Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Putyin a huncut


Balu, Perje....ezt kapjátok ki! Rubel az Euró helyett és a többi és a többi! Link

Hozzászólások


#11 | GERRY - 2014. május 16. 20:05:03
ez a magyar szöveg tiszta hülyítés:

"A szavazóknak arról kell állást foglalniuk, hogy a minimális órabér 22 svájci frank (5500 forint), a minimális havi kereset pedig 4000 frank (egymillió forint) legyen-e." ...

Elöször is, nem találsz lakást 1 1/2 szobást se 1000 Frank alatt. Nincs is mert balkézröl elkel...
Egy 3 szobás lakás Zürichben 2500 franktól indul, a betegsegélyzö személyenként 400 fölött kezdödik, az áram kb 150/hó, és egy személy kb 700 frankot ad ki kajára egy hónapban ... (több nem is kell ide - ezek minden hónapban befizetésre kerülnek)
Kisebb lakások vagy nincsenek vagy ugyancsak 2000 fölötti árakon.

Nagyon jó lenne ha a napi.hu (ez akkor a napi hülyeség? - kösz Kedvesi, kedves vagy, javitottam) - nem b*szogatná a magyarokat ilyen párhuzammal. Van így is elég zavartfejü!
#12 | postaimre - 2014. május 16. 20:06:46
cdn.ruvr.ru/2014/05/16/1504396040/01_7298.JPG

cdn.ruvr.ru/2014/05/16/1504396034/05_8365.JPG


Russia's hockey team board tanks

After routing Kazakhstan (7:2) at the World Ice Hockey Championships in Belarus on May 14, Russia's national team visited the Stalin Line historical and architectural compound and World War II history museum near Minsk. The hockey players not just contemplated the hardware on display but boarded a tank and test-fired a submachine gun.
Read more: http://voiceofrus...anks-9298/
#13 | postaimre - 2014. május 16. 20:07:05
YouTube Videó
#14 | Kedvesi - 2014. május 16. 20:11:45
Gerrym, az a link a napi.hu-ról való, nem a hídfõrõl.

s_*_trn


Milyen jó állapotban van az a STUG. Van a ruszkiknak tigris is, eredeti, felújítva.
#15 | postaimre - 2014. május 16. 20:22:27
YouTube Videó
#16 | GERRY - 2014. május 16. 21:05:24
...akkor se nézem meg mer' nem értem! de ha akarjátok akkor felteszek nektek zsidó szöveget... én azt se értem!
s_*_olle
#17 | postaimre - 2014. május 16. 21:09:40
Gerry, ha megnéznéd, érthetnéd. Csak ne hallgasd, mert az akusztikus ingerek összezavarhatnak. Oroszul gyakorlóknak hasznos anyag, egyébként meg azokat a dolgokat feszegetik, bizonyítják, amikrõl évek óta nálunk is szó esik.

Kaméleon, nekem meg ez itt! Kiváncsi vagyok mikor állítják félre és milyen indokkal Kirillt is. Ráférne a pihenés, fáradtnak látszik. Lehet, hogy van helyette olyan, akire nem tudnak egybõl legalább egy tucat kóhn-promitálló vizes lepedõt ráhúzni. Csak tippelek.
Kiver a harctéri idegesség a szentfazekak láttán, hallatán.


