Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Vona-zazri izének, vagy kicsodának Posta-fóbiája van


Körlevél a tagságnak
Adjon az Isten! Kedves tagt√°rsam!
Az elm√ļlt napokban a J√≥isten, mint a legnagyobb dramaturg igen fura √©s neh√©z helyzet el√© √°ll√≠tott benn√ľnket. Szegedi Csan√°dr√≥l, aki szinte a megalakul√°sa √≥ta meghat√°roz√≥ tagja, vezet√Ķje a Jobbiknak, kider√ľlt, hogy anyai √°gon zsid√≥ felmen√Ķi vannak. Ez a h√≠r finoman sz√≥lva is meglepett √©s megr√°zott mindannyiunkat, tekintve, hogy a Jobbik soha nem rejtette v√©ka al√° Izrael vil√°guralmi t√∂rekv√©seivel, vagy a magyarorsz√°gi zsid√≥s√°g bizonyos k√∂reinek nemzetellenes tev√©kenys√©g√©vel kapcsolatos v√©lem√©ny√©t. Mi lesz most? – mer√ľlt fel minden jobbikosban, k√∂zte Szegedi Csan√°dban is. Az √ľggyel kapcsolatban az√≥ta is forrnak az indulatok, √©rzelmek kavarognak, √©s ebben a helyzetben t√©veszm√©k, hiedelmek, s√Ķt hazugs√°gok terjengnek, ami√©rt √ļgy d√∂nt√∂ttem, hogy le√≠rom ezzel kapcsolatos v√©lem√©nyemet, amely alapj√°n mindenki t√°j√©koz√≥dhat √©s kialak√≠thatja a maga hozz√°√°ll√°s√°t. A k√∂nnyebbs√©g kedv√©√©rt a felmer√ľl√Ķ k√©rd√©sekre, f√©lre√©rt√©sekre – amelyeket d√Ķlt bet√Ľvel √≠rtam – pontokban v√°laszolok.

1. Zsid√≥-e Szegedi Csan√°d? Szegedi Csan√°d anyai nagysz√ľlei val√≥ban zsid√≥k voltak, akik nem gyakorolt√°k vall√°sukat, kikeresztelkedtek a vil√°gh√°bor√ļ ut√°n √©s semmilyen politikai szerepet, k√∂z√©leti tev√©kenys√©get nem v√°llaltak √©let√ľk sor√°n. Csan√°d apai √°gon nagyon r√©gi magyar nemesi csal√°db√≥l sz√°rmazik. Nagyon j√≥l tudom, hogy a hagyom√°nyos zsid√≥ √∂r√∂kl√©srend az anyai √°gat tartja sz√°mon, de rem√©lem, senki nem haragszik meg r√°m, ha √©n nem zsid√≥ szab√°lyok, hanem a magyar szok√°sjog alapj√°n √°llok ehhez a k√©rd√©shez. A magyars√°g √∂r√∂kl√©srendje – a zsid√≥val ellent√©tben – az apai √°gat tekinti meghat√°roz√≥nak, √©n pedig magyark√©nt magyar logik√°val fogok √≠t√©lni, gondolkodni. De m√©g ha Csan√°d apai √°gon rendelkezne is zsid√≥ felmen√Ķkkel, akkor is azt k√©pviseln√©m, hogy akiben f√©lig magyar v√©r cs√∂rgedezik, az maga d√∂nthessen arr√≥l, hogy minek vallja mag√°t. Magyarnak vagy nem? Vagyis azt, hogy Szegedi Csan√°d zsid√≥-e vagy sem, azt sem nekem, sem m√°snak nincs jogom meg√≠t√©lni, kiz√°r√≥lag neki. Sokan t√∂rnek most p√°lc√°t felette valami olyan√©rt, amir√Ķl nem tehet, hivatkozva anyai √°gi sz√°rmaz√°s√°ra. √ēket arra k√©rem, hogy saj√°t magyars√°guk bizonys√°gak√©nt az apai √°gat is vegy√©k figyelembe, √©s hagyj√°k meg a jogot Szegedi Csan√°dnak, hogy maga d√∂nthessen arr√≥l, kinek √©s minek tartja mag√°t. Hagyj√°k meg neki a jogot, hogy magyar v√©r hordoz√≥jak√©nt k√∂z√©nk tartozhasson. Gondolom, azzal sem √°rulok el zs√°kbamacsk√°t, ha el√°rulom, Szegedi Csan√°d egy√©rtelm√Ľen magyarnak vallja mag√°t √©s ez a j√∂v√Ķben sem v√°ltozik. Amikor teh√°t Szegedi Csan√°dr√≥l van sz√≥, mindenki tegye fel mag√°ban a k√©rd√©st: magyar embernek tekintem-e √Ķt? √ē saj√°t mag√°t igen √©s √©n is √ēt.

2. A Jobbik eddig el√≠t√©lte a zsid√≥s√°got, ezut√°n nem √≠gy lesz? A Jobbik eddig is √©s a j√∂v√Ķben is el√≠t√©li b√°rmely nemzet, n√©pcsoport vil√°guralmi t√∂rekv√©seit, k√ľl√∂n√∂sen akkor, ha azt m√°s nemzetek, orsz√°gok k√°r√°ra, leig√°z√°sa √°r√°n k√≠v√°nja megteremteni. Mivel Izraelre a fenti mondatok igazak, √≠gy a Jobbik Izraellel kapcsolatos kritik√°ja a j√∂v√Ķben is hat√°rozott r√©sze lesz politik√°nknak. Mint ahogy Izraelnek Magyarorsz√°ggal kapcsolatos orsz√°gh√≥d√≠t√≥ t√∂rekv√©sei is, amely Simon Peresz √≥ta nehezen tagadhat√≥ t√©ny. V√©g√ľl a Jobbik kritikus hozz√°√°ll√°sa a hazai zsid√≥s√°g azon szervezetei, csoportjai √©s k√©pvisel√Ķi fel√© is egy√©rtelm√Ľ marad, akik tev√©kenys√©g√ľk sor√°n napi szinten g√°zolnak bele a sz√°munkra fontos √©rt√©kekbe, √©rdekekbe. Mindezek mellett azonban fontos tiszt√°zni valamit. A Jobbik – a sajt√≥manipul√°ci√≥ √©s r√°galomhadj√°rat ellen√©re – nem antiszemita p√°rt. Ahogy azt m√°r t√∂bbsz√∂r elmondtam, nem az emberek sz√°rmaz√°s√°t, hanem azok tetteit tartjuk fontosnak. Eddig is √≠gy volt, ak√°rki ak√°rmit mond, √©s ezut√°n is √≠gy lesz. B√°rki megn√©zheti, meghallgathatja mindenkori nyilatkozataimat: soha sem mondtam, hogy valakit a sz√°rmaz√°sa miatt el√≠t√©lek, mindig csak a tettei √©s viselked√©se alapj√°n. √Čs m√©g egy fontos dolog, sokan rosszul √©rtelmezik az antiszemita sz√≥t, ami p√©ld√°ul a palesztin-elleness√©get is jelenten√©, hiszen a palesztin is szemita n√©p. Magam nem antiszemita, hanem antijudeokrata vagyok, vagyis ahogy azt fent is √≠rtam, nem √≠t√©lek el valakit, csak mert zsid√≥, de el√≠t√©lem a zsid√≥s√°gnak m√°s nemzetekkel szembeni uralmi t√∂rekv√©seit. Szegedi Csan√°d √ľgye teh√°t ebben a k√©rd√©sben semmilyen v√°ltoz√°st nem jelent a mi politik√°nkban, maximum ellens√©geink sz√°m√°ra lesz egyre kellemetlenebb, amikor benn√ľnket antiszemitizmussal igyekeznek t√°madni.

