Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

VAN 1 JÓ ZSIDÓ - HÁT NEM?


1. NEM IS AZ MERT A NAMMAMA KIKERESZTELKEDETT ÉS 11 GYEREKET KÉSZÍTETT... (11 NAMMAMA VÉRVONAL)
2. ...DE TÉNYLEG VANNAK JÓ ZSIDÓK. AHOGY VONA MONDJA, PL. EZ A JOBBIKOS MAGYAR MEG MINDEGY MI MÉG...
3. A KAVICSOS LOMPOS IS KEDVELI (MEG IS SZÓLÍTOTTA RÖGVEST) MERT A GYEREK LEHET A HID - "AZ ÖSSZEKÖTÖ" - A MAGYAR ÉS A ZSIDÓ (DE CSAK A JÓ!) CSAPAT KÖZÖTT.
4. EZ (TUDATOSAN!) - NEM A MAZSIHISZ FELÉ, HANEM A JOBBIK FELÉ INDULT (ÉS ÉRKEZETT MEG!), AMIKOR MEG CSALÁRDKA LEBUKOTT, JOBBNAK LÁTTA, HOGY TÖREDEZETTSÉGMENTESEN BEVALLJA VONÁNAK, HOGY IGEN, BENNE IS CSÖRGEDEZIK, AZ A BIZONYOS DE SZINTE SEMMI JELENTÖSÉGE ÉS NYUGODTAN BIZZA CSAK RÁ A DOLGOKAT, HA LEHET AKKOR NE FAVÁGÓKÉNT HANEM RÖGTÖN EGY ICIPICI ÍROASZTALT, VIRÁGGAL TITKÁRNÖVEL ÉS ICINYKE-PICINYKE HATALOMMAL, AMIT MAJD KÉSÖBB PERSZE FELDUZZASZTHATNAK UGYANÚGY AHOGY PL. AZ V.KER-BÖL A ROGÁN BÉBIÉT.
CSALÁRDKA MEG TANULJA A HÉBERT, LEGYEN ÉBER ÉS VÁRJON, MERT KÖZELEDIK A KULCSÁTADÁS.

5. KÉRTÉTEK HÁT LEGYEN. ITT A CIKK (MÁRMINT EGY A SOKKBÓL):


Nagymamája zsidó volt, de kikeresztelkedett - jelezte Jakab Péter, a Jobbik miskolci polgármesterjelöltje bemutatkozásakor. Köves Slomó rabbi szerint Jakabot is összeírná pártja.

- Annak a pártnak a képviseletében nyilatkozik, melynek alapszervezetei büszkén hirdetik a Cion bölcsei, a Mein Kampf és Szálasi ideológiáját és mûveit, miközben az ön származását használják védõpajzsként... - írta nyílt levelében a rabbi. - Vérvádakra hivatkoznak, és közben az ön ártatlanul elgázosított felmenõit használják fügefalevélként... - tette hozzá.

Köves szerint azzal, hogy a Jobbik szerint a holokauszt nem a magyarok tragédiája, félreérthetetlenül kerül kimondásra az, hogy Jakab családjának sorsa a párt szerint nem magyar sors. "A Jobbik honosította meg azt a hangot, amely a honpolgárok származásáról állításokat tesz. A Jobbik az a párt, amely legitimálta a származásra hivatkozva a kollektív bûnösség elvét" - fejtette ki a rabbi.

"A felmenõk, a származás", legyen zsidó, cigány, vagy más - nem tesz önmagában bûnössé vagy érdemessé. Ahogy nem tesz például mélyigénytelenné sem" - írta. Köves Slomó arra kéri a polgármesterjelöltet, hogy fontolja meg, "honnan jön és hová megy" és jó úton jár-e.

Hozzszlsok


#1 | eleven68 - 2014. jlius 01. 23:33:40
A Jobbik egy cionista zsidó párt !
#2 | 1 hazafele - 2014. jlius 01. 23:48:56
1168
Beszéld be a "Gárdának" oszt majd aszmongyák:Há mindenki ismer egy jozsidot mán ez is baj?
!De a kis lézerjancsirol nem sokat fikáz a média...Miért??
s_*_luci
#3 | Kedvesi - 2014. jlius 02. 01:21:20
s_*_gt s_*_gt

http://www.atv.hu...kapcsolata

Vona: Javulhat a Jobbik és a zsidóság kapcsolata

Perje linkje. Már majd hogy nem elismerik - amit eddig is tudtunk - hogy õket is ugyan az pénzeli. Mekkora szarkavarás megy itt, persze zsidó módra. Slomó is belesegít egy csavarral.

