Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Haza és árulás


Tudom, hogy kicsontoztuk m√°r √©vekkel ezel√Ķtt a most aktualiz√°lt t√©m√°t, de friss√≠ts√ľnk. M√©g b√°rmi kikerekedhet a mostani j√≥bikos szegedi chan√°dos…ja nem is, hanem Kov√°cs B√©l√°s p√ľnk√∂sdi √ľgyn√∂k√∂sdisked√©sb√Ķl. Az a fagylalt vissza is nyalhat, b√°r az √∂sszk√©pen ez nem v√°ltoztat. A parlamenti cs√ľrh√©t √©s h√°tt√©rint√©zm√©nyeit, k√∂zszolg√°i vezet√Ķi bag√°zs√°nak a z√∂m√©t az al√°bbi paragr√°fosok √©rtelm√©ben goly√≥ √°ltali hal√°llal Kelet volna m√°r r√©gen nyugatni. De nyilv√°n mostanra van mantr√°s√≠tva a tantra.

De miel√Ķtt beilleszten√©k ide egy m√°r k√©sz (lel-k√©sz) anyagot, had mondom el sebt√©ben, hogy mindaz, ami t√∂rt√©nik, egy j√≥l el√Ķk√©sz√≠tett, √°tgondolt, operat√≠van megszervezett esem√©nyl√°ncolat, eleve lezs√≠rozott kimenettel, √∂sszerakott koncepci√≥val √©s nemzetk√∂zi szint√Ľ h√°tt√©rfedezettel.
Mit ad nukikuki , √©ppen most √≠t√©li el az EU a „magyar” t√©nyleges √©letfogytos √∂nrendelkez√©si jogot, mik√∂zben m√°r r√©g vissza kellene hozni a j√≥bikkal kimondatott hal√°lt okoz√≥ √≠t√©lkez√©si praktik√°t. Csak √©p √©szr√Ķl l√©p√©sre, ne kapkodj√°tok el!

Az „√ļj alkotm√°ny” se semmi, ebben az iszonylatban, vagy a titkosszolg√°latilag √∂sszeverbuv√°lt √°lnemzeti, „√≥ton√≥miaharcos” k√≥hn-glomer√°tumok (J√≥bik, MSZ, MVSZ, HVIM…) √ļj nemzet-fogalma…az √öJ MAGYAROSZ√ĀG zsid√≥-cig√°ny projekt kereteinek deklar√°l√°s√°val…igen k√ľl√∂nleges √©s min√Ķs√≠tett eset. Nem is besz√©lve a Liszaboni Szerz√Ķd√©sr√Ķl, melyet olvasatlanul szavazott meg a cs√ľrhe a parlamentben, vagy a Simon Peres kijelent√©seiben deklar√°lt orsz√°g-felv√°s√°rl√°sra…., de szinte v√©gtelen a sor √©s mindegyik k√ľl√∂n is meg√°llja a k√∂t√©l√©retts√©gi pr√≥b√°t.

Mivel Magyarorsz√°gon gyakorlatilag LEHETETLEN haza√°rul√°st elk√∂vetni (mag√°t a fogalmat m√°r csak a tank√∂nyvekben haszn√°lj√°k, egy√©bk√©nt 1993-ban sztorn√≥zt√°k, mert a passzus alapj√°n mindegyik „vezet√Ķt” ki lehetett volna √©s most is ki kell v√©gezni), ez√©rt az EU-ra, mint k√∂dszervezetre vet√≠tett√©k az √°rny√©kot √©s ehhez hoztak √∂ssze egy gumicsont –paragrafost. Csakhogy „mi” m√©g igaz√°b√≥l EU tagok sem vagyunk, csak t√°rsult alb√©rl√Ķk, de mivel nem is err√Ķl van sz√≥, √≠gy erre is spongy√°t r√°! Snowden √©s az NSA-s eposz ut√°n m√°r ez mind csak apr√≥s√°g. Az EU-t √©s annak l√°tszat√°t le kell tudni v√°lasztani USraelr√Ķl √©s ehhez kell valami precedens, amiben a „n√°ci” zsid√≥ √©s nemzeti b√Ķrbe b√ļjtatott „sz√©ls√Ķj√≥b” is bukt√°t k√∂nyvelhet el. Gyakorlatilag a politikai rendszerek √°t√°ll√≠t√°s√°t l√°tom v√©grehajt√°si f√°zisba l√©pve megval√≥sulni.

