Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az Anonymous álarc mögött... A Nagy Mozi


kepfeltoltes.hu/140722/vmask_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Ismerve a háttérhatalmi dialektika trükkjeit, illõ körülnézni a jelenség ellen (látszólag) fellépõ antiglobalista mozgalmak környékén is! Az olyan, remélhetõleg már lecsengõben lévõ rózsaszín mézes-mázas szép új világ (rendért) küzdõ utópisztikus newage mozgalmakat, mint a Zeitgeist vagy a Venus Projekt remélhetõleg már nem kell bemutatni! Egyébként is van most náluk egy sokkal divatosabb világforradalmi mozgalom. Ez, a feltehetõleg CIA által manipulált, befolyásolt csapat, joggal tekinthetõ a világforradalmárok emblematikus arcának.

Hisz azon túl, hogy egy világszinten szervezõdõ, tehát mondhatni globalista mozgalom, ami ironikus mód, állítólag maga is a globalizmus ellen küzd. Eme apró ellentmondás ellenére mégis, talán az õ arcukat, vagyis maszkjukat viselik manapság a legtöbben. Bizonyára sejthetõ már, hogy az Anonymous mozgalomról, pontosabban a mozgalmat és úgy általában a forradalmas, lázadós életérzést szimbolizáló maszkról lesz szó.

A maszk modern kori története a nyíltan sátánista, szuverén málta lovag, Ordo Templi Orientis nagymester, MI05 ügynök, Aleister Crowley tanait valló, õt "követõ" okkultista szabadkõmûves író, Alan Moore "V for Vendetta" címû képregényével kezdõdik. Talán nem meglepõ, hogy az alkotásban Moore egy XVI. századi romantikus forradalmár, a jezsuita Guy Fawkes alakját emeli szuperhõsi magaslatokba. A képregényben a fõhõs akár maga Guy Fawkes is lehetne, hisz az általa viselt maszk, az õ arcát mintázza.

A maszk kultusza mégis inkább a 2005-ben a holywoodi agymosoda által bemutatott mozifilmnek köszönhetõ. (Moor több képregényét is adaptálta már a gépezet.)

Újabb ironikus pillanat! A háttérhatalom egyik leghatékonyabb tömegkondicionáló programja, egy okkultista szabadkõmûves, és egy jezsuita segítségével, elad több millió mûanyag szardarabot. Amit, ha nem lenne elég, hogy nagy valószínûséggel éhbérért dolgoztatott szabad-rabszolgákkal gyártatnak, akkor érdemes azt is tudni, hogy a maszk kereskedelmi jogait a mozifilmet kiadó agymómosógépgyár, a híres nevezetes Warner Bros. birtokolja. És a világforradalmárok veszik! (Csak nekem ismerõs ez a világforradalmas?) Olyannyira nagyon, hogy az Amazon legkeresettebb maszkja. A Rubies Costume Company évente több 100.000 darabot ad el belõle világszerte. Természetesen mindenegyes eladott maszk után, a profit egy része elvándorol a Warner Bros.-hoz.

A "hatalom" ellen küzdõ "fekete bárányok" végsõ soron, hogy e maszk segítségével kifejezhessék lázadó, változásokat követelõ életérzéseiket, pont azt a hálózatot tömik pénzel, illetve annak propagandáját hirdetik, ami ellen azt hiszik, hogy küzdenek.

Míg a szép fehér báránykák a tévét bámulják, mekibe és plázába járkálnak, addig a fekete társaik Guy Fawkes/Anonymous álarcot húznak, hogy bátor harcos módjára eltakarják arcukat, és megüzenjék a világnak, õk bizony forradalmat akarnak. A színük lehet ellentétes, de mind birka, mindkettõt terelgeti egy-két önjelölt pásztor.

Mindegyik életérzés programot ugyanott írják.

kepfeltoltes.hu/140722/guy_fawkes_portrait_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Külön a helyzet pikantériája, hogy ma I. Ferenc pápa személyében az Egyetemes Egyház "arca" egy jezsuita, és a Guy Fawkes álarcnak köszönhetõen a rendszer elleni lázadás szimbólumát is egy jezsuitáról mintázták.

Ha már a világforradalom szóba került, stílusosan idézzük fel Lenin szavait:

"A legjobb mód az ellenzék kordában tartására az, ha mi magunk vesszük át az irányítását."

