Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Édes élet-ajánló, zsidó-cigány minden mennyiségben magyaros körítéssel


Berki Krisztián a csülökfesztiválon megmutatja, mit tud, L.L. Junior pedig rabbihoz viszi kisfiát. További részletek ma 21:15-õl az Édes Életben.

Nézd meg az Édes Élet videóját!

A mûsorról: A hírességek és sztárok élete vajon tényleg csupa csillogás? Az Édes Élet adásaiból kiderül, hogyan élnek, mikor nem a címlapokon szerepelnek. Heti öt napon át öt sztár valódi minden napjait láthatják a nézõk, a mûsorban nyomon követhetik édes és kevésbé édes pillanataikat, örömeiket és gondjaikat.

Korhatár: 12 év

Link

Hozzszlsok


#11 | szabir - 2014. jnius 19. 17:20:31
a multkor az egyik adasba Delvideken koszalt a zsido-zsideszes 'angyal' s valami nevezetesseget nezegettek , zsinagogat
#12 | GERRY - 2014. jnius 19. 18:15:45
Timus, Kedvesi.... ez nem megoldás!

A gyerekeimmel végig ameddig kicsik voltak együtt néztem a tévémüsorokat és a videokat... akciófilmeket is, komolyakat... általam megszürve és némelyiket elmagyarázva, hogy értsék és tanuljanak, persze éveken keresztül a nejem este 5-re ment dolgozni, napközben dolgoztam az irodámban esténként meg én voltam otthon a gyerekeimmel. A fiam 4 éves korától a lányom talán 3 éves korától kezdett ismerkedni a PC-vel.
Akkor ugyan kaptam a pofámra az asszonytól, hogy "hülye vagyok" de az idö engem igazolt. Mindkét gyerekem teljesen egészségésesen látja a világot és otthonosan mozog benne. A tiltás nem vezet jóra, de az mindig egyszerübb mint napi rendszerességgel megdolgozni azért, hogy egészséges emberkéknek neveld fel a gyerekeidet. A te felelösséged, akkor is ha sikerül akkor is ha nem...

Kedvesi, a második képpel mi a bajod?
Tényleg, a lányom kérdezi, mi a "normális"?
www.postaimre.net/kepek/foto02.jpg
Ugye nem kell megkérdeznem, hogy te milyen vagy... én biztos, hogy nem vagyok normális, de egészen jól érzem magam ebben a gúnyámban...s_*_beee
#13 | Kedvesi - 2014. jnius 19. 19:18:16
Gerry, akkor nem volt olyan szintû agymosás mint ma. hogy a retek klubon transzexuális helikopter volt 4-5 éves gyereknek, mese nevén.
#14 | GERRY - 2014. jnius 19. 19:55:57
Kedvesi - "akkor"???... a lányom '94-ben született! Éppen a napokban mondta, bárhova megy, szinte mindenhol "javasolják" neki a különbözö drogokat, legyen az cigi, tabletta vagy por és - sajnos nagyon sok gyerekkori ismeröse is napi szinten benne van. Remélem elég erös lesz a továbbiakban is. A fiam '92-ben született és - ha jól látom (igaz, hogy a lányomtól is megkérdeztem egyszer, csak úgy "félvállról";)), ö sem használ semmilyen drogot. Szerencsésen átesett a 16...19 éves "...csak egy kicsit piáltunk, meg buliztunk..." éjszakákva nyúló estéken és egyetlen "kábítószert" a benzin és olajgöz keveréket kedvel, a barátaival együtt kibéreltek (hatan) egy jól berendezett autójavitó mühelyt és hol az ö huszonakárhány éves BMW-jét, hol a másik ilyen olyan márkáju autóját javítják fel...
www.postaimre.net/kepek/Polirozodik a BMW.jpg
Itt éppen a sógoromék polírozták fel az autóját amikor itt voltak...
van otthon valamilyen hordozható autótisztitó berendezésük, ami
tényleg szuperül tisztitja a kocsikat kivül belül. Házhoz
mennek és a porszívózáson kívül mindent kézzel csinálnak!


Miután állandóan kocsit használ, nem is iszik (nem is jut rá!) és most tette le a nagymotorra is a különbözeti vizsgát (két éve az elsöt 125ccm vagy 10 lóerös motorig)... már pedzegeti, hogy mikor lesz lehetösége az enyémet kipróbálni. Hmmmm, azért ettöl egy kicsit félek... sok itt a kanyar és 145 lóerö :)

Egy viszont biztos, legyen a szülö bármilyen okos, következetes és szigorú de igazságos... ebben a világban krv* nagy szerencse is kell ahhoz, hogy a felnövö gyerekeid azt az utat találják meg amit te is meg tudsz érteni és tölük elfogadni...
Ezért nem is magamra, magunkra vagyok büszke, söt nem is vagyok büszke... csak jó látni, érezni, hogy - szerintem - a gyerekeim a járható és emberi utat választották maguknak.

