Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Mormota Hiradás...


Helló Gerry!
Talán már volt róla szó, de szerintem főoldalra való ez a néhány cikk...

"Az Új Világrend A Világ Leigázása Facebook honlapjáról." /mormota én NEM megyek fel-be a cukordombocskára! Vagy az alábbiaknak a föcíme amit itt írsz?/


Cigány Autonómia Ukrajnában!
Az Odesszai területen élő cigányság egy vezetői rétege szerint eljött az idő, hogy Ukrajna területén saját Autonómiát alakítsanak ki népük számára.
Ezzel hazát biztosítva az Európai Cigányság számára!
Alekszandr Vagyim helyi cigány vezető szerint, ha megfelelő támogatást kapnak a környező országokban élő (Románia, Moldova, Bulgária, Magyarország, Szlovákia, stb...) cigányságtól, akkor egy idő után akár ki is válhatnak Ukrajna területéből. Alekszandr szerint a területre való azonnali betelepüléssel pár hónapon belül létrehozhatják az Autonómiát!
Kihasználva az Ukrajnában jelenleg uralkodó állapotokat!
Elsőnek Izmajil városába várják a betelepülni kívánó cigányokat.
Az ottani teljes népesség: 1 085 098 fő. (2004-es adat.)
Ennek 38%-a cigány származású!
Már elkészült az Autonómia esetleges zászló terve is. (Az ismert kerekes cigány nemzeti lobogó)

A következő hír nem tudom mikori, talán már nem aktuális, de még az lehet.

Légitámadást fontolgat Amerika!
A cél Kelet Ukrajna!
Ezt követően jöhet a NATO és szárazföldi csapás.
A légitámadás kiindulási pontja Magyarország.
A NATO szakértők szerint ha így folytatódnak a Kelet Ukrajnai harcok Amerika és a NATO nem fog várni, az EU szerződés aláírásáig. (Ami ha jól tudom Június 27-én megtörtént.)

Amerika Drónokat küldött!
Az USA drónokat helyezett ki a kelet európai térségbe. Úgymint: Lengyelországba (5) Litvániába (2) Szlovákiába (2) Magyarországra (4) Romániába (5) Bulgáriába (4) és nyugat Ukrajnába (4)
A NATO-tól kiszivárgott értesülések szerint védelmi célból kerültek a drónok kihelyezésre.

Mégis kitől kell és kit kell védenünk? Jelenleg még csak három országban észlelték eddig a drónok használatát. Lengyelországban (az ukrán határ mentén egy kis repülőből látták amint gyakorló repüléseket végez.) Romániában (a Fekete-tengernél hajósok látták.) Ukrajnában (keleti terület felett a lázadó egységek jelezték a jelenlétüket.) Amerika nem véletlenül helyez ki sehová drónokat, ha csak nincs rá kellő indoka. Információnk szerint eddig minden állam hadügyi minisztere tagadta a drónok területükön való létezését, (jelenlétét, esetleg tárolását.)

Magyar drón az amerikai légtérben.
Mielőtt bárki azt feltételezné, hogy a Magyar kormány drónt küldött az amerikaiak feje fölé, akkor az az ember igen csak nagyot téved.
Nem küldtünk, hanem eladtuk az amerikaiaknak. Hogy miért kellett az amerikaiaknak a magyar fejlesztés?
A válasz egyszerű, ugyanis a drón a levegőből nyeri az üzemanyagot. Így csak a felszállásnál kell egy minimális mennyiségű normál üzemanyag. A
levegőbe emelkedés után már magát a levegőt használja üzemanyagként, plusz a radarok számára szinte teljesen láthatatlan a külső borítása végett.

Hogy a magyar hadseregnek (lehet röhögni) ez miért nem kellett? Kitudja? Egy biztos, megint egy jó magyar találmány landolt a Fehér Ház küszöbére. A cikket köszönjük PASSZ-nak.

(Fotó is van a magyar drónról, aki ért hozzá keresse meg a honlapon és rakja át ide a PI klub honlapjára. Nem olyan rég én is láttam déli irányból észak felé repülni elég magasan egy távolról deltaszárnyúnak tűnő repülőt, felettünk elég gyakran repülnek el mindenféle repülőgépek.

Üdv:Mormota1968.

Hozzászólások


#1 | tudatlanka - 2014. június 30. 13:23:56
Ügyesek vagytok, hogy linket nem raktatok hozzá.
Én is megnézném a magyar drónokat, mivel 2010 körül magam is láttam ilyet, (Imre ki is tette az oldalra "Drón Budaörsön?" címmel.)
#2 | mormota1968 - 2014. június 30. 17:09:23
Tudatlanka! Nem értek hozzá hogy kell bárhonnét is fotókat átrakni ide, de a teljes szöveget leírtam, ami a rövid cikkekben szerepelt. Egyébként a magyar drón, olyan mint a gyerekkorunkban papírból hajtogatott deltaszárnyú repülők. Jól néz ki, de mint minden magyar találmány ez is külföldön landolt. Tudod, zsidó kormányaink vannak, mindegyik azon van, hogy a saját fajtáját támogassa még a magyar találmányokkal is.
#3 | Perje - 2014. június 30. 18:11:00
Cigóautonómia.

Fognak örülni az Odessza környéki oroszok,ha ez megvalósul, eléggé stratégiai helyszínt választottak. Közel a Fekete tenger, a Duna. Munkatábor is volt nem is olyan régen.
Ez még csak készülőben ( kész besszarábia), de lám, az iszlám kalifátus már megalakultnak nyilvánította magát. Erről nyalatkoznak ippeg.
http://www.youtub...rxrOOiPj_s

Itt az "alapító okirat" angol fordítása is.
https://ia902505....984/EN.pdf
#4 | tudatlanka - 2014. július 01. 00:21:21
Mormota!
Elég, ha beteszed a linket, ahonnét megnyitottad a képeket.
Köszi.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.