Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

VAN 1 JÓ ZSIDÓ - HÁT NEM?


1. NEM IS AZ MERT A NAMMAMA KIKERESZTELKEDETT ÉS 11 GYEREKET KÉSZÍTETT... (11 NAMMAMA VÉRVONAL)
2. ...DE TÉNYLEG VANNAK JÓ ZSIDÓK. AHOGY VONA MONDJA, PL. EZ A JOBBIKOS MAGYAR MEG MINDEGY MI MÉG...
3. A KAVICSOS LOMPOS IS KEDVELI (MEG IS SZÓLÍTOTTA RÖGVEST) MERT A GYEREK LEHET A HID - "AZ ÖSSZEKÖTÖ" - A MAGYAR ÉS A ZSIDÓ (DE CSAK A JÓ!) CSAPAT KÖZÖTT.
4. EZ (TUDATOSAN!) - NEM A MAZSIHISZ FELÉ, HANEM A JOBBIK FELÉ INDULT (ÉS ÉRKEZETT MEG!), AMIKOR MEG CSALÁRDKA LEBUKOTT, JOBBNAK LÁTTA, HOGY TÖREDEZETTSÉGMENTESEN BEVALLJA VONÁNAK, HOGY IGEN, BENNE IS CSÖRGEDEZIK, AZ A BIZONYOS DE SZINTE SEMMI JELENTÖSÉGE ÉS NYUGODTAN BIZZA CSAK RÁ A DOLGOKAT, HA LEHET AKKOR NE FAVÁGÓKÉNT HANEM RÖGTÖN EGY ICIPICI ÍROASZTALT, VIRÁGGAL TITKÁRNÖVEL ÉS ICINYKE-PICINYKE HATALOMMAL, AMIT MAJD KÉSÖBB PERSZE FELDUZZASZTHATNAK UGYANÚGY AHOGY PL. AZ V.KER-BÖL A ROGÁN BÉBIÉT.
CSALÁRDKA MEG TANULJA A HÉBERT, LEGYEN ÉBER ÉS VÁRJON, MERT KÖZELEDIK A KULCSÁTADÁS.

5. KÉRTÉTEK HÁT LEGYEN. ITT A CIKK (MÁRMINT EGY A SOKKBÓL):


Nagymamája zsidó volt, de kikeresztelkedett - jelezte Jakab Péter, a Jobbik miskolci polgármesterjelöltje bemutatkozásakor. Köves Slomó rabbi szerint Jakabot is összeírná pártja.

- Annak a pártnak a képviseletében nyilatkozik, melynek alapszervezetei büszkén hirdetik a Cion bölcsei, a Mein Kampf és Szálasi ideológiáját és mûveit, miközben az ön származását használják védõpajzsként... - írta nyílt levelében a rabbi. - Vérvádakra hivatkoznak, és közben az ön ártatlanul elgázosított felmenõit használják fügefalevélként... - tette hozzá.

Köves szerint azzal, hogy a Jobbik szerint a holokauszt nem a magyarok tragédiája, félreérthetetlenül kerül kimondásra az, hogy Jakab családjának sorsa a párt szerint nem magyar sors. "A Jobbik honosította meg azt a hangot, amely a honpolgárok származásáról állításokat tesz. A Jobbik az a párt, amely legitimálta a származásra hivatkozva a kollektív bûnösség elvét" - fejtette ki a rabbi.

"A felmenõk, a származás", legyen zsidó, cigány, vagy más - nem tesz önmagában bûnössé vagy érdemessé. Ahogy nem tesz például mélyigénytelenné sem" - írta. Köves Slomó arra kéri a polgármesterjelöltet, hogy fontolja meg, "honnan jön és hová megy" és jó úton jár-e.