Egyházi thriller: kutyaszorítóban a pátriárka
mno.hu/data/cikk/1/22/65/21/cikk_1226521/kirill_uj_fekvo_lead.jpg
Nagyon vigyáz a moszkvai pátriárka, hogyan foglal állást az orosz–ukrán konfliktusban, hiszen mĂ­g az alá tartozĂł hĂ­veknek mintegy a fele Ukrajnában van, maga politikailag ezer szállal kötõdik Vlagyimir Putyinhoz. A válság egyházi aspektusát vizsgáljuk Hidász Ferenc egyház-politikai szakĂ©rtõ segĂ­tsĂ©gĂ©vel.
http://mno.hu/kul...ka-1226521
#18 | Perje - 2014. május 16. 22:54:33
Imre! Nagyon jó anyag. Õk mernek bátrak lenni kimondani az igazat. Támadják is a zsidók az orosz állami tévét az állítólagos rendszeres antiszemita adások miatt.
http://news.israe...orld/51532
Erõs lehet a hadseregük valóban, ha ilyen nyugodtan és higgadtan szemlélik évek óta végig, ahogyan az amerikaiak körbe kerítik õket nato radarokkal, ingerlik õket a határaik mellett közös hadgyakorlatokkal , a hamis ígéretekkel a Natoba becsalogatott volt szovjet tagköztársaságokkal. Az európai országoknak, az ukránokat és oroszokat is beleértve ,egymással kellene összefogni ahhoz, hogy egyetlen óceánon túli vagy ázsiai nagyhatalom se tudja õket meggyöngíteni, mint ahogy most történik a ránk erõltetett Irán és Oroszország ellenes szankciókkal, az ide szabadított afrikai és közel-keleti menekült áradattal, a gazdaságba , az energia politikába való beleszólással. A menekült áradat Európa felé is irányított lehet. Egy-egy háború kirobbantásakor már számolhattak azzal, hogy a földönfutóvá tette százezrek Európa partjait célozzák meg.
#19 | Kedvesi - 2014. május 17. 02:23:26
Perje, a sarokba szorított kutya akkor is támadni kényszerül ha nem akar, és így vagy úgy, de akkor is kitör, de nem azért hogy meneküljön.
#20 | Bulcsu - 2014. május 17. 06:10:11
Találtam egy ilyet a neten...

Izraeli erõk Magyarországon

Lehangoló, de korrekt és valós képet adtunk a fegyveres erõk helyzetérõl.
Leginkább arról, hogy nem lesz semmi a kezünkben, ha megtörténik az, ami az elõjelek és a történelmi tapasztalatok alapján bekövetkezik, azaz kitör a magyar-cigány polgárháború.
A cikkeknek nem célja a rémisztgetés, inkább az rémisztõ, hogy sokan nem foglalkoznak a tényekkel. Elfordulnak, befogják szájukat, nem hallanak és nem látnak semmit. Úgy viselkednek, mintha minden rendben lenne és próbálják élni hétköznapi életüket. Nem törõdnek a háttérhatalmi lépésekkel, a cigányok elszaporodásával, az iskolák, óvodák etnikai arányainak gyökeres megváltozásával. És ami a legfõbb az, hogy nem hiszik el, hogy elõbb vagy utóbb az ország véres jelenetek helyszíne lesz és kipattan egy olyan háború a határokon belül, ami nagyon sok emberéletbe kerül majd.
Az ország teljes fegyverzeti kiüresítését fokozza az, hogy a magyarországi fegyveres erõket teljes kontrol alatt tartják. Nemcsak a NATO kontrolról beszélünk. A NATO amerikai fennhatóság alatt, míg az amerikaiak pedig teljes izraeli befolyás alatt állnak, azonban az izraeli felügyelet hatványozottan jelentkezik. Pontosítva a dolgot egy totális izraeli kontroll alakult ki hazánkban minden felett, ami egyenesen magyarellenes stratégiai célokat szolgál.
A légierõ és a légvédelem megcsonkítása és a repülõterek kontrollja volt az egyik legfontosabb lépés. Nemcsak egy mini légierõt alakítottak ki két támaszponttal (Kecskemét, Szolnok) és egy NATO támaszponttal (Pápa), hanem feltérképezték a mûködési elveket is. Tudunk Kecskeméten és Szolnokon járt izraeli erõkrõl, amelyek gyakorlatnak álcázott mûveletben néztek szét a támaszpontokon és mérték fel azokat. Az izraeliek több gyakorlatot is tartottak Ferihegyen is, ahol a magyar terrorelhárítókkal gyakorlatoztak. Pontosabban felmérték Magyarország legnagyobb repülõterének védelmi képességeit és biztonsági erejét is. Csak megjegyezzük, hogy a legjobb mûszaki feltételekkel és legjobb, illetve leghosszabb kifutóval rendelkezõ repülõtérrõl beszélünk, ha Ferihegyet említjük.
Ja és nem érdemes nem megemlítni azt, hogy ha idegen gép keveredne a légtérbe azt nyugodtan megteheti, mert a fõváros körüli légvédelmi körgyûrût is teljesen lebontották az elmúlt két évtizedben. Mi volt a oka? Az oka az volt, hogy beléptünk a NATO-ba és felesleges volt.
Egykori bezárt légvédelmi laktanyák a fõváros körül:
MH 11/1 Szentendre (Urak asztala) /MN2124
MH 11/2 Pilisszentkereszt /MN1059
MH 11/3 Zsámbék /MN1159
MH 11/4 Etyek /MN1107
MH 11/7 Ócsa (Felsõpakony) /MN3265
MH 11/8 FĂłt /MN3121
MH 11/10 Ăšny (Tinnye) /MN4213
MH 11/11 Biatorbágy /MN5818
MH 11/12 Szigethalom /MN6367
MH 11/13 Gyál /MN7816
MH 11/14 Kerepes /MN5646
MH 11/15 technikai osztály, Börgönd /MN3592
MH 11/16 technikai osztály, Gyömrõ /MN5413
Hozzá kell tenni, hogy az egész országos rakétás légvédelmi rendszert eltüntették. Nincsenek légvédelmi bázisok (légvédelmi osztályok), a légtér nyitott és védtelen.
Ezen felül a légierõ mûködési mechanizmusát is megfigyelték, habár ezt titkolják, de az izraeliek gyakorlatoztak mindig is magyar vadászgépekkel. A jelenlegi Gripenek is már átestek az izraeli ellenõrzõ kontrolon, mint korábban a Mig-ek.
A cigány lakta vidékekrõl, például Borsodból eltüntetik a rendõröket. Miskolcon található az ország legnagyobb rendõr szakközépiskolája, ahonnan százszámra viszik Budapestre végzés után az újdonsült rendõröket. Nem hagyják õket a legveszélyesebb etnikai konfliktusterületen. A honvédség erõit kivonták teljesen az ország etnikailag kritikus területeirõl, Borsodból, Hevesbõl, Nógrádból és Szabolcsból. Eltüntették a laktanyákat az elcigányosodó délnyugati térségben is. Baranya és Zala is a halállistára került ezzel.
Egyszerûen az történik, hogy az állam lemondott a cigánylakta területekrõl és erõit visszahúzta. A célja a zsidó Budapest és környékének maximális védelme.
Ezzel párhuzamosan a cigánylakta vidékeken lemondtak a gazdasági fejlesztésrõl és szinte mindennemû komoly beruházásról és nem utolsó sorban az ottani népességrõl is. Egyszerûen halállistára kerültek.