√Črdekes „filoz√≥fiai k√©rd√©s” egy kibucba terelni a sz√©ls√Ķj√≥bot, a neon√°ci-hitlerez√Ķket √©s az antihitletrez√Ķ, n√°civesz√©lyt elh√°r√≠tani k√©sz Putyinist√°kat, akik viszont Szt√°linista antiglobalist√°k. Pislogjatok csak Ukrajn√°ra! Bandera, Hitler, n√°cik…oszt kider√ľl, hogy mind egy sz√°lig zsid√≥pal√°nta √©s gy√∂k√©r. Zombi banda…
Ugye világos! Nem? Úgy is jó.

Ami a „k√©mked√©st” illeti, igen √∂sszetett a k√©rd√©s. most olvasom Pr√°cki Istv√°n K√©mj√°tszm√°k k√∂nyv√©t. Csak aj√°nlani tudom. Mintha √©n √≠rtam volna, csak annyi k√ľl√∂nbs√©ggel, hogy √Ķ akkoriban √©s nem csak csapattiszt-szeml√©lettel , hanem kik√©pzett √©s bevetett h√≠rszerz√Ķk√©nt tapasztalta meg azt, hogy ebben a rendszerben val√≥ban legal√°bb kett√Ķs k√∂nyvel√©s van √©s egy zsid√≥-maffia (szabadk√Ķm√Ľves √∂sszeesk√ľv√©s) terelgeti m√©g a naiv √©s elk√∂telezett birk√°kat is a v√°g√≥h√≠dra.

Nos, p√°r napja el√Ķvett√©k Staudt Gabcsi „C” –t√≠pus√ļ prior√°l√°si √ľgy√©t is, ami r√°galmaz√°si kateg√≥ri√°snak van √°lc√°zva √©s persze a Kurucinf√≥s holokosztagad√°sos szerver-szervilit√°sos k√©rd√©sk√∂r is l√≥g a legel√Ķbe. Semmi nem az, amiket l√°tsz itt! Gaudi meg k√ľl√∂n zs√≠r a deszk√°n Morvaival.

Ha a Kov√°cs B√©l√°s legenda √ľl, akkor azt direkt telep√≠tett√©k √≠gy √∂ssze, de mondok jobbat is. Illetve nem mondok. Minek? Dekospir√°lni a nyilv√°nval√≥ konspir√°ci√≥t is hiba.
A „v√°lasz√°sosdival” az MSZP-t ledar√°lt√°k. Most j√∂het a j√≥bik, mert ugye a KDNP is falcoltatva van. persze azt√°n az eredeti „okot” minden esetben bocs√°natk√©r√©s mellett √©s k√°rt√©r√≠t√©ssel szabadl√°bra engedik, de maga a „p√°rtrendszer” addigra j√≥v√°tehetetlen k√°rt senyved.

Ne feledj√©tek: L√°z√°rt is bek√≠n√°lt√°k, pedig √Ķ n√©vleg az IH vezet√Ķje is.
A fidesz sem √°ll √°m t√ļl j√≥l √©s ezek m√°r az √Ķszi √∂k√∂rv√°laszt√°sra k√©sz√ľlve hitetgetik egym√°st, hogy „j√≥ lesz”.
Biztos? A „vil√°gban” ors√≥sr√≥l is autokratizmust, Hitler-Horthy m√≠toszt zengenek √©s Putyinr√≥l is. Most a J√≥bikot is Putyinhoz k√∂tik, tal√°n okkal is. Nem hiszen, hogy az fszb kihagyott volna ilyen ziccert, mik√∂zben pontosan tudj√°k, hogy egy zs√°k zsid√≥-mokka-haz√°rdj√°t√©k az eg√©sz. De ez legyen az √Ķ dolguk.

