Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az Árpádsávos SZDSZ, azaz a Jobbik feladata


Ez most jött! Ugyan értem, hogy a titkosszolgálatok hozták létre a jóbikot is, pont a nemzeti álmagyarkodás miatt, hogy összemoshassák a zsidó-cigány ganéval, de a szegedi chanád "ügy" óta hogy van még pofátok fenntartani a látszatot? Értem én, hogy terelni kell a sok agybuggyantat és úgy, nehogy látványos lebukás legyen a vége, hanem úgy kell tenni....mintha, bár az mszp-szdsz-mdf látványosssá tett "bukás" is a bizonyított szolgálati bűncselekmények megúszására tett operatív kísérlet, a jóbik-fidesz zsidó-cigány bandának az "életben tartása" ugyanolyan parazitizmus és nemzet ellen elkövetett (emberiségellenes) bűncselekmény, de ezt pontosan tudjátok. Vagy van, aki még annyira hülye, hogy nem? Persze, hogy van!

Tényleg, mi van lázár janival? Rövid póráz? Az álpinyó még húzza? Mivel tömitek a múmiát? Lenin is megirigyelhetné lassan. Hendét nem akarjátok likvidálni, vagy már a liqud-itás is elég a zombi zsidajának?

Remélem hamarosan fütyülni fog a szél a talpatok alatt!

Posta Imrefeladó: bubó Doki
címzett: Police in Hungary ;
Ügyelet BRFK ;
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat ;
info@ih.gov.hu;
Nemzetbiztonsági Hivatal ;
Press in USA Embassy ;
IGOR SZAVOLSZKI AND PUTIN!!! ;
rusemb@euroweb.hu;
Katonai Biztonsági Hivatal ;
Katonai Felderítő Hivatal ;
bnyo@ahiv.hu;
USA Nagykövetségi vízum
dátum: 2014. június 2. 8:08
tárgy: A zsidó-cigány fidesz és jobbik kóhn-glomerátum...feljelentés
küldő: gmail.com
: Fontos a varázsgömbünk szerint.


"Az Árpádsávos SZDSZ, azaz a Jobbik feladata

Szia Imre !