Katonai raktárak
A fegyver és egyéb alkatrész, illetve fontosabb katonai raktárak a fõvárosban és annak környékén lettek elhelyezve. Egy kivételével (Kál) az összes fõvárostól távolabbi (értsd 100-200 kilométerre lévõ) nagy katonai raktárt felszámolták és bezárták. Vajon miért van ez így? A válasz egyszerû. A fõvárosban összpontosuló zsidó vezetés mindent a környékén helyezett el, legfõképpen a stratégiai szempontból fontos létesítményeket.
Ezek a következõk:
 Központi szerviz- és karbantartó század (Budapest)
 Mérésügyi bázis (Budapest, Téglavetõ út)
 Fegyverzettechnikai raktár (Tápiószecsõ) távolság Budapesttõl 22 km
 Páncélos- és gépjármû-technikai raktár (Budapest, Mátyásföld)
 Mûszakianyag-raktár (Budapest, Mátyásföld)
 Repülõ-mûszaki anyagraktár (Isaszeg) távolság Budapesttõl 3 km
 Híradóanyag-raktár (Gödöllõ) távolság Budapesttõl 10 km
 Számítástechnikai raktár (Gödöllõ) távolság Budapesttõl 10 km
 Vegyivédelmi raktár (Budapest, Téglavetõ út)
 Kiképzéstechnikai raktár (Tápiószecsõ) távolság Budapesttõl 22 km
 Szerszámraktár (Tápiószecsõ) távolság Budapesttõl 22 km
 Központi élelmezési anyagraktár (Budapest, Lehel út)
 Központi személyifelszerelés-raktár (Budapest, Lehel út)
 Adatfeldolgozó és katonai ruházati ellátó csoport (Budapest, Lehel út)
 Kihelyezett személyi felszerelési raktár (Táborfalva) távolság Budapesttõl 36 km
 Központi humán és térképészeti szakanyagraktár (Budapest, Lehel út; Gödöllõ távolság Budapesttõl 10 km)
 Elhelyezési raktárak (Budapest, Illatos út; Soroksári út)
 Logisztikai század (Budapest, Mátyásföld)
 Egészségügyi központ (Budapest, Kalocsa távolság Budapesttõl 93 km, Tápiószecsõ távolság Budapesttõl 22 km)
 MH VEK 1. Lõszer és rakéta ellátó raktár (Pusztavacs) távolság Budapesttõl 40 km
 MH VEK 2. Lõszer és rakéta ellátó raktár (Táborfalva) távolság Budapesttõl 36 km
 MH VEK 3. Harcanyag ellátó raktár (Kál) távolság Budapesttõl 94 km
 MH VEK Üzemanyag ellátó raktár (Hetényegyháza) távolság Budapesttõl 57 km