Nekem sok minden nem tetszik, s m√°r az sem tetszik, hogy nem tetszik. Nem tetszik pl., hogy a sok √°lnemzeti, vagy nemzeti, de cs√∂k√∂tt z√°szl√≥lenget√Ķ gondolkod√°sban m√©g mindig √©veket van lemaradva. Primit√≠vek, naivok…, mindegy minek nevezitek, de ez van. Nem teszik, hogy nem vettek semmit √©szre abb√≥l, mi zajlik k√∂r√∂tt√ľk √©s a vil√°gban √©s most szembes√ľlnek csak az „orosz” k√©rd√©sk√∂rrel, de ez van. Nem tetszik, hogy azok, kik kicsit kor√°bban kezdtek figyelni, azok meg igyekeznek beleb√ļjni a medveseggbe. Ma k√©rdezt√©k √©ppen t√Ķlem, mi ez a BALRAD oldal, kik csin√°lj√°k √©s mi k√∂ze az MNA-hoz, Gy√Ķrk√∂s√©khez √©s Th√ľrmerhez? √∂ssze√©rt a sz√©ls√Ķjobb √©s a sz√©ls√Ķbal a szovjet-t√≠pus√ļ munk√°st√°rsadalom-elm√©leti nemzeti cocializmustban? Csak meg ne erjedjen, mert akkor j√≥ ler√©szeged√ľnk t√ļle, √≠gy meg csak a t√ļlzott fogyaszt√°s okozhat n√©mi heveny diar√©t.
Az √°trendez√Ķd√©s minden szinten zajlik, kinek kell ezt m√©g √∂nigazolnom? Magamnak biztosan nem. A zsid√≥k egyre sz√©lesebb r√©tege is belend√ľlt, de seg√≠tettek nekik a holkosztos t√ļldimenzion√°l√°ssal √©s a „n√°ci” eml√©km√Ľves mesters√©ges l√©legeztet√©ssel. A „n√°cik” szelleme lengi be Eur√≥p√°t. A buzik, pedofilok, drogosok, korruptak √©s persze a zsid√≥-cig√°ny viszony√© az iszony. Viszolyg√°sod van? T√©velyegve √©melyegsz? A melegh√°bor√ļt√≥l t√°n rosszabb a hideg lass√ļ rohad√°s, erjed√©s, gerjed√©s.

Mondom mi van. Mindenki maga d√∂ntse el, hov√° is tartozik, de nem az a k√©rd√©s, hogy Nyugat √©s Kelet k√∂z√ľl k√∂ll megint v√°lasztani, hanem akarja –e a nyugalmat √©s a kell-e nekije a kellem? Ehhez hozz√°k l√©tra a m√°sz√≥k√°t.

Nyilv√°nval√≥v√° tett√©k most is, csak szinte senki nem √©rti, hogy az „orosznak” nem kell impon√°lni, √©s ha kicsit norm√°lis √©s t√©nyleg szkyta-hun eredetre p√°ly√°zik, akkor nem csak kineveti, de meg is veti a seggnyal√≥k√°z√°st. A t√∂bbi meg m√°r nyilv√°nval√≥ operat√≠v eszk√∂z-haszn√°lat k√∂r√©be tartoz√≥ diplom√°ciai spion√°zs. Felt√©telezni azt, hogy nem tudj√°k meg azt, ami nekik fontos lehet ahhoz, hogy fogjanak, ir√°ny√≠thassanak, mer√Ķ naivit√°s, mindegy melyik „oldalr√≥l” van sz√≥. Ez√©rt aki konspir√°lni akar, az ne konspir√°ljon. V√°llaja √©s vallja ny√≠ltan amit √©s ahogy…, a t√∂bbi meg m√°r legyen a nukikukik gondja. Ez nem √©rzelmi k√©rd√©s, hisz emberek vagyunk mi n√©h√°nyan. A t√∂bbiek meg m√°sok, de ebben √Ķk azonosak, mi meg emberk√©nt k√ľl√∂nb√∂z√ľnk egym√°st√≥l, ez√©rt is neh√©z felismerni a m√°sikban azt, amit magunkban term√©szetesnek l√°tunk. Mert minden egy√©b term√©szetellenes, de ma ez a kommersz √©s konszenzualiz√°lt konformit√°s alapja.
De mindenre van megoldás! Még a megoldásra is akad.

