Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Erdogan 'izraeli torzszülöttnek' nevezett egy tüntetõt


Ugyan már, ha mondta volna is, hogy "a rohadt nemeber fajtáját a tetves zsidó qva anyjának" az lerendezné a Mavi Marmara hajón feláldozottak és hozátartozóik dógát? Rohadt zsidó, ez rendben van, és? Agyon lõni meg ilyesmi..., semmi holokoszt? Elég volt már a szövegbõl nem? Szulejmán forog a sírjában.

Egyre kínosabb részletek derülnek ki Recep Tayyip Erdogan török miniszterelnök szerdai látogatásáról a nyugat-törökországi Soma város közelében történt, 284 halálos áldozatot követelõ bányaszerencsétlenség helyszínén.

A török média pénteki beszámolója szerint állítólag antiszemita szavakkal illetett, illetve fizikailag bántalmazott egy tüntetõt. A Sözcü címû ellenzéki lap internetes oldalán közzétett videofelvétel arról tanúskodik, hogy Erdogan "izraeli torzszülöttnek" nevezett egy tüntetõt.

A képeken az látszik, hogy a biztonsági õrök által körbevett miniszterelnök egy somai szupermarket bejáratánál mindent megtesz, hogy kezet emeljen egy személyre. Nem világos azonban, hogy megütött-e végül valakit.

Az APA osztrák hírügynökség arról számolt be, hogy állítólag Erdogan egy bányászt pofozott meg, akit a kormányfõ biztonsági õrei ugyancsak csúnyán helyben hagytak. Az Evrensel címû török lap azt közölte, hogy Erdogan szerdán rátámadt egy tizenöt éves lányra, a balesetben életét vesztõ egyik bányász gyermekére, aki állítólag apja gyilkosának nevezte a török miniszterelnököt.

Hüseyin Celik, az Erdogan vezette Igazság és Fejlõdés Pártja (AKP) szóvivõje egy ankarai sajtótájékoztatón tagadta az incidensek megtörténtét, és válasz nélkül hárította el az újságírók kérdéseit.

Celik mindenesetre megerõsítette annak a csütörtökön napvilágra került videofelvételnek a hitelességét, amelyen a kormányfõ egyik tanácsadója egy, a biztonsági erõk által lefogott tüntetõt rugdos. Arra hivatkozott ugyanakkor, hogy "jogos önvédelem" történt.

A miniszterelnök szerdai látogatásán több tucatnyi tüntetõ követelte lemondását, megrugdosták a kocsiját, köveket dobáltak. A kormányfõnek beszédével sem sikerült lecsillapítani a felbõszült tömeget. Erdogan ugyanis a bányabalesetek elkerülhetetlenségével érvelt, és kijelentette: "ilyesmi megtörténik".

A tiltakozók összecsaptak a biztonsági erõkkel, és Erdogan kénytelen volt egy somai szupermarketben meghúznia magát, amíg valamelyest le nem csillapodtak az indulatok.

A keddi szerencsétlenség az egész országban tiltakozásokat idézett elõ, és aláássa Recep Tayyip Erdogan miniszterelnök államfõi ambícióit, mindössze néhány hónappal az elnökválasztások elõtt.
Link

Hozzászólások


#1 | keepfargo - 2014. május 17. 01:40:54
Ép zsido nem megy bányásznak. Hacsak nem torzszülött, ahogy Recep Mester megállapította.

Nekem Hüseyin is tetszik, nem Hüyesegin, és jó az elhárításban is: válasz nélkül el tudta hárítani az újságírókat,(na nem a Hárec firkászait, azok megmondták volna hogy: ez a Hárec, itt nem háricc), csak a török irókézeket.
Hát igen, aki a bányába megy az meghal, de a miniszterelnök az örökké él, ha nem megy túl közel a banyához...izé: a bányához, meg a bányász lányához
#2 | von Dorlatosch - 2014. május 17. 08:59:11
Szulejmán forog a sírjában.


Már Szulejmán pénzügyeit és hadjáratait is a Fuggerek finanszírozták, ahogyan a Habsburgokat, és a "magyar" nemességet is.
#3 | Vizilo - 2014. május 17. 11:46:37
N mar törökorszagban is keverik a föztet a zsirafok?? Ez a " Svajci Davos " gyümölcse ott igen elszolta magat Erdogan es fakepnel hagyta a zsirafokat ( a zsiraf nem felejt ) .

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.