Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az √Ārp√°ds√°vos SZDSZ, azaz a Jobbik feladata


Ez most j√∂tt! Ugyan √©rtem, hogy a titkosszolg√°latok hozt√°k l√©tre a j√≥bikot is, pont a nemzeti √°lmagyarkod√°s miatt, hogy √∂sszemoshass√°k a zsid√≥-cig√°ny gan√©val, de a szegedi chan√°d "√ľgy" √≥ta hogy van m√©g pof√°tok fenntartani a l√°tszatot? √Črtem √©n, hogy terelni kell a sok agybuggyantat √©s √ļgy, nehogy l√°tv√°nyos lebuk√°s legyen a v√©ge, hanem √ļgy kell tenni....mintha, b√°r az mszp-szdsz-mdf l√°tv√°nyosss√° tett "buk√°s" is a bizony√≠tott szolg√°lati b√Ľncselekm√©nyek meg√ļsz√°s√°ra tett operat√≠v k√≠s√©rlet, a j√≥bik-fidesz zsid√≥-cig√°ny band√°nak az "√©letben tart√°sa" ugyanolyan parazitizmus √©s nemzet ellen elk√∂vetett (emberis√©gellenes) b√Ľncselekm√©ny, de ezt pontosan tudj√°tok. Vagy van, aki m√©g annyira h√ľlye, hogy nem? Persze, hogy van!

T√©nyleg, mi van l√°z√°r janival? R√∂vid p√≥r√°z? Az √°lpiny√≥ m√©g h√ļzza? Mivel t√∂mitek a m√ļmi√°t? Lenin is megirigyelhetn√© lassan. Hend√©t nem akarj√°tok likvid√°lni, vagy m√°r a liqud-it√°s is el√©g a zombi zsidaj√°nak?

Rem√©lem hamarosan f√ľty√ľlni fog a sz√©l a talpatok alatt!

Posta Imrefeladó: bubó Doki
címzett: Police in Hungary ;
√úgyelet BRFK ;
Nemzetbiztons√°gi Szakszolg√°lat ;
info@ih.gov.hu;
Nemzetbiztons√°gi Hivatal ;
Press in USA Embassy ;
IGOR SZAVOLSZKI AND PUTIN!!! ;
rusemb@euroweb.hu;
Katonai Biztons√°gi Hivatal ;
Katonai Felder√≠t√Ķ Hivatal ;
bnyo@ahiv.hu;
USA Nagykövetségi vízum
d√°tum: 2014. j√ļnius 2. 8:08
tárgy: A zsidó-cigány fidesz és jobbik kóhn-glomerátum...feljelentés
k√ľld√Ķ: gmail.com
: Fontos a var√°zsg√∂mb√ľnk szerint.


"Az √Ārp√°ds√°vos SZDSZ, azaz a Jobbik feladata

Szia Imre !