3. Hogy lehet, hogy Szegedi Csan√°d nem tudott a sz√°rmaz√°s√°r√≥l? Val√≥ban felmer√ľlhet ez √ľgyben a k√©rd√©s, de Szegedi Csan√°d elmond√°sa szerint eddig nem tudott a sz√°rmaz√°s√°r√≥l. Ha √ē ezt mondja, mi k√©t dolgot tehet√ľnk: vagy hisz√ľnk, vagy nem hisz√ľnk neki. M√©g azt is elismerem, hogy k√∂nnyebb ebben az esetben nem hinni, de mi√©rt hiszek neki √©n m√©gis? Az√©rt mert r√©gi harcost√°rsam, r√©gi bar√°tom √©s elfogult vagyok? Tal√°n ez is lehet, de m√©gis azt merem √°ll√≠tani, nem err√Ķl van sz√≥. Igen, el√©g √©sszer√Ľtlen, hogy valaki feln√Ķ, √©s 30 √©vesen j√∂n r√°, hogy a nagymam√°ja zsid√≥. Enn√©l m√°r csak egy dolog √©sszer√Ľtlenebb. Az, hogy ezt v√©gig titkolta. Az, hogy j√∂n egy h√ļsz √©v k√∂r√ľli fiatalember, aki tudja, hogy zsid√≥, de nem sz√≥l a Jobbiknak, b√°r ismeri annak politikai programj√°t, √©rt√©krendj√©t. Majd ennek a szervezetnek meghat√°roz√≥ alakj√°v√° v√°lik, bar√°tja, bajt√°rsa lesz az alap√≠t√≥knak, akikkel egy√ľtt v√©gig√©li a p√°rt felemelked√©s√©t, abb√≥l oroszl√°nszerepet v√°llal √ļgy, hogy v√©gig √Ķrzi a titk√°t. T√≠z √©ven kereszt√ľl hazudva a bar√°tainak, akikkel minden egyes nap tal√°lkozik. √Čn, mint aki nagyon r√©gen egy√ľtt harcolok Csan√°ddal, nem hiszem, hogy √Ķ mindezek tudat√°ban volt vel√ľnk, √©s azt sem, hogy ha b√°rmit is titkol, k√©pes lett volna v√©gigcsin√°lni mindazt, amit v√©gigcsin√°lt. Mint ahogy azt sem, hogy egy ilyen intenz√≠v √©s m√©ly bajt√°rsi kapcsolat sor√°n ne tudtuk, ne √©rezt√ľk volna meg mi a hazugs√°got, akik k√∂r√ľlvett√ľk √Ķt. Az√©rt hiszek teh√°t Szegedi Csan√°dnak, mert az elm√ļlt t√≠z √©v munk√°j√°ban v√©gig hiteles volt. √Čs ezzel el√©rkezt√ľnk az utols√≥ ponthoz.

4. Az eln√∂ks√©g mi√©rt nem tudott Csan√°d sz√°rmaz√°s√°r√≥l? Ezzel kapcsolatban szem√©lyes √©rintetts√©gem is van, hiszen az egyik volt borsodi jobbikos egy interneten kering√Ķ level√©ben azt √≠rja, √©n m√°r 2010 v√©g√©n tudtam Csan√°d zsid√≥ sz√°rmaz√°s√°r√≥l, mivel azt √Ķk elmondt√°k nekem. Az igazs√°g az, hogy 2010 v√©g√©n egy miskolci t√ľntet√©s ut√°n val√≥ban kaptam ett√Ķl a k√∂rt√Ķl ilyen inform√°ci√≥kat, amit azt√°n t√∂bbsz√∂r megism√©teltek. √Čn mindig arra k√©rtem √Ķket, hogy bizony√≠ts√°k az √°ll√≠t√°saikat, amit √Ķk nem tettek meg. Mivel a fent eml√≠tett lev√©lszerz√Ķr√Ķl tudtam, hogy a Jobbikot mell√Ķz√©se miatt zsigerb√Ķl gy√Ľl√∂l√Ķ Posta Imre j√≥ bar√°tja, √©s arr√≥l is tudtam, hogy jobbikos helyi vezet√Ķk√©nt √©s jel√∂ltk√©nt titkos p√°rt√ľt√Ķ √∂sszej√∂veteleket szervezett, ahol t√∂bbek k√∂z√∂tt engem is √©s a p√°rt t√∂bbi vezet√Ķit is zsid√≥nak titul√°ltak, √©s amely k√∂r velem kapcsolatban is hamis√≠tott m√°r egy zsid√≥ sz√°rmaz√°sr√≥l tan√ļskod√≥ levelet, az eg√©szet ennek f√©ny√©ben kezeltem. Elbizonytalanodott, f√©lrevezethet√Ķ emberek rosszindulat√°nak. Teh√°t az igaz, hogy √Ķk Szegedi Csan√°d sz√°rmaz√°s√°r√≥l besz√©ltek nekem, de azt bizony√≠tani nem tudt√°k, √©n pedig egy √ļjabb r√°galomhadj√°ratk√©nt kezeltem az eg√©sz √ľgyet. Az eln√∂ks√©g √©s √©n magam is akkor √©rtes√ľlt√ľnk Szegedi Csan√°d sz√°rmaz√°s√°r√≥l, miut√°n √ēt Borsod megye eln√∂k√©nek jel√∂lt√ľk. Csan√°d a megyei v√°lasztm√°nyon √Ķszint√©n elmondta a k√ľld√∂tteknek az igazs√°got, akik ezzel egy√ľtt v√°lasztott√°k meg √Ķt eln√∂k√ľknek t√∂bb mint 90%-os t√∂bbs√©ggel.

Mindezek alapj√°n szeretn√©m megnyugtatni a tags√°got, amelyet ellens√©geink, valamint a titkosszolg√°latok majd ezen √ľgy kapcs√°n is igyekeznek megosztani, sz√©tzil√°lni. K√©rlek benneteket a fentiek alapos √°tgondol√°s√°ra √©s megfontol√°s√°ra. A Jobbik ugyanaz a p√°rt marad, ami eddig volt. A programunkb√≥l egy bet√Ľ sem v√°ltozott √©s nem is fog. √Čs Szegedi Csan√°d is ugyanaz az ember marad a szememben, aki eddig volt.

Szebb j√∂v√Ķt!

