Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Haza és árulás


Tudom, hogy kicsontoztuk már évekkel ezelőtt a most aktualizált témát, de frissítsünk. Még bármi kikerekedhet a mostani jóbikos szegedi chanádos…ja nem is, hanem Kovács Bélás pünkösdi ügynökösdiskedésből. Az a fagylalt vissza is nyalhat, bár az összképen ez nem változtat. A parlamenti csürhét és háttérintézményeit, közszolgái vezetői bagázsának a zömét az alábbi paragráfosok értelmében golyó általi halállal Kelet volna már régen nyugatni. De nyilván mostanra van mantrásítva a tantra.

De mielőtt beillesztenék ide egy már kész (lel-kész) anyagot, had mondom el sebtében, hogy mindaz, ami történik, egy jól előkészített, átgondolt, operatívan megszervezett eseményláncolat, eleve lezsírozott kimenettel, összerakott koncepcióval és nemzetközi szintű háttérfedezettel.
Mit ad nukikuki , éppen most ítéli el az EU a „magyar” tényleges életfogytos önrendelkezési jogot, miközben már rég vissza kellene hozni a jóbikkal kimondatott halált okozó ítélkezési praktikát. Csak ép észről lépésre, ne kapkodjátok el!

Az „új alkotmány” se semmi, ebben az iszonylatban, vagy a titkosszolgálatilag összeverbuvált álnemzeti, „ótonómiaharcos” kóhn-glomerátumok (Jóbik, MSZ, MVSZ, HVIM…) új nemzet-fogalma…az ÚJ MAGYAROSZÁG zsidó-cigány projekt kereteinek deklarálásával…igen különleges és minősített eset. Nem is beszélve a Liszaboni Szerződésről, melyet olvasatlanul szavazott meg a csürhe a parlamentben, vagy a Simon Peres kijelentéseiben deklarált ország-felvásárlásra…., de szinte végtelen a sor és mindegyik külön is megállja a kötélérettségi próbát.

Mivel Magyarországon gyakorlatilag LEHETETLEN hazaárulást elkövetni (magát a fogalmat már csak a tankönyvekben használják, egyébként 1993-ban sztornózták, mert a passzus alapján mindegyik „vezetőt” ki lehetett volna és most is ki kell végezni), ezért az EU-ra, mint ködszervezetre vetítették az árnyékot és ehhez hoztak össze egy gumicsont –paragrafost. Csakhogy „mi” még igazából EU tagok sem vagyunk, csak társult albérlők, de mivel nem is erről van szó, így erre is spongyát rá! Snowden és az NSA-s eposz után már ez mind csak apróság. Az EU-t és annak látszatát le kell tudni választani USraelről és ehhez kell valami precedens, amiben a „náci” zsidó és nemzeti bőrbe bújtatott „szélsőjób” is buktát könyvelhet el. Gyakorlatilag a politikai rendszerek átállítását látom végrehajtási fázisba lépve megvalósulni.

Érdekes „filozófiai kérdés” egy kibucba terelni a szélsőjóbot, a neonáci-hitlerezőket és az antihitletrező, náciveszélyt elhárítani kész Putyinistákat, akik viszont Sztálinista antiglobalisták. Pislogjatok csak Ukrajnára! Bandera, Hitler, nácik…oszt kiderül, hogy mind egy szálig zsidópalánta és gyökér. Zombi banda…
Ugye világos! Nem? Úgy is jó.

Ami a „kémkedést” illeti, igen összetett a kérdés. most olvasom Prácki István Kémjátszmák könyvét. Csak ajánlani tudom. Mintha én írtam volna, csak annyi különbséggel, hogy ő akkoriban és nem csak csapattiszt-szemlélettel , hanem kiképzett és bevetett hírszerzőként tapasztalta meg azt, hogy ebben a rendszerben valóban legalább kettős könyvelés van és egy zsidó-maffia (szabadkőműves összeesküvés) terelgeti még a naiv és elkötelezett birkákat is a vágóhídra.

Nos, pár napja elővették Staudt Gabcsi „C” –típusú priorálási ügyét is, ami rágalmazási kategóriásnak van álcázva és persze a Kurucinfós holokosztagadásos szerver-szervilitásos kérdéskör is lóg a legelőbe. Semmi nem az, amiket látsz itt! Gaudi meg külön zsír a deszkán Morvaival.

Ha a Kovács Bélás legenda ül, akkor azt direkt telepítették így össze, de mondok jobbat is. Illetve nem mondok. Minek? Dekospirálni a nyilvánvaló konspirációt is hiba.
A „válaszásosdival” az MSZP-t ledarálták. Most jöhet a jóbik, mert ugye a KDNP is falcoltatva van. persze aztán az eredeti „okot” minden esetben bocsánatkérés mellett és kártérítéssel szabadlábra engedik, de maga a „pártrendszer” addigra jóvátehetetlen kárt senyved.

Ne feledjétek: Lázárt is bekínálták, pedig ő névleg az IH vezetője is.
A fidesz sem áll ám túl jól és ezek már az őszi ökörválasztásra készülve hitetgetik egymást, hogy „jó lesz”.
Biztos? A „világban” orsósról is autokratizmust, Hitler-Horthy mítoszt zengenek és Putyinról is. Most a Jóbikot is Putyinhoz kötik, talán okkal is. Nem hiszen, hogy az fszb kihagyott volna ilyen ziccert, miközben pontosan tudják, hogy egy zsák zsidó-mokka-hazárdjáték az egész. De ez legyen az ő dolguk.

