Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Megpihenni...


Ennyi volt, de k√©sz√ľl√ľnk a k√∂vetkez√Ķ "demokratikus" v√°laszt√°sokra...! Az elm√ļlt √∂t √©vben mindent fel√°ldoztam a k√∂z√∂s √ľgy√©rt, a k√∂z√ľgy√©rt. Csal√°dot, p√©nzkeresetet, horg√°szatot, mindent. H√°rom √©ve nem voltam horg√°szni, pedig a Feh√©r-K√∂r√∂s a kert v√©g√©ben folyik. Folyik mert folynia kell. Sajnos az emberek keze k√∂z√∂tt is elfolyt a lehet√Ķs√©g, lehet√Ķs√©g a v√°ltoz√°sra, lehet√Ķs√©g egy becs√ľletesebb, tisztess√©gesebb √©let megteremt√©s√©re.

Nem is akarom v√©lem√©nyezni azokat az ad√≥sokat, akiknek az √ľgy√©t vitte a BA√ČSZ √©s j√≥n√©h√°ny esetben el√©rt√ľk a v√©grehajt√°s felf√ľggeszt√©s√©t, majd amikor ezekn√©l az emberekn√©l r√°k√©rdeztem, hogy kire szavaztak, naiv √Ķszintes√©ggel ismert√©k be, hogy a DK-ra, Fideszre, Jobbikra. Ez sz√°momra elmek√≥rtani eset, de az is lehet, hogy √©n nem l√°tom j√≥l. Mint ismeretes, a BA√ČSZ az orsz√°ggy√Ľl√©si v√°laszt√°sok ut√°n tartott egy k√∂zgy√Ľl√©st √©s az ott megjelentek √ļgy d√∂nt√∂ttek, hogy a BA√ČSZ a tov√°bbiakban nem l√°t el jogi k√©pviseletet deviza √ľgyekben, mert a tagok akiknek ell√°ttuk az √ľgy√©t (tisztelet a nagyon kev√©s kiv√©telnek) felhalmoztak ir√°nyunkban t√∂bb mint nyolc milli√≥ forint elmarad√°st tagd√≠jakb√≥l √©s k√©pviseleti d√≠jakb√≥l. Ez√©rt kellett nekem t√∂bb mint n√©gy √©s f√©l milli√≥ forintot saj√°t t√Ķk√©b√Ķl betenni a BA√ČSZ-ba, hogy m√Ľk√∂dni tudjon. Na ennek van most v√©ge.

Az√≥ta rengeteg sok k√©ts√©gbeesett telefonh√≠v√°st kapok, hogy most mi lesz? Erre a k√©rd√©sre szoktam k√©rd√©ssel v√°laszolni, hogy kire szavazott. A v√°laszad√°s ut√°n elmondom, hogy mi lesz, menjen a tisztelt ad√≥s a DK-hoz, a Jobbikhoz √©s legf√Ķk√©pp a Fideszhez, mert az nem megy, hogy t√Ķl√ľnk v√°rja a megold√°st, de cselekv√©si joggal nem hatalmaz fel, hanem azt ruh√°zza fel aki eddig is kifosztotta, ez sz√°momra elmebajt jelent, √≠gy seg√≠teni nem tudunk.