YouTube VideJusztis Magyar · Kiemelt hozzászóló · Universidad Nacional Mayor de San Marcos
Magyar Vagyok, Ezt a videót már többször láttam, de ez semmiféle módon nem tekinthetõ válasznak egy állítólag magyar radikális párt elzsidósodására, sem Vona orbánosodására! A Jobbik csak szájkaratézik és lázít, miközben csupán Vona hatalmi mániájáról szól minden. A MAGYAR nép közben minden nap pusztul, satnyul, fogyatkozik! Tenni pedig a Jobbik nem hajlandó, csak a következõ választásokkal van elfoglalva, hogy miként lehetne Vona a király. Itt már nem szabad négy évet várni, és újabb kiskirályokat válogatni, hanem tenni kell, cselekedni! A várakozások ideje lejárt, - ezért van egyre több embernek elege a Jobbik üres igérgetéseibõl! Szavazni már csak kõkemény cselekvéssellehet, mert minden másról kiderült mára, hogy hatástalan!
Válasz · · 12 · Tegnap, 3:52

Közben a kurucon ébrednek a birkák is..

Raj Fleck · Kiemelt hozzászóló
Most vesztettétek el a szavazók kb. felét.Külön gratulálok!
Már nincs országunk,nincsenek vezetõink...sok reményt nem látok,hogy a jövõben valami pozitív is történhetne.Aki tud szerintem meneküljön...
20 év múlva ilyen cigány szaporulat mellett,normális vezetõk nélkül ekkora zsidó behatással...szar,de ki kell mondani,hogy nem sokat tehetünk mint lelépni!

Fájdalmas az ébredés...


Magyar Vagyok · Kiemelt hozzászóló
Istenem ennyi tudatlan van még közöttünk is .. A jobbik soha nem zsidóellenes volt, hanem anticionista.

Tehát akkor mi van? Szépen meg van ez keverve, mi leszünk a saját ellenzékünk.


Rejtõzködõ Borzalom · Kiemelt hozzászóló
Na, itt azt hiszem, én is befejezem a jobbikos pályafutásomat. Túl sok mindent kellett lenyelni az elmúlt években. Ez már sok. Ennyi.


Varga Richárd
Csalódtam bennetek Jobbik! Nem kicsit,nagyon.. Többet rátok nem szavazok,az biztos.


Jozsef Kiss · Kiemelt hozzászóló · Mikszáth Kálmán Gimnázium és Postaforgalmi Szakközépiskola és Kollégium
A mi zsidónk jó zsidó.
Válasz · · 4 · június 29., 23:29

Viktor Erdélyi · Kiemelt hozzászóló
Jó zsidó, aki a magyar nemzetért, Magyarországért akar tenni, nem létezik. Ezek mind beépített ügynökök!
Válasz · · 5 · Tegnap, 2:29

Tibsim Ke · Kiemelt hozzászóló
A zsidó elsõsorban zsidó és zsidósága így felülír mindent, a jóságot is! Hányszor kell még ráfaragni, hogy levonjuk a tanulságot?

Pár komment a kuruckodó cikk alól....
#4 | kontroll88 - 2014. jlius 02. 04:19:06
A hónap tragikomédiája.

A nagymama zs. volt, de kikeresztelkedett. És a nagypapa?
A csalá(r)d másik vonala? A másik nagyszülõ-pár?
#5 | Holdas - 2014. jlius 02. 05:17:26
Antiszemitizmusa

Prohászka Ottokár székesfehérvári püspök politikailag is képviselt modern antiszemitizmusa a két világháború közötti Magyarország középosztályának gondolkodására alapvetõ hatással volt. Prohászka politikai nézete és antiszemitizmusa elsõsorban abból a feltevésbõl táplálkozott, amely szerint modernitás, kapitalizmus és zsidóság összefüggõ fogalmak. "Mi az antiszemitizmust nem faji, vallási, hanem szociális, üzleti reakciónak fogjuk fel - írta már 1893-ban, majd hozzátette: - A zsidóság fekélye csontvázzá rágta a keresztény magyar népet." Nézetei késõbb sem változtak. A zsidóság "sakterkezek alatt vérbe akarta fojtani a magyarságot" - fogalmazott 1923-ban, ezért nemzeti önvédelemnek tartotta a "pozitív", azaz a keresztényeket elõnybe helyezõ antiszemitizmust, és a liberalizmus mételyével az általa megalkotott fogalmat, a "hungarizmust" állította szembe. (Ez utóbbi nem keverendõ össze a késõbbi hungarista mozgalom eszmerendszerével.)