A tézis az irányításuk alatt van, az ellene lázadó antitézist manipulálják, így szinte garantálható, hogy a kettõ csatájából létrejövõ szintézis, azaz az új rend olyan lesz, amilyet a háttérhatalmasok akarnak.

A problémát az adósságalapú pénzrendszer segítségével a jelenlegi világrendbe kódolták. Az ennek hatására fokozódó társadalmi egyenlõtlenségekbõl adódó általános feszültség pedig kellõen stabil alapja, a különbözõ valós- és ürügyekkel gerjesztett erõszaknak. Ezt a feszültséget, pontosabban az erre adott reakciót pedig látható módon úgy manipulálják, hogy a ráadott logikus reakció megegyezzen a saját elképzeléseikkel. Nem véletlen a demagóg, felszínes, hergelésen kívül másra nem igazán jó jelszavak, videók és propaganda anyagok. (A naiv rajongók anyagait általában könnyû megkülönböztetni a központi megmondókétól, és ezek között néha egész jó gondolatokat is lehet találni)

kepfeltoltes.hu/140722/anonymous-france-2-27-12_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Úgy tûnik, hogy a hatalmosok úgy tekintenek az általuk építgetett világrendekre, mint egyik kedvenc madaruk, a Fõnix szimbólumára. Ahogy a jelenlegi világrend élete végéhez közeledik, úgy akár a Fõnix tüzet raknak, és igény szerint világforradalommal, vagy világháborúval lángokba borítják azt. Feltehetõleg az újult, megnövekedett erõvel való újjászületés, egy új világrend formájában, szintén a terv része. Viszont ne feledjük, hogy ez esetben, a Fõnix madár nem valami ezoterikus mese fõszereplõje, hanem a lucifer rajongó háttérhatalom szimbóluma. Aminek ha az ereje, illetve a hatalma növekszik, az azt jelenti, hogy az "átlag ember" még inkább kiszolgáltatottabbá válik számára. A földet irányító hatalmi erõk tovább centralizálódnak, ezáltal a hatalom, így akár az önrendelkezés joga, még távolabb kerül annak forrásától, magától az embertõl, a néptõl, nemzettõl, családtól.

Mielõtt csatamezõre megy az ember, nem árt megismerni az ellenséget, és annak taktikáját! Továbbá nem árt egy térkép sem a csatamezõrõl, mert ezek hiányában könnyedén saját magunk ellenségévé, vagy az ellenség irányított szolgájává válhatunk. Aztán mikor felkészültnek érezzük magunkat, a további vizsgálódást érdemes azzal folytatni, hogy miképp lehet fegyver nélkül csatát nyerni! Erõt, hitet és kitartást mindenkinek!

http://www.vetera...p-culture/
http://www.nytime...ology&

Hozzászólások


#1 | Kameleon - 2014. július 22. 18:16:25
Guy Fawkes avagy Guido Fawkes
http://hu.wikiped...Guy_Fawkes

The "Anonymous" Jesuit Deception
http://www.end-ti...ymous.html

GUY FAWKES WAS NOT A REVOLUTIONARY!
http://blog.world...lutionary/
#2 | Kameleon - 2014. július 22. 18:38:47
Válasz ;)

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy Oroszországban a radikalizmus elleni harcot nem fogják felhasználni "bekeményítésre".

Az államfõ azon meggyõzõdésének adott hangot, hogy a "virágos forradalmak" forgatókönyve Oroszországban nem fog beválni, bár kívülrõl vannak próbálkozások megingatni a helyzetet.

Putyin megjegyezte, hogy Oroszországot illetõen egyre gyakrabban használják a szankciók nyelvét, bár Moszkva szerint a problémákat párbeszéd útján kell megoldani.

Az elnök szerint napjainkban szétmosódik az állami szuverenitás fogalma, destabilizálják a nem tetszõ rendszereket, a független politikát folytató országokat, ill. azokat, amelyek keresztezik egyesek érdekeit, ennek érdekében kívülrõl finanszírozott és külsõ erõk által kiprovokált államcsínyt követnek el.

Az elnök szavai szerint gyakran radikális, nacionalista, neonáci, fundamentalista erõkre támaszkodnak. Putyin utalt a posztszovjet térségre, többek között Ukrajnára. http://hungarian....274973827/
#3 | mezesmozes - 2014. július 22. 19:44:51
Damned! most le vagyok leplezve!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.