A m√ļltkor olvastam egy cikket a honlapodon, azzal kapcsolatban szeretn√©k p√°r t√©nyt le√≠rni !
M√©g bizony√°ra eml√©ksz√ľnk, amikor a Jobbik 2010-es v√°laszt√°son Borsodban tarolt. A Jobbik budapesti k√∂zpontj√°nak az volt az √°ll√°spontja, hogy ezekre az emberekre csak ugr√≥deszkak√©nt van sz√ľks√©g. Magyarorsz√°g √©szak-keleti r√©sz√©n a cig√°nyterrorral szemben csak ennek a p√°rtnak volt alternat√≠v√°ja √©s n√©h√°ny nemzeti √©rzelm√ľ hazafi adta a nev√©t a v√°laszt√°sok sor√°n ! Borsodb√≥l , az eredm√©nyekhez k√©pest ar√°nytalanul kev√©s ember jutott be a Parlamentbe, bejutottak viszont f√Ķv√°rosi √©s vid√©ki zsid√≥ emberek. Az egyik goj kiv√©tel Endr√©sik Zsolt volt. Endr√©sik Zsolt Jobbikosk√©nt m√Ľk√∂d√∂tt a Orsz√°ggy√ľl√©sben , majd megkezd√Ķd√∂tt az orsz√°g legnagyobb nemzeti szavaz√≥b√°zis√°nak zsid√≥ k√©zbe t√∂rt√©n√Ķ √°tj√°tsz√°sa. A t√∂rt√©net mindenki sz√°m√°ra ismert ; Szegedi Csan√°d lett a BAZ megyei vezet√Ķ , Endr√©siket kiz√°rt√°k a Jobbikb√≥l , 11 megyei szervezetet feloszlattak, 5-nek felf√ľggesztett√©k a m√Ľk√∂d√©s√©t ! Mindennek a koordin√°tora a p√°rt agytr√∂sztje,a zsid√≥ Szab√≥ G√°bor volt. Persze a nemzeti √©rzelm√Ľek fell√°zadtak √©s nyilv√°noss√°gra hozt√°k azt, amit mindenki tudott, csak nem besz√©lt r√≥la ; Szegedi Csan√°d zsid√≥ sz√°rmaz√°s√°t ! Csan√°d, a Jobbik m√°sodik embere buk√°sa √≥ta egy laza k√∂p√∂nyegforgat√°ssal ny√≠ltan v√°llalja m√°ss√°g√°t...
Ez a régi történet !
A forgat√≥k√∂nyvet elj√°tszott√°k Szolnok megy√©ben is ! Ha visszamegy√ľnk 2010-be, orsz√°gosan a m√°sodik legjobb eredm√©nyt ( Kunhegyes ) a vizitd√≠jr√≥l elh√≠res√ľlt Dr Nagy Levente √©rte el, k√∂zel 30%-es t√°mogatotts√°ggal az orsz√°gban a m√°sodik legjobb eredm√©nyt √©rte el √©s az orsz√°gos lista 117.-hely√©re( !!!!) ker√ľlt. Valamilyen okn√°l fogva 2014-ben nem indult, helyette Dr Luk√°cs L√°sz√≥ m√©rette meg mag√°t √©s 25%-os eredm√©nnyel az orsz√°gos lista 26.-hely√©n pr√≥b√°lkozott. A t√∂rt√©net ismert, miut√°n Balcz√≥ Zolt√°n bejutott az EP-be, nem a 24.helyen l√©v√Ķ Zak√≥ L√°szl√≥, vagy a 25.helyen lev√Ķ Bertha Szilvia jutott be, hanem a 26.helyen lev√Ķ √ľgyv√©d √ļr. A h√°tt√©rb√Ķl Szab√≥ G√°bor √©s a szint√©n zsid√≥ Szeivolt Istv√°n nagyv√°llalkoz√≥ mozgatta a sz√°lakat. Szeivolt Istv√°n az√©rt √©rdekes, mert a DK-s Vadai √Āgnes politikai karrierj√©t is finansz√≠rozta a 2014-es v√°laszt√°son.Teh√°t egy azon id√Ķben egy sz√©ls√Ķjobbos √©s egy sz√©ls√Ķbalos politikust p√©nzelt !!! Ha valakinek nem esne le, akkor a "Cion b√∂lcseinek jegyz√Ķk√∂nyv√©t " kell id√©znem, miszerint "l√©trehozzuk √©s finansz√≠rozzuk a bal √©s jobboldali, valamint a sz√©ls√Ķbal √©s sz√©ls√Ķjobboldali p√°rtokat , mi zsid√≥k ..."