Prohászka már 1918 óta követelte a numerus clausust. 1944-ben aztán a magyar antiszemitizmus klasszikusai közül Prohászka vált az egyik leggyakrabban idézett hivatkozási alappá. Sokan tévesnek nevezik Prohászka antiszemitizmusának egyes késõbbi értelmezéseit, mondván, õ "a jó zsidók - rossz zsidók" ellentétpárjában gondolkodott. Tény azonban az is, hogy a fõpap általánosságban említi a magyar zsidókat: "Teljesen igaz, hogy vannak derék zsidók, de a zsidóság idegen, kereszténységet leszorító, honfoglaló, minket kisajátító, idegen hatalom. (?) Itt egy rafinált, romlott, hitetlen és erkölcstelen faj garázdálkodásáról van szó, poloskainvázióról, patkányhadjáratról. Egy kérdés van: hogyan védekezzünk?" Prohászka nem tudhatta, hogy a rá hivatkozók késõbb hogyan képzelik a "védekezést". Bangha Béla páterrel szemben Prohászka mindig tiltakozott az antiszemitizmus vádja ellen. A késõbbi tragikus események ismerete nélkül azonban, mint Gyurgyák János történész írta, Banghával és sok más vezetõ értelmiségivel együtt hozzájárult a szocialista és radikális értelmiség és a katolikus elit, a ?baloldali és zsidó Magyarország? és a ?keresztény Magyarország? közti szakadék mélyüléséhez.
#6 | postaimre - 2014. jlius 02. 06:41:32
Remhir.
#7 | mormota1968 - 2014. jlius 02. 07:03:57
Ha valamit nem tudsz megakadályozni, állj az élére. Ha szeretnéd tudni, hogy a te fajod által elfoglalni kívánt országban kik az igazi hazafiak, kik a potenciális ellenségeid, ugraszd ki a nyulat a bokorból, egy látszólag magyarnak, egy látszólag nemzeti radikálisnak beállított, de valójában a mi pénzünkbõl létre hozott mozgalom, párt életre hívásával. De hiszem le is írják a "Cion bölcseinek jegyzõkönyveiben" hogyan kell elejét venni az igazi nemzeti mozgalmaknak. Csinálj egy saját pártot és add be a gójoknak, hogy az a párt az õ érdekeiket szolgálja. Réges-régi zsidó trükk. A szocializmust se õk találták fel, csak ellopták az ötletet. Én a Kuruc.infon végig olvastam az összes hozzászólást a polgármester jelölt cikk alatt és bizony akad még jó néhány ember, aki még mindig bízik a jobbikban és a zsidókban, akik magyart játszanak, mert az olyan nagyszerû szerep. Nagy színészek. Idén halt meg egyik nagy kedvencem 98-éves korában, "Eli Vallach" amerikai színész. (A jó, a rossz és a csúf) És legnagyobb megdöbbenésemre, bár ezt már a nevébõl is sejthettem volna, zsidó volt. Nem egy kedvencemrõl derült már ki, hogy zsidó volt, de ezért még nem tudom és nem is fogom megutálni õket. Velük semmi bajom nincs, nem ismerem a magánéletüket, nem is érdekel. Fõleg ha már nem is élnek. Egyedül azért utálom a zsidókat, ahogy viselkednek, a beteges vallásuk miatt, ami nem is igazi vallás, hanem inkább ideológia, amit kicsi koruktól fogva beléjük vernek, vagy már genetikailag is benne van legtöbbjükben a felsõbbrendûségi tudat, a gójok iránti gyûlölet, a parazitizmus ösztöne és fogalmam sincs, hogy van e köztük akár csak egy kivétel is, csak remélni tudom, hogy kedvenceim nem ilyenek voltak. A jobbik talán parancsra járatja most le magát, hogy ahogy a Magyar Gárdát felszámolták többször is, úgy most õk is tûnjenek el a színrõl. A dolgukat elvégezték, nagyjából tudják már kik az ellenállók Gyarmatországon, jöhet egy újabb párt, vagy egy régebbi miniszterelnök jelölt, mondjuk a "Bildenberg-es Bajnai, aki majd leváltja Orsóst is. Mert azt mondják, akit egyszer meghívnak a Bildenberg találkozóra, azzal komoly terveik vannak a háttérhatalmi dinasztiáknak. Orsós már egyre kevésbé népszerû, szeretnék lecserélni, de úgy néz ki, hogy nem a jobbikra és Vonára.
#8 | Kedvesi - 2014. jlius 02. 09:05:50
Kontroll, azok meg új magyarok voltak. s_*_kac
#9 | jano - 2014. jlius 02. 09:18:58
Tetszik ahogy a murányi nyilatkozik, menjûnk eggyûtt a barikadra. En a hun meg a magyar zsidok. Remélem Rejner zsidoval leszek egy rajban. s_*_kac.
És igenis vannak jo zsidok :D
#10 | talpi - 2014. jlius 02. 09:22:16
Nocsak micsoda érdekes eszme futtatások menegetnek itten kérem szépen. Szerintem / de úhy gondolom ezzel mem vagyok egyedül/ az a jó amelyik csendben fekszik és a többik dícsérik.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.