P√°r napja kiakasztottam kam√©leont, de √ļgy l√°tom m√°r siker√ľlt kihevernie. Mondtam, hogy nem akarok √©s nem is tartom semmilyen praktikus √©s ak√°r illogikus aspektusb√≥l sem alkalmasnak az id√Ķt √©s teret arra, hogy ebbe a gener√°lt degener√°lt k√∂zegben kezdjem el, vagy folytassam a n√©pnevel√Ķ „vezet√Ķi attit√Ľd-kit√°rulkoz√≥” magatart√°som. Tudom, amit tudok, vagyok a KI vagyok, de amit itt √∂sszelap√°tolni siker√ľlt a szolg√°latoknak, az nem az √©n terepasztalom. Itt baxakodjanak csak egym√°ssal, ahogy j√≥l esik, m√©g ha √°rv√≠zelet lesz is bel√Ķle. Ukrajn√°ban is hasonl√≥ a k√°osznak l√°tsz√≥, egy√©bk√©nt logikus n√©pnevel√Ķ hadm√Ľvelet. kommunik√°ci√≥s h√°bor√ļ a zombik √©s a v√°mp√≠rok k√∂zt, n√©mi farkasemberes fel√ľt√©ssel (specnaz, feketev√≠z, sz√ľrkek√Ķ…)…
De mindez se j√≥, se rossz, csak van. Mostan√°ban k√≠s√©rlem id√Ķtlen√ľl szeml√©lni mindezt.

De van m√°s is, ami tal√°n beseg√≠t ebben. Eddigi p√°ly√°zataimra nem j√∂tt semmilyen √©rt√©kelhet√Ķ eredm√©ny a munka frontj√°n. Le is √ľltem rendesen. Ami a picol√≥giai sz√≥cs√©pl√©st √©rinti m√°r nem most, de nehezemre esik – bevallom-, ezen a t√©ren ki√©gtem annyira, amennyire csak lehet. Ez √≠gy sz√ľks√©gszer√Ľ. A „probl√©m√°k”, mint pr√≥b√°k √∂nki- √©s √∂nmegold√≥ mechanizmussal vannak szerelve. Csak akkor robbannak, ha megbirizg√°lod, egy√©bk√©nt sim√°n nem kell tudom√°sul sem venni, hogy vannak. Az eredm√©ny ugyanaz. Persze az√©rt, ha szak√©rt√Ķ veszi k√©zbe, az eg√©szen m√°s, de hol itt a szak√©rt√Ķ?

Milyen paradoxon, de annak ellen√©re, hogy az orosszal bajl√≥dtam √©ppen, √ļgy t√Ľnik, hogy hamarosan B√©cs k√∂rny√©k√©n lehetek specialista. Persze nem biztos ez sem, de ha k. wurst is √ļgy akarja, akkor a n√©met nyelvismeretem is kamatoztathatom val√≥di asztalosok mellett, mint szerel√Ķ. Mondtam m√°r, hogy mindig is asztalos akartam lenni? Persze mi√≥ta tudom, hogy a katonas√°g mekkora egy √°tver√©s. Na mindegy. Sz√≥val, ha √∂sszej√∂n, akkor k√©t hetente j√∂v√ľnk haza 3-4 napra. Ez a terv. Blanka √Ķszt√Ķl koleszos lesz, M√°t√© hi√°ba akar k√∂zleked√©sm√©rn√∂k lenni, es√©lytelen. M√°rmint materi√°lis vonatkoz√°saiban. H√°tt√©r n√©lk√ľl nem megyen.