A k√∂zelj√∂v√Ķben m√©g elmegyek a K√ļria t√°rgyal√°sra, ez ha nem t√©vedek j√ļnius 3-√°n lesz. Addig is √©s azut√°n is azon leszek, hogy ki√ľr√≠tett √°llapotban, nyitott ajt√≥val h√°trahagyom azt a h√°zat, amelyet 14 milli√≥ forint k√©szp√©nz√©rt vettem √©s m√©g 5 milli√≥ forint k√©szp√©nzzel fel√ļj√≠tottam, majd ezut√°n behiteleztem, hogy n√©h√°ny csal√°dnak meg√©lhet√©st biztos√≠t√≥ v√°llalkoz√°sba kezdjek √©s minden ad√≥t hat√°rid√Ķre ezut√°n befizethessek. De mindez a magyar √°llamot nem hatotta meg t√ļls√°gosan, mert jog√°llami kereteket nem biztos√≠tott sz√°momra, hogy egy b√Ľn√∂z√Ķ csal√≥ bank√°r ki ne foszthasson, hogy a Ptk, a Hpt, a sz√°mviteli t√∂rv√©ny valamint a hitelint√©zetekr√Ķl √©s p√©nz√ľgyi v√°llalkoz√°sokr√≥l sz√≥l√≥ t√∂rv√©nyt betartass√°k a k√∂zt√∂rv√©nyes b√Ľn√∂z√Ķ bank√°rral, az √ľgy√©sszel √©s b√≠r√°val, hogy a magyar t√°rsadalmat el√°rul√≥ jog√°szokat ne is eml√≠tsem (tisztelet a kiv√©telnek) mert √Ķk tanult√°k ki a jogot az ad√≥fizet√Ķk p√©nz√©n √©s √Ķk lettek volna hivatottak √Ķrk√∂dni √©s hangosan kiab√°lni a megt√∂rt√©nteket l√°tva, de hallgattak √©s hallgatnak mindm√°ig, s√Ķt ahol lehet m√©g √Ķk is kifossz√°k a kifosztottakat. Ez√©rt lett volna r√°nk sz√ľks√©g, hogy vissza√°ll√≠tsuk a term√©szetes egyens√ļlyt.

√öj otthont teremtek a csal√°domnak, nem el√Ķsz√∂r √©s ki a megmondhat√≥ja, hogy vajon utolj√°ra-e. H√°rom h√≥napon bel√ľl bek√∂lt√∂zhet√Ķ lesz az √ļj otthonunk, egy 70 √©ves kicsi paraszth√°z egy kis faluban. A Gyulai h√°zat h√°trahagyom a b√Ľn√∂z√∂knek mert az emberek elvesztett√©k a csat√°t. Sz√°momra felfoghatatlan okn√°l fogva, azok akik t√Ķlem, t√Ķl√ľnk v√°rt√°k a megment√©s√ľket Gyurcs√°nyra √©s Orb√°nra szavaztak. Ezek ut√°n, hogy √Ķk mik√©nt menek√ľlnek meg t√©nyleg nem tudom. Lehet, hogy √∂r√ľlni fognak az eszk√∂zkezel√Ķnek, hogy b√©rl√Ķk lehetnek a saj√°t tulajdonukban, el√Ķsz√∂r egy jelk√©pes √∂sszeg√©rt majd fel fogj√°k azt emelni am√≠g bele nem gebednek, mert hogy felfogj√°k, az biztos. Sz√°momra soha egy percig sem volt ez opci√≥, mert van m√©lt√≥s√°gom, szembe akarok tudni n√©zni magammal minden reggel √©s este. Mert bennem van m√©g er√Ķ a harchoz, mert az igazs√°g mindenn√©l fontosabb √©s nem fogom hagyni, hogy akinek egyik keze kifoszt, a m√°sikkal √ļgy tegyen mintha seg√≠tene, mik√∂zben megal√°zna azzal.

Ez a h√°bor√ļ hosszabb lesz mint gondoltam, de mint eddig is, rajtam nem fog m√ļlni. Er√Ķn fel√ľl teljes√≠tett√ľnk, er√Ķn fel√ľl k√©pviselt√ľk a k√∂z√ľgyet, de a k√∂z√∂ss√©g k√∂z√∂nnyel honor√°lta azt. Levontuk a k√∂vetkeztet√©seket, ebb√Ķl meghozzuk a legjobb d√∂nt√©seket √©s harcolunk tov√°bb. Fel fogjuk √©p√≠teni a p√°rtot m√©g jobban, lehets√©ges sz√∂vets√©gesekkel t√°rgyalunk, tagjainkat √©s √∂nmagunkat k√©pezz√ľk. Ezzel fog eltelni a k√∂vetkez√Ķ n√©gy √©v.

De mint az elej√©n √≠rtam, az elm√ļlt √∂t √©v ut√°n, a k√∂vetkez√Ķ k√©t-h√°rom h√≥napban √©n kev√©sb√© leszek szem el√Ķtt, rendbe kell tennem a csal√°di f√©szket. 4-5 nap van h√°tra a kis Keve megsz√ľlet√©s√©ig, iparkodnom kell, mert eddig a kis csal√°domat is a k√∂z√ľgy m√∂g√© helyeztem, van mit bep√≥tolnom. Teh√°t ez a ny√°r k√∂zszerepl√©s szempontj√°b√≥l er√Ķsen visszafogott lesz, mindennapos cikket senki se v√°rjon t√Ķlem, de azzal z√°rom soraimat, hogy sohasem adom fel, HARC A V√ČGS√ēKIG, mert a Haza Nem Elad√≥.