Nekem sok minden nem tetszik, s már az sem tetszik, hogy nem tetszik. Nem tetszik pl., hogy a sok álnemzeti, vagy nemzeti, de csökött zászlólengető gondolkodásban még mindig éveket van lemaradva. Primitívek, naivok…, mindegy minek nevezitek, de ez van. Nem teszik, hogy nem vettek semmit észre abból, mi zajlik köröttük és a világban és most szembesülnek csak az „orosz” kérdéskörrel, de ez van. Nem tetszik, hogy azok, kik kicsit korábban kezdtek figyelni, azok meg igyekeznek belebújni a medveseggbe. Ma kérdezték éppen tőlem, mi ez a BALRAD oldal, kik csinálják és mi köze az MNA-hoz, Győrkösékhez és Thürmerhez? összeért a szélsőjobb és a szélsőbal a szovjet-típusú munkástársadalom-elméleti nemzeti cocializmustban? Csak meg ne erjedjen, mert akkor jó lerészegedünk túle, így meg csak a túlzott fogyasztás okozhat némi heveny diarét.
Az átrendeződés minden szinten zajlik, kinek kell ezt még önigazolnom? Magamnak biztosan nem. A zsidók egyre szélesebb rétege is belendült, de segítettek nekik a holkosztos túldimenzionálással és a „náci” emlékműves mesterséges lélegeztetéssel. A „nácik” szelleme lengi be Európát. A buzik, pedofilok, drogosok, korruptak és persze a zsidó-cigány viszonyé az iszony. Viszolygásod van? Tévelyegve émelyegsz? A melegháborútól tán rosszabb a hideg lassú rohadás, erjedés, gerjedés.

Mondom mi van. Mindenki maga döntse el, hová is tartozik, de nem az a kérdés, hogy Nyugat és Kelet közül köll megint választani, hanem akarja –e a nyugalmat és a kell-e nekije a kellem? Ehhez hozzák létra a mászókát.

Nyilvánvalóvá tették most is, csak szinte senki nem érti, hogy az „orosznak” nem kell imponálni, és ha kicsit normális és tényleg szkyta-hun eredetre pályázik, akkor nem csak kineveti, de meg is veti a seggnyalókázást. A többi meg már nyilvánvaló operatív eszköz-használat körébe tartozó diplomáciai spionázs. Feltételezni azt, hogy nem tudják meg azt, ami nekik fontos lehet ahhoz, hogy fogjanak, irányíthassanak, merő naivitás, mindegy melyik „oldalról” van szó. Ezért aki konspirálni akar, az ne konspiráljon. Vállaja és vallja nyíltan amit és ahogy…, a többi meg már legyen a nukikukik gondja. Ez nem érzelmi kérdés, hisz emberek vagyunk mi néhányan. A többiek meg mások, de ebben ők azonosak, mi meg emberként különbözünk egymástól, ezért is nehéz felismerni a másikban azt, amit magunkban természetesnek látunk. Mert minden egyéb természetellenes, de ma ez a kommersz és konszenzualizált konformitás alapja.
De mindenre van megoldás! Még a megoldásra is akad.

Pár napja kiakasztottam kaméleont, de úgy látom már sikerült kihevernie. Mondtam, hogy nem akarok és nem is tartom semmilyen praktikus és akár illogikus aspektusból sem alkalmasnak az időt és teret arra, hogy ebbe a generált degenerált közegben kezdjem el, vagy folytassam a népnevelő „vezetői attitűd-kitárulkozó” magatartásom. Tudom, amit tudok, vagyok a KI vagyok, de amit itt összelapátolni sikerült a szolgálatoknak, az nem az én terepasztalom. Itt baxakodjanak csak egymással, ahogy jól esik, még ha árvízelet lesz is belőle. Ukrajnában is hasonló a káosznak látszó, egyébként logikus népnevelő hadművelet. kommunikációs háború a zombik és a vámpírok közt, némi farkasemberes felütéssel (specnaz, feketevíz, szürkekő…)…
De mindez se jó, se rossz, csak van. Mostanában kísérlem időtlenül szemlélni mindezt.

De van más is, ami talán besegít ebben. Eddigi pályázataimra nem jött semmilyen értékelhető eredmény a munka frontján. Le is ültem rendesen. Ami a picológiai szócséplést érinti már nem most, de nehezemre esik – bevallom-, ezen a téren kiégtem annyira, amennyire csak lehet. Ez így szükségszerű. A „problémák”, mint próbák önki- és önmegoldó mechanizmussal vannak szerelve. Csak akkor robbannak, ha megbirizgálod, egyébként simán nem kell tudomásul sem venni, hogy vannak. Az eredmény ugyanaz. Persze azért, ha szakértő veszi kézbe, az egészen más, de hol itt a szakértő?

Milyen paradoxon, de annak ellenére, hogy az orosszal bajlódtam éppen, úgy tűnik, hogy hamarosan Bécs környékén lehetek specialista. Persze nem biztos ez sem, de ha k. wurst is úgy akarja, akkor a német nyelvismeretem is kamatoztathatom valódi asztalosok mellett, mint szerelő. Mondtam már, hogy mindig is asztalos akartam lenni? Persze mióta tudom, hogy a katonaság mekkora egy átverés. Na mindegy. Szóval, ha összejön, akkor két hetente jövünk haza 3-4 napra. Ez a terv. Blanka ősztől koleszos lesz, Máté hiába akar közlekedésmérnök lenni, esélytelen. Mármint materiális vonatkozásaiban. Háttér nélkül nem megyen.