Vona G√°bor
elnök

HozzŠszůlŠsok


#11 | postaimre - 2012. jķlius 05. 20:49:19
Kedves G√°bor, rem√©lem siker√ľlt kicsit kikapcsol√≥dnod. Hogy l√°tod a heted. Nekem szerd√°n d√©lel√Ķtt lesz √©rkez√©sem, vagy kedd este 6-t√≥l, esetleg p√©nteken, amikor √ļgyis benn kel lennem a v√°rosban, mert vizsg√°ztatok. Mindenk√©ppen besz√©ln√ľnk kell. K√ľld√∂k neked egy kis olvasnival√≥t is. Egy esetleges forgat√≥k√∂nyvet, aminek t√ľkr√©ben tal√°n √©rthet√Ķv√© v√°lik, hogy mi az ind√≠ttat√°som. Nem a Jobbikr√≥l van sz√≥, s nem egyes szem√©lyekr√Ķl, mert sokkal nagyobb a t√©t. Ha gondolod, ki lehetne tenni az oldalaitokra is, hogy elgondolkozzanak az emberek, persze √ļgy tudom, hogy m√°r egy ideje nemk√≠v√°natos szem√©ly vagyok ott.√údv:

Imre
--------------------------------------------------------------------------------

From: Vona G√°bor [mailto:]
Sent: Thursday, June 18, 2009 9:16 AM
To: Posta Imre
Subject: Re: v√°laszKedves Imre!

Várom a jelentkezésed.
Szebb j√∂v√Ķt!
G√°bor

2009. j√ļnius 17. 18:47 Posta Imre √≠rta, <>:

Kedves G√°bor, akkor a k√∂vetkez√Ķ h√©ten kereslek, de ha van l√°that√≥ id√Ķpontod, akkor jelezhetn√©d, mert nekem sem k√∂nny√Ľ igazodni. Minden gyerek itthon van.

Lenne mir√Ķl besz√©lni, s napr√≥l napra ad√≥dik √ļjabb kieg√©sz√≠t√©s. Profizmusra van sz√ľks√©g, no meg felt√©tlen bizalomra. Ha j√≥l tudom, akkor Judit mag√°ra van hagyva, de √Ķ &#8222;nagyl√°ny&#8221;, megoldja a feladatot. Am√≠g nem besz√©l√ľnk, addig is √©rlel√Ķdnek bennem a gondolatok, de ahogy l√°tom, spont√°n reag√°l√°s zajlik sok t√©m√°ban, ahelyett, hogy komplexen, strat√©gia szerint kezeln√©nk. Ezek m√°r nem egyszer√Ľ hib√°k ebben a helyzetben. Olyan luxus, amit nem engedhet√ľnk meg magunknak. Rem√©lem, hogy nem csak √©n l√°tom √≠gy, de ha √≠gy is van, akkor csak azt l√°tom el√Ķre, amit a t√∂bbiek is k√©s√Ķbb. A java m√©g h√°tra van!

√údv:

Imre
--------------------------------------------------------------------------------

From: Vona G√°bor [mailto:]
Sent: Friday, June 12, 2009 10:43 AM
To: Posta Imre
Subject: Re: v√°laszKedves Imre!

A Judit √ľgy√©t szerintem rendezni tudjuk, mert mindk√©t f√©l √©rdeke, hogy egy√ľtt maradjunk. √Čn azon leszek.
A kritik√°t pedig el is v√°rom, √Ķszint√©n, kem√©nyen. Abb√≥l √©rtek.
Szebb j√∂v√Ķt!
G√°bor

2009. j√ļnius 11. 7:15 Posta Imre √≠rta, <>:

Szia G√°bor, √∂r√ľl√∂k, hogy √≠rt√°l. L√©nyeges k√©rd√©seket kellene, lehetne megvitatni. Tal√°n sok dolog m√°s megvil√°g√≠t√°sba ker√ľlhet. Javaslom, hogy Judittal mindenk√©ppen besz√©ljetek. Tisztess√©ges √©s lelkiismeretes ember, s meg√©rdemli, azon t√ļl, hogy strat√©giai partner is. Nehezen em√©szti meg, ha valami kor√°bban feh√©r volt, s k√©s√Ķbb fekete lett. Ne hagyj√°tok cserben, mert s√ļlyos hiba lesz. Azt is javaslom, hogy ha lehet, a legmagasabb szintr√Ķl fejezz√©tek ki szem√©lyes k√∂sz√∂neteteket azoknak a partnereknek, akik a nemzeti oldal mellett dolgoznak. Ez apr√≥s√°gnak t√Ľnik, de bev√°lt dolog, √©s j√≥l esik azoknak, akiknek fontos a visszajelz√©s. A Judit t√©ma k√©nyes. Nem tartom kiz√°rtnak, hogy min√©l el√Ķbb c√©lszer√Ľ lenne vele le√ľlni √©s tiszt√°zni a helyzetet. Szem√©lyesen √©s nem hetek m√ļlva. L√°tom, min megy kereszt√ľl. A p√°rt√©p√≠t√©shez hiteles, elk√∂telezett emberek kellenek, s a TMRSZ √©s Judit elveszt√©se fel√©r egy kamikaze akci√≥val, ami csak akkor √©rthet√Ķ t√∂rekv√©s, ha vezet√©si hib√°r√≥l, vagy c√©l-oks√°gi tiszt√°talans√°gr√≥l besz√©l√ľnk. Ahogy l√°tom, m√°r most sem lesz k√∂nny√Ľ a bizalmat helyre igaz√≠tani, de valamit tal√°n menteni lehet. G√°bor, ahogy haladsz a &#8222;cs√ļcs&#8221; fel√©, egyre l√©nyegesebb lenne ezeknek a dolognak a szem√©lyes √©s napi szint√Ľ egyeztet√©se. Ha elhanyagolod, vagy sz√©tforg√°csol√≥dsz, esetleg nincs r√° megb√≠zhat√≥ st√°b, akkor itt √≥ri√°si strat√©giai hib√°kat lehet v√©teni, √©s sok h√≥napi munk√°t lehet lerad√≠rozni, s esetleg a bar√°tokat, szimpatiz√°nsokat elbizonytalan√≠tva elriasztani. Ahogy n√Ķ a t√©t, √ļgy n√∂vekszik a felel√Ķss√©g is. Tudod, hogy nem kertelek, √©s b√°rmit is mondanak neked r√≥lam, vagy b√°rmit gondolsz Te magad is fel√Ķlem, ez nem nagyon √©rdekel. A nemzet √ľgye fontosabb a Jobbikn√°l, vagy ak√°r a szem√©lyekn√©l. Ezek tiszt√°n szakmai k√©rd√©sek, √©s tele van a szervezet olyan t√°mad√°si fel√ľletekkel, amelyeken kereszt√ľl b√°rmikor darabjaira szedhet√Ķ. Csoda, hogy m√©g nem tett√©k meg. Miel√Ķtt elm√©sz, √ľljetek le Judittal, k√©rlek! A kritikuss√°gom pedig tekints szakmai √©s emberi hozz√°√°ll√°snak!Kereslek k√©t h√©t m√ļlva!

Bar√°ts√°ggal:

Imre
--------------------------------------------------------------------------------

From: Vona G√°bor [mailto:]
Sent: Thursday, June 11, 2009 12:03 AM
To:
Subject: v√°laszKedves Imre!

Nagy √∂r√∂mmel tal√°lkozom Veled. A Judit √ľgy√©t lez√°rtuk, mert a Csan√°d menni akart.
A j√∂v√Ķ h√©ten elutazom egy h√©tre, ut√°na keress k√©rlek!
Szebb j√∂v√Ķt!
G√°borEz volt a melléklet:Sokak k√©r√©s√©re √≠rok egy √∂sszefoglal√≥t, r√∂viden a l√©nyegr√Ķl.