K√∂sz√∂net minden r√°nk szavaz√≥nak, de legf√Ķk√©pp mindazoknak a csod√°latos embereknek akik er√Ķn fel√ľl, hatalmas √°ldozatot hoztak a magyarok√©rt, az orsz√°g√©rt, a t√∂rv√©nyek betartat√°s√°√©rt, egysz√≥val a k√∂z√∂ss√©g√©rt. Boldog vagyok, hogy megismerhettem √©s sohasem hagyn√°m cserben √Ķket, ez a csapat er√Ķs √©s er√Ķs√∂dni fog, a teljes gy√Ķzelemig.

K√°sler √Ārp√°d
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | kontroll88 - 2014. mŠjus 28. 21:09:29
"ez a csapat er√Ķs √©s er√Ķs√∂dni fog, a teljes gy√Ķzelemig."
Hajr√°...
#2 | miskolcilaci - 2014. mŠjus 28. 22:26:07
No igen. A M√≥r megtette k√∂teless√©g√©t a nemzeti, meg haza, a magyarok, a szent korona stb. eszm√©je, √©s √©rt√©krendje szerint lepakt√°lt√°l a zsir√°ffal. J√≥l √≠rtad √Ārpi. Most m√°r megpihenhetsz. Sz√≠npadod els√∂t√©t√ľl. A haza (m√°r) nem elad√≥, a r√≥mai jog szerint, hisz a mai napig provincia. Ezek ut√°n m√°r kinek is lenne el-ad√≥?
#3 | hirtelenke - 2014. mŠjus 29. 09:07:36
8 millió elmaradt tagdij??? és amit kaptál az a több száz millió a választásokra???? zsiráf vagy te is a rosszabbik fajtából.
#4 | GERRY - 2014. mŠjus 29. 09:18:29
hirtelenke - nem fogadta el, nem kapott!
miskolcilaci - nem pakt√°lt le...

(nem vitat√©m√°nak sz√°nom, mert nem lenne √©rtelme, de m√©g mindig nem l√°tok benne aljass√°got. N√©mi fafej√ľs√©get igen, de olyanja m√°snak is van. Amit v√©gigvitt, azt nem ellen√ľnk csak a saj√°t √©s az id√∂k√∂zben hozz√°csap√≥dott emberek √©rdek√©ben tette. J√≥l vagy rosszul, az m√°s k√©rd√©s... majd az id√∂ eld√∂nti, √©n nem √©rzem, hogy jogom lenne b√≠r√°skodni √©s m√°soknak sincs t√∂bb joga ehhez. V√©lem√©nyt persze mindenki alkothat, de ne kinyilatkoztatva, ha k√©rhetem)
#5 | szarmata - 2014. mŠjus 29. 09:50:27
√Ārpi s√©rt√Ķd√∂tten s√≠rdog√°l a saj√°t v√°ll√°n! Sz√°nalmas figura! Amikor el√Ķsz√∂r l√°ttam,hallottam a Kossuth t√©ren, a k√∂vetkez√Ķ mondat hagyta el a sz√°j√°t:"√Āmberek ne zsid√≥zzunk!" R√∂gt√∂n tudtam,hogy k√ľld√∂tt,vagy fogott ember! L√°tszattev√©kenys√©gek,hamis √≠g√©retek jellemezt√©k p√°lyafut√°s√°t!
#6 | 1 hazafele - 2014. mŠjus 29. 09:58:21
Gerry
Jol érzed, jol irtad.Tulajdonképp ez a Kásler Arpi kezdeményezésre beindult mozgalom,nagyot bukott a bibsi gáncson.Mindenki fikázta,gyalázta lejáratta hogy semmi esély ebböl ne kerekedjen ki.Valoban ki vesztett?
Mindenki aki be lett √©s be lesz csapva.Valoj√°ban ez egy fontos pont volt,amitkihagytunk a megszokott okoskod√°ssal szardob√°l√°ssal.Jomagam, mert nekem nincs ilyen vesztes√©gem,kicsit kiv√ľlr√∂l volt megfigyelhet√∂ hogyan roppantja √∂ssze a banki szemetek,√©s csatlosok hatalma ezt az igaz√°n nemzeti
szervezödést.Igaza van r****k ha felteszi a kérdést:Kire szavaztál?Most menj hozzájuk a panaszoddal,és keress egy szabad helyet a Margit Hid alatt, ha van hely a parton, ha nincs- akkor a vizben!Ezrivel halnak az emberek hetente a gyogyithatatlan betegségeikkel, de egyik sem fog egy baltát, egy szuronyt,vagy nagypapa PPS-jét azt ritkitja azt aki rászolgált! A Postabank lenyulást,az SZTK eltörlést, a hit-morál lepusztitást!Várunk...és várunk.
A betelepedökre!A Töke hozokra! A gyarmatosito tolvajokra!
#7 | postaimre - 2014. mŠjus 29. 10:43:43
100-szor le van írva! Nem ellened, érted haragszom!