√Črtelme m√°r eddig sem sok volt az „√©szoszt√°snak”, de legal√°bb befejezhetem az itthoni faxver√©st. Na sz√≥val, √≠gy alakul mifel√©nk a mi f√©l√©nk szebbj√∂v√Ķje. Elkezdtem felfriss√≠teni a n√©metemet. Gyakorl√°snak h√°tha j√≥ lesz, a t√∂bbi meg majd csak adja mag√°t. persze most naivan sz√≥ltam. Vera nem tudom, hogy b√≠rja majd a t√°voll√©tet √©s nyilv√°n m√©g egy rahedli k√©rd√©s felmer√ľl m√©g, de ennyi tapasztalattal magam mellett, f√∂l√∂tt √©s alatt, k√∂r√ľl √©s bel√ľl majd kider√ľl, milyen v√°laszt √©rdemes minderre kikalkul√°lni.

V√©g√ľl is nem sz√°m√≠t. Benneteket ak√°rhogyan is alakul nem √©rint a k√©rd√©s. A klub eddig is rajtatok m√ļlott, ezt√°n is. Na k√∂zelebbit tudok, k√∂z√∂ss√©gg√© teszem.

Na itt van értelmezésre a tézis és antitézis is.

BTK k√ľl√∂n√∂s r√©sz: √Āllamellenes b√Ľncselekm√©nyek
Csak az√©rt, hogy legy√ľnk tiszt√°ban a fogalmakkal, ha m√°r naponta haszn√°ljuk(j√°tok):

Haza√°rul√°s:
144.¬ß. (1) Az a magyar √°llampolg√°r, aki abb√≥l a c√©lb√≥l, hogy a Magyar K√∂zt√°rsas√°g f√ľggetlens√©g√©t, ter√ľleti √©ps√©g√©t, vagy alkotm√°nyos rendj√©t s√©rtse, k√ľlf√∂ldi korm√°nnyal vagy k√ľlf√∂ldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, b√Ľntettet k√∂vet el, √©s √∂t √©vt√Ķl tizen√∂t √©vig terjed√Ķ szabads√°gveszt√©ssel b√ľntetend√Ķ.
(2) A b√ľntet√©s t√≠z √©vt√Ķl tizen√∂t √©vig terjed√Ķ vagy √©letfogytig tart√≥ szabads√°gveszt√©s, ha a haza√°rul√°st
a) s√ļlyos h√°tr√°nyt okozva
b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával
c) h√°bor√ļ idej√©n
d) k√ľlf√∂ldi fegyveres er√Ķnek beh√≠v√°s√°val vagy ig√©nybev√©tel√©vel k√∂vetik el.
(3) Aki haza√°rul√°sra ir√°nyul√≥ el√Ķk√©sz√ľletet k√∂vet el, b√Ľntett miatt egy √©vt√Ķl √∂t √©vig, h√°bor√ļ idej√©n k√©t √©vt√Ķl nyolc √©vig terjed√Ķ szabads√°gveszt√©ssel b√ľntetend√Ķ.

A b√Ľncselekm√©ny jogi t√°rgya a Magyar K√∂zt√°rsas√°g alkotm√°nyos rendje, f√ľggetlens√©ge, ter√ľleti √©ps√©ge. Alkotm√°nyos rend alatt √©rtj√ľk az alkotm√°nyt, az alkotm√°nyban foglalt elveket √©s int√©zm√©nyeket, valamint az azok zavartalan m√Ľk√∂d√©s√©hez f√Ľz√Ķd√Ķ √©rdeket.

Elk√∂vet√©si t√°rgya kett√Ķs: egyr√©szt kapcsolat felv√©tele, m√°sr√©szt kapcsolat fenntart√°sa k√ľlf√∂ldi korm√°nnyal vagy szervezettel. A kapcsolat felv√©tele felt√©telezi, hogy az elk√∂vet√Ķ a fent nevezett szervvel t√©nylegesen √©rintkez√©sbe ker√ľl. A cselekm√©ny ebben az esetben akkor befejezett, ha a m√°sik f√©l a k√∂zeled√©st elfogadja. Ez t√∂rt√©nhet b√°rmilyen m√≥don. Kapcsolat fenntart√°sa eset√©ben m√°r a k√©t f√©l k√∂zti egy√ľttm√Ľk√∂d√©s a l√©nyeg. A b√Ľncselekm√©ny elk√∂vet√©s√©hez k√ľlf√∂ldi korm√°ny vagy szervezet megl√©te sz√ľks√©geltetik.