Szolnok megy√©ben volt egy √ľgyes puccs, ami a borsodi esem√©nyek t√∂k√©letes t√ľk√∂rk√©pe volt ! A kunhegyesi sz√°rmaz√°s√ļ Szathm√°ri Norbert megyei eln√∂k√∂t lev√°ltott√°k √©s hely√©re a - nem tal√°lja ki senki sem - a szint√©n zsid√≥ Dr L√°z√°r Zolt√°n √ľgyv√©det nevezt√©k ki aleln√∂knek ! Dr L√°z√°r Zolt√°n a kulcsfigura Szab√≥ G√°bor kulcsembere , gyakorlatilag Szolnok megy√©ben √Ķ az "er√Ķs ember".√ē z√ľllesztette sz√©t a Szolnok megyei Jobbikot √©s az √Ķ tev√©kenys√©ge miatt alakult √°t a teljes Szolnok megyei Jobbik vezet√Ķs√©g "Szegedi Csan√°dos"jelleg√ľre... A "Szegedi Csan√°d - szindr√≥ma itt is t√∂k√©letesen siker√ľlt ! Dr L√°z√°r Gy√∂rgy kezeli Vona G√°bor facebook profilj√°t ,a k√∂zponti vezet√Ķs√©ggel val√≥ p√©nz√ľgyi √©s √©rdek √∂sszefon√≥d√°s kibogozhatatlan !
A Jobbik most taktik√°t v√°ltott ! Azokt√≥l a r√©gi , csal√≥dott hiteles emberekt√Ķl, akire a szervezet valamikor √©p√ľlt, t√Ľzzel-vassal igyekszik megszabadulni ! A c√©lpont a fiatals√°g, akiket m√©g meg lehet vezetni a nagy szavakkal ! Ez√©rt g√Ķzer√Ķvel folyik a Jobbik Ifj√ļs√°gi Tagozat h√°l√≥zat√°nak √©p√≠t√©se ! A sz√≠ndarab beindult, a tehetetlens√©g√©n√©l √©s a lend√ľlet√©n√©l fogva m√©g √©vekig fog tartani a sz√©lh√°moss√°g ! Aki nem l√°tja √°t ezt az eg√©szet, az b√≠zik a p√°rtban √©s √Ķsszel is r√° fognak szavazni ! Aki √©rtelmes √©s √°tl√°tja a buktat√≥kat, azon gondolkodik, hogy kil√©pjen , vagy evezzen ina szakadt√°ig egy olyan haj√≥n, aminek zsid√≥k a korm√°nyosai ! Nagy dilemma, mert √ļgy n√©z ki, van v√©gre egy szimpatikus "nemzeti , jobboldali" p√°rt, amely egy feln√∂vekv√Ķ fiatal gener√°ci√≥t 10-15-√©vig ir√°nyban tartja - vagy z√°tonyra futtatja - mindek√∂zben tot√°lis kontroll alatt tartja a t√°rsadalom egyre nagyobb szegmens√©t !... D√∂bbenetesen ravasz ez az eg√©sz ! Ha viszont valamelyik r√©gi ,hiteles ember kil√©p, azonnal r√°rakj√°k az √°rul√≥ b√©lyeget √©s az egyszer√Ľ szavaz√≥k ezt el is hiszik r√≥la - teh√°t ennek az embernek nemzeti oldalon v√©ge van ! Az, hogy nagy bajok vannak a Jobbikban, mutatja, hogy Heged√ľs Tam√°s , aki 2010-2014 k√∂z√∂tt orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķ volt, a lehet√Ķ leggyorsabban , a napokban kil√©pett a p√°rtb√≥l ! Igaz, az SZDSZ-ben kezdett,majd az MDNP-n √°t a Jobbikot er√Ķs√≠tette az orsz√°g h√°z√°ban, de h√°t ez a teljes metamorf√≥zis, amikor az undok herny√≥b√≥l sz√°rnyal√≥ pillang√≥ v√°lik...√©s √Ķ m√°r a sokadik , kil√©pett valamikori Jobbikos parlamenti k√©pvisel√Ķ ...
Ez az eg√©sz teljesen olyan, mint a Magyar G√°rda sz√©tz√ľlleszt√©se ! A zsid√≥k egy√©bk√©nt nagyon tartanak a magyarokt√≥l, kitart√°s ter√©n √©s szakr√°lisan is . Tudj√°k, hogy a nemzeti √∂ntudat er√Ķs√∂dik, de az alapj√°n sz√°molnak, hogy ha valamit nem tudnak meg√°ll√≠tani, annak az √©l√©re kell √°llniuk ! √ćgy ir√°ny√≠tj√°k a nemzeti radikalizmust √©s a kell√Ķ pillanatba f√©lre siklatj√°k. Ezt l√°thatjuk most Ukrajn√°ban is ! Viszont az √Ķ rendszer√ľk hazugs√°gra √©s megt√©veszt√©sre van √©p√≠tve, ak√°r a homokra √©p√≠tett h√°z !
Enn√©lfogva t√∂rv√©nyszer√Ľ, hogy bukni fognak √©s a hazugs√°g maga al√° fogja temetni √Ķket ! De addig nek√ľnk, magyaroknak m√©g ki kell tartanunk ! Egyenl√Ķre hittel, azt√°n anyagi term√©szet√Ľ dogokkal...
De az már a vér és a vas ideje lesz !
"Mert jaj annak, aki meghajol, aki meghajol a saját sírjára térdel..."
A levelet k√ľldd m√°r a lehet√Ķ legt√∂bb helyre !