Hazafel√©, lett sz√≥lva? Mindig √©s id√Ķben! Sz√°m√≠tott? Ja, hogy akkor is mi, vagy legal√°bbis √©n voltam a f√Ķgan√©, de k√©s√Ķbb kider√ľlt, hogy "j√©, t√©nyleg". Unalmas m√°r a sok elmefogytos k√∂z√∂tt k√∂z√©pkateg√≥ri√°s szellemi "g√©niusznak" lenni. Minden doku-kommul√°lva van, ha valakit √©rdekel, visszaeml√©kezhet. Egy√ľttm√Ľk√∂d√©s lehet√Ķs√©ge m√©g 2012 nyar√°n egy az egyben annul√°lva lett....

Egy ilyen "p√°ly√°ra" sok √©ven kereszt√ľl kem√©ny p√©nzeken k√©sz√≠tenek fel er√Ķs h√°tt√©rt√°masszal egy-egy szem√©lyt m√©g a saj√°t korrupt b√ľd√∂s zsid√≥ rendszer√ľkbe is, de ennyit a tanul√°sr√≥l.

N√©zz√ľk meg a m√°sik lehet√Ķs√©get. Mi lenne ha (vicc), beker√ľlt volna m√°s is a parazita diszn√≥k k√∂z√©, ha egy√°ltal√°n hagyt√°k volna. Akkor most beesne az es√Ķ?

Az eg√©sz "rendszer" verg√Ķdik √©s szeretn√©k bel√°ttatni, hogy ezt t√°mogatni, vagy ragaszkodni hozz√° √©s r√©szt venni annak fenntart√°s√°ban mer√Ķ ostobas√°g.

√Ārpi, amit tudott, megtette. neki tapasztalat, nekem szem√©lyes vesztes√©g. Tudom, hogy nem lesz j√≥ arra, amire j√≥ lehetett volna. V√©letlenek nincsenek √©s ezeknek a "dolgoknak" ki kellett der√ľlni. D√∂nt√©se helyes, a csal√°d a legfontosabb. Sajnos a k√©pess√©gbeli k√©rd√©sek √©s a "k√©sz√ľlj√ľnk a v√°laszt√°sokra" kateg√≥ria m√°s k√©rd√©s.

Hazafel√©, n√©zz sz√©t! A "jel√∂ltek" 90 %-a akkora "gy√∂k√©r", hogy nincs is mir√Ķl besz√©lni. Sem a j√≥ sz√°nd√©k, sem a lelki tisztas√°g nem vonhat√≥ k√©ts√©gbe, de ez ma m√°r olyan kev√©s, hogy √©ppen a semmit√Ķl is kevesebb. A j√≥bikkal kapcsolatban Heged√°s azt fogalmazza meg, hogy egy miniszt√©riumhoz is kevesek, nehogy az orsz√°ghoz. Szerinted?

√Ār****k szem√©lyesen m√©g lett volna sansza a sallangok n√©lk√ľl, de annyit taktik√°zott, hogy ma m√°r csak meg√©rteni tudom, egy√ľtt √©rezni emberileg.