A múltkor olvastam egy cikket a honlapodon, azzal kapcsolatban szeretnék pár tényt leírni !
Még bizonyára emlékszünk, amikor a Jobbik 2010-es választáson Borsodban tarolt. A Jobbik budapesti központjának az volt az álláspontja, hogy ezekre az emberekre csak ugródeszkaként van szükség. Magyarország észak-keleti részén a cigányterrorral szemben csak ennek a pártnak volt alternatívája és néhány nemzeti érzelmü hazafi adta a nevét a választások során ! Borsodból , az eredményekhez képest aránytalanul kevés ember jutott be a Parlamentbe, bejutottak viszont fővárosi és vidéki zsidó emberek. Az egyik goj kivétel Endrésik Zsolt volt. Endrésik Zsolt Jobbikosként működött a Országgyülésben , majd megkezdődött az ország legnagyobb nemzeti szavazóbázisának zsidó kézbe történő átjátszása. A történet mindenki számára ismert ; Szegedi Csanád lett a BAZ megyei vezető , Endrésiket kizárták a Jobbikból , 11 megyei szervezetet feloszlattak, 5-nek felfüggesztették a működését ! Mindennek a koordinátora a párt agytrösztje,a zsidó Szabó Gábor volt. Persze a nemzeti érzelműek fellázadtak és nyilvánosságra hozták azt, amit mindenki tudott, csak nem beszélt róla ; Szegedi Csanád zsidó származását ! Csanád, a Jobbik második embere bukása óta egy laza köpönyegforgatással nyíltan vállalja másságát...
Ez a régi történet !
A forgatókönyvet eljátszották Szolnok megyében is ! Ha visszamegyünk 2010-be, országosan a második legjobb eredményt ( Kunhegyes ) a vizitdíjról elhíresült Dr Nagy Levente érte el, közel 30%-es támogatottsággal az országban a második legjobb eredményt érte el és az országos lista 117.-helyére( !!!!) került. Valamilyen oknál fogva 2014-ben nem indult, helyette Dr Lukács Lászó mérette meg magát és 25%-os eredménnyel az országos lista 26.-helyén próbálkozott. A történet ismert, miután Balczó Zoltán bejutott az EP-be, nem a 24.helyen lévő Zakó László, vagy a 25.helyen levő Bertha Szilvia jutott be, hanem a 26.helyen levő ügyvéd úr. A háttérből Szabó Gábor és a szintén zsidó Szeivolt István nagyvállalkozó mozgatta a szálakat. Szeivolt István azért érdekes, mert a DK-s Vadai Ágnes politikai karrierjét is finanszírozta a 2014-es választáson.Tehát egy azon időben egy szélsőjobbos és egy szélsőbalos politikust pénzelt !!! Ha valakinek nem esne le, akkor a "Cion bölcseinek jegyzőkönyvét " kell idéznem, miszerint "létrehozzuk és finanszírozzuk a bal és jobboldali, valamint a szélsőbal és szélsőjobboldali pártokat , mi zsidók ..."
Szolnok megyében volt egy ügyes puccs, ami a borsodi események tökéletes tükörképe volt ! A kunhegyesi származású Szathmári Norbert megyei elnököt leváltották és helyére a - nem találja ki senki sem - a szintén zsidó Dr Lázár Zoltán ügyvédet nevezték ki alelnöknek ! Dr Lázár Zoltán a kulcsfigura Szabó Gábor kulcsembere , gyakorlatilag Szolnok megyében ő az "erős ember".Ő züllesztette szét a Szolnok megyei Jobbikot és az ő tevékenysége miatt alakult át a teljes Szolnok megyei Jobbik vezetőség "Szegedi Csanádos"jellegüre... A "Szegedi Csanád - szindróma itt is tökéletesen sikerült ! Dr Lázár György kezeli Vona Gábor facebook profilját ,a központi vezetőséggel való pénzügyi és érdek összefonódás kibogozhatatlan !
A Jobbik most taktikát váltott ! Azoktól a régi , csalódott hiteles emberektől, akire a szervezet valamikor épült, tűzzel-vassal igyekszik megszabadulni ! A célpont a fiatalság, akiket még meg lehet vezetni a nagy szavakkal ! Ezért gőzerővel folyik a Jobbik Ifjúsági Tagozat hálózatának építése ! A színdarab beindult, a tehetetlenségénél és a lendületénél fogva még évekig fog tartani a szélhámosság ! Aki nem látja át ezt az egészet, az bízik a pártban és ősszel is rá fognak szavazni ! Aki értelmes és átlátja a buktatókat, azon gondolkodik, hogy kilépjen , vagy evezzen ina szakadtáig egy olyan hajón, aminek zsidók a kormányosai ! Nagy dilemma, mert úgy néz ki, van végre egy szimpatikus "nemzeti , jobboldali" párt, amely egy felnövekvő fiatal generációt 10-15-évig irányban tartja - vagy zátonyra futtatja - mindeközben totális kontroll alatt tartja a társadalom egyre nagyobb szegmensét !... Döbbenetesen ravasz ez az egész ! Ha viszont valamelyik régi ,hiteles ember kilép, azonnal rárakják az áruló bélyeget és az egyszerű szavazók ezt el is hiszik róla - tehát ennek az embernek nemzeti oldalon vége van ! Az, hogy nagy bajok vannak a Jobbikban, mutatja, hogy Hegedüs Tamás , aki 2010-2014 között országgyűlési képviselő volt, a lehető leggyorsabban , a napokban kilépett a pártból ! Igaz, az SZDSZ-ben kezdett,majd az MDNP-n át a Jobbikot erősítette az ország házában, de hát ez a teljes metamorfózis, amikor az undok hernyóból szárnyaló pillangó válik...és ő már a sokadik , kilépett valamikori Jobbikos parlamenti képviselő ...
Ez az egész teljesen olyan, mint a Magyar Gárda szétzüllesztése ! A zsidók egyébként nagyon tartanak a magyaroktól, kitartás terén és szakrálisan is . Tudják, hogy a nemzeti öntudat erősödik, de az alapján számolnak, hogy ha valamit nem tudnak megállítani, annak az élére kell állniuk ! Így irányítják a nemzeti radikalizmust és a kellő pillanatba félre siklatják. Ezt láthatjuk most Ukrajnában is ! Viszont az ő rendszerük hazugságra és megtévesztésre van építve, akár a homokra épített ház !
Ennélfogva törvényszerű, hogy bukni fognak és a hazugság maga alá fogja temetni őket ! De addig nekünk, magyaroknak még ki kell tartanunk ! Egyenlőre hittel, aztán anyagi természetű dogokkal...
De az már a vér és a vas ideje lesz !
"Mert jaj annak, aki meghajol, aki meghajol a saját sírjára térdel..."
A levelet küldd már a lehető legtöbb helyre !

