Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Állami és magánvagyonok alakulása a rendszerváltozás hatására, magyar eredeti tőkefelhalmozás


Levélben jött. Link
15' 10 pecnél az időpontra kell kattintani a lejátszáshoz, a műsoron belül
15'29"-től Varga István: ...a rendszerváltást nyugatról vezérelték....korrupt vezetők segítségével fosztották ki, építették le az országot, engedték a lopást, ...63 milliárd forintos követelést engedett el 400 millió forintért valaki, aki a 400 milliót sem szedte be...a számvevőszék ezért feljelentette, de az ügy elhalt, - később miniszterelnök lett belőle...
...a 80-as évek végén az egyik eszköz az volt, hogy pénzügyi tanácsadók jöttek az országba, szobákat kaptak a minisztériumokban, és belülről készítettek elő a törvényeket...ugyanígy jöttek ide média szakemberek, akik a kommunikáción át neveltek minket...
...az állam rossz gazda, a vagyont magánkézbe kell adni, és így mindenkinek jó lesz...pl. a cukorgyáraknál a külföldiek papíron tőkét emeltek, - ráadásul ezt a pénzt később el is vitték-, de az irányítást átvették, leépítették a cukoripart...is...

Dokumentumek film erről az időszakról:

Link

Link

Továbbiak:Link

Link
Link

Link

LinkLink

Link

Link

Link


Link
Link

Link

LinkLink

Link

Link


Link

Link

LinkLink

Link

Kármán Irén Link :

"Különösen érdekesnek találtam a második részt. Itt látszik, hogy Csehországban ugyanolyan olajozás folyt, mint Magyarországon... Csehországban az olajozást az orosz maffia üzemeltette, Szeva irányításával, de a cseh hatóságok léptek."

"...a politikus bűnözőknek és a politikai háttérrel rendelkező gazdasági bűnözőknek nem kell attól tartaniuk, hogy kiborul a bili és egyszer kiderül: a milliárdos vagyonok mögött illegális, törvénytelen, sőt, embertelen cselekmények húzódnak, a politikai kapcsolatrendszer védelmet nyújt és a vagyonok eredetét sem kell magyarázgatni. Végül is: a titkosítások egyik célja, hogy az állam az új tulajdonosi struktúrát védje, elmondták már, nem lehet civil szervezeteknek belehapatyolni, hogy mi legyen titkos és mi ne, hiszen a pénz megtartása sok esetben "nemzetbiztonsági érdek"."

Hozzászólások


#1 | Detonator - 2014. július 11. 23:16:44
Szervusz Imre !

Csak a fentieket vidd a bíróságra, több példányban, hogy jusson a hallgatóságnak is ! Ez egy jogállamban nem lehetséges, ha meg lehetséges, az nem jogállam. Újat nem mondtam. Ha a fenti dolgok megtörténhetnek, ( és megtörténtek ! ), akkor nem működik a rendőrség sem, illetve együttműködik. A rendőrség fenti együttműködése a politikával maga a totális maffia !
Bíró úr, van még kérdése ?

Detonator
#2 | postaimre - 2014. július 12. 08:42:41
Ó, Detonátor, mindez már ott van rég! Olajos akták könyvem is erről hoz anyagot és elmondtam, leírtam már százszor a közismert tényeket (nem híreszteléseket)! Nincs jelentősége! Demokratikusan már csak a leölésük maradt hátra!
#3 | Detonator - 2014. július 12. 08:59:00
Szervusz Imre !

Tudom, hogy leírtad, meg elmondtad, csak most újra elmondod majd, mert ez az igazság. Az, hogy őket érdekli-e, meg mi érdekli egyáltalán, az egy másik téma ! Ha egyszer ez az igazság, amit ők nem csak letagadni akarnak, de meg nem történtté tenni, nincs más lehetőséged mint ezredszer belemondani a hihetetlen aljas pofájukba.
Imre ! Mostanra eljutottam odáig, hogy vágyom valami tisztességes banán köztársaságba ! Ettől minden csak jobb lehet mint itt, már ami a jogállamiságot illeti, mert úgy informálódtam, hogy lehet, hogy ott sem tartják be a törvényt, csak azt legalább konzekvensen, mindenkire egyformán nem tartják be. Azért már az is valami.
#4 | 1 hazafele - 2014. július 12. 09:10:06
Ahoy!
Ez annak indult csak ellopták a banánt kézen köz társaságs_*_kukk
#5 | postaimre - 2014. július 12. 09:10:52
Detonátor, nem mondom el még egyszer...sem! Csak ölni vagyok már hajlandó "azon a szinten". Nem megyek el és nem magyarázkodok. Egy rövid pár sorost megeresztek nekik direkt ráutaló magatartással oszt osszák be. Ha alkalmam lesz rá, meg fognak dögleni!
#6 | Detonator - 2014. július 12. 09:43:38
Imre !