Hozzszlsok


#11 | talpi - 2014. jlius 02. 09:25:08
Janó :-D
Cseszd meg, hanar elfogyna a "rajod". Nagyon " raj" lenne ;-)
#12 | Kedvesi - 2014. jlius 02. 09:35:30
Jano, visszatértél Ukrajnából? s_*_yass
#13 | hathor - 2014. jlius 02. 14:39:35
A zsidók anyai ágról tartják számon származásukat. A nagymama tök mindegy, hogy kikeresztelkedett, attól még zsidó maradt. Hány zsidó képviselõnk ül pofátlanul egy- egy nemzeti ünnepünkön a templomainkban. Aztán, utána kipával a fejükön árulják tovább hazánkat. Ennek a zsidónak nem szabad hinni. A sok birka kurucos, aki mellette van, még nem tanulta meg, zsidónak hinni nem lehet!!!
#14 | nyilasfergeteg - 2014. jlius 02. 15:03:40
hathor !

Tudod a gond ott kezdõdik, hogy az összes egyházi vezetõnk kikeresztelkedett, vagy csahos. Ennek tudatában, az hogy néhányan betévednek a "templomainkba", nem is tûnik már annyira macerásnak. :)

Folytathatnám azzal is, hogy annak õrzik a mellszobrát a "gárdistáink", a gonosz festéköntögetõktõl, akinek a kártyapartnerei intézték, hogy Nürnbergben csak tanúként legyen meghallgatva, majd élete végéig gondoskodtak róla. Nahát! :)

Most meg jobb híján Viktorunknak tapsikolnak, mert olyan jókat mond... :)
#15 | Fidel - 2014. jlius 02. 15:55:05
IGEN IS VAN JO ZSIDO,! MINT AHOGY JO POLOSKA IS VAN!
NA MOST MELYIK A JO ES MELYIK A ROSSZ POLOSKA???????
UGYAN EZ A HELYZET A ZSIDOKNAL IS!!!!!
NA MOST MELYIK IS A JO PARAZITA???????????s_*_kukks_*_francba
#16 | hathor - 2014. jlius 02. 16:02:55
Nyilasfergeteg! Igazad van, a vezetõket kell elõször nézni.
Fidel!
Nincs jó ,meg rossz zsidó. Csak zsidó van. Olvasd Prohászka Ottokárt!
#17 | kontroll88 - 2014. jlius 02. 16:39:15
Az összes józsidó nyaralni megy majd valahova az Adriai-tenger partjára vonattal.
Remélem, én leszek majd az egyik utaskísérõ...
#18 | nyilasfergeteg - 2014. jlius 02. 16:41:51
Fidel!

Ez egyszerû! Itt az eredeti idézet. Ha valaki, akkor Õ tudta... :)


"Mikor ellepnek a tetvek nem azt nézem, hogy melyik csíp vagy melyik nem, hanem ütöm õket."

Rudolf Höss
#19 | GERRY - 2014. jlius 02. 17:42:38
na de nyilas... ez a kijelentés egy kicsit célzatosnak tünik, nemde?

:D lehet, hogy rosszpista volt ez a Túró Rudi HÕs? Kamuswicc környékén még mindig van valami emléktáblája ahova virágokat tesznek a blankoltak...
#20 | monguzking - 2014. jlius 02. 19:19:37
spirituálisan azért nem lehet azt kijelenteni hogy minden zsido rossz s csak a hulla zsido jo zsido-számomra nem teljesen tiszta mennyire genetika s mennyire nevelés kérdése hogy valaki gazemberré vagy becsületes emberré válik--biztos hogy sokkal egyszerübb s kényelmesebb minden zsidot egy kalap alá venni s mindet elpusztitani-de hogy helyes-e az már nem mondanám hisz jézus is probálkozott(- csak judás volt zsido tanitványai közül bár abban kételkedek hogy ö árulta volna el)de rosszul s ebböl nagy baj lett kétségtelenül...emberiség teljes pusztulás szélére került...de mégis azt állitom hogy nem a zsido a gonosz-bár szolgálja..végsö soron sokkal inkább áldozat mert mi ha máskor nem is de halálunkor kiszabadulunk mig ök aligha---de legfökép az a bajom ha leálok zsidoval harcolni akkor már én is csak egy majorett bábuvá válok akivel a gonosz bábos játszadozik s már pedig ezt nagyon rühelem s igazán csak fölrughatnákom van az egész mocskos játszmát--semmisem tisztán fehér vagy fekete annak ellenére hogy minden visszavezethetö az egyre az pontra tehát nagyon egyszerü a megoldás is......

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.