A F√∂ld hagyom√°nyos energiaforr√°sai kimer√ľl√Ķben vannak, mik√∂zben t√ļln√©pesed√©s van folyamatban. Az √©letfelt√©telek, √©letkil√°t√°sok romlanak, a F√∂ld kl√≠mav√°ltoz√°sa egyre nyilv√°nval√≥bb jeleket mutat a radik√°lis, katasztr√≥f√°kkal gazdagon tark√≠tott v√©gkifejlet fel√©, amelynek emberi √°ldozatainak sz√°m√°t el√Ķre felm√©rni nem lehet, de az √≥ce√°nok v√≠zszintj√©nek emelked√©s√©vel √©s glob√°lis k√∂rnyezet√ľnk tragikus v√°ltoz√°s√°val sz√°mos emberi √©let vesz√©lybe ker√ľl. A F√∂ld p√≥lusv√°lt√°s√°r√≥l is egyre t√∂bb h√≠r kering, amelynek r√©sze lehet a most tapasztalhat√≥ id√Ķj√°r√°si anom√°li√°k elszaporod√°sa, de ez m√©g csak a kezdet.

Az √©lhet√Ķ ter√ľletek lecs√∂kken√©se, √°tstruktur√°l√≥d√°sa gazdas√°gi √©s p√©nzpiaci, hatalmi v√°ls√°got, illetve √°trendez√Ķd√©st von maga ut√°n. A sz√Ľk√ľl√Ķ k√©szletek felett egyre sz√Ľkebb hatalmi &#8222;elit&#8221; akar rendelkezni, mik√∂zben azt a l√°tszatot tartja fenn, hogy j√≥l√©tet teremtve rendet, demokratikus berendezked√©st tart fenn. A l√©nyeg a l√°tszat, ami m√∂g√∂tt diktat√ļra, h√°bor√ļk √©s folyamatos emberellenes, term√©szetellenes gengszterizmus h√ļz√≥dik meg. A nemzet√°llamok er√Ķt k√©peznek, mert nemzettudatuk, hadsereg√ľk, √©rdekk√©pviselet√ľk k√©pes fegyveres √©s politikai ellen√°ll√°sra. A besziv√°rogtatott glob√°lis t√Ķke ezeket az √°llamszerveket, nemzettudatot t√°madja, g√©nkokt√©lt keverve, liberalizmusnak nevezett puszt√≠t√≥ ideol√≥gi√°t hipnotiz√°lva zavarja √∂ssze a nemzeti √∂ntudatot, b√©n√≠tja a nemzetek immunrendszer√©t.
A vil√°ghatalmi √∂npuszt√≠t√≥ strat√©gi√°t a zsid√≥s√°g cionista k√©pvisel√Ķi, √©s az √°ltaluk alap√≠tott titkos t√°rsas√°gok f√©mjelzik, be√©p√≠tve az √°ltaluk kontrol alatt tartott Vatik√°nt, az USA, Anglia, N√©metorsz√°g, Franciaorsz√°g&#8230;√©s Magyarorsz√°g hatalmi szerveit. A n√©pek kevered√©s√©vel a sz√ľl√Ķf√∂ldj√©r√Ķl elcsalt, elzavart idegenek besziv√°rogat√°s√°val, biol√≥giai fegyverk√©nt val√≥ demoraliz√°l√°ssal, a homoszexualit√°st, prverzi√≥kat, pedifili√°t, szekt√°kat, k√∂zbiztons√°gi √©s gazdas√°gi, vall√°si pszichol√≥giai, milit√°ns √©s &#8222;terrorista&#8221; t√©m√°kkal, a kez√ľkben tartott hazug m√©di√°n kereszt√ľl zaklatj√°k az √Ķslakoss√°got √©s b√°tor√≠tj√°k a betelep√ľl√Ķket, sz√≠tj√°k a fesz√ľlts√©get, gerjesztik az √∂npuszt√≠t√≥ tendenci√°t, mik√∂zben gyerekeink √©s a t√°rsadalom elh√ľly√≠t√©s√©be (cirkusz √©s keny√©r ideol√≥gia), egyre alacsonyabb teljes√≠tm√©nyekre √∂szt√∂nz√©s√©be fektetnek be hihetetlen energi√°kat. Ne gondolkodj, ez az elv√°r√°suk.
T√ļl sok ember √©l a f√∂ld√∂n. A l√©gszennyez√©ssel, v√≠z √©s √©lelmiszer m√©rgez√©s√©vel, eg√©szs√©g√ľgyi szolg√°ltat√°s privilegiz√°l√°s√°val, folyamatos stresszkelt√©ssel, sz√ľlet√©sszab√°lyoz√°ssal, a gyermekv√°llal√°s egyre nehezebb√© t√©tel√©vel korl√°tozz√°k a szaporulatot, mik√∂zben egyes fajokn√°l direkt t√°mogatj√°k a t√ļlszaporod√°st, hogy ezzel okozzanak v√©gzetes fesz√ľlts√©get a t√∂bbs√©gi t√°rsadalomban. Feje tetej√©re √°ll√≠tva a vil√°got, √©rt√©krendi v√°ls√°got teremtve a l√©tbizonytalans√°gba, √∂ntudatlan sorsp√°ly√°ra √°ll√≠tj√°k ez emberis√©g manipul√°lhat√≥ nagyt√∂bbs√©g√©t.
A c√©l a t√ļl√©l√©s, a kevesek, a &#8222;kiv√°lasztottak&#8221; t√ļl√©l√©si es√©lyeinek n√∂vel√©se. Magyarorsz√°g kulcsszerepe mindebben a hihetetlen term√©szeti gazdags√°ga, amely helyen a glob√°lis t√∂rt√©n√©sek, kataklizm√°k ellen√©re is nagyon val√≥sz√≠n√Ľ az emberis√©g sz√Ľk k√∂r√©nek fennmarad√°sa (v√≠z, term√Ķf√∂ld, kellemes kl√≠ma, g√°z, k√Ķolaj). A bankok, ENSZ, NATO, IMF, FED, EU, Br√ľsszel mind ugyanazt a totalit√°rius rendszert szolg√°lja, amelynek c√©lja egy sz√Ľk r√©teg privilegiz√°lt hatalmi t√∂rekv√©s√©nek megval√≥s√≠t√°sa, modern rabszolgatart√°s, teljes kontroll az inform√°ci√≥ √©s az √©letfelt√©telek felett.
Igazi √Ķr√ľlet, amelyet egy paranoid skizofr√©n ideol√≥gi√°ban, anyagi tobz√≥d√°sban, terror√°llam l√©trehoz√°s√°ban, minden m√°s faj√ļ ember egyed√©nek kirekeszt√©s√©ben √∂nmaguk megv√°lt√°s√°t, k√ľldet√©s√©t bet√∂lteni v√©l√Ķ cionista hatalom k√©pvisel, aminek helytart√≥i √©s kulcsemberei minden nyugati vil√°gi hatalmi szervet √°tsz√Ķve manipul√°lj√°k √©s tasz√≠tj√°k v√©gpusztul√°sba a nemzeteket. A b√Ľnbanda t√∂bb k√∂zponti helyen sz√©kel. F√Ķhadisz√°ll√°suk Tel Aviv, London, New York, Budapest. Az elm√ļlt sz√°z √©v v√©res h√°bor√ļi, a kommunizmus eszm√©je √©s megval√≥s√≠t√°sa m√∂g√∂tt ugyanazok az er√Ķk √°llnak, amelyeket most Izrael l√©t√©vel, a holokausztoz√°s √≠zl√©stelen √©s minden nemzeti √∂ntudatot s√©rteni hivatott szajk√≥z√°s√°val legaliz√°lni igyekeznek,beteges hatalmi t√∂rekv√©seiket. K√°rhozat k√©sz√ľl a vil√°gban, amely m√∂g√∂tt egy hitv√°ny, hazug, lelkiismeretlen k√∂zeg, cionista manipul√°ci√≥ h√ļz√≥dik meg. A nemzetek korm√°nyait ellept√©k a zsid√≥k, √©s akit lehetett, p√©nzzel, hatalommal, zsarol√°ssal tartj√°k lelkiismereti rabs√°gban, hogy haza√°rul√°st elk√∂vetve forduljon saj√°t nemzete, istene ellen, a zsid√≥ mindenhat√≥s√°got √©ltetve, annak kez√©re j√°tszva minden nemzeti √©rt√©ket, kincset, vagyont.