Mivel hidd el értelek, az elmondást képletesen értettem, mert úgysem kiváncsiak semmire, itt már akkor készen van az ítélet, mielőtt megtörténik a vád ! Az első fok valamiért normális volt . A Te információ mennyiséged fegyver ! Annak legalább egy részének a megszerzése meg nekünk az. Ezért vagyok itt, csak ezért, hogy olyat is tudjak, és több forrásból, amit máshol hivatalosan letagadnak. Aki felnőtt fejjel végig élte az elmúl 25 évet Magyarországon, és le akarja tagadni ezt az eszméletlen mennyiségű politikai, gazdasági, és közbiztonsági, katonai hazaárulást, az vagy mérhetetlenül idióta, vagy mérhetetlenül aljas. Köztes állapotok nem érdekesek ! A "Magyar Bíróságok" a legmocskosabb k.u..rvák, akik a nyilvánosság előtt lesütött szemmel mennek a vasárnapi misére, mint "úrinők", miközben pénzért, bundáért csak az nem dugja meg őket, aki nem akarja. "Finomabban" is írhattam volna, de az már nagyon alpári lett volna .
És még egy. Aki jártas valamennyire is a közgazdaság adó ügyi részében, annak teljesen nyilvánvaló, hogy itt 10 millió forintot is csak orrba-szájba csalással, adó kijátszással, trükkökkel lehet elérni. Meg korrumpálással, meg az "átkosból" megörökölt kapcsolati tőkével. Ehhez, hogy létre jöhessen, a bűnüldöző szervek hathatós segítsége szükségeltetik. Teljesen nyilván való ! Akkor jönnek az ájtatos pofájú "üzletemberek", akik "jó stratégiával", "ráérzéssel", milliárdokat, tíz és száz milliárdokat "dolgoznak" össze, mint Csányi, Demján, hogy csak a kirakat embereket nevezzem meg. A tényleges vagyonok ettől nagyobbak, és Magyarország legnagyobb vagyonai és azok birtokosai "ismeretlenek" ! Nekem, meg a plebsznek !
Beszéljünk a matematika igen egyszerű nyelvén ! Ha van valakinek száz milliárd forintja, és mondjuk 60 éves, akkor, hogy ennyi pénze legyen, anélkül, hogy életében elköltött volna egy fillért is, naponta 4 millió, ötszázhatvanhat ezer kettőszáztíz Forintot kellett keresnie !!!!!!!!!!! ezt megszorozva 60 évvel, az az 21900 nappal tessék számolni Arany Bogaraim !!
Na kérem, ez a "DEMOKRÁCIA" ! Volt, vagy nem volt, de süsse már el valaki a Néván, az Auróra ágyúját, jelzésképpen !

Detonator
#7 | talpi - 2014. július 12. 09:53:40
Imre- Detonátor!
Ez a beszéd. Semmi sem az aminek látszik, tehát egy fegyvernek látszó tárgy is lehet a "leg békésebb" eszköz, ahoz, hogy a dolgok a továbbiakban "rendben "menjenek. Nincs értelme "nyitott kapuk" döngetésének. Az idő/nekik/ lejárt, volt idejük, mélyen és ősziontén magukba nézni, de sajna csak a feneketlen mélység ásitott vissza rájuk. Arról beszélgetünk, néhány cikkben, "megélhetési bűnözés",. Nos, az egész k-ormány és csahosai, közöttük, bírák/?/ ügyészek, rendőrök, nem érnek egy fabatkát sem, mert már akkor elárulták a Nemzetet és benne bennünket, amikor a pályára léptek,. Sajna ezel fenn áll az is, hogy , ugyan vannak küözöttük becsületesek is, de AKKOR MIT KERESNEK OTT? vagy a becsület ennél, náluk nem ér sokkal többet. Majdan? vagy majdan,? nem mindegy, de egyszer elékezdődik itt is a nagy "terv" egyik epizódja. Viszont, azzal tisztában kell lennmi, hogy első alkalommal, nem igen azt a valós" ellent" találjuk szemközt magunkkal, akik valójában azok, hanem a sok birka között kell léavírozni, mint egy Albán hegyi hágón, mert a sok bégető nem megy félre, egyenként kell majd őket félre rugdalni. Utánna sem lesz sokkal több hasznuk, mint levagdosni őket, igaz a bőrük takarónak sem jó, hiszen eladták már minden féle pártnak, tehát, molyrágta. Nehéz lesz, de nem kilátástalan, csak nem szabad a részletekbe elhavazódni. Félre minden indulatot, csak hideg fej és előre vetett tekintet. Nincs kegyelem sem itt, sem ott, purgyéstől, az utolsó szemig.
#8 | lica - 2014. július 12. 13:15:26
Ezek egyszerűen meg akarnak halni, mert normális, a döntéseiért felelősséget vállaló ember nem bújik az általuk létrehozott törvények mögé. Mivel ezen leállatiasodott egyedek képtelenek a felelősségre, így a döntéseik sem lehetnek előrelátóak s bölcsek. Ennél fogva a jogok védőszárnya alá bújva lapítanak s a rendőrsegget felhasználva ellenünk, akarnak hatalmaskodni, bábáskodni. Ezért mivel ezt tudják ők is, életképtelenek, megérettek az újra kezdésre egy másik időben s helyen. De hogy ezt megtehessék ahhoz előbb meg kell halniuk. Mi csak hogy ez nem csak nekik hanem nekünk se okozzon hosszú fájdalmas órákat, napokat, éveket, lerövidíthetjük ezt a szenvedéssel teli időt. Mert ameddig élnek addig szenvedés lesz.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.