Üdvözlettel

Egy olvasód"

HozzŠszůlŠsok


#1 | mezesmozes - 2014. jķnius 02. 09:21:21
T√©ny, hogy m√°r kor√°n kezdt√©k bedar√°lni a Jobbikot √©s az is val√≥sz√≠n√Ľ, hogy nem √Ķszinte hazafik helyezt√©k nyeregbe, p√©ld√°ul a G√°rda √∂tlet√©vel.. ez az √∂tlet egy√©bk√©nt att√≥l a Jobbik egyik alap√≠t√≥ tagj√°t√≥l sz√°rmazhatott (tal√°n a p√°rt alap√≠t√°s√°nak az √∂tlete is rajta kereszt√ľl...?), aki a g√°rdist√°k egyenruh√°j√°t is meghat√°rozta √©s saj√°t zseb√©b√Ķl financ√≠rozta... miel√Ķtt azt√°n kil√©pett a Jobbikb√≥l, hogy a Fidesz uralkod√≥ r√©teg tagja legyen (√Ķ szervezi ma a b√©kameneteket a fideszes nyuggerek √∂r√∂m√©re, valamint a legfanatikusabb narancs sajt√≥ f√Ķszerkezt√Ķje). Sajnos, nek√ľnk csak ilyen f√©lhom√°lyos "nemzetradik√°lis" p√°rtunk van s ha ez sincs, akkor v√©gk√©pp nincs semmink.
#2 | Kedvesi - 2014. jķnius 02. 10:15:53
jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/kepek/hegedus_tamas.jpg

Hamisíthatatlan szdsz-s magyar rasszjegyek............

i1.ytimg.com/vi/xbuVkoA34mI/hqdefault.jpg

www.rakosmente.jobbik.hu/sites/default/files/hegedus%20tamas%202.jpg
#3 | Kormos - 2014. jķnius 02. 11:19:36
√Črdekes adatok!! Koszonjuk az inform√°ci√≥t!!
#4 | Kerecsen315 - 2014. jķnius 02. 13:09:24
6:20 tól.. Galambos Goldmann Lajos vezetésével Molnár Balázs, félkatonai coinista kört szerveztek az egyetemen.
YouTube Videů