Egyre val√≥sz√≠n√Ľbb, hogy az USA a mor√°lis sz√©tz√ľll√∂ts√©g √°llapot√°ban polg√°rh√°bor√ļba keveredve vesz√≠ti el gazdas√°gi nagyhatalmi szerep√©t. Izrael l√©te enn√©l fogva is megpecs√©tel√Ķd√∂tt, de a term√©szeti viszonyok sem teszik lehet√Ķv√© egy elsivatagosodott terror√°llam tov√°bbi holokauszt-p√©nzel√©s√©t. Az olajmez√Ķk kiakn√°z√°s√°nak v√©ge fel√© a legnagyobb kincs az iv√≥v√≠z marad. A zsid√≥k m√°r most telep√ľlnek √°t az USA-b√≥l, Kanad√°b√≥l √©s Izraelb√Ķl, pedig m√©g nincs is √©lhetetlen k√∂rnyezet a sz√°mukra, Magyarorsz√°g pedig gazdas√°gi √©s erk√∂lcsi cs√Ķdben van. √Čppen az√©rt, hogy szinte ingyen telep√ľlhessen be hozz√°nk minden j√∂vev√©ny, mik√∂zben n√°lunk a cig√°ny-magyar etnikai konfliktust √©ppen ezek az er√Ķk sz√≠tj√°k. Izraelnek √ļgy kell a h√°bor√ļ, mint egy kulacs v√≠z. Az Ir√°ni helyzet ez√©rt is k√©nyes, de arra j√≥, hogy r√°fogj√°k a muzulm√°n √°llamara saj√°t terror-sz√°nd√©kaikat. Valahogyan meg kell indokolni, mi√©rt hagyj√°k ott a &#8222;szentf√∂ldet&#8221; √©s telep√ľlnek a K√°rp√°t-medenc√©be, Eur√≥p√°ba. H√°bor√ļ lesz, s√Ķt er√Ķs a gyan√ļm, hogy vil√°gh√°bor√ļ van k√©sz√ľl√Ķben, mert a sok-sok emberellenes gaztett nyomainak elt√ľntet√©s√©re az az eddigi legjobban bev√°lt m√≥dszer. A nagy gazdas√°gi v√°ls√°g is ez√©rt lett el√Ķid√©zve.
K√≠na √©s Oroszorsz√°g el√Ķret√∂r√©s√©nek nem tud ellen√°llni sem az USA, sem az EU. Mivel mindk√©t centraliz√°lt hatalmi k√∂zpontot ugyanazok a zsid√≥ k√∂r√∂k ir√°ny√≠tanak, ez√©rt arra t√∂rekszenek, hogy √∂sszevonva a k√©t maffia-rendszert, egyetlen &#8222;vil√°gkorm√°ny&#8221; megalkot√°s√°ban teljes√≠ts√©k ki a zsid√≥ faj &#8222;vil√°ghatalmi megb√≠zat√°s√°t&#8221;. Magyarorsz√°got bele kell sodorj√°k egy polg√°rh√°bor√ļs helyzetbe, mert olyan erk√∂lcsi √©s alkotm√°nyos v√°ls√°got, szeg√©nys√©get, elkeseredetts√©get teremtettek, hogy a h√°bor√ļ √°lc√°ja alatt megval√≥s√≠tott zsid√≥ betelep√≠t√©ssel, √°lland√≥ fegyveres er√Ķvel tudj√°k csak eredetei terveiket, a Magyar K√∂zt√°rsas√°g szuverenit√°s√°t v√©gk√©pp megsemmis√≠t√Ķ programjukat a nemzetk√∂zi porondon hiteles√≠teni. A jelenleg is zajl√≥ magyarellenes, nemzetk√∂zi m√©dia hecckamp√°ny m√∂g√∂tt ugyanazok a cionista √©rdekek √°llnak, amelyek a meg nem t√∂rt√©nt rendszerv√°lt√°s √≥ta egym√°ssal kollabor√°lva √°rult√°k el a magyar nemzetet, √©s j√°tszott√°k √°t az orsz√°g teljes vagyon√°t zsid√≥ kezekre.
A r√∂vid t√°v√ļ progn√≥zis a k√∂vetkez√Ķ. Magyarorsz√°gon hamarosan gazdas√°gilag tarthatatlan lesz a helyzet, az infl√°ci√≥ √©s a munkan√©lk√ľlis√©g hihetetlen m√©rt√©keket √∂lt. N√∂vekszik az el√©gedetlens√©g, √©s a k√∂zbiztons√°g a jelenlegi magyargy√Ľl√∂l√Ķ int√©zked√©seket fokozva, m√©g ink√°bb r√°szabad√≠tja a t√∂bbs√©gi, b√©k√©s t√°rsadalomra, a felheccel cig√°nyb√Ľn√∂z√Ķket. Napi szinten t√∂rt√©nnek gyilkoss√°gok, rabl√°sok, aminek √°ldozatai magyarok lesznek. A nemzetk√∂zi sajt√≥ban ennek az ellenkez√Ķj√©t fogj√°k sulykolni, mik√∂zben idehaza egyre t√∂bb lesz a Mossad √°ltal szervezett provok√°ci√≥ is. El√Ķrehozott v√°laszt√°soknak kell lenni, aminek eredm√©nye egyel√Ķre bej√≥solhatatlan, mert a nemzeti radikalizmus, a magyarok √©s a norm√°lis zsid√≥k, cig√°nyok √©s m√°s nemzetis√©giek √©bred√©se √°ltal m√°r nem p√°rtokr√≥l, hanem a radik√°lis v√°ltoz√°sok ig√©ny√©r√Ķl fog sz√≥lni. Az √∂sszes haza√°rul√≥ parlamenti p√°rt egys√©gbe szervez√Ķdve t√∂rekszik majd a nemzetellenes er√Ķk hatalomban tart√°s√°√©rt, a zsid√≥ √©rdekek v√©delme √©rdek√©ben. A v√°laszt√°sok eredm√©ny√©nek kihirdet√©s√©t k√∂vet√Ķen kit√∂rnek a zavarg√°sok, √©s hamarosan bevezetik a rendk√≠v√ľli int√©zked√©seket, amellyel a jelenlegi √°ldemokr√°ci√°t ny√≠lt diktat√ļr√°v√° v√°ltoztatj√°k. Menek√ľlt√°radat indul meg nyugati ir√°ny√°ba √©s ellepik a hat√°rvid√©ket a cig√°ny √©s magyar kirekesztettek t√∂megei. Ek√∂zben megindul a zsid√≥k inv√°zi√≥ja az orsz√°gba, a kilakoltatottak lak√°saiba, a nekik k√©sz√≠tett lak√≥telepekre, √©s az elhagyatott laktany√°kon szerezve sz√°ll√°st maguknak. A k√∂zbiztons√°got a NATO csapatai √©s az izraeli hader√Ķ szavatolja majd, mik√∂zben minden magyar honv√©d√Ķt, aki az er√Ķszak √©s a betelep√≠t√©s ellen tenni akar, terrorist√°nak fogj√°k nyilv√°n√≠tani, kiv√©gezni, vagy intern√°l√≥ t√°borba z√°rni. A cig√°nyok kiirt√°s√°t a magyarokra fogj√°k majd, s azt a megmaradt magyar kisebbs√©get, aki m√©g munkak√©pes, a szolg√°ltat√≥iparban fogj√°k alkalmazni, b√©rrabszolgak√©nt. Eur√≥pa sz√≠v√©ben tervezik l√©trehozni azt az &#8222;√öj Izrael&#8221;-t, amely a nemzetk√∂zi jogra, szerz√Ķd√©sekre magasan tett, s atomhatalm√°val nem csak a t√©rs√©g eg√©sz√©t destabiliz√°lja majd, de arzen√°lja k√∂zvetlen vesz√©lyt jelent az eg√©sz r√©gi√≥ sz√°m√°ra, nem csak, mint potenci√°lis ellens√©g, hanem, mint potenci√°lis c√©lpont is. H√°bor√ļs √∂vezet v√°lhat a K√°rp√°t &#8211;medenc√©b√Ķl, amelynek kulcsszerep√©r√Ķl senki nem vitatkozhat Eur√≥p√°ban. A hatalom megszil√°rd√≠t√°s√°t k√∂vet√Ķen az orsz√°g felvir√°gzik, mert kider√ľl, hogy egy kincsesb√°nya, csak a magyarok - akik m√°r val√≥j√°ban zsid√≥k voltak ezel√Ķtt is, hiszen a m√©diaszerepl√Ķink t√ļlnyom√≥ r√©sze magyarul besz√©l√Ķ zsid√≥-, ezt nem tudt√°k j√≥l haszn√°lni. Mega-sz√≥rakoztat√≥ &#8222;park&#8221; lesz az orsz√°g, ahol a p√©nzes zsid√≥k, √©s egy√©b gazdag m√°gn√°sok a F√∂ldet √©r√Ķ csap√°sok √°tv√©szel√©s√©nek biztos tudat√°ban j√∂hetnek sz√≥rakozni, pihenni √©s t√ļl√©lni.
Szerencs√©re ez a terv sem teljesen biztos, mert nem tudjuk, mit sz√≥lnak mindehhez az oroszok √©s a k√≠naiak. Az egyre ink√°bb l√°tszik, hogy a magyarok kezdik ellenezni az elk√©pzel√©st - m√©g ha nem is tudj√°k pontosan, hogy mit is √©s mi√©rt-, √©s ez fel√ľl√≠rhatja az eredeti cionista terveket. Megl√°tjuk, mit hoz a holnap! Rajtunk √°ll, hogy mindaz, amit megfogalmaztam megval√≥sul-e, vagy nem, viszont ez csak a r√©szleteiben lehet kicsit m√°sk√©ppen. A mechanizmus m√°r beindult, a h√°bor√ļs k√©sz√ľl√Ķd√©s m√°r tart. K√©sz√ľljetek fel a legrosszabbra, s √∂r√ľlj√ľnk, ha akt√≠v cselekedeteink √©s k√∂zbel√©p√©s√ľnk hat√°s√°ra nem az fog bek√∂vetkezni. Puszt√°n csak im√°dkozni m√°r nem el√©g!