Meg egy ilyet is... Csak nehogy véletlen tovább szaladjanak Ukrajnán. Persze most még biztos nem lesz ilyen, de akár meg is tehetnék.

[img]https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/v/t1.0-9/1782035_466461963499681_5840367410553590645_n.jpg?oh=92121459ffc765027ceffe0ac63ddf90&oe=54015013[/img]

BEVONULNAK AZ OROSZOK???
"Békefenntartó mûvelet" megindítására készülnek az Oroszok Ukrajnában!

Az ukrán határ felé vonulnak az orosz csapatok...

Az orosz egysĂ©gek a Luhanszk megyei határhoz közelednek, bĂ©kefenntartĂł mĂ»veletre kĂ©szĂĽlnek Ukrajnában – Ă©rtesĂĽlt egy ukrán ĂşjságĂ­rĂł Ă©s katonai szakĂ©rtõ...

Közelebb vonulnak az ukrán határ Luhanszk megyei szakaszához az orosz csapatok, Ă©s állĂ­tĂłlag ukrajnai "bĂ©kefenntartĂł mĂ»veletre" kĂ©szĂĽlnek – Ă­rta Facebook-oldalán pĂ©nteken Dmitro Timcsuk ukrán ĂşjságĂ­rĂł, katonai szakĂ©rtõ...

Az Információs Ellenállás nevû csoport koordinátoraként is ismert Timcsuk állítását más források egyelõre nem támasztják alá, és Kijevben sem reagáltak rá...

A szakértõ, aki az elmúlt hetekben az Ukrán Nemzeti Gárda Donyeck megyei "terrorellenes" mûveleteirõl gyakran exkluzív, a harcoló katonáktól szerzett híreket tett közzé, most operatív értesülésekre hivatkozva azt írta, hogy a közös határ mentén mintegy 100 kilométeres övezetben állomásoztatott orosz egységek közelednek az államhatárhoz...

Értesülése szerint az orosz egységek parancsnokai azt az utasítást kapták, hogy készüljenek fel egy "békefenntartó mûvelet" megindítására Ukrajna területén...

Dmitro Timcsuk a hét elején már írt arról, lehetségesnek tartja, hogy Moszkva polgárháborúnak minõsíti a kelet-ukrajnai eseményeket, és a lakosság védelmére hivatkozva elõkészíti "békefenntartói" bevonulását...
(Forrás: HVG.hu)

Gyülekeznek az orosz csapatok az ukrán határ közelében!

Mûholdfelvételek alapján egyre több orosz katona állomásozik az ukrán határ közelében... Egy amerikai NATO-mûhold képei alapján az elmúlt napokban még több orosz egyenruhást vezényeltek a térségbe, Belgorod és Rosztov város közelébe... A felvételek szerint nem csak a szárazföldi-erõk érkeztek tankokkal az Orosz-Ukrán határhoz, hanem a légierõ több helikoptere is ott állomásozik...
YouTube Videó

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.