YouTube Videů
#5 | Leandros - 2014. jķnius 02. 18:59:49
J√≥l j√∂n a k√©pbe, az OB nagy t√°mogat√≥ja, Sz√©les, akinek az embere b√°rmit mondhat a panor√°m√°ban. Persze ir√°ny√≠tottan. Utols√≥ ad√°s√°ban is csak a vak nem veszi √©szre, hogy tolj√°k ezerrel a jobbikot. √ďly s√ľrg√Ķsnek l√°tszik, hogy nagyon k√∂zeli id√Ķpontra k√©sz√ľlnek, hogy ITT" a v√°lt√°s id√Ķpontja.
#6 | kontroll88 - 2014. jķnius 03. 19:40:22
M√©g annak idej√©n felt√∂lt√∂ttem ide egy Budah√°zy-D√≥sa interj√ļt, arr√≥l, hogyan verte sz√©t saj√°t kez√Ľleg a Magyar G√°rd√°t a vonazazri.
Sajnos Gerry valamiért nem publikálta.
De megvan a saját gépemen is természetesen. A Szentkorona Rádió arhívumában már hiába is keresnétek...

√Čs ide k√≠v√°nkozik m√©g az is, hogy ezek a rohad√©kok habzburg legitimista "t√∂rt√©nelemtan√°rokat" alkalmaznak az Attila Kir√°ly N√©pf√Ķiskol√°jukon. Ott k√∂telez√Ķ szeretni a mocsad√©k habzburgokat. √ćgy a J√≥bik, √©s oldalkocsijai a HVMI, a Csend√Ķrs√©g ( ahol a parancsnok fi√°val j√°rt porn√≥s Niki annak idej√©n) √©s a t√∂bbi csicska mind k√∂telez√Ķen habzburg im√°d√≥...
Csak olvassatok l√°szl√≥ andr√°st√≥l, nem √©n tal√°ltam ki. Am√ļgy ez a gy√∂k√©r Hamvas B√©la tan√≠tv√°nya volt, hogy mi√©rt nem tudott embernek megmaradni?
#7 | GERRY - 2014. jķnius 03. 22:39:42
kontroll88 - az oldal Imr√©√©, nem az eny√©m... am√ļgy pedig ler√°gott csont... majd ha el√©g √ļjsz√ľl√∂tt √∂sszegy√ľlik akkor azok is kapnak tejbepapit...


....most j√∂v√∂k r√°, hogy a bantu indi√°nok √©s egyiptomi eszkim√≥k h√°zassag√°b√≥l sz√ľletett gyerekek iszony√ļ l√°bszag√°r√≥l se tud√≥s√≠tottunk ezeken az oldalakon.... pedig nem szabadna kihagyni ilyen fontos dolgokat!s_*_francba

......s_*_kukk

A sz√ľleimnek volt egy besz√©l√∂ papag√°juk... Aranyosan tudta mondani:

- Pusssszik√°√°t Pityuk√°nak! ....

Pusszik√°t kontrollk√°nak... s_*_beee
#8 | kontroll88 - 2014. jķnius 04. 04:23:28
Amíg van egyetlen egy Jóbikos is a földön, addig nem lerágott csont.
K√ľl√∂n√∂sk√©ppen, hogy nem tetted el√©rhet√Ķv√©, let√∂lthet√Ķv√©.
#9 | GERRY - 2014. jķnius 04. 06:00:55
(meg ne verj!)s_*_kukk ... reggel 1/2 5-kor...:| ...biztos e-miatt forgolódtam az ágybans_*_zhny ... mér' pont én vagyok megin a hunyó?

L√°bszag van.


...nem is biztos, hogy √©n storn√≥ztam... nem a ti√©d volt az egyetlen amelyik nem ker√ľlt fel ide... veszekedj Imr√©vel!s_*_box
#10 | postaimre - 2014. jķnius 04. 07:46:48
Ott√≥, mikor? √Čn vagyok a hib√°s, ha nem akkor is! B√°r, ha valakik, akkor itt mi megtett√ľk a csip√°s j√≥bikos-g√°rdist√°s-bety√°ros szemnyitogattat√°st, de h√°t hozott anyagb√≥l dolgozni nem mindig √°ld√°sos. Ez esetben meg pl√°ne nem. Nem eml√©kszem a linkedre, de ne hisztizz, ha megvan, t√Ķtsd f√∂l!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.