Ami meg jön?... majd kiderül. Nem gondolkozom el rajta, mert úgyse az fog történni hanem ez vagy az...:|
#15 | Kedvesi - 2014. jnius 19. 20:26:18
Gerry, a szomszédban is amikor megy ilyenkor nyáron a házibuli hajnalig, másnap a takarítónõ tablettát talál a fürdõben amikor takarít, aztán mondja nekünk hogy mekkora koszt meg piszkot hagynak ezek maguk után a házban, egyszer meg mondta hogy egy tablettát talált a fürdõben, volt ott minden, drog, alkohol, meg ami ezeknek kell a partyhoz, a környék is tele van drogosokkal, van olyan falu ahol a cigányok árulják a cuccot.
De már pár éve a volt plusz mögött a rendõrség füves bagóval fogott külyköket, mert ott szívták szombat este, aztán valaki rájuk hívta a rendõrsegget.
Kocsival foglalkozni meg még mindig jobb mint belõve lenni, vagy részegen aludni valamelyik árokban.... ami manapság elég nagy divat. Multkor is találkoztam 2 ismerõssel, olyan velem egykorú az egyik, a másik pár évvel fiatalabb, de volt náluk 3 doboz sört meg 4 üveg bor, mondom hova mentek, aszongya mennek házibuliba. De a 4 üveg bor meg a 3 doboz sör már meg volt.
#16 | GERRY - 2014. jnius 19. 20:38:41
Kedvesi - mi van, már nem megy le 3 doboz sör? s_*_kac ... A bor meg ment a közösbe!

én soha nem voltam nagyivó, de ha házibuli volt akkor mindig vittem én is folyékony üzemanyagot!
Áruld el nyugodtan, hogy irígy vagy, mert mi már nem megyünk (minket nem hívnak) házibulizni...s_*_kukks_*_olle
- szerintem ezért sok a zugivós_*_kl

...mit olvasok, milyen környéken laksz te? Takarítónö????? Angyalföldön is volt persze ilyen állás, de azok mentek be a belvárosba dolgozni...
#17 | Kedvesi - 2014. jnius 19. 23:00:17
Én nem iszok! Télen néha egy kis forralt bor aztán ennyi. Még részeg se voltam soha. :)

Egyszerû környéken, családi házas környezet. Csak bent a városban megy a mûsor....
#18 | mormota1968 - 2014. jnius 19. 23:53:43
Az én húgaim, (öcsém lányai) simán és kapásból lehülyéznek, ha próbálok nekik értelmes dolgokról beszélni, náluk a menõ a "Tankcsapda" együttes, meg a számítógépes játékok, zsidó mûsorok, de nem az õ hibájuk. Vannak szüleik és õk csak azokat a példákat követik, amiket látnak. Aki Berki Krisztiánon nem látja a jól látható külsõ jegyeket, az valószínûleg nem is tud semmit arról, hogy õ most egy zsidót néz, de ha tudná se érdekelné. A lakosság nagy része sikált agyú. De kátránnyal sikált az agyuk. Sajnos, errõl beszéltem én is már sokszor. Az oktatás a legveszélyesebb minden zsidó fegyver közül, mert a következõ generációkat már úgy neveli fel, saját kénye-kedve szerint, hogy engedelmes és buta rabszolga váljék belõle, aki híven kiszolgálja a kiválasztott metélt pöcsûek parazita bandáját. Hatalmas feladat lenne átnevelni õket, mert elõször a szüleiket kellene kezelésbe venni, de durván. Annyi begyöpösödött agyú ember él ebben az országban, hogy nem csoda, hogy ott tartunk, ahol tartunk. Hatalmas pofonokkal se lehetne talán már õket jobb belátásra bírni. s_*_box
#19 | enid - 2014. jnius 20. 06:04:10
Epp tegnap reggel reszleteztem, hogy mi miert nem jarunk templomba...
Csak abban remenykedem, jobban mondva ugy kell csinalni, hogy ezek a jelenleg magukat szuleiknek es ennek a velejeig rothadt tarsadalomnak koszonhetoen egyedul erzik magukat, a jovoben egymasra talaljanak.
Maskent bedaraljak oket is.

Persze, ha belegondolok mar nekem is eleg nagy gond talalni par hozzam hasonlo Embert.
#20 | nyilasfergeteg - 2014. jnius 20. 14:23:12
mormota1968 !

Ez a cikk is tökéletesen kapcsolódik az " Ölni vagy halni" íráshoz. Az én rokonságom nagyrésze is reménytelenül agyamputált barom, de már túl vagyok rajtuk is. Egy tisztítótûz elkerülhetetlen és szükséges. Pontosan úgy ahogy az odvas korhadó férgekkel csótányokkal teli erdõben. Az életképes tudni fogja, hogy mit csináljon, ha eljön az ideje. A többi pedig pont azt kapja amit érdemel. Én húsz évvel ezelõtt is gyújtóst vágtam, õk pedig a mai napig gombokat nyomogatnak. A kényelemnek viszont ára van, meg a heherészésnek is. Röviden ennyi.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.