Akkor tekinthet√Ķ a b√Ľncselekm√©ny befejezettnek, amint az elk√∂vet√Ķ a k√ľlf√∂ldi korm√°ny megb√≠zottj√°val vagy a k√ľlf√∂ldi szervezet k√©pvisel√Ķj√©vel kapcsolatba ker√ľl. K√≠s√©rlete elk√©pzelhet√Ķ.

A b√Ľncselekm√©ny alanya tettesk√©nt csak magyar √°llampolg√°r lehet, vagy kett√Ķs √°llampolg√°r. Hontalan √°llampolg√°r egy√°ltal√°n nem k√∂vetheti el. Felbujt√≥ vagy b√Ľnseg√©d azonban b√°rki lehet…
Link

Ez meg az√©rt „√©rdekes”, mert ez a j√≥bikos zsid√≥-cs√ľrhe v√©g√ľl sz√≥ szerint azt mondja, ami√©rt engem annak idej√©n idi√≥t√°nak titul√°ltak. Nos, mit is mondhatn√©k erre? A b√ľd√∂s qva zsid√≥ any√°tokat? Ez megfelel? Nem, nem lesz j√≥. Az √≥lmozott kender v√°lasznak is megteszi, csak most had b√ļtorozzak egy kicsit.


Kov√°cs B√©la k√≥rh√°zba ker√ľlt

Kov√°cs B√©la k√≥rh√°zba ker√ľlt, k√∂z√∂lte Mirk√≥czki √Ād√°m, a Jobbik sz√≥viv√Ķje, aki Kov√°cs B√©la, a k√©mked√©ssel v√°dolt jobbikos EP-k√©pvisel√Ķ √ľgy√©vel kapcsolatban tartott sajt√≥t√°j√©koztat√≥t kedd d√©lut√°n, a K√©pvisel√Ķi Irodah√°zban. Mirk√≥czki √°ll√≠t√°sa szerint Kov√°csnak tegnap mellkasi f√°jdalmai lettek, de enn√©l t√∂bbet a csal√°d k√©r√©s√©re nem √°rult el a k√©pvisel√Ķ √°llapot√°r√≥l.

Mirk√≥czki emellett b√≠r√°lta N√©meth Szil√°rdot, a nemzetbiztons√°gi bizotts√°g fideszes tagj√°t. Szerinte annak, amit N√©meth mondott a Kov√°csr√≥l sz√≥l√≥ bizotts√°gi meghallgat√°sr√≥l, az egyik fele nett√≥ hazugs√°g, a m√°sik fele pedig √°llamtitok. Hazugs√°gnak titul√°lta N√©methnek azt az √°ll√≠t√°s√°t, hogy a szakszolg√°lat k√©pvisel√Ķi k√©p- √©s hangfelv√©telekkel igazolt√°k volna Kov√°cs b√Ľn√∂ss√©g√©t.
Mirk√≥czki elmondta, hogy ha igazak lenn√©nek a Kov√°cs ellen felhozott v√°dak, akkor sem tekinthetn√©k haza√°rul√≥nak, mert nem Magyarorsz√°g, hanem az EU int√©zm√©nyei ellen konspir√°lt. De √Ķk hisznek Kov√°cs B√©l√°nak, hisznek az √°rtatlans√°g√°ban. A Jobbik sz√≥viv√Ķje szerint a Fidesz politikai c√©lokra haszn√°lja a titkosszolg√°latokat. Hozz√°tette, hogy ha rendeltet√©sszer√Ľen m√Ľk√∂dn√©nek a titkosszolg√°latok, akkor s√ļlyos dolgokat tal√°ln√°nak a Fidesszel kapcsolatban, de ez nem azt jelenti hogy √Ķk politikai c√©lokra haszn√°ln√°k, ha hatalomra ker√ľln√©nek.

