Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Durván cigányozott a szlovák köztévé mûsorvezetõje


Ez a Krisztina még nem az, de a jelenség ugyanonnan irányított. Kristína Kormuúthová, a szlovák köztévé mûsorvezetõnõje a Facebook-oldalára írt ki egy elég durva posztot.

"Amikor valamilyen büdös cigány 4 méter ereszt lop a házadból, ez olyan szlovákos. Miért nem lõhetjük le az ilyet? " - írta ki a Facebook-oldalára a szlovák közszolgálati tévécsatorna mûsorvezetõje, Kristína Kormuúthová. A Bumm.sk azt írja, a tévés azután írta ki a bejegyzést, hogy kora reggel felébredt valami zajra, és bár azóta eltávolította a bejegyzést, emiatt ki is rúghatják.

"A Szlovák Rádió és Televízió nem azonosul Kristína Kormúthová véleményével, amit a közösségi oldalán hozott nyillvánosságra. Nem tartja helyesnek az ilyen kijelentéseket, külünösen a média alkalmazottainak esetében. Az esetnek következményei lesznek" - reagált Dominika ©ulková, az RTVS szóvivõje.

A mûsorvezetõnõ késõbb úgy nyilatkozott, sajnálja a történteket, azonban kijelentése a rasszizmussal nincs összefüggésben. Beismerte, hogy hatalmas hibát vétett, a bejegyzést nem sokkal késõbb törölte, és elnézést kért az érintettektõl.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2014. május 17. 08:58:17
Itt a nõci!
www.pluska.sk/thumb/images/gallery/glanc/rodina/12/kormuthova/o_volis.jpg

Nemrég Júlia emlegetett agyonlövéseket Kijevben, nemde?


Eljárás a "cigánybûnözést" emlegetõ bírónõ ellen

A Szebb Jövõért Egyesület feloszlatását több kirekesztõ kijelentéssel elutasító bíró, Mucsi Erika ügye etikai tanács elé került.

Kezdeményezte az etikai eljárás megindítását a Gyulai Törvényszék bírája ellen a Magyar Bírói Egyesület elnöke - olvasható a szombati Népszavában. A lap azt írta, hogy "a Szebb Jövõért Egyesület feloszlatását több kirekesztõ kijelentéssel is elutasító bíró, Mucsi Erika ügye így már az Országos Bírói Etikai Tanács elõtt van".

Makai Lajos, a bírói egyesület elnöke a Népszavát úgy tájékoztatta, hogy az eljárást bármely bíró kezdeményezhette, a levelét - az elsõfokú ítélettel csatolva - a napokban küldte meg a tanácsnak. Az etikai tanács legfeljebb egy hónapon belül kijelöli azt az eljáró tanácsot, amely dönt arról: etikus-e az a magatartás, hogy az eljáró bíró a saját véleményét fogalmazza meg egy ítéletben, illetve, függetlenül az ítélet érdemétõl, tartalmától, az abban foglaltak mennyire tekinthetõk a bíró véleményének.

A lap felidézte: a Gyulai Törvényszék március 24-én elutasította az egyesület feloszlatását célzó ügyészi keresetet, mégpedig Mucsi Erika tanácsvezetõ bíró "cigánybûnözést" említõ indoklásával
http://www.hir24....ono-ellen/
#2 | GERRY - 2014. május 17. 14:12:28
"A tegnapi napon, egy kedves cigány férfi szomszéd, leszerelte az ereszünk 4 méteres hosszban, nehogy a meglazult fém a fejünkre essen. Jó tudni, hogy ennyire vigyáznak egyesek a másik polgár épségére. Természetesen meg fogjuk neki hálálni a munkát, hiszen mégsem várhatjuk el egy idegentöl, hogy viszonzás nélkül pazarolja ránk a szabadideje egy részét..." - ezek a nök, milyenek... rögtön acsarkodnak, ha valami váratlan jó történik velük... így kell közölni a tényeket!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.