Nem az én döntésem volt, de sokára kénytelen voltam elfogadni.

Az ellens√©gess√©get is m√°sk√©ppen l√°tom m√°r. M√©sz a kijel√∂lt utadon,. √∂nzetlen√ľl √∂n√©rdek-mentesen √©s k√∂zben keresztezik az utad √©s cs√°b√≠tanak jobbra-balra l√°tszatokkal, mik√∂zben a veled tart√≥k egyre-m√°sra siklanak el a cs√°b√≠t√°s ir√°ny√°ba..., de egyik√ľk sem √©rhet c√©lt. √Ārpira m√©g v√°r p√°r felismer√©s, de ez az √Ķ dolga. A TE utad meg a ti√©d! D√∂nt√©seid√©rt a felel√Ķss√©get m√°sra √ļgy sem h√°r√≠thatod.
#8 | vadaszlany - 2014. mŠjus 29. 11:19:39
Imre!
√Ārpi is csak megpr√≥b√°lt tenni valamit a nyirkai j√≥slat ellen,de hi√°ba,mert ez is meg volt irva...."ifjak j√∂nnek szavak erej√©vel tr√≥nfosztani a kiskan√°szt"

Ha minden igaz √©s helyes az id√Ķbeni √©rtelmez√©s,akkor k√°r k√©sz√ľlni a k√∂vetkez√Ķ v√°laszt√°sokra,mert nem lesz t√∂bb szavaz√≥sdi.Sajn√°lom a nemzet azon harmad√°t,akik a sok tapl√≥ miatt fognak v√©rf√ľrd√Ķzni.De l√°tod,hogy √Ārpi is megy paraszth√°zba √©s "kertet m√Ľvelni" hogy k√∂nnyebben v√©szelje majd √°t a v√©szterhes id√Ķszakot.
#9 | postaimre - 2014. mŠjus 29. 11:42:10
L√°nyka a hangs√ļly ebben a k√∂rben a CSAK-on van, de ezt kicsontoztuk. K√°r belemenni!

A "nyirkai jóslás" Szentmihályi zseniális munkája, titkosszolgálati megbízatásra. Az eseményeket rímeltetik rá.

√Ārpi, Borb√©ly...√©s t√©nyleg a nem csak egyetemi katedr√°s fix fizet√©s√Ľ egy√©bk√©nt j√≥l ell√©becol√≥k √ľgye veszett fejsze nyele, mert eredetileg is a p√©nzr√Ķl sz√≥lt. Most is. Isten nem √≠gy munk√°lkodik, de ezzel egy√ľtt is mozgat minden sz√°lat.

Olyan ez az elej√©t√Ķl, mint a s√ľket-n√©m√°k p√°rbesz√©de. Aki nem csin√°lja, nem is √©rtheti, aki meg csin√°lja, nem akarja √©rteni m√©g azt sem, mit is tesz. A "mi√©rt" meg eleve g√°zos √ľgy.

Ember ne v√°rjon el m√°sik embert√°rs√°t√≥l semmit, se j√≥t, se rosszat! "Valamit tenni!" - ezzel van kik√∂vezve a magyars√°g kript√°ja. Most se volt v√°laszt√°s, ahogy eddig val√≥j√°ban sose volt. √Črtelmi √©s √©rzelmi fogytosnak kell lenni ahhoz, hogy ezt ne l√°ssa be 2014-ben valaki. Alkudozni nincs kivel √©s nincs mi√©rt. Helyzet van, ami mindent k√∂vetel a minden√©rt. Nem politikai, nem diplom√°cia, hanem ez maga az √ČLET! El√©g sz√©ls√Ķs√©ges egy dolog, innen V√ČGS√ēnek t√Ľnik.
#10 | Kameleon - 2014. mŠjus 29. 12:18:52
Ezt az "összképet" kell mindenkinek megértenie és átlátja az egész rendszert! Linkeket is átnézni!

#17 | Kameleon - 2014. m√°rcius 05. 18:57:45
Igaz√°b√≥l ezt a papi t√°rsas√°gok, lovag rendeket, p√°holyokat, gy√ľlekezeteket kell apr√≥ elemire bontani. Mindegyikbe megtal√°lhat√≥ az √∂sszes p√°rtvezet√©s, int√©zm√©nyek vezet√Ķi stb. √Čs onnan bel√ľlr√Ķl koordin√°lnak minden manipul√°ci√≥t, felforgat√°st, k√°oszt... Van egy kedvenc mond√°som: Nem a l√°bhoz kell menni, hanem a fejhez!