Értelme már eddig sem sok volt az „észosztásnak”, de legalább befejezhetem az itthoni faxverést. Na szóval, így alakul mifelénk a mi félénk szebbjövője. Elkezdtem felfrissíteni a németemet. Gyakorlásnak hátha jó lesz, a többi meg majd csak adja magát. persze most naivan szóltam. Vera nem tudom, hogy bírja majd a távollétet és nyilván még egy rahedli kérdés felmerül még, de ennyi tapasztalattal magam mellett, fölött és alatt, körül és belül majd kiderül, milyen választ érdemes minderre kikalkulálni.

Végül is nem számít. Benneteket akárhogyan is alakul nem érint a kérdés. A klub eddig is rajtatok múlott, eztán is. Na közelebbit tudok, közösséggé teszem.

Na itt van értelmezésre a tézis és antitézis is.

BTK különös rész: Államellenes bűncselekmények
Csak azért, hogy legyünk tisztában a fogalmakkal, ha már naponta használjuk(játok):

Hazaárulás:
144.§. (1) Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét, vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást
a) súlyos hátrányt okozva
b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával
c) háború idején
d) külföldi fegyveres erőnek behívásával vagy igénybevételével követik el.
(3) Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A bűncselekmény jogi tárgya a Magyar Köztársaság alkotmányos rendje, függetlensége, területi épsége. Alkotmányos rend alatt értjük az alkotmányt, az alkotmányban foglalt elveket és intézményeket, valamint az azok zavartalan működéséhez fűződő érdeket.

Elkövetési tárgya kettős: egyrészt kapcsolat felvétele, másrészt kapcsolat fenntartása külföldi kormánnyal vagy szervezettel. A kapcsolat felvétele feltételezi, hogy az elkövető a fent nevezett szervvel ténylegesen érintkezésbe kerül. A cselekmény ebben az esetben akkor befejezett, ha a másik fél a közeledést elfogadja. Ez történhet bármilyen módon. Kapcsolat fenntartása esetében már a két fél közti együttműködés a lényeg. A bűncselekmény elkövetéséhez külföldi kormány vagy szervezet megléte szükségeltetik.

Akkor tekinthető a bűncselekmény befejezettnek, amint az elkövető a külföldi kormány megbízottjával vagy a külföldi szervezet képviselőjével kapcsolatba kerül. Kísérlete elképzelhető.

A bűncselekmény alanya tettesként csak magyar állampolgár lehet, vagy kettős állampolgár. Hontalan állampolgár egyáltalán nem követheti el. Felbujtó vagy bűnsegéd azonban bárki lehet…
Link

Ez meg azért „érdekes”, mert ez a jóbikos zsidó-csürhe végül szó szerint azt mondja, amiért engem annak idején idiótának tituláltak. Nos, mit is mondhatnék erre? A büdös qva zsidó anyátokat? Ez megfelel? Nem, nem lesz jó. Az ólmozott kender válasznak is megteszi, csak most had bútorozzak egy kicsit.


Kovács Béla kórházba került

Kovács Béla kórházba került, közölte Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője, aki Kovács Béla, a kémkedéssel vádolt jobbikos EP-képviselő ügyével kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót kedd délután, a Képviselői Irodaházban. Mirkóczki állítása szerint Kovácsnak tegnap mellkasi fájdalmai lettek, de ennél többet a család kérésére nem árult el a képviselő állapotáról.

Mirkóczki emellett bírálta Németh Szilárdot, a nemzetbiztonsági bizottság fideszes tagját. Szerinte annak, amit Németh mondott a Kovácsról szóló bizottsági meghallgatásról, az egyik fele nettó hazugság, a másik fele pedig államtitok. Hazugságnak titulálta Némethnek azt az állítását, hogy a szakszolgálat képviselői kép- és hangfelvételekkel igazolták volna Kovács bűnösségét.
Mirkóczki elmondta, hogy ha igazak lennének a Kovács ellen felhozott vádak, akkor sem tekinthetnék hazaárulónak, mert nem Magyarország, hanem az EU intézményei ellen konspirált. De ők hisznek Kovács Bélának, hisznek az ártatlanságában. A Jobbik szóvivője szerint a Fidesz politikai célokra használja a titkosszolgálatokat. Hozzátette, hogy ha rendeltetésszerűen működnének a titkosszolgálatok, akkor súlyos dolgokat találnának a Fidesszel kapcsolatban, de ez nem azt jelenti hogy ők politikai célokra használnák, ha hatalomra kerülnének.

A kérdésre, hogy kit állítanának Kovács helyére, ha a politikus lemondana az EP-jelöltségről, Mirkóczki azt mondta: ilyen forgatókönyv nincs. Kovács egészségügyi állapotára reagálva pedig kijelentette, hogy méltatlan erről beszélni, ő is tud például olyan fideszes képviselőről, aki súlyos beteg, de nem fogja elmondani, hogy ki az. Szerinte az, ahogy és amiért most Kovácsot támadják, azzal a Fidesz-frakció fele a Moszadnak és a CIA-nek dolgozik.

