Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Tapor


Toporgunk-e? A minap a padl√°s egyik zug√°ban megleltem a SZU-b√≥l hazahozott kisbalt√°mat, ami ink√°bb fejsze, olyan Gimlis hadiszekerce. Be is nyeleztem, m√©g kellhet, ha a Gazprom √©s a II. ukr√°n front is r√°nk hozza a telet. Asztalunk van, t√Ľzreval√≥ is √©s ahogy l√°tom, egyre jobban hasonl√≠tok ap√°mra. √ē SZK-3-al aratott. Nek√ľnk se √°rtana m√°r a f√©rgeket kasz√°lni, inkassz√°lni, toporg√°s helyett! Vagy ez itt a porta? Szent P√©ter ki k√©ne m√°r nyitni a kaput!

De ha m√°r a k√©zm√Ľvesiparn√°l tartunk. Ma √ļgy t√Ľnik, hogy h√©tf√Ķn kezdhetek √©s a szlov√©nekn√©l. Na ott sem voltam m√©g. Kicsit felszedtem itten, de majd leadom ottan. Persze ez is csak akkor biztos, ha m√°r elm√ļlt.

Mint mondottam, politikai elemz√©st ne v√°rjatok. Akinek m√©g el kell magyar√°zni a trendet, az ink√°bb hallgasson....m√°sra. R√°m ...a szakad√©k √©s √ļriember biztosra nem fogad!

De lássatok neki, mert feladat van! Egyik tagunk meg is kérdezte mi legyen az!

feladat

"√údv Imre!

Kellene valami feladat.
Tudom, ez így egy széles tartomány,
de ha lenne egy kívánságlistád,
v√°laszthatn√©k bel√Ķle,
valami nekem valót."

RE: feladat

"Vihar, a k√©rd√©s j√≥. Mihez van huzalmad? napi 6 km fut√°s, 200 fekv√Ķt√°masz, 50 oldal olvas√°s, 20 sor √≠r√°s...

Cikkek fordítása, értelmezése, kommentelés nem csak itt, de okosítás a többi liberálbuzi fórumon is...?

Melyik a neked való?"Ennyit mára! Maradjatok életben és tartsátok életben az életképeseket!

HozzŠszůlŠsok


#21 | postaimre - 2014. jķlius 31. 07:50:37
Tillati, ap√°m f√©l fejjel kisebb volt, de sz√°momra most is felfoghatatlan er√Ķ lakozott benne. Nem siker√ľl t√ļlsz√°rnyalnom √©s nem is igyekszem. Minden hib√°j√°val is egy√ľtt m√≠g √©lek, p√©ldak√©pem marad, ha cs√ļszott a sablon, ha nem. Az anyai √∂r√∂ks√©gem tal√°n a lelki alkatom, mert ap√°mat elviselni nem lehetett egyszer√Ľ feladat, s mire feladhatta volna, addigra el is h√≠vt√°k. No ezt add √∂ssze karm√°ban, dharm√°ban! M√©g eml√©kszem, mikor k√©sz√ľlt a fot√≥. Ott voltam any√°m mellett a tarl√≥n.

Ja ezt a képet Márton fiam készítette. Jókat kacagott, ahogy a grimaszokat vágtam.

Kedvesi a f√ľlbebigy√≥ nem √°llna j√≥l nekem. A tetk√≥ sem. Valami√©rt nem vagyok oda a mesters√©ges rajzolatok√©rt. Tele vagyok sebhelyekkel, hegekkel, forrad√°sokkal. A maguk nem√©ben unik√°lisok.

