Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

VAN 1 JÓ ZSIDÓ - HÁT NEM?


1. NEM IS AZ MERT A NAMMAMA KIKERESZTELKEDETT ÉS 11 GYEREKET KÉSZÍTETT... (11 NAMMAMA VÉRVONAL)
2. ...DE TÉNYLEG VANNAK JÓ ZSIDÓK. AHOGY VONA MONDJA, PL. EZ A JOBBIKOS MAGYAR MEG MINDEGY MI MÉG...
3. A KAVICSOS LOMPOS IS KEDVELI (MEG IS SZÓLÍTOTTA RÖGVEST) MERT A GYEREK LEHET A HID - "AZ ÖSSZEKÖTÖ" - A MAGYAR ÉS A ZSIDÓ (DE CSAK A JÓ!) CSAPAT KÖZÖTT.
4. EZ (TUDATOSAN!) - NEM A MAZSIHISZ FELÉ, HANEM A JOBBIK FELÉ INDULT (ÉS ÉRKEZETT MEG!), AMIKOR MEG CSALÁRDKA LEBUKOTT, JOBBNAK LÁTTA, HOGY TÖREDEZETTSÉGMENTESEN BEVALLJA VONÁNAK, HOGY IGEN, BENNE IS CSÖRGEDEZIK, AZ A BIZONYOS DE SZINTE SEMMI JELENTÖSÉGE ÉS NYUGODTAN BIZZA CSAK RÁ A DOLGOKAT, HA LEHET AKKOR NE FAVÁGÓKÉNT HANEM RÖGTÖN EGY ICIPICI ÍROASZTALT, VIRÁGGAL TITKÁRNÖVEL ÉS ICINYKE-PICINYKE HATALOMMAL, AMIT MAJD KÉSÖBB PERSZE FELDUZZASZTHATNAK UGYANÚGY AHOGY PL. AZ V.KER-BÖL A ROGÁN BÉBIÉT.
CSALÁRDKA MEG TANULJA A HÉBERT, LEGYEN ÉBER ÉS VÁRJON, MERT KÖZELEDIK A KULCSÁTADÁS.

5. KÉRTÉTEK HÁT LEGYEN. ITT A CIKK (MÁRMINT EGY A SOKKBÓL):


Nagymamája zsidó volt, de kikeresztelkedett - jelezte Jakab Péter, a Jobbik miskolci polgármesterjelöltje bemutatkozásakor. Köves Slomó rabbi szerint Jakabot is összeírná pártja.

- Annak a pártnak a képviseletében nyilatkozik, melynek alapszervezetei büszkén hirdetik a Cion bölcsei, a Mein Kampf és Szálasi ideológiáját és mûveit, miközben az ön származását használják védõpajzsként... - írta nyílt levelében a rabbi. - Vérvádakra hivatkoznak, és közben az ön ártatlanul elgázosított felmenõit használják fügefalevélként... - tette hozzá.

Köves szerint azzal, hogy a Jobbik szerint a holokauszt nem a magyarok tragédiája, félreérthetetlenül kerül kimondásra az, hogy Jakab családjának sorsa a párt szerint nem magyar sors. "A Jobbik honosította meg azt a hangot, amely a honpolgárok származásáról állításokat tesz. A Jobbik az a párt, amely legitimálta a származásra hivatkozva a kollektív bûnösség elvét" - fejtette ki a rabbi.

"A felmenõk, a származás", legyen zsidó, cigány, vagy más - nem tesz önmagában bûnössé vagy érdemessé. Ahogy nem tesz például mélyigénytelenné sem" - írta. Köves Slomó arra kéri a polgármesterjelöltet, hogy fontolja meg, "honnan jön és hová megy" és jó úton jár-e.

Hozzszlsok


#21 | miskolcilaci - 2014. jlius 02. 21:37:28
A halott zsidó, a jó zsidó!
#22 | nyilasfergeteg - 2014. jlius 02. 22:17:38
GERRY!

