Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Felháborító magyarellenes hadjárat évek óta a portugál közmédiában


Tisztelt Címzett!
Olyanok is megkapják most ezt a levelet, akik ismernek engem személyesen, és olyanok is, akik nem.
Nem először jelzem ezt a panaszom, de eddig nem kaptam visszajelzést. Talán mindenki egyetért a történtekkel?

Arról a mocsokhadjáratról szeretnék szólni, amelyik már legalább 10 éve érzékelhető a portugál közmédiában Magyarországgal szemben, és amelyik folyamatosan egy szélsőségesen beteg, fasiszta gyülevész bandának akarja beállítani a magyarságot.
Az egyik nap tévés riportműsorban magyar romák sírnak-rínak, hogy halálfélelemben élnek, a másikban a zsidóság vezetői rettegnek, hogy mit hoz a holnap - lásd a legutóbbi fizetett "tényfeltáró interjút":
Link
Már a körzeti orvosom is azzal jön, hogy Orbán Viktor fasiszta, és mit tegyünk, hogy elsöpörjük végleg a diktatúrát? Hát ez egészen elképesztő!
Ilyen interjúkat már 2002-ben is olvastam a Visão című lapban, ahol az utca emberét "találomra" megállították, és valami Ibolyának az első dolog, ami az eszébe jutott, hogy elmondja rólunk, magyarokról, az az volt, hogy még mindig fasiszták vagyunk a lelkünk mélyén.

Értjük, ugye? K. Ibolya sétál babakocsit tolva a Nagykörúton, és megjelennek ott a vidám portugál újságírók. Megkérdezik: -Do you speak English? -Ja, meine herr! -And what do you think of the Hungarians? -Well, we are fascists... this is what came to my mind first.

Kedves politikusok és a külkapcsolatokért felelős szakemberek!
Tegyenek valamit ez ellen, mert ez gyomorforgató!
Honnan van ennek a kamubandának pénze, hogy még az egyetemi diáklapban is kétoldalas hírdetést adjanak fel arról, hogy Orbán Viktor rémuralmát meg kell dönteni! Ez Magyarország belügyeibe beavatkozás!
Már tájékoztattam a Miniszterelnöki Hivatalt erről előzőleg, és nem kaptam választ! Önök tehát egyetértenek? Akkor menjük megdönteni a Miniszterelnök úr hatalmát? Vagy csak nem fontos a magyarság érdekeinek védelme?

Tisztelettel,

Hozzászólások


#1 | monguzking - 2014. május 18. 19:55:08
orbánt éppenséggel megdönthetik de valoszinüleg arrol van szo hogy portugálok erösen baloldaluak s persze zsido vezetésüek de igazság szerint szerintem van épp elég bajuk amivel foglalkozhatnak mert olyan csorok hogy ki van a seggük...
#2 | Pitkin - 2014. május 18. 20:07:11
Az egészben a felháborító:

"Kedves politikusok és a külkapcsolatokért felelős szakemberek!
Tegyenek valamit ez ellen, mert ez gyomorforgató!"
gondolkodásmód.

Pont azoktól várjuk el, akik azért vannak ott? Sőt másoktól várjuk el, azt amit mi nem teszünk meg MAGunkért?
#3 | miskolcilaci - 2014. május 18. 22:20:05
Gyógyíthatatlan, golyó-érett genetikailag selejt hollóbiznisz túlélők. Az ilyen, és ehhez hasonló írások már messziről bűzlenek az állott savanyú levestől, no meg az évszázadok óta nyállal felhígított macesztől. Látszólag minél többet tanulnak, annál büdösebbek. Ennyi!
#4 | kontroll88 - 2014. május 19. 04:54:43
Kedves politikusok....
meg a kedves édes anyádat te barom!
Aki ennyire hülye, az már tényleg menthetetlen.
#5 | Klotild - 2014. május 19. 05:47:54
Akkor a feladat kideríteni, hogy kinek vannak portugál rokonai, ismerősei?
#6 | mormota1968 - 2014. május 19. 08:19:05
Hát! Orsós Olstájn Vikitől valóban sürgősen meg kellene szabadulnunk egész bandájával együtt, meg a seggnyalóikkal együtt, de azért mán nehogy visszasírják a szabadkőműves neoliberális komcsi cionistákat! Orsós valóban egy náci, cigó-zsidó náci és az egyik legnagyobb ellensége a magyaroknak. Ami meg a portugálokat illeti, olvastam róluk eleget. Az eredeti portugál nép már ott se létezik, ugyanis elkövették a legnagyobb hibát, amit egy nép elkövethet, idegen vérrel, néger, sémi héber fajokkal keveredtek. Egészen addig egy gazdag, világhódító nép voltak, míg csak oda is be nem telepedtek a szefárdok, mint Spanyolországba. Mert ebből a két országból költöztek át később, kiűzésük után keletebbre és a Kárpát-medencébe. Igen, Portugália száz százalékosan zsidó vezetésű, mint nálunk, így érthető, hogy miért ocsárolják a magyarokat. Mint azt "Voltaire" is megírta, "a zsidó rossz időkben alázatos, a jólétben viszont már szemtelen és persze hihetetlenül pofátlan". Aki meg ezt a cikket írta az valószínűleg egy Fidesz párti birka. Mert csak egy igazi párt birka gondolja azt Orsósról, hogy ő egy igaz magyar hazafi.
Valójában meg egy igazi diktátor, aki még egy ideig tényleg azt tehet ebben az országban, amit csak akar, vagy legalábbis amit cionista urai megengednek neki.
#7 | postaimre - 2014. május 19. 08:38:12
Kontroll, hol van a teremtő pozitív gondolat. A szöveg írója pár évet van megcsúszva. Tudom. Azt is, honnan indult és most ahhoz képest nagyjából hol tart.

Utat kell neki mutatni, tanítani, szeretettel, békével, nem lehülyézni ám, csak úgy mindenkit. s_*_olle

Portigália, a kis "görény rablóállam" csak nem lesz legyilkolva, ahogy a többi PIGS sem, Lisaboni Szar-ződés ide, vagy oda, jön a gazdasági csoda.

Ha mégis lesz történelmi elszámoltatás, akkor úgy is mennek a zacsiba a sok mocsokságért, amit elkövettek. Persze itt nem a közemberről van megint szó, hanem a "felsőbb körökről".
#8 | keepfargo - 2014. május 19. 10:29:10
mormota
ez így igaz, ahogy írod :)
#9 | Perje - 2014. május 19. 14:10:32
Az elmúlt év végétől tömegesen fogadták be a spanyolok és a portugálok az onnan 500 évvel ezelőtt kiebrudalt jujdejók leszármazottait. Ez nekik a követendő példa. Amelyik ország nem ennyire befogadó, azt támadják, ahol érik.
Kíváncsi lennék arra, hogy kik azok a visszatelepültek közül, akik bármit is tudnának bizonyítani a múltjukról. Főként akkor, amikor akkor cserélnek nevet, amikor csak akarnak.
http://index.hu/k..._zsidokat/

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.