Arra a kérdésre, hogy mit szól ahhoz, hogy Kovács Béla elrohant a legutóbbi sajtótájékoztatójukról, azt felelte, szerencsétlen dolognak tartja, de megérti.
A Jobbik legutóbbi sajtótájékoztatója igazán izgalmasra sikeredett: Vona Gábor beszéde közben ugyanis gyermeki trükkel próbált meglépni Kovács Béla. Azt gondolta, míg az újságírók Vonára figyelnek, ő elhagyhatja a Képviselői Irodaházat, de Vonára senki sem volt kíváncsi, így a pártelnököt szinte félrelökve kezdett minden kamerás és fotós rohanni az EP-képviselő után.
Link

Hozzászólások


#1 | 1 hazafele - 2014. május 21. 12:23:03
Hazaárulás:
144.§. (1) Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét, vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Drágáim!
Megszavaztátok a Magyarországot?Na akko kicsuszott az ángolna a kezetekbül mert nem érvényes a Magyar Köztársaság többé!
Egy cégtulajdonu rabszolgák vagytok, és kifosztoitok, meggyalázoitok a cég tulajdonosai, akik RöHögNek!!
a HATMILLIO kivégzésre, kutyatápolásra leépitett birkán!Okos tanácsra eldobtatok MINDEN lehetöséget
amivel ledarálhattatok volna minden ganajt.Mindenkinek szabad lett elmenekülni!
Ahogy a Kedves Vezért plagizálhatom:
Hajrá Magyarok!Magyarország JOL teljesit!
(Tiszteletem a varro fözö lánykeresö tagtársaknak)
Imre!
Legyen szerencséd a munkáddal,elég fát vágtál,
jöhet a finomabbja.De az Igaz Isten áldjon a kis
családoddal együtt! A hozzád kötött lojalitással azért számolj!:|
#2 | GERRY - 2014. május 21. 12:37:55
1 - máris hosszú idöre titkosították az eddigieket!
2 - rendben, rendben... Németh Szilárd (frászt az) szavainak egyik fele "netto hazugság" a másik fele ... mint fent!
... de az a csúnya Pösze emberke is miket mondott már reggel.... a tíívííben, igen. Láttam. Hallottam. Nem titkosítottam.

... Nekem ez a "Kovács Béla" név is gyanús, sőőőőt naggyon gyanus. Mi lehet az eredeti neve?

Egy tipp: Lopovszkaja Steinbeck ... de hogy lett belöle Kovács és ráadásul Béla? s_*_aha

Kinek volt ennyi szürke festéke? ... vagy most mázolják vörösre?
#3 | Kameleon - 2014. május 21. 13:52:37
"Pár napja kiakasztottam kaméleont, de úgy látom már sikerült kihevernie. Mondtam, hogy nem akarok és nem is tartom semmilyen praktikus és akár illogikus aspektusból sem alkalmasnak az időt és teret arra, hogy ebbe a generált degenerált közegben kezdjem el, vagy folytassam a népnevelő "vezetői attitűd-kitárulkozó" magatartásom. Tudom, amit tudok, vagyok a KI vagyok, de amit itt összelapátolni sikerült a szolgálatoknak, az nem az én terepasztalom."

Imre, itt látszik hogy ismersz... Csak annyira sikerült kiakasztani hogy belemélyedtem ezekbe a "RENdekbe" és neki áltam "szellem harcolni". Olyan szinten befordultam ettől az undorító világtól hogy az emberek ennyire gyengék hogy nem tudnak nemet mondani és igazként, tiszta szívvel élni, inkább csatlakoznak a triumvirátushoz aki maga a "sátán"! FÚJJ GYENGE LELKETLEN FÉRGEK!!!

Meg tudod az is szomorú hogy olyan "értékes embert" szarnak telibe mint te és hagyják hogy a barkácsmunka jusson. Az összes álljon tükör elé és belezze ki magát előtte. Kb. ez kívánom nekik!
Én meg úgyis addig fogok menni amíg a legtetején levőnek meg nem zabálom a szívét!

Ne kapálózzon, ha jön a medve
http://www.origo....neset.html
#4 | postaimre - 2014. május 21. 14:32:46
Hazafelé "mint felfedett és soha nem is leplezett" felderítő, hírszerző és ha nem szerző, de legalább hír-költő azt mondom, nem eszik azt a kását olyan fak anállal. Valahogy csak agyon kell csapni ...az időt.

Holnap reggel hasmenésem lesz. Menek utána, viszem a csákányom, ásóm és valahol megállok árokásni. Illetve szennyízcsatorna-gödröt. Estig nem leszek. Remélem sikerül befejezni. kemény intellektuális kihívások ezek, de legalább látni az eredményét. Annak, amit évek óta teszek(szünk) nincs ilyen látványos hatása, csak annyi, hogy ahányszor felköptem, sikerült annyiszor alá is állnom. Ugyan mindig kiderült, hogy jogos a köpet, de ki nem szarkalábazza ez le. Mire utánanállítják a rendszert, addigra elönti a sz@r az agyamat. A seregélyek lezabálják a cseresznyét a fáról, de legalább ez igaz.

A "lojalitás" nem is volt kérdéses. Fél szavakból is értjük egymást. Semmi ezen a téren (sem) változott.