Teh√°t ezeket kell k√Ķkem√©nyen bontogatni! A t√∂bbi csak "alv√°llalkoz√≥" az ill√ļzi√≥ mestereinek kezeiben! http://magyarnemz...=10#c68494

#14 | Kameleon - 2014. m√°jus 08. 18:47:48
Ugyanannak a hitelez√Ķnek tartozik Magyarorsz√°g √©s Ukrajna

A Franklin Templeton Investments, az egyik legnagyobb amerikai befektetési alap folyamatosan növeli az ukrán államadósság felvásárlását, jelenleg mintegy 43 százalékát birtokolja.

A Franklin Templeton 7,6 milli√°rd eur√≥nyi ukr√°n √°llamad√≥ss√°got tartott a kez√©ben √°prilis v√©g√©n - k√∂z√∂lte a Bloomberg h√≠r√ľgyn√∂ks√©g.

Az amerikai befektet√©si alap r√©szben azzal a strat√©gi√°j√°val szerzett ismerets√©get, hogy felv√°s√°rolja a probl√©m√°s akt√≠v√°kat. √ćgy p√©ld√°ul a legut√≥bbi p√©nz√ľgyi v√°ls√°g idej√©n a Franklin Templeton 6 milli√°rd doll√°r√©rt felv√°s√°rolta √ćrorsz√°g √°llampap√≠rjainak csaknem 10 sz√°zal√©k√°t, √©s ezzel stabiliz√°lta az orsz√°g p√©nz√ľgyi piac√°t, ami v√©geredm√©nyben nyeres√©get hozott az amerikai befektet√Ķnek.

A Napi Gazdaság január végén közölt információi szerint a magyar költségvetés adósságának 12,2 százaléka felett rendelkezett december végén a Templeton. http://magyarnemz...209#c74210

#23 | Kameleon - 2014. febru√°r 28. 10:37:24
A magyar embereknek egyszer√Ľen, r√∂viden, nem j√≥gi cs√Ľr√©s csavar√°sokkal, sok inform√°ci√≥t r√°juk z√ļd√≠tva kell felr√°zni! Egysz√≥val: hat√°rozottan-egyenesen-tiszt√°n! M√°r kivannak a sok hazugs√°gt√≥l...

Magyarorsz√°g Kft akinek volt egy str√≥man √ľgyvezet√Ķ igazgat√≥ja, m√≥dosult Magyar Rt-re ami Amerik√°ba van c√©gk√©nt bejegyezve. http://jogossagot...nt_usa_ceg Minden egyes "alkotm√°nynak mondott elnevez√©s" m√∂g√∂tt val√≥j√°ban sanyargat√≥ t√∂rv√©nyek vannak, ami csak a n√©pre vonatkoznak az RT-ben dolgoz√≥kra nem. √ēk ezt √ļgy ker√ľlik ki hogy k√ľl√∂nb√∂z√Ķ "rendekbe" vannak bel√©pve, regisztr√°lva amik egy k√ľls√Ķ szuven√≠r √°llamnak sz√°m√≠tanak (k√ľlf√∂ldi RT) √≠gy semmilyen ad√≥t nem fizetnek!
http://magyarnemz...dmore=2498

Maga az orsz√°g kft-ben(RT-ben) szerepl√Ķ rendfenntart√≥ int√©zm√©nyek stb "alv√°llalkoz√≥ c√©geknek" sz√°m√≠tanak. Ergo az eg√©sz egy c√©girodalom str√≥manokkal! Aminek a v√©ge Vatik√°n(R√≥mai birodalom). R√°juk a r√≥mai-jog vonatkozik √©s nem az, amit az orsz√°g kft, rt-re r√°er√Ķltetnek! ( UCC, tengerjog stb ) http://magyarnemz...279#c63025

YouTube Videů


Na ez a nagy vil√°gbiznisz!

Üdv, Kaméleon
http://magyarnemz...=20#c67730

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.