Kam√©leon, egyel√Ķre a n√©metet t√∂rdelem, h√°tha j√∂n az √°tt√∂r√©s. Egyel√Ķre se h√≠re se hamva. De m√°r az is j√≥ h√≠r, ha nincs rossz. Rossz meg van, pedig de hozn√°m m√°r a "pozit√≠v h√≠reket is". Ebola, AIDS, L√©pfene, asz√°ly, √°rad√°sok...j√∂n ahideg, nem lesz g√°z (vagy lesz), rossza a b√ļzamin√Ķs√©g..., de majd a maci azt is ad GMO -mentesen..., v√©g√ľl is a hat√°rz√°rak √©s a r√°csatlakoztat√°sok √≠gy, vagy √ļgy megt√∂rt√©nnek, bankuni√≥, szankci√≥nak √°lc√°zott c√©glev√°laszt√°s, levad√°sz√°s ..., ez mind a "j√°t√©k" r√©sze. M√°r nem t√∂lt el √∂r√∂mmel, sem b√ľszkes√©ggel, hogy sokkal t√∂bbet l√°tok (tunk) mint az "√°tlag". A "k√∂zszerepl√©s" gondolata is laza undort v√°lt ki. K√∂r letudva. √öj k√∂r nem lesz. Vagy √ļj kor, vagy ....
#22 | mormota1968 - 2014. jķlius 31. 07:53:29
Imre! Ezzel m√©g a zsid√≥kb√≥l, h√©ber cig√≥kb√≥l is embert lehet faragni, igaz sokat kellene dolgozni rajtuk √©s val√≥sz√≠n√Ľleg alig maradna bel√Ķl√ľk valami, de a szobr√°sz is √ļgy dolgozik, hogy addig vesz el az anyagb√≥l, m√≠g √ļgy nem √©rzi, most t√∂k√©letes az alkot√°s. Am√ļgy √ļgy l√°tom √©desap√°d √©s te is eg√©sz j√≥ er√Ķben vagytok a fot√≥kon. Ami meg a baleseteidet illeti, igen csak eleven gyerek volt√°l te is Imre! Engem nem √©rt ennyif√©le baleset, de az √∂cs√©m hasonl√≥ volt, mint te. √ē is elt√∂rte egyszer a kez√©t, hi√°ba mondt√°k neki, ne m√°szk√°ljon a l√©tr√°ra. (Mivel nagysz√ľleinkn√©l folyton felm√°szk√°ltunk az akkor m√©g megl√©v√Ķ ny√°ri konyha padl√°s√°ra kicsit kutakodni mindenf√©le fellelhet√Ķ kincsek ut√°n.) Azt√°n alig hogy haza engedt√©k a k√≥rh√°zb√≥l fejjel bele eset az aknafed√Ķ f√©lk√∂r√≠ves vas√°ba. Err√Ķl az esetr√Ķl meg, mikor a nagyl√°bujjad √°tsz√ļrta a deszk√°s sz√∂g, egy r√©gi rossz eml√©k sejlett fel bennem, mikor a nagysz√ľleim udvar√°n hi√°ba mondt√°k nekem ne ugr√°ljak a farak√°sr√≥l, nem fogadtam sz√≥t, m√≠g csak nem siker√ľlt sarokkal bele landolnom az √ļj Csehszkob√≥l hozott tornacsuk√°mmal egy j√≥kora rozsd√°s sz√∂gbe, ami egy palacser√©pb√Ķl √°llt ki. Akkor m√©g el√©g f√°jdalmas volt egy tetanusz olt√°s, h√°t m√©g mikor a rozsda darabk√°kat pucolt√°k ki a sebb√Ķl.
#23 | mormota1968 - 2014. jķlius 31. 08:10:21
R√©gi sz√©p eml√©keket id√©zt√©l fel bennem Imre ezekkel a visszaeml√©kez√©sekkel gyerekkorodra. Ezekre a r√©gi ruszki komb√°jnokra m√©g √©n is eml√©kszem mikor ap√°m kivitt az arat√°sn√°l a b√ļzamez√Ķkh√∂z. Ahol a sz√ľnetekben j√≥kora sz√≥d√°sbalonkb√≥l olthatt√°k a szomjukat az aratok, de val√≥sz√≠n√Ľleg volt ott m√°s alkoholf√©le is. De j√≥kat futkostunk a haverokkal a frissen v√°gott tarl√≥kon mez√≠tl√°b vagy √©pp szand√°lba, akkor m√©g olyan volt a talpunk, mint a bakancsb√Ķr. Kem√©ny √©s tart√≥s. √Čs mennyi szalmav√°rat √©p√≠tett√ľnk a b√°l√°kb√≥l. A mai gyerekek m√°r el se tudn√°k k√©pzelni, milyen volt akkoriban gyereknek lenni. Csavarogtunk reggelt√Ķl estig.
#24 | mezesmozes - 2014. jķlius 31. 10:07:41
Nagy form√°ban vagy, Imre. Miut√°n eladtam a h√°zat (ha akad r√° vev√Ķ egy olyan v√°rosban, ahol m√°r hemzseg a relytett er√Ķforr√°s), tal√°n √©ppen Szlov√©ni√°ba k√∂lt√∂z√∂k.. annyi p√©nzem nincs, hogy Nyugat-√Ājr√≥p√°ban √©ljek mik√∂zben m√°r t√ļl √∂reg m√≥kus a munkapiachoz √©s volt kisv√°llalkoz√≥ r√©v√©n ny√∂gd√≠j nuku.. kiv√°ncsi vagyok a benyom√°saidra Szlov√©ni√°r√≥l.. az m√°r biztos, hogy rosszabb nem lehet, mint Orbaniszt√°n √©s a bolti √°rakat sem turb√≥zza fel a 27% talmudista √°fa.. any√°m szerint (aki horv√°t sz√ľlet√©s√Ľ), a szlov√©nek √©s az ott √©l√Ķ magyar kissebbs√©g rendes fick√≥k, nem ijednek meg a munk√°t√≥l, talpraesettek √©s nem fert√Ķzte meg √Ķket a kaz√°r mentalit√°s √ļgy mint sok magyar v√°rost.
#25 | Kedvesi - 2014. jķlius 31. 11:33:16
Imre, valahol azok is tetoválások, csak természetesek, és nem kell hozzájuk festék. s_*_kukk