Gerry, ha összejön a munka, akkor ugrott a nyaralás, vagy legalábbis nagyon necces, esetleg nélkülem, ha tudnak menni. Kiderül. Nem lovacskázom nagyon bele magam, de most legalább a német-nyelvambícióim új erőre kaptak. Mátéra is ráférne. Most vizsgázott írásban középfokra. Szóban kellene megugrani a mércét. Most kinn vannak az osztállyal Erdélyben egy hétre.

A többihez meg!

hazaárulás-kémkedés- féljelentés
Beérkező levelek
x
bubó Doki <>

13:39 (25 perce)

címzett: Police; Ügyelet; Nemzetbiztonsá.; info; Nemzetbiztonsá.; Press; IGOR; rusemb; Katonai; Katonai; bnyo; USA
Mossad, CIA...a fidesz -frakcióban, nem is kis számban? FSZB-s a másik fele, vagy az angol-román-szlovák...titkosszolgálat? És ti hol vagytok kötsögök? Ha ez a kis "takony" mirkóczki ezt ennyire tudja, eddig miért titkolta? A többiekkel mi van? Mindenki vak, süket és segghülye? Ja, csak a szokásos. Komikus.
Kovács Béla kórházba került
2014. 05. 20. 14:40
| Módosítva: 2014. 05. 20. 19:47

Kovács Béla kórházba került, közölte Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője, aki Kovács Béla, a kémkedéssel vádolt jobbikos EP-képviselő ügyével kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót kedd délután, a Képviselői Irodaházban. Mirkóczki állítása szerint Kovácsnak tegnap mellkasi fájdalmai lettek, de ennél többet a család kérésére nem árult el a képviselő állapotáról.

Mirkóczki emellett bírálta Németh Szilárdot, a nemzetbiztonsági bizottság fideszes tagját. Szerinte annak, amit Németh mondott a Kovácsról szóló bizottsági meghallgatásról, az egyik fele nettó hazugság, a másik fele pedig államtitok. Hazugságnak titulálta Némethnek azt az állítását, hogy a szakszolgálat képviselői kép- és hangfelvételekkel igazolták volna Kovács bűnösségét.

Mirkóczki elmondta, hogy ha igazak lennének a Kovács ellen felhozott vádak, akkor sem tekinthetnék hazaárulónak, mert nem Magyarország, hanem az EU intézményei ellen konspirált. De ők hisznek Kovács Bélának, hisznek az ártatlanságában. A Jobbik szóvivője szerint a Fidesz politikai célokra használja a titkosszolgálatokat. Hozzátette, hogy ha rendeltetésszerűen működnének a titkosszolgálatok, akkor súlyos dolgokat találnának a Fidesszel kapcsolatban, de ez nem azt jelenti hogy ők politikai célokra használnák, ha hatalomra kerülnének.

A kérdésre, hogy kit állítanának Kovács helyére, ha a politikus lemondana az EP-jelöltségről, Mirkóczki azt mondta: ilyen forgatókönyv nincs. Kovács egészségügyi állapotára reagálva pedig kijelentette, hogy méltatlan erről beszélni, ő is tud például olyan fideszes képviselőről, aki súlyos beteg, de nem fogja elmondani, hogy ki az. Szerinte az, ahogy és amiért most Kovácsot támadják, azzal a Fidesz-frakció fele a Moszadnak és a CIA-nek dolgozik.

Arra a kérdésre, hogy mit szól ahhoz, hogy Kovács Béla elrohant a legutóbbi sajtótájékoztatójukról, azt felelte, szerencsétlen dolognak tartja, de megérti.

A Jobbik legutóbbi sajtótájékoztatója igazán izgalmasra sikeredett: Vona Gábor beszéde közben ugyanis gyermeki trükkel próbált meglépni Kovács Béla. Azt gondolta, míg az újságírók Vonára figyelnek, ő elhagyhatja a Képviselői Irodaházat, de Vonára senki sem volt kíváncsi, így a pártelnököt szinte félrelökve kezdett minden kamerás és fotós rohanni az EP-képviselő után.

http://index.hu/b.../2014/05/2


"Szia Imre !

Aki értelmes ember és figyeli a közéletet , egy döbbenetes, pofátlan dolgot lát maga előtt !
A választások idején mindenki tudta, a nyertes a Fidesz lesz, utána az MSZP és a harmadik befutó a Jobbik lesz !
Közvetlenül a parlamenti választások előtt ,a véghajrában ezért az MSZP-t lejáratták a Simon Gábor üggyel.
A választás után szép csendben kiengedték Simont , gondolom teletömik pénzzel, vagy kap valami zsíros állást, - kárpótlásként ....
Most, közvetlenül az EP választások előtt a Kovács Béla üggyel lejáratják a jobbikot , mint másik ellenfelet !
Az EP választás után senki nem fog ezzel az egésszel foglalkozni !
(Pedig a teljes Fidesz-MSZP felső vezetés a zsidó Soros ösztöndíjon tanult, akit rengeteg országban köröznek ! Akkor ki is a hazaáruló ?)
Ez az egész színdarab teljesen olyan, amikor a Gyurcsány-Kóka páros kitalálta az egyik nemzeti demonstráció előtt, hogy szlovák terroristák merényletre készülnek, ezért repülési tilalmat rendeltek el Budapesten !
Miért írom ezeket ?
A mai nyomorult világban ilyen véglényeket favorizálnak, mint ez az emberszerű Conchita Wurst ...
Viszont a Fidesz fellegvárában , Debrecenben , a Fidesz második emberével , Kósa Lajossal a választás véghajrájában történt egy érdekes dolog ...
(... pont akkor, amikor Simont börtönbe dugták !)
Orbán Viktor szólt Kósa Lajosnak, hogy a felesége költözzön már haza , mivel itt a választás és vigyázni kell a külsőségekre.
Az az igazság, hogy Kósa felesége rájött, a nőkhöz vonzódik és ezért Risztov Éva olimpikonnal költözött össze !
Nem volt mese , a család egyesítése megtörtént ! Így most a Kósa család háztartása így fest ; Kósa Lajos a négy gyerekével , Kósa Lajos felesége az élettársával, Risztov évával ! Így, szépen, heten , egy háztartásban !
Ez Debrecen elitje előtt nyílt titok.
Szóval jobb volna, ha mindenki a maga háza előtt sepregetne !!