Üdvözlettel

Egy olvasód"

Hozzászólások


#1 | mezesmozes - 2014. június 02. 09:21:21
Tény, hogy már korán kezdték bedarálni a Jobbikot és az is valószínű, hogy nem őszinte hazafik helyezték nyeregbe, például a Gárda ötletével.. ez az ötlet egyébként attól a Jobbik egyik alapító tagjától származhatott (talán a párt alapításának az ötlete is rajta keresztül...?), aki a gárdisták egyenruháját is meghatározta és saját zsebéből financírozta... mielőtt aztán kilépett a Jobbikból, hogy a Fidesz uralkodó réteg tagja legyen (ő szervezi ma a békameneteket a fideszes nyuggerek örömére, valamint a legfanatikusabb narancs sajtó főszerkeztője). Sajnos, nekünk csak ilyen félhomályos "nemzetradikális" pártunk van s ha ez sincs, akkor végképp nincs semmink.
#2 | Kedvesi - 2014. június 02. 10:15:53
jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/kepek/hegedus_tamas.jpg

Hamisíthatatlan szdsz-s magyar rasszjegyek............

i1.ytimg.com/vi/xbuVkoA34mI/hqdefault.jpg

www.rakosmente.jobbik.hu/sites/default/files/hegedus%20tamas%202.jpg
#3 | Kormos - 2014. június 02. 11:19:36
Érdekes adatok!! Koszonjuk az információt!!
#4 | Kerecsen315 - 2014. június 02. 13:09:24
6:20 tól.. Galambos Goldmann Lajos vezetésével Molnár Balázs, félkatonai coinista kört szerveztek az egyetemen.
YouTube Videó


YouTube Videó
#5 | Leandros - 2014. június 02. 18:59:49
Jól jön a képbe, az OB nagy támogatója, Széles, akinek az embere bármit mondhat a panorámában. Persze irányítottan. Utolsó adásában is csak a vak nem veszi észre, hogy tolják ezerrel a jobbikot. Óly sürgősnek látszik, hogy nagyon közeli időpontra készülnek, hogy ITT" a váltás időpontja.
#6 | kontroll88 - 2014. június 03. 19:40:22
Még annak idején feltöltöttem ide egy Budaházy-Dósa interjút, arról, hogyan verte szét saját kezűleg a Magyar Gárdát a vonazazri.
Sajnos Gerry valamiért nem publikálta.
De megvan a saját gépemen is természetesen. A Szentkorona Rádió arhívumában már hiába is keresnétek...

És ide kívánkozik még az is, hogy ezek a rohadékok habzburg legitimista "történelemtanárokat" alkalmaznak az Attila Király Népfőiskolájukon. Ott kötelező szeretni a mocsadék habzburgokat. Így a Jóbik, és oldalkocsijai a HVMI, a Csendőrség ( ahol a parancsnok fiával járt pornós Niki annak idején) és a többi csicska mind kötelezően habzburg imádó...
Csak olvassatok lászló andrástól, nem én találtam ki. Amúgy ez a gyökér Hamvas Béla tanítványa volt, hogy miért nem tudott embernek megmaradni?
#7 | GERRY - 2014. június 03. 22:39:42
kontroll88 - az oldal Imréé, nem az enyém... amúgy pedig lerágott csont... majd ha elég újszülött összegyülik akkor azok is kapnak tejbepapit...


....most jövök rá, hogy a bantu indiánok és egyiptomi eszkimók házassagából született gyerekek iszonyú lábszagáról se tudósítottunk ezeken az oldalakon.... pedig nem szabadna kihagyni ilyen fontos dolgokat!s_*_francba

......s_*_kukk

A szüleimnek volt egy beszélö papagájuk... Aranyosan tudta mondani:

- Pusssszikáát Pityukának! ....

Pusszikát kontrollkának... s_*_beee
#8 | kontroll88 - 2014. június 04. 04:23:28
Amíg van egyetlen egy Jóbikos is a földön, addig nem lerágott csont.
Különösképpen, hogy nem tetted elérhetővé, letölthetővé.
#9 | GERRY - 2014. június 04. 06:00:55
(meg ne verj!)s_*_kukk ... reggel 1/2 5-kor...:| ...biztos e-miatt forgolódtam az ágybans_*_zhny ... mér' pont én vagyok megin a hunyó?

Lábszag van.


...nem is biztos, hogy én stornóztam... nem a tiéd volt az egyetlen amelyik nem került fel ide... veszekedj Imrével!s_*_box
#10 | postaimre - 2014. június 04. 07:46:48
Ottó, mikor? Én vagyok a hibás, ha nem akkor is! Bár, ha valakik, akkor itt mi megtettük a csipás jóbikos-gárdistás-betyáros szemnyitogattatást, de hát hozott anyagból dolgozni nem mindig áldásos. Ez esetben meg pláne nem. Nem emlékszem a linkedre, de ne hisztizz, ha megvan, tőtsd föl!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.