Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Orbán: a kémkedés hazaárulás


Na né' mán a rohadt zsidó-cigány orcátlanságot..., de jönniük kell a kettõs pógár zsidajoknak, hamis állampógároknak, "civil" szarvezeteknek, soros-támogatottaknak, zizraeli érdekeknek, cia, mi-5..., micsoda termés lesz itt! Direkt dobták el a bumerángot. Forrás: MTI/EPA / JOZEF JAKUBCO A miniszterelnök a köztévében nem feltételes módban beszélt Kovács Béla ügyérõl.

„Eleget tud” a miniszterelnök a kĂ©mgyanĂşba keveredett jobbikos EP-kĂ©pviselõrõl. Orbán Viktor az MTV Este cĂ­mĂ» mĂ»sorának adott interjĂşban azt mondta, a kĂ©mkedĂ©s valĂłjában hazaárulás, ezĂ©rt ezt „pĂ©ldátlan, döbbenetes esetnek” tartja.

„Azt, hogy az internacionalisták - akik a nemzetet nem tartják fontosnak - a magyar törtĂ©nelemben elĂ©g gyakran hazaárulást követnek el, a magyar közvĂ©lemĂ©ny ismeri. De az, hogy egy magát nemzetinek vallĂł párt hazaárulást elkövetõ szemĂ©lyeket akarjon eljuttatni BrĂĽsszelbe, ahol a magyar Ă©rdekeket kellene kĂ©pviselni, pĂ©ldátlan”.
Kovács cáfol

„Nem vagyok James Bond, nem vagyok Zorin, Ă©n egy tisztessĂ©ges magyar állampolgár vagyok” - vĂ©dekezett Kovács BĂ©la pĂ©nteken egy lakossági fĂłrumon. A politikus az ĂĽgy kirobbanásátĂłl kezdve tagadja, hogy kĂ©mkedett volna, õ, Ă©s a Jobbik ezt az egĂ©szet egy lejáratĂł kampánynak tartja.

A Magyar Nemzet (pontosan meg nem nevezett forrásokból származó) értesülése szerint az Alkotmányvédelmi Hivatal kémkedés gyanúja miatt tett feljelentést Kovács Béla ellen. A lapnak a legfõbb ügyészség szóvivõje azt mondta, Polt Péter az Európai Parlament elnökétõl kérte Kovács mentelmi jogának felfüggesztését. Fazekas Géza szóvivõ nem mondta meg, miért, csak a büntetési tételt (2-8 év) közölte. Ennyit kémkedésért is lehet kapni.
„Vannak-e mĂ©g Kovács BĂ©lák a Jobbikban?”

Az Országgyûlés Nemzetbiztonsági Bizottsága hétfõn tárgyalja a kémügyet. A bizottság korábbi ciklusbeli tagja, Gulyás József szkeptikus: egy ilyen ülésre hiába megy el az Alkotmányvédelmi Hivatal munkatársa, nem mond semmit. Ezt szerinte csak akkor tenné, ha nem lenne jobbikos tagja a bizottságnak.

A Fidesz pĂ©nteken azt javasolta, a Jobbik elnökĂ©t, Vona Gábort is hallgassa meg a bizottság, hogy kiderĂĽljön, „vannak-e mĂ©g Kovács BĂ©lák a pártban, mekkora az õ befolyásuk”. A Jobbik szerint ezzel a kezdemĂ©nyezĂ©ssel a Fidesz leleplezte magát, „szimpla, aljas politikai támadásrĂłl” van szĂł.

Kiderült egyébként, hogy a büntetõ törvénykönyvbe tavaly õsszel került be az a módosítás, amely bünteti az európai intézmények elleni kémkedést. A szabály idén év elejétõl hatályos. Ezt a passzust az Alkotmányügyi bizottság javasolta. Próbáltuk megkérdezni az akkori elnöktõl, a fideszes Cser-Palkovics Andrástól, miért akkor jutott ez eszükbe, de egyelõre nem értük el.Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2014. május 17. 09:10:44
Cser-Palkovics a szintén nem zsidó, székesfehérvári királyi koronázó székváros "vezére"....beterjesztette...

www.kormanyozz.hu/wp-content/uploads/cache/6146_NpAdvHover.jpg


"Meleg" zsidó EP-s ügynök és nem hazaáruló, mert olyanja neki nincs, vagy egyszerre több is!

Szájer: mi az egész magyar nemzetet be akarjuk vinni az unióba
http://alfahir.hu...ajer_0.jpg
Mi nem kilépni akarunk az Európai Unióból, hanem az egész magyar nemzetet be akarjuk oda vinni mondta Szájer József európai parlamenti képviselõ pénteken Kiskunfélegyházán, a kormánypártok kampányrendezvényén.
http://www.hirado...az-unioba/
#2 | mindannyiunknak - 2014. május 17. 17:17:19
blogol.hu/pikz/uzenem/rakosiogyhatarozat.jpg
#3 | csillagosvenyen - 2014. május 17. 17:37:14
nahát ez má tényleg egy zsidó-cigány- orbáncatlanság!!!!!!!!
meg kell büntetni a hazaárulókat, követeljük az önkaróba húzást, lúdzsirozni lehet!
#4 | postaimre - 2014. május 17. 22:04:24
Tõkés: 1956 óta nem volt ilyen

EgyedĂĽl a Fidesz Ă©s a KDNP szövetsĂ©ge kĂ©pviselheti mĂ©ltĂłn a nemzetet BrĂĽsszelben, Strasbourgban, az EurĂłpai UniĂłban – mondta a Fidesz-KDNP listájának harmadik helyĂ©n indulĂł TõkĂ©s LászlĂł szombaton Miskolcon, a pártszövetsĂ©g eurĂłpai parlamenti választási kampányrendezvĂ©nyĂ©n. Szájer JĂłzsef fideszes EP-kĂ©pviselõ Sopronban tartott fĂłrumot.