Üdvözlettel

Egy olvasó"

Posta ImreRengeteg halálos vírus tűnt el a Pasteur-intézetből

Több mint kétezer kémcsőnyi tesztelendő SARS-vírus tűnt el a párizsi Pasteur-intézetből, írja az ABC. Az intézet múlt hónapban jelentette, hogy pár ezer darab eltűnt az igen veszélyes atípusus tüdőgyulladás-vírusokból. Szerintük ez még önmagában nem jelent fertőzésveszélyt, de gyorsan megbízták az ANSM-et ,a helyi gyógyszerbiztonsági ügynökséget, hogy ellenőrizzék le őket.
http://index.hu/k...ntezetbol/


Ukrán parlamenti képviselők összeegyeztették a Béke és Egyetértés Memorandumának szövegét

Az Ukrán Verhovna Rada képviselői összeegyeztették a Béke és Egyetértés Memorandumának a tervezetét. Ezt Alekszandr Turcsinov átmeneti államfő jelentette be.
Teljes szöveg: http://hungarian....eget-9511/&#8222;Fogadj örökbe egy papot!&#8221; - egyháztámogatás francia módra

Az ötlet a &#8222;Fogadj örökbe egy pasit!&#8221; elnevezésű randioldal alapján született.
http://vs.hu/foga...medium=rss

A The Daily Telegraph Watergate sztorija
Korrupció következményekkel
Sumák képviselők: többen börtönbe kerültek adócsalásért

Öt éve hatalmas botrányt robbantott ki Nagy-Britanniában a legnagyobb konzervatív napilap, a The Daily Telegraph: cikksorozatot közölt arról, hogy az alsóház tagjai költségtérítésként egyebek mellett nem létező lakáshitelt, vécédeszkát, pornócsatorna díját, lótrágyát, helikopter-leszállóhelyet, zongorahangolást és várároktisztítást számoltak el. A legsúlyosabb kam- talán a konzervatív Sir Peter Viggers harangtornyot imitáló, kerti medencét ékesítő úszó kacsaháza volt. Miután fény derült a sumákságra, a képviselők visszafizették a jogosulatlanul felvett pénzt, nagy részük lemondott mandátumáról, többen börtönbe kerültek adócsalásért. A botrányt feltáró újságírócsoport vezetője, a Telegraph hírigazgatója, Robert Winnett a minap a Budapesti Gazdasági Főiskola vendége volt. Előadása után LAMPÉ ÁGNES kérdezte.
http://www.168ora...26327.html


Örökös vezető lesz Orbán Viktor?

Áder János köztársasági elnöki mandátumának lejártakor - 2017-ben - Orbán Viktor veheti át e feladatkört, a miniszterelnökséget átengedve Lázár Jánosnak - írja a mai Népszabadság, kormánypárti forrásokra hivatkozva. A terv nem túl új, de a következményei drasztikusak lehetnek.
http://www.stop.h...r/1240700/


Eltűnik Mubarak neve Egyiptom közterületeiről

A kairói közigazgatási bíróság kedden elrendelte Hoszni Mubarak megbuktatott egyiptomi elnök és felesége, Suzanne nevének eltávolítását minden közterületről és közintézményről &#8211; adta hírül az al-Ahrám című napilap.
http://mno.hu/kul...ol-1227675

Eltörölhetik a tartós élelmiszerek lejárati idejét

A svéd és a holland mezőgazdasági miniszter szerint, ha a tartós élelmiszereken nem lenne lejárati dátum, nem dobnák ki.
http://www.napiga...ikk/13075/

Nagyszabású hadgyakorlatba kezd egy nem NATO-tag európai ország

A finn katonák Lappföldön és az ország nyugati partvidékén hadgyakorlatoznak. Több ezer katona vesz részt az akciókban.
http://hvg.hu/vil..._nem_N#rss

Brit lap: Hitlerhez hasonlította Putyint a brit trónörökös

Szerdai brit lapértesülés szerint Adolf Hitler egykori náci diktátoréhoz hasonlította Vlagyimir Putyin orosz elnök magatartását a brit trónörökös.
http://stockporta...ronorokos/

Az Airbus szerint van megoldás a repülők folyamatos nyomon követésére

Az Airbus szerint olcsó és megoldható a kereskedelmi repülőgépek folyamatos, valós idejű nyomon követése. A Xinhua hírügynökség beszámolója szerint erről John Leahy, az Airbus ügyvezető igazgatója beszélt kedden a Berlinben rendezett ILA légi szalonon.
http://www.mfor.h...esere.html