Nemcsak célzatos, de talált, süllyedt! :) Valaki, aki tette a dolgát, amikor kellett. De hiszen tudod, a Hõsseit mindenki maga választja... :)
#23 | kakas - 2014. jlius 02. 22:30:08
Ha már mózes ehhez nem szólt hozzá!38.media.tumblr.com/75a2c82edaef1fd9964a7050888c7ce7/tumblr_n7vfy0452P1saq3wko1_500.jpg :D
#24 | gojabaal - 2014. jlius 03. 01:40:32
Anyai nagyapámat (mezei goj) egy zsidó katonatiszt mentette ki az égõ parasztházukból a II. VH-ban.
Jó zsidó, rossz zsidó? Kivétel?! A kivétel erõsíti a szabályt. Mellesleg a legrosszabb zsidónál is rosszabb a zsidó gojcsahosa !!!
#25 | mormota1968 - 2014. jlius 03. 07:52:25
A középkorba akkor szakadt rá az ég teljes súlyával a zsidókra, mikor az akkori arámit és hébert is jól értõ papok elkezdték lefordítani a Talmudot. Voltak próbálkozások, hogy elégessék az összes fellelhetõ Talmudot így próbálva meg elejét venni a további oktatásnak, vagyis, hogy tovább tudják adni beteges tanításaikat, ideológiájukat, parazita életmódjukat
a következõ generációknak, voltak erõszakos térítések is a judeo kereszténységre, ami nem sokkal jobb a zsidók vallásánál, hisz ugyan úgy egy gyilkos vallás volt és az még mind a mai napig. De a zsidókat csak egyetlen módszerrel gyógyították eredményesen. Máglyán sütögetve, tisztítótûzzel. Ahogy az Ószövetségi héber cigányság is csak az erõszakból ért és csak azzal lehet õket jobb belátásra bírni, úgy nincs ez másképp a többi zsidóval sem. Kivétel minden népben, fajban akad, de ritka mint a fehér holló. Hogy ha egy zsidó gyereket egészen kis korában elkülönítenének és magyarként nevelnék fent, de késõbb megtudná, hogy hová tartozik valójában, lehet hogy úgy járnának vele is, mint a "Ip Man" címû kínai életrajzi filmben, amiben japán gyerekeket csempésztek be Kínába, hogy kínaiként felnõve és késõbb az igazságot megtudva eredeti népüket, hazájukat szolgálják, mint kémek. Annyiféle nemzetiség él kis hazánkban, de egyedül a zsidóság és cigányság képtelen normálisan beilleszkedni hosszú évszázadok óta. Náluk a beilleszkedés abból áll, hogy megtartják a saját identitásukat, szokásukat, ideológiai vallásukat, öröklött parazita életvitelüket, törvényeiket. Ha van kivétel, minden tiszteletem az övék. Bujtor István az egyik kedvenc színészem volt, rá nem is tudok haragudni, mert szerintem magyarabb volt, sok mellét döngetõ sábeszgójnál, akik úgy szolgálják még most is a zsidó rendszert, hogy sokuk nem is tudd róla, kiket is szolgálnak valójában, de ha tudnák se biztos, hogy érdekelné õket. Fideszes és Jobbikos, meg MSZP-s vagy miféle pártbirkák, tanárok, rendõrök, katonák, köztisztviselõk, stb...Tisztelet a kivételnek, ha van.
#26 | TiDo - 2014. jlius 03. 10:26:52
(Most már kezdem érteni Detonátor reakcióit.) Tényleg megfordul a fejetekben a kérdés?
Mindegyikõnk nyakánál tartja a kést a zsidó, ti meg itt azon merengtek, hogy ez jó vagy rossz zsidó? Gondolkodás nélkül lelövet a fõmaffia, ha oda kerül a sor.Nem fog moralizálni. Már bebizonyították....
Amikor kapálod a gazt, szelektálod, hogy ennek szép virága van -meghagyom?
#27 | szabir - 2014. jlius 03. 13:02:08
osszementem egy jutubos haverral aki nem hiszi hogy zsido a jobbik, miutan elkuttem neki a legujjab jobbikos zisdot;

itt a levele; :D

Na Szõke Laci, akkor most igazolva van az elméleted mi? Benned mennyi zsidó vér van a szikán mellett, pontosabban mennyi a szikán a zsidóban? A Szõke vezeték név itt a Dunántúlon tipikus zsidó név (fehér, fekete, zöld, barna, kék kékesi, és a szõke, mind zsidó). Na és magadat emiatt zsidónak érzed?
Ha megtudnád, hogy anyádban 1/8-ad zsidó vér van, akkor zsidónak tartanád magadat? Elég kekec, kötözködõ egy alak vagy, ez tipikus zsidó tulajdonság. Mert õk olyan mindenkinél mindent jobban tudó okostojások, akkor te egy zsidrák vagy?
Ilyen kis **** a Postazimi is, mer' õ mindent jobban tud, még azt is, hogy ki a zsidó. Gondolkoztál egyáltalán, hogy miféle név ez a Posta. **** agyalágyult, ez egy **** zsidó név!!!!
Posta, Psota, Postás, Vámos, Vámosi mind **** zsidó nevek. Neked meg egy ilyen ****, zsidó a szellemi vezéred? Persze a zsák mindig a saját foltját találja meg, tehát DrakonesHunhordaszõkelaci egy zsidó. Akkor mi a ****t ugatol te itt nekem baromarc, he?
#28 | szabir - 2014. jlius 03. 13:02:49
:D mi?
#29 | GERRY - 2014. jlius 03. 13:11:00
szabir... igencsak "ismerös" a "jutubos haverod" Üzenem neki, hogy szopja csak tovább a megszokottat aztán üljön rá vissza!
Gerry.
..................
s_*_ezt
#30 | kukackac - 2014. jlius 03. 13:39:08
"osszementem egy jutubos haverral aki"

aki ha valóban haverod, hát?! s_*_kukk s_*_kac

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.