatjuk √Ķket
http://vs.hu/ok-c...medium=rss


Francia kémhajó érkezett a Fekete-tengerre

A francia haditenger√©szet egy h√≠rszerz√©sre specializ√°lt hadihaj√≥t k√ľld√∂tt a Fekete-tengerre, n√∂velve a k√ľlf√∂ldi katonai jelenl√©tet a t√©rs√©gben az Ukrajn√°ban n√∂vekv√Ķ fesz√ľlts√©g k√∂zepette.
http://www.hirado...-tengerre/


Folytatódik a román-orosz keménykedés

Elfogadhatatlannak nevezte Oleg Malginov bukaresti orosz nagyk√∂vet a rom√°n √°llamf√Ķ keddi kijelent√©seit. Traian B√£sescu egyebek mellett arr√≥l besz√©lt, hogy Moszkva k√©t c√©lt k√∂vet: Ukrajna f√∂deraliz√°l√°s√°t √©s a kijevi eln√∂kv√°laszt√°s megakad√°lyoz√°s√°t.
http://kitekinto....3W3bXblaMI

Erdogan √ľt√∂tt, tan√°csad√≥ja r√ļgott

Recep Tayyip Erdoğan t√∂r√∂k minisztereln√∂k √°ll√≠t√≥lag t√∂bbsz√∂r meg√ľt√∂tt egy fiatalember Som√°ban, ahol a b√°nyaszerencs√©tlens√©g miatt hatalmas t√∂meg t√ľntetett ellene - miut√°n k√©pes volt h√©tk√∂znapi munkahelyi balesetnek nevezni az orsz√°g legsz√∂rny√Ľbb b√°nyatrag√©di√°j√°t. Ugyanitt az egyik tan√°csad√≥ja egy f√∂ld√∂n fekv√Ķ t√ľntet√Ķt rugdosott. A b√°nyszerencs√©tlens√©g √°ldozatainak a sz√°ma id√Ķk√∂zben 282 f√Ķre emelkedett.
http://www.atv.hu...oja-rugott
#2 | kukackac - 2014. mŠjus 16. 09:12:12
Ki akar h√°bor√ļt? A politikai vezet√Ķk, √©s senki m√°s.

www.zengardner.com/wp-content/uploads/goering.jpg
#3 | Kedvesi - 2014. mŠjus 16. 10:07:37
Pont a legkorruptabb managlica besz√©l hab√ļr√≥l, akit m√©g Galland is pofon v√°gott? Vicc. s_*_kukk
#4 | Perje - 2014. mŠjus 16. 10:40:24
Ha hazatakarodn√°nak az eg√©sz vil√°gb√≥l, b√©ke lenne. Egyre t√∂bb orsz√°got pr√≥b√°lnak ber√°ngatni a k√∂tel√©kbe, hogy min√©l nagyobb fegyverkez√©sbe k√©nyszer√≠ts√©k a vel√ľk szemben √°ll√≥ feleket.
A Nato orsz√°gok vezet√Ķinek n√©v szerint nyilv√°nosan kellene szavazni arr√≥l, kik ellen √©s mikor akarnak-e egy√°ltal√°n t√°mad√≥ h√°bor√ļba indulni. Van k√©pe a f√Ķtitk√°rnak v√©dekez√©sr√Ķl besz√©lni ( p√∂sz√©n √©s kappanhangon) amikor t√°mad√°sba vez√©nyli a "sz√∂vets√©geseket" kamufl√°zs g√ļny√°ban falk√°ban, mint a foltos hi√©n√°k a vez√©r√ľk.
#5 | keepfargo - 2014. mŠjus 16. 12:36:10
Nem t¬īom ki hogy van ezzel; tudatosan, vagy zsigerb√∂l d√∂nteni, √≠t√©lkezni (a zsiger a gyorsabb, √≠gy, ha az els√∂ reakci√≥ a term√©szetes, arra k√∂nnyebb/jobb hallgatni), de van egy nyilv√°nval√≥ √©rz√©sem hogy Rasmussen √©s band√°ja egyre idegesebb. Pakolj√°k magukat k√∂zelebb, el√©g t√©tov√°n, idi√≥t√°kkal kell pakt√°ljanak (rom√°n, ukr√°n stb. vezet√©s), ki-√©s besz√°m√≠thatatlan figur√°kkal √©s k√∂zben a k√∂zismerten legjobb sakkoz√≥, a Medve, nem l√©p. Min√©l massz√≠vabb a csend a m√°sik oldalon, ann√°l jobban zajonganak a bizonytalanok emitt.
Portr√©szobr√°sz l√©temre meg-megn√©zem a fejeket/arcokat. Lavrov, ha valaki, meg√©r egy mis√©t, de V.V.P. sem ak√°rmi. K√∂kem√©ny mind a kett√∂. Nem olvasod ki egyikb√∂l sem, hogy mire gondol, mit akar. ("P√≥ker-arcok" vagy sakkoz√≥-arcok.) Ak√°rmit l√©pnek a r√≥csild-boh√≥cok, a v√°laszl√©p√©s m√©g kem√©nyebbnek √≠g√©rkezik. Arr√≥l nem is besz√©lve, hogy a zseni√°lis halogat√°s, kiv√°r√°s a birka√©breszt√©s egyik - tal√°n legjobb - m√≥dja, mert a t√ľrelmetlen zsizsik m√°r kapkod √©s t√∂r-z√ļz a porcel√°nboltban. A legut√≥bbi, nem nagypolitikai de kult√ļrpolitikai bakl√∂v√©s (rejtett sz√°nd√©k √∂n-leleplez√©se) volt pl. ez a Cohn-cheeta Wurst(kolb√°sz?) ( worst:legrosszabb ) euro-vizil√≥-nyer√©s: Tiszta sor, hogy a t√∂meg reakci√≥ja nem az volt, amit elj√°tszanak/hazudnak. A l√≥l√°b meg lett mutatva: ebbe az ir√°nyba terel√ľnk. Ez, szerintem (is) egy√©rtelm√ľen t√ļl j√≥l siker√ľlt; s √≠gy v√©szjel lett....egy perccel nem j√∂tt kor√°bban a kellet√©n√©l, de zsizsik√©k ezt is elsiett√©k.
#6 | von Dorlatosch - 2014. mŠjus 16. 15:55:54
A NATO felk√©sz√ľlt arra, hogy megv√©dje ter√ľlet√©nek minden egyes darabj√°t - jelentette ki Anders Fogh Rasmussen NATO-f√Ķtitk√°r


A n√°t√≥nak van ter√ľlete? Esetleg ker√ľlete √©s √°tm√©r√Ķje is?
#7 | keepfargo - 2014. mŠjus 17. 02:01:19
von D.
ez nekem is eszembe jutott: ahol egy tag√°llam van, az m√°r a N√ĀTO-j√©? NATOj√©k? (v. SZ..√©k) Nato-ne! Ne-te-ne! NOTA beNE...Na, oda be ne! NATO-OTTAN...mi?

Más, de legalább olyan értelmes:

Fedélzet a gépháznak: - Mennyi?
Gépház: - Hetven!

Fedélzet: - Mi hetven?
G√©ph√°z: - H√°¬īmi mennyi?

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.