A volt református pĂĽspök, aki jelenleg is kĂ©pviselõ az EurĂłpai Parlamentben, ezt saját tapasztalatára hivatkozva jelentette ki, emlĂ©keztetve, hogy 2007-tõl ott van BrĂĽsszelben, 2010-tõl pedig Magyarország kĂ©pviselõje is. „A Fidesz a lovon ĂĽl, a Jobbik átesik a lĂł egyik oldalára, az utĂłdkommunisták, a darabjaira hullott szocialisták pedig átestek a lĂł másik oldalára” – fogalmazott TõkĂ©s LászlĂł. A magyarság Ă©rdekeinek vĂ©delmĂ©ben, valamint a jobboldali Ă©s a baloldali szĂ©lsõsĂ©gekkel szemben is fel kell venni a harcot az EurĂłpai Parlamentben – szögezte le.
Nemzeti egymásra találás
Este 11 óra után minden kiderül
Exit poll-eredményekrõl ad tájékoztatást az Európai Parlament a jövõ héten, vasárnap este, még azelõtt, hogy a hivatalos adatokat a tagországokban közzétehetnék.

Megfogalmazása szerint 1956 Ăłta nem volt ilyen nagy „nemzeti egymásra találás”, a nemzeti egyĂĽttmĂ»ködĂ©s rendszerĂ©ben megvalĂłsult legátfogĂłbb nemzeti egysĂ©g ugyanakkor nem állhat meg a határon, arra van szĂĽksĂ©g, hogy kiterjedjen az egĂ©sz nemzetre. A Fidesz vezette kormány hitet tett amellett, hogy közössĂ©get vállal a kĂĽlhoni, az idegenbe szakadt magyarokkal, „ezt a Magyarországot akarom látni mindörökkĂ©” – jelentette ki TõkĂ©s LászlĂł.

Az EP kĂ©pviselõ, kĂ©pviselõjelölt megköszönte, hogy a mostani választásra kialakult egy nemzeti lista a Fidesz-KDNP Ă©gisze alatt, amelyen õ is szerepel. Az uniĂłrĂłl szĂłlva elmondta: megĂ­tĂ©lĂ©se szerint nincs helye semmilyen kizárĂłlagosságnak, semmilyen vĂ©gletessĂ©gnek, az egysĂ©g, a sokszĂ­nĂ»sĂ©g elve alapján Magyarország egyenrangĂş tagja, nemzete az uniĂłnak. Ugyanakkor a határon tĂşl Ă©lõ magyaroknak, magyar közössĂ©geknek is meg kell találniuk ebben a sokszĂ­nĂ»sĂ©gben az egysĂ©get – tette hozzá.
http://mno.hu/bel...en-1227128
#5 | keepfargo - 2014. május 18. 01:44:48
Hazaárulások: zsidók betelepítése, föld idegen kézre juttatása, magyar energiahordozók idegen kézre juttatása, uzsorakölcsönök további fizetése, újak felvétele, cigánykérdés elhanyagolása, mezögazdaság, nagyipar, kisipar, könnyüipar tönkretétele, magyar fiatalság tönkretétele, öngyilkos külpolitika - ezekben minimum benne van a felcsúti rém - és még amikröl én, tájékozatlan nem tudhatok....
Diagnózis: többszörös hazaárulás
GyĂłgymĂłd: kender v. Ăłlom

Fenti gyógymód hagyományos, de tudok jobbat.

Orsóst fletóval életfogytiglan magánzárkába zárni, hogy csak egymásnak hazudjanak és bohóckodjanak. Ha bármelyik kérné a halálbüntetést: - megtagadni.

A többi haza(ki)árulóra is gondolni kell: ök kaphatnak egy esélyt hogy most majd ök dolgozzanak a nemzetnek, és be kell vezetni mindet a fizikai munka ismereteibe. Ezzel kapnának egy emberi esélyt hogy, elég hosszú ideig élve, visszatörlesszenek valamit az általuk elszegényített magyarságnak. Kívánok nekik hosszú, munkában eltöltött éveket...
#6 | Kujak - 2014. május 18. 08:57:35
Csak azt nem veszi Tõkés észre, hogy döglött lovon ülnek és azon is fordítva s_*_beee
#7 | jinjang - 2014. május 18. 10:06:17
A lámpavas készítõ Kft-k és a kötélkészítõ Bt-k elõnyben! A szél verje össze a bokáját a hazaárulóknak!:(
#8 | keepfargo - 2014. május 18. 16:05:55
Tökés meg a ló.

Tökésröl lassan kiderült , ki ö, mi ö. A lóról eddig nem szólt a fáma.
Nos, a ló nem más, mint a nemzet, akit ö és a nála még rosszabbak folyamatosan lóvá tesznek.

Ez a ló, ha életben akar maradni, le kell dobja a lovasait, pofán kell rúgja öket, a rajta átesetteket is meg kell tapossa egy kicsit. Bár tudjuk, hogy a ló egy nemes állat, és ilyet nem tesz, nem is erre kell gondolni elsösorban. inkább arra hogy kínzó "gazdáitól" megszabadulva, mihez kezdjen.

( "Tudja a lóf....": hát igen, ez az: szaporodnia kell ennek a nemes fajtának, de elöbb meg kell találja hozzá az Élet örömét - az Alkotásban - aminek a szaporodás egy természetes része.)

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.