Bajt√°rsi √ľdv√∂zlettel!


2009-06-21

Posta Imre
#12 | postaimre - 2012. jķlius 05. 20:52:55
Kedves G√°bor, k√∂sz√∂n√∂m, hogy v√°laszra m√©ltatt√°l. Az im√©nt kaptam egy sz√∂sszenetet, amit elk√ľldtem neked is, kicsit &#8222;kiher√©lve&#8221;, de a l√©nyeget megtartva. Mi is megy√ľnk szabira augusztus els√Ķ k√©t het√©ben. Sz√≥lj, ha komolyan gondolod. Az √≠r√°st csak az√©rt k√ľldtem meg, hogy l√°sd, mik vannak √©s mire kell k√©sz√ľlni, ha csak a fele is igaz!√Āld√°s, s b√©kes√©g!Imre
--------------------------------------------------------------------------------

From: Vona G√°bor [mailto:]
Sent: Thursday, July 23, 2009 11:44 PM
To: Posta Imre
Subject: Re: p√°r gondolatKedves Imre!

A h√©ten m√°r el√©g elfoglalt vagyok, a j√∂v√Ķ h√©ten elmegy√ľnk a csal√°ddal egy kicsit, ut√°na meg Erd√©lybe megyek. Az augusztus 10-ei h√©ten tal√°lkozzunk √©s besz√©lj√ľnk. Addig √©n is megr√°gom, amit itt le√≠rt√°l.
Szebb j√∂v√Ķt!
G√°bor

2009. j√ļlius 23. 10:22 Posta Imre √≠rta, <>:

Szia G√°bor, gondolom nincs sok id√Ķd olvasgatni, de rem√©lem, velem kiv√©telt teszel. Ahogy l√°tom, tapasztalom, beindul a p√°rt√©p√≠t√©s. A szubjekt√≠v v√©lem√©nyem szerint nagyon le van maradva a szervezet √©s ahelyett, amilyen szerepet sz√°nna neki a nemzet, nem stabilak az alapok. Ezzel p√°rhuzamosan viszont az a j√≥, hogy egyre t√∂bb g√°rdista √©s jobbikos kezdi el az √∂n√°ll√≥ gondolkod√°st. √Ėr√∂mmel l√°ttam, hogy a Barik√°d lehozta a szeksz√°rdi el√Ķad√°som beharangoz√≥j√°t, mert az ut√≥bbi id√Ķben m√°r le voltam tiltva. √Črtes√ľl√©seim szerint Csan√°dnak sem szimpatikus, amit teszek, √©s ahogy, b√°r a v√©lem√©nyek megoszlanak, mert Csan√°d is egyre megoszt√≥bb szem√©lyis√©gnek t√Ľnik a szervezetben. Ha valamivel nem √©rt egyet Szab√≥ G√°bor, vagy Te, esetleg Csan√°d, akkor annak az a m√≥dja, hogy le kell √ľlni, megbesz√©lni. Nekem nincs el√Ķttetek rejtegetnival√≥m, de att√≥l tartok, hogy p√°r ember nem j√≥ helyen van ott n√°latok √©s nem vagyok benne biztos, hogy el√©gg√© k√©zben tartod a dolgokat. Mondhatom, hogy ennek a mag√°nv√©lem√©nyemnek sok alapja van, √©s ilyenkor nem az elhallgat√°s, hanem a kives√©z√©se a tartalomnak lehet a megold√°s. Nemr√©g k√©t k√ľl√∂nb√∂z√Ķ forr√°s is Krisztin√°t eml√≠tette, mint potenci√°lis minisztereln√∂k-jel√∂ltet egy (val√≥sz√≠n√Ľleg) fideszes korm√°nyban. Lehet alapja a dolognak, de k√©rdem, mi a v√©lem√©nyed, mert ugye Krisztina remek kamp√°nyarc. Tudod, olyan paradoxonokkal tal√°lom magam szemben, amikre magyar√°zatot kell adnom magamnak √©s a v√©lem√©nyemre ad√≥knak. Elvileg k√∂z√∂s √ľgy√©rt dolgozunk √©s az lenne a term√©szetes, hogy egym√°st mindenben t√°mogassuk, ahogy lehet. G√°bor nekem nem sok ill√ļzi√≥m maradt azzal kapcsolatban, hogy nem egy szak√©rt√Ķ g√°rda ir√°ny√≠tja a szervezetet. Ez szakmai k√©rd√©s. Egyszer√Ľen az j√∂n le, hogy vagy nagyon amat√Ķr√∂k, vagy pedig &#8222;f√©kezett habz√°s√ļ&#8221; nemzeti ir√°nyba elmozdul√≥ mozgalomr√≥l van sz√≥. T√∂bben feltett√©k a k√©rd√©st Krisztina EP-ben mutogatott CD-j√©vel kapcsolatban, hogy az mi√©rt teljesen √°tpolitiz√°lt? Nincs benne a l√©nyeg. Tegnap egyik besz√©lget√Ķpartnerem megjegyezte, hogy baj van a Jobbik vez√©rkar√°val, de √Ķ a G√°bornak hisz, √Ķ biztosan nincs benne ebben a &#8222;hogy sz√ļrjuk el m√°r most a c√©l el√Ķtt&#8221; meg√©rz√©ses t√∂rt√©netben. V√°laszom az volt, hogy a vezet√Ķ felel√Ķss√©ge az is, ha l√°tja, hogy valami nem √ļgy m√Ľk√∂dik, ahogy kellene √©s nem k√©pes megold√°ssal szolg√°lni. Lehet, hogy k√©pes vagy G√°bor, de ezt m√°s sokan nem fogj√°k kiv√°rni! El√Ķd neve is k√∂zsz√°jon forog √©s sokakban visszatetsz√©st sz√ľl a tev√©kenys√©ge. Az V. ker√ľletes Masszi t√∂rt√©net sem tett j√≥t. A TMRSZ, ha j√≥l tudom, √©ppen m√°ra v√°r valamif√©le v√°laszt a k√©rd√©seire. A TMRSZ majd 6 ezer hivat√°sos rend√Ķrt jelent √©s a holdudvar√°t, de ezt Te is tudod. Ezen az oldalon √©n Juditn√°l nem ismerek hitelesebb szem√©lyt. Nem biztos, hogy mindig j√≥ d√∂nt, de √Ķszinte (ha a st√≠lus n√©ha el√©g nyers is), de aki vele nem m√Ľk√∂dik egy√ľtt az vagy kakukk, vagy sim√°n ostoba. √Čn √∂r√ľln√©k, ha az leszel, akinek szeretn√©nek tudni a &#8222;v√°laszt√≥id&#8221;, de nem el√©g becs√ľletesnek lenni, hanem annak is kell l√°tszani. N√∂vekszik az ismerts√©ged, preszt√≠zsed, de ez egy vesz√©lyes terep, ha k√∂zben a szervezet nem √©ri utol a k√≠v√°n tartalommal a form√°t. P√°rt√©p√≠t√©s, szervez√©s, sz√Ľr√©s √©s felk√©sz√ľl√©s a meglepet√©sekre, hiteles emberekkel t√°rgyalva fel√©p√≠teni egy v√°laszt√°sokra a csapatot. G√°bor √©s nem aj√°nlok fel semmilyen szolg√°latot, tev√©kenys√©get, √©s a motiv√°ci√≥mnak legyen el√©g a 3 gyermekem j√∂v√Ķje. Szeretn√©m, ha nem vinn√©tek f√©lre azt az ir√°nyt, ami√©rt sok j√≥ ember nektek adta a voks√°t, de ez m√°r nem arr√≥l sz√≥l, hogy Vona G√°bor politikus akar-e lenni √©s egyszer majd a magyars√°gnak ir√°nyt mutatni,. Hanem arr√≥l, hogy a h√°tad m√∂g√∂tt, de lehet, hogy a tudtoddal is olyan szem√©lyek lapulnak, akiknek nem lenne hely√ľk az √ľgy k√∂zel√©ben sem lenni ezen a szinten. Ahogy most alakulnak a dolgok, j√≥ √ļton j√°rtok egy √ļjabb fideszes szem√©lyi kultusz fel√©, b√°r Te nem vagy Orb√°n, mert elt√©r√Ķ a habitusod. J√≥ lenne, ha siker√ľlne √∂sszer√°ntani a nemzeti oldalt, de ahhoz bizalom kell, s ahogy l√°tom, itt van egy t√∂r√©svonal nem csak k√∂z√∂tt√ľnk, hanem a p√°rton bel√ľl is. Ha ezt nem √©rz√©keled, akkor nagy baj van. Ha pedig √©rzed, akkor m√©g nagyobb baj, ha nem kezeled kell√Ķk√©ppen. Szerintem t√ļl kor√°n kezdtetek el politiz√°lni √©s ugyan a kamp√°nyban j√≥ man√Ķverek lettek megh√ļzva, de egyre jobban t√°volodtok a tags√°gt√≥l √©s ez s√©r√ľl√©kenny√© teszi a szervezetet. Olyan inf√≥kat is kapok, hogy bizonyos helyeken az √©rtelmes szem√©lyekt√Ķl szabadul meg a Jobbik √©s marad a &#8222;selejt&#8221;, aki viszont ir√°ny√≠that√≥. Magam is tudok ilyen tendenci√°r√≥l.

Kedves G√°bor, vedd ezt a levelet is a lelkiismeretem megnyilv√°nul√°s√°nak. Nem b√°nt√°snak sz√°nom, hanem ny√≠lt v√©lem√©nynek, amib√Ķl vagy okultok, vagy nem. Szeretn√©m, ha hat√©konyabban siker√ľlne egy√ľttm√Ľk√∂dn√ľnk, de a jelen fel√°ll√°s szerint t√∂bb olyan korl√°toz√≥ elem van a rendszerben, ami ennek akad√°lya. Eml√©keztetlek a G√°rda-szakad√°s el√Ķtti &#8222;j√≥slatomra&#8221;. A dolgok el√Ķre kisz√°m√≠that√≥ak, ha ismered az emberi jellemet, vagy jellemtelens√©get. Tudom, sokan provok√°tornak, esetleg &#8222;√ľgyn√∂knek&#8221; tartanak. Az asszonyk√°m j√≥l elk√ľlden√© azt, aki √≠gy gondolkodik, √©n meg csak sim√°n t√°j√©kozatlannak tartom, ami gy√≥gy√≠that√≥ betegs√©g. Rem√©lem, egyszer (hamarosan) siker√ľl √∂sszehoznunk v√©gre egy tal√°lkoz√≥t olyan elk√∂telezett nemzeti gondolkod√≥kkal, akik √©rdekmentesen szeml√©lik a nemzet √ľgyeit. Rem√©lem, Te is benne leszel ebben a k√∂zegben, b√°r ez csak rajtad m√ļlik! Sz√≠vesen seg√≠tek ahol csak lehet, √©s megyek el√Ķad√°sokat tartani, ha nem tiltj√°tok, vagy legal√°bbis g√°tolj√°tok azt (Csan√°d k√∂rzet√©ben pl. ilyen h√≠rek j√°rj√°k). Nem tudom, hogy mint l√°tod ezeket a dolgokat, de k√≠v√°ncsi lenn√©k r√°, mert m√°r megker√ľlhetetlen szem√©ly vagy, de ebb√Ķl kifoly√≥lag a t√°mad√°si fel√ľleted is nagyobb √©s m√∂g√∂tted olyanok is felz√°rk√≥zhatnak, akikbe a rendes magyar ember a l√°b√°t sem t√∂r√ľln√©, √©s ez megengedhetetlen. Ha pedig m√©gis el√Ķfordul, az a Te neveddel fog √∂sszeforrni. A radikalizmus nem csak a cionist√°kkal szemben s√ľlhet el, hanem minden ir√°nyba, ami nem nemzeti.Bocs, hogy hossz√ļra sikeredett a lev√©l, de most v√°rnak a gyermekeim √©s am√ļgy is sz√≥ban szerettem volna k√∂z√∂lni mindezeket, amire eddig nem volt m√≥d!√Āld√°s, s b√©kess√©g!Imre
#13 | GERRY - 2012. jķlius 05. 20:55:00
El√∂sz√∂r is: Vona ugyanolyan emberke mint az √∂sszes t√∂bbi. A "hamvas arcu" fiatal politikai er√∂t megszem√©lyes√≠t√∂ karakter. Nem √∂ az egyetlen, minden √©vben j√∂nnek √ļjak √©s nyomj√°k ki hely√ľkr√∂l a m√°r r√©gen ott lev√∂, lassan r√°ncosod√≥ √©s komolytalann√° impregn√°l√≥d√≥ politikusokat... (felkel a nap, ragyog, lenyugszik... m√°snap m√°r √ļj nap van az √©gen.)

Vona - Imre veled egy√ľtt ,- n√©h√°ny √©ve megingathatta volna a vil√°got. Ma m√°r csak egy a t√∂bbi k√∂z√ľl, te pedig id√∂ben "kirugattad" magad :)

Mi van most? Vona zsákutcában. Semmivel nem több mint a többiek. Nem hitelesebb mint Mesterházy, vagy Orbán.
Mindegyik√ľk j√≥ sz√°nd√©kkal van az orsz√°ghoz a n√©phez. A magyar n√©p √ļtja ma is ezzel van kik√∂vezve.
A baj az, hogy nem csak jobb √©s baloldalon, hanem √ļgy plat√≥sz√°mra √∂ntik r√°nk a j√≥sz√°nd√©kot √©s a n√©p m√°r nyakig betemet√∂d√∂tt (m√©g egy kis beton a tetej√©re √©s arra lehet √©p√≠teni az √ļj bev√°ndorl√≥knak a t√°rsash√°zakat. (mi addig alul j√≥l megk√∂t√ľnk).

M√©g azt is elhiszem, hogy j√≥t akarnak. -n√°nak ha lenne r√° lehet√∂s√©g√ľk, De nincs √©s nem mondj√°k ki, mert √∂k is t√ļl akarj√°k √©lni a k√∂vetkez√∂ √©veket.

Már csak egyetlen kérdést kell feltenni: Melyik csoport ér többet? A magyar nép vagy ök?
#14 | Kore - 2012. jķlius 05. 20:56:23
Pedig milyen √Ķ-szint-√©n kezdett hozz√°:

"Az elm√ļlt napokban a J√≥isten, mint a legnagyobb dramaturg igen fura √©s neh√©z helyzet el√© √°ll√≠tott benn√ľnket. Szegedi Csan√°dr√≥l, aki szinte a megalakul√°sa √≥ta meghat√°roz√≥ tagja, vezet√Ķje a Jobbiknak, kider√ľlt, hogy anyai √°gon zsid√≥ felmen√Ķi vannak. (...)

Ja, ha a "J√≥isten" nem sz√≥lt v√≥n' k√∂zbe, 2010-t√Ķl m√°i napig tov√°bbra is lehetett v√≥na a kett√Ķnk titka csanik√°val!
Mecsoda pech!
#15 | SZM - 2012. jķlius 05. 20:57:50
Sok mindent írhatnék, de nem teszem.
Amit ebben a lev√©lben Vona G√°bor, Szegedit mosdatva √∂sszehordott, att√≥l kifordul a gyomrom. Fogalmam sem volt arr√≥l, hogy ez az ember is egy ilyen √°lszent, hazug, mindenkit h√ľly√©nek n√©zni akar√≥, hitv√°ny sz√©lh√°mos!
Mostm√°r t√©nyleg nincs mir√Ķl besz√©lni.
s_q 
#16 | postaimre - 2012. jķlius 05. 21:42:20
Koré én 2009 tavasza óta nem hiszek ebben a mesében. Minden levél megvan, majd pakolom ki, ahogy illik, bár szerintem Nektek már nem kell, de ennek a gennyládának az ingyenreklámját meg kell köszönnöm. Eget-földet mozgattam meg, hogy meglegyen az "összefogás" akkor. A végére érve jöttem én is rá, hogy annak oka van, miért is nem lehet. Szegedi kanna nevét többször is olvashatjátok ott is.
SZM teljesen igaz, annyi k√ľl√∂nbs√©ggel, hogy nekem szem√©lyes az √©lm√©nyem, de ett√Ķl f√ľggetlen√ľl a szeml√©l√Ķ √©s gondolkod√≥ is ugyanezekre a k√∂vetkeztet√©sekre jut.
#17 | kincses - 2012. jķlius 05. 21:46:26
SZ_M, betáraztál? Gondolom, te is a realisták közé számolod magad...
#18 | SZM - 2012. jķlius 05. 21:56:06
Kincses!
Ink√°bb besokaltam!
Vonával kapcsolatban mától annyira realista vagyok, hogy én leszek a szótárban az illusztráció!
s_h 
#19 | kukackac - 2012. jķlius 05. 22:07:03
jovonk.info/sites/default/files/kepek/hir/Rabbik%20Magyarorsz%C3%A1g%C3%A9rt%20Mozgalom.jpg
#20 | harcos amazon - 2012. jķlius 05. 22:11:27
Imrém!

A legjobbkor k√∂z√∂lted le, a Von√°val val√≥ levelez√©st! Persze √©n tudom, hogy Te ezzel nagyon is tiszt√°ban vagy! Sok becs√ľletes jobbikos embernek nyitottad fel a szem√©t, akik eddig csak hunyorogtak, √©s a lelk√ľk m√©ly√©n √©rezt√©k hogy valami nincs rendben. Most lesz m√©g egy p√°r √°lmatlan √©jszak√°juk, mire rend lesz a fejben. J√∂v√Ķ h√©ten kereslek, folytatom az egyeztet√©s az el√Ķad√°ssal kapcsolatban!
Isten áldása kísérjen!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.