61 ezer felhasználónál
Megbírságolta az energiahivatal az E.ON energiaszolgáltatót

Megsértette az E.ON Energiaszolgáltató Kft. az üzletszabályzatában foglalt egyes rendelkezéseket, a jogsértés miatt a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) a társaságra hárommillió forint bírságot szabott ki &#8211; tájékoztatta a hivatal kedden az MTI-t.
http://www.168ora...27122.html

Már a Távol-Kelethez mérjük magunkat

Nemcsak az európai uniós tagországok mezőnyében, hanem világviszonylatban is felzárkózna az átlaghoz az innováció terén Magyarország. Az EU-középszint már azért nem mérvadó, mert Észak-Amerika és a Távol-Kelet is jóval előrébb jár.
http://www.napiga...ikk/13091/

Jobbik: vérlázító az ítélet

A Jobbik vérlázítónak tartja a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának keddi első fokú ítéletét, amelyben elmarasztalta Magyarországot a tényleges életfogytiglani szabadságvesztés büntetés miatt.
http://www.sztark...let/89835/

90 ezer közfoglalkoztatott bukott meg elsőre a vizsgán

Csaknem négyezer olyan közfoglalkoztatott van, aki a téli képzés keretében még nem szerezte meg bizonyítványát, mert megbukott a vizsgán - olvasható a Magyar Nemzet szerdai számában.
http://hetivalasz...sgan-76929

Gyurcsány: Nem lehet szabadságharcot vívni a Habsburgok pénzén


A Demokratikus Koalíció elnöke szerint Orbán haszonlesése a mi szégyenünk.

"Az nem működik, amit a miniszterelnök csinál, aki szabadságharcot akar folytatni a többiek pénzéből a többiek ellen, olyan nem volt a magyar történelemben, hogy a Rákóczi-szabadságharcot a Habsburgok pénzéből vívták volna meg" &#8211; mondta a korábbi miniszterelnök keddi miskolci "utcafórumán", mintegy kétszáz szimpatizáns előtt.
http://valasztas2...ok-penzen/

A férfiak stressz tűrő képessége jóval alacsonyabb, mint a nőké

A férfiak stressz tűrő képessége jóval alacsonyabb, mint a nőké, így a férfiak könnyebben válhatnak agresszívvá a stressz hatására.

Ausztrál kutatók arra az eredményre jutottak, hogy a jelenség hátterében valószínűleg egyetlen gén áll.
http://news.noine...t-a-noke-2

Nemzetközi segítségért kiált Szerbia

Alapjaiban rengetheti meg a szerb gazdaságot a napok óta pusztító árvíz, becslések szerint a kár meghaladja az egymilliárd eurót. A tervezett reformokat az idén már biztosan nem lehet véghezvinni.
http://www.napiga...ikk/13074/

Beterelnek egy akolba, és még fizetni is kell érte &#8211; Mi az?

Ismét itt a régi az ötlet: lépjen be minden vállalkozás a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarába. Az elképzelés lényegében csak az MKIK vezetőinek tetszik, de nekik a jelek szerint nagyon. Most új ideológiát gyártottak hozzá. Hogy aztán egyszer megkérdezik-e erről a vállalkozásokat is, azt továbbra sem tudni. Mindenesetre utóbbiak fizetnek már most is, nem is keveset, és leginkább a semmiért.
http://hvg.hu/kkv...egeket#rss


Sötétben működik a negyedik hatalmi ág
Ők valójában Brüsszel titkos urai?

A becslések szerint mára közel 30 000 lobbista igyekszik befolyásolni a brüsszeli döntéshozatalt: ez nagyjából megegyezik az Európai Bizottság összes alkalmazottjának számával.
Ezzel az Európai Unió nem hivatalos fővárosa Washington után immár a második legnagyobb &#8222;lobbiváros&#8221; a világon. Számítások szerint akár az uniós jogalkotás háromnegyedét is befolyásolhatják a brüsszeli európai negyed szívében található rue Belliard számtalan üveg irodaházának kijáróemberei. A probléma viszont nem a tevékenységgel van, hanem az átláthatatlansággal.
http://kitekinto....3yavXblaMI

Putyin összehozta az évszázad üzletét

Aláírták a Vlagyimir Putyin orosz államfő kínai látogatása csúcspontjának szánt gázszállítási megállapodást. A tíz éve zajló tárgyalás ideiglenes ismét megakadt az ár kérdésén, de aztán mégis sikerült túllendülni ezen.
http://www.napiga...ikk/13121/

Jönnek a repülőnél háromszor gyorsabb vonatok

Egy kínai egyetem tudósai felépítettek egy olyan tesztplatformot, ahol vákuum közeli környezetben, a nagysebességű Maglev mágneses vonat elméletben akár a 2900 km/órás sebességet is elérheti. Ha valaha is felépül egy olyan pálya, amin ez lehetséges, egy óra alatt juthatnánk el vonattal Párizsból Moszkvába.
http://www.portfo...aggregator

A pénzimádók népe

Mohók, csak a pénzünk kell nekik és mindig ők járnak jól.


Íme egy újabb példa a személyes mértéktartásra, amelynek fontosságát a miniszterelnök olyannyira hangsúlyozta jól sikerült beavatási beszédében. 10 millió forintot kapott Kovács Ákos a Karcolatok című produkciójának bemutatására a párizsi Bercyben, a római Stadio Olimpicóban és a moszkvai Bolsojban. Helyesbítés: a párizsi, a moszkvai és a római Magyar Intézetben. Elnézést, egy pillanatra bezavart az összeg nagysága.
http://hvg.hu/vel...k_nepe#rss

Kiszabadult a vasárnap Kelet-Ukrajnában foglyul ejtett magyar férfi - közölte a Terrorelhárítási Központ (TEK) Társadalmi Kapcsolatok Osztálya szerdán az MTI-vel.

"A TEK és a külföldi partnerszolgálatok együttműködésének eredményeképpen - sikeres tárgyalásokat követően - szerda délelőtt fogva tartói elengedték az Ukrajnában dolgozó magyar férfit" - írta közleményében a TEK.
http://www.stop.h...i/1240718/


A vasárnapi választás után biztos kitör a háború

Romániában az őszi elnökválasztás előtti legfontosabb erőpróba lesz a május 25-i európai parlamenti választás, ráadásul a szocdem&#8211;RMDSZ-kormány működéséről is véleményt nyilváníthatnak a szavazók. Bulgáriában szintén egy új kabinetről állíthatnak ki bizonyítványt a szavazók, amelynek a szélsőjobboldal lehet az egyik legnagyobb vesztese. MNO EP-választási esélylatolgató, IV. rész.
http://mno.hu/ep_...ru-1227646

Megszólalt Rogán a milliárdos ingatlanügyről

Értékesítette az V. kerületi Párizsi Udvart a kerületi önkormányzat, a vonatkozó szerződést szerdán írta alá Rogán Antal (Fidesz-KDNP) polgármester a tulajdonos által meghatalmazott Mellow Mood Group ügyvezető igazgatóival Budapesten. Az épületből ötcsillagos apartman hotelt alakítanak ki.
http://www.napi.h...81575.html
#5 | postaimre - 2014. május 21. 14:42:40
Kaméleon, nincs kinek és miért megrovással élnem. Mindenki annyit tesz, amire képes és még éppen úgy véli, hogy vállalható.

Nézz magadba, honnan és hová jutottál, pedig el sem moccantál a kiindulási pontról.
#6 | tillati - 2014. május 21. 15:36:56
Az illuzórikus energia és a maja feladata , hogy csapdába ejtse a lelkes testet, még ha úgy érzed hogy birtoklod azt , pedig Te tudhatnád hogy nem így van , a küldetés meg küldetés , hiába variálsz mint zsidó az üres boltban , ami ezen felül meg motivál a türelmetlenséged ellenére az meg az előző gondolat . Tehát szerződtél ,ide jöttél ,vagytok ,lesztek mert van védelmetek és lesz is és addig éltek míg meg nem haltok egy returral a kezetekben , az ausz gerádent meg tudod . s_*_bye
#7 | Kameleon - 2014. május 21. 15:50:10
Belvárosi ingatlancsalás: Rogánra, Kövérre és Vizóra is hivatkoztak a tárgyaláson

A bíróság előtt is kitart vallomása mellett annak az ingatlancsalásos ügynek az egyik vádlottja, aki úgy tudta, az általa vezetett cég egy közvetítőn keresztül az önkormányzat megbízását teljesítve ígért eladásra ingatlanokat, a pénzből pedig a Fidesz és az V. kerületi polgármester is részesül. Állítása szerint több módon is ellenőrizte, hogy a közvetítő személye hiteles, ezzel kapcsolatban dokumentumokat is kapott. A keddi tárgyaláson előkerült Kövér László neve, akire az ügyben eljáró egyik ügyvéd hivatkozott, valamint Vizoviczki Lászlóé is. Rogán Antal az eljárásban már tagadta, hogy bármi köze is lenne a céghez, és egy hasonló ügyben tett feljelentésére is hivatkozott. http://hvg.hu/itt...yalas_PKKB
#8 | satu - 2014. május 21. 16:44:17
Kovács Béla anginális szívrohamot kapott

YouTube Videó
#9 | Kameleon - 2014. május 21. 19:36:16
Mindenki figyelve! ;)

Titokzatos lakásba járogat Habony
http://hvg.hu/itt..._a_Narancs
#10 | postaimre - 2014. május 21. 20:20:44
Zbigniew Brzezinski szerint a Nyugatnak ki kell egyeznie Oroszországgal az ukrajnai kérdésben

A neves amerikai politológus, Jimmy Carter-kormányzatának egykori nemzetbiztonsági tanácsadója, Zbigniew Brzezinski kijelentette, hogy a Nyugatnak ki kell egyeznie Oroszországgal az ukrajnai kérdésben. A politológus ezt az Express francia magazinnak adott interjújában jelentette ki.

Brzezinski szerint Ukrajna NATO-csatlakozása nem lenne ésszerű lépés, hiszen az ország lakosságának jelentős része ezt nem kívánja.

A politológus szavai szerint Ukrajna európai ország lehetne anélkül, hogy csatlakozna a NATO-hoz, azonkívül gazdasági kapcsolatokat ápolhatna az EU-val, amely elképzelést Oroszország is támogat.
Teljes szöveg:[url] http://hungarian....272624592/ [/url]

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.