Mojzes, senki nem ijedne - kivétel a cigány zsidó - ha lenne hol dolgoznia, éppen hogy attól ijednek meg hogy nincs - nem lesz hol.
#26 | postaimre - 2014. jķlius 31. 12:29:12
Mózi, lehetne jobb is, de nem nagyon vagyok motivált.

Kedvesi ezeket magamnak véste be az életem mind egy szálig.

USA: Izraelnek többet kell tenni a civilek védelméért

Egy mened√©khelly√© alak√≠tott ENSZ-iskol√°t is tal√°lat √©rt cs√ľt√∂rt√∂k√∂n G√°z√°ban – tud√≥s√≠t a CNN.
http://www.hir24....edelmeert/


Képtelenség megfékezni az Ebola-járványt

Drasztikusan n√Ķ a betegek √©s a hal√°los √°ldozatok sz√°ma, r√°ad√°sul az √°ldozatok k√∂z√∂tt m√°r t√∂bb orvos √©s eg√©szs√©g√ľgyi dolgoz√≥ is van. Nyugat-Afrika nem hisz a k√ľlf√∂ldi orvosokban, a kuruzsl√≥knak viszont fogalmuk sincs azokr√≥l a higi√©niai felt√©telekr√Ķl, amelyekkel a tov√°bbfert√Ķz√©s megakad√°lyozhat√≥ lenne.
http://www.origo....leone.html


13 √©v ut√°n √ļja cs√Ķdbe ker√ľl Argent√≠na

Az Standard & Poor's nemzetk√∂zi hitelmin√Ķs√≠t√Ķ szerda esete szelekt√≠v nem t√∂rleszt√Ķ "selective default" kateg√≥ri√°ba sorolta vissza Argent√≠na √°llamad√≥ss√°g besorol√°s√°t a kamatfizet√©si k√∂telezetts√©g elmarad√°sa miatt.
http://profitline...-Argentina


Orbán Mosolyországa: kész röhej

A Twitterre √©s m√°s k√∂z√∂ss√©gi oldalakra felt√∂lt√∂tt nevet√Ķs szelfikkel tiltakoztak t√∂r√∂k n√Ķk az orsz√°g minisztereln√∂k-helyettes√©nek kijelent√©se ellen, miszerint „az erk√∂lcs√∂s n√Ķk nem nevetnek nyilv√°nosan” – √≠rja az Index.
http://www.168ora...29556.html

Megtámadták a Tor hálózatot

A felhaszn√°l√≥k megfigyel√©s√©re tett k√≠s√©rletet √©szlelt a kibert√©rben n√©vtelens√©get biztos√≠t√≥ Tor h√°l√≥zaton annak fejleszt√Ķje, a Tor Project.
http://www.stop.h...t/1254829/