A k√©rd√©sre, hogy kit √°ll√≠tan√°nak Kov√°cs hely√©re, ha a politikus lemondana az EP-jel√∂lts√©gr√Ķl, Mirk√≥czki azt mondta: ilyen forgat√≥k√∂nyv nincs. Kov√°cs eg√©szs√©g√ľgyi √°llapot√°ra reag√°lva pedig kijelentette, hogy m√©ltatlan err√Ķl besz√©lni, √Ķ is tud p√©ld√°ul olyan fideszes k√©pvisel√Ķr√Ķl, aki s√ļlyos beteg, de nem fogja elmondani, hogy ki az. Szerinte az, ahogy √©s ami√©rt most Kov√°csot t√°madj√°k, azzal a Fidesz-frakci√≥ fele a Moszadnak √©s a CIA-nek dolgozik.

Arra a kérdésre, hogy mit szól ahhoz, hogy Kovács Béla elrohant a legutóbbi sajtótájékoztatójukról, azt felelte, szerencsétlen dolognak tartja, de megérti.
A Jobbik legut√≥bbi sajt√≥t√°j√©koztat√≥ja igaz√°n izgalmasra sikeredett: Vona G√°bor besz√©de k√∂zben ugyanis gyermeki tr√ľkkel pr√≥b√°lt megl√©pni Kov√°cs B√©la. Azt gondolta, m√≠g az √ļjs√°g√≠r√≥k Von√°ra figyelnek, √Ķ elhagyhatja a K√©pvisel√Ķi Irodah√°zat, de Von√°ra senki sem volt k√≠v√°ncsi, √≠gy a p√°rteln√∂k√∂t szinte f√©lrel√∂kve kezdett minden kamer√°s √©s fot√≥s rohanni az EP-k√©pvisel√Ķ ut√°n.
Link

HozzŠszůlŠsok


#41 | postaimre - 2014. mŠjus 25. 19:49:18
Gabi ilyen egy "√°tlagos csal√°d". Anyai nagyany√°m olyan 15 √©ve √∂nk√©ntesen vonult le a p√°str√≥l. Ilyen bagatell t√∂rt√©netekkel van tele a padl√°s, de akkor is, most is √ļgy vagyok m√°r vele hogy nem akarok, nem is k√©pess√©gem t√°n meggy√Ķzni m√°st a sz√°nd√©kaim tisztas√°g√°r√≥l. Magunkra vagyunk utalva, de √≠gy nem f√°j a fejem az "√∂r√∂ks√©g" miatt. √ögy vessz√ľk, hogy nincs √©s r√©szemr√Ķl nincs is ebb√Ķl harag. Mi ezt az √©rz√©st √∂r√∂k√∂lt√ľk meg.
#42 | Perje - 2014. mŠjus 25. 22:02:04
http://www.atv.hu...-kiralynak
A seggnyal√°s magasiskol√°ja K√°der r√©szv√©tt√°virata a belga kir√°lynak . Vajon k√ľld√∂tt-e a szerbeknek az √°rv√≠z miatt, vagy a g√∂r√∂g√ľknek a f√∂ldreng√©s miatt?
#43 | gabi - 2014. mŠjus 26. 16:59:05
Tudom milyen az átlagos család. Majd írok róla. Per pillanat totál kész vagyok.
#44 | gabi - 2014. mŠjus 27. 08:57:02
√≠rtam, hogy a gyerekem apja meghalt k√©t √©s f√©l √©ve. Tulajdonk√©ppen minden redben ment volna, ah a volt √©lett√°rt nem r√°nt el√Ķ egy v√©grendeletet. A mai napig nem r√°zult le az √ľgy, mindent akar. A legundor√≠tobb az eg√©szben, hogy m√©g a nagyanyj√°t is ellene fordi√≠totta. Egyetlen unok√°ja. L√°tni nem akarja, de az ellent mag√°hoz engedi. Ha tudtok tan√°csot adni, elfogadom. Teljesem patt helyzetben vagyunk. Tudom ez politikai oldal, da teljesem tehetetlennek √©rezz√ľk magunkat. Mi a megold√°s?

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.