Lemondott a venezuelai ellenz√©k vezet√Ķje

H√≠rek szerint a bels√Ķ fesz√ľlts√©g miatt t√°vozik Ram√≥n Guillermo Aveledo f√Ķtitk√°r a Demokratikus Egys√©g Kerekasztala (MUD) √©l√©r√Ķl. A politikus k√∂z√∂lte, az√©rt mond le, hogy lehet√Ķv√© tegye a kerekasztal meg√ļjul√°s√°t. Egyesek szerint a sz√ľrke eminenci√°snak tartott Aveledo lemond√°sa v√°lasz volt az ellenz√©k kem√©nyvonalasait√≥l √©rkez√Ķ b√≠r√°latokra, miszerint t√°rgyal√≥asztalhoz √ľlt a korm√°nnyal, √©s nem k√©pviselt kell√Ķen hat√°rozott √°ll√°spontot.
http://www.hirado...-vezetoje/

T√∂bb mint hatsz√°z gyerek ker√ľlt nevel√Ķsz√ľl√Ķkh√∂z

Az √©v els√Ķ n√©gy h√≥napj√°ban t√∂bb mint hatsz√°z gyerek ker√ľlt nevel√Ķsz√ľl√Ķkh√∂z, mik√∂zben t√∂bb mint k√©tezer √ļj f√©r√Ķhelyet enged√©lyeztek a csal√°dokn√°l - √≠rta cs√ľt√∂rt√∂ki sz√°m√°ban a Magyar Nemzet az Emberi Er√Ķforr√°sok Miniszt√©rium√°nak szoci√°lis √ľgyek√©rt √©s t√°rsadalmi felz√°rk√≥z√°s√©rt felel√Ķs √°llamtitk√°rs√°g√°nak k√∂zl√©s√©re hivatkozva.
http://www.hirado...szulokhoz/

Itt a gazdas√°gi hidegh√°bor√ļ

B√°r a f√∂ldg√°z √©s a k√Ķolaj importj√°nak le√°ll√≠t√°s√°t nem l√©pte meg az Eur√≥pai Uni√≥, mert azzal maguk alatt is v√°gn√°k a f√°t, m√©g √≠gy is az orosz gazdas√°g h√ļs√°ba v√°g√≥ szankci√≥kr√≥l d√∂nt√∂ttek kedden a tag√°llamok. A z√∂mmel a p√©nz√ľgyi, illetve energetikai szektort √©rint√Ķ korl√°toz√°sok m√°r komolyan f√°jhatnak majd az oroszoknak. Cser√©be viszont az EU, illetve a Nyugat is hasonl√≥ ar√°ny√ļ viszontl√©p√©sekre sz√°m√≠that. Magyarorsz√°gon a paksi b√Ķv√≠t√©s egyel√Ķre nem lehet vesz√©lyben, √°m a g√©peket, j√°rm√Ľveket, gy√≥gyszereket gy√°rt√≥ c√©geknek, √©s √©lelmiszer-ipari v√°llalatoknak lehet f√©lnival√≥juk. Minden r√°ad√°sul att√≥l is f√ľgg, meddig maradnak a szankci√≥k, √©s hogy k√©s√Ķbb m√©g b√Ķv√≠tik-e azok k√∂r√©t.
http://hvg.hu/gaz...haboru#rss


Orb√°n kit√ľntette, most lecsukhatj√°k a portug√°l bank√°rdinasztia fej√©t

Minden vagyon√°t elvesz√≠theti Eur√≥pa egyik utols√≥ bank√°rcsal√°dja, fej√©re pedig nagy val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel t√∂bb √©v b√∂rt√∂n v√°r. K√©t √©vvel ezel√Ķtt m√©g a Magyar √Črdemrend k√∂z√©pkeresztj√©t kapta Orb√°n Viktor korm√°nyf√Ķt√Ķl.
http://vs.hu/orba...medium=rss
#27 | Detonator - 2014. jķlius 31. 14:26:04
Imre !

Legutols√≥ bejegyz√©sed nagyon √©rdekes, b√°r kisebb horderej√Ľ. Meg volt mondva a "szabad √©s szuver√©n " Viktornak, hogy melyik segget kell kinyalnia. Most is meg van mondva. Ezt √≠rtam minap, v√°ltozott a forgat√≥k√∂nyv. Mondtad a "m√ļltkor", hogy Orb√°nnal fogj√°k v√©gig csin√°lni. Az m√©g nincs eld√∂ntve tal√°n, hogy ki viszi el a balh√©t ?! Jelentkez√Ķ ( nem √∂nk√©ntes alapon ! ), van r√° b√Ķven !! Ink√°bb √ļgy fogalmazok , √∂nk√©ntes k√∂telez√Ķ alapon !
#28 | lovagina - 2014. jķlius 31. 15:58:33
Nnnnna, ezek már kép-esek !
Indiában a porfóliódban is megállná a helyét.

De minek ehhez Indi√°ba menni?
#29 | postaimre - 2014. jķlius 31. 20:08:53
K√©mked√©ssel v√°dolj√°k a Fidesz-KDNP EP-k√©pvisel√Ķj√©t

Az ukr√°n nacionalista Szvoboda p√°rt parlamenti k√©pvisel√Ķje az SZBU-t√≥l k√©ri Bocskor Andrea „k√©mked√©s t√°rgy√°ban” t√∂rt√©n√Ķ √°tvil√°g√≠t√°s√°t.
http://www.hir24....viselojet/

A CIA igazgatója elnézést kért

John Brennan, az amerikai K√∂zponti H√≠rszerz√Ķ √úgyn√∂ks√©g (CIA) igazgat√≥ja bocs√°natot k√©rt a szen√°tus h√≠rszerz√©si bizotts√°g√°nak vezet√Ķit√Ķl, miut√°n egy bels√Ķ vizsg√°lat meg√°llap√≠totta, hogy a CIA alkalmazottjai √°tvizsg√°lt√°k a szen√°tus komputereit - k√∂z√∂lte cs√ľt√∂rt√∂k√∂n az √ľgyn√∂ks√©g sz√≥viv√Ķje.
http://www.hirado...zest-kert/

Gáz van az amerikai vízumkiadással, lerobbant a rendszer

M√Ľszaki hiba h√°tr√°ltatja vil√°gszerte az amerikai v√≠zumok kiad√°s√°t, vesztegl√©sre k√©nyszer√≠tve az Egyes√ľlt √Āllamokba tart√≥ t√∂bb ezer k√ľlf√∂ldi √ľzletembert, el√Ķad√≥m√Ľv√©szt √©s sportol√≥t, valamint sz√°mos, a fejlett technol√≥gi√°t alkalmaz√≥ ipar√°gakban elhelyezkedett alkalmazottat - k√∂z√∂lte cs√ľt√∂rt√∂ki sz√°m√°ban a Wall Street Journal.
http://hvg.hu/vil...lerobb#rss

Doll√°rmilli√°rdok√©rt √©p√ľlnek a j√∂v√Ķ v√°rosai
Ambici√≥zus tervet jelentett be Narendra Modi indiai minisztereln√∂k m√©g j√ļniusban: 100 okosv√°rost szeretn√©nek fel√©p√≠teni, amelyek a legkorszer√Ľbb high-tech eszk√∂z√∂kkel rendelkeznek.
http://www.tozsde...o-varosai/

Kiszivárgott Putyin és Merkel titkos terve

A brit The Independent kiadv√°ny az ukr√°n v√°ls√°grendez√©s egy titkos terv√©t tette k√∂zz√©, melyet Angela Merkel n√©met kancell√°r √©s Vlagyimir Putyin orosz √°llamf√Ķ dolgozott ki.

A terv alapvet√Ķ c√©lja az ukr√°n √°llamhat√°r stabiliz√°l√°sa, valamint Ukrajn√°nak val√≥ jelent√Ķs seg√≠ts√©gny√ļjt√°s egy √ļj energetikai meg√°llapod√°s elfogad√°sa √°ltal. Ha Oroszorsz√°g elfogadn√° a felt√©teleket, akkor a nemzetk√∂zi k√∂z√∂ss√©g elismern√© a Kr√≠m f√ľggetlenes√©g√©t √©s Oroszorsz√°g √°ltali annekt√°l√°s√°t.
http://www.sztark...et/110560/

Nem vicc! Elkezd√Ķd√∂tt N√©metorsz√°gban a t√∂r√∂k eln√∂kv√°laszt√°s
http://www.stop.h...s/1254967/


Gigakorrupciót titkolnak Ausztráliában Рképzelhetik, milyen sikerrel

Nemcsak egy magas rang√ļ tiszts√©gvisel√Ķket √©s k√ľlf√∂ldi cs√ļcspolitikusokat √©rint√Ķ korrupci√≥s √ľgyr√Ķl tilos tud√≥s√≠tani Ausztr√°li√°ban, hanem a tilt√°st kimond√≥ b√≠r√≥s√°gi d√∂nt√©s r√©szleteir√Ķl is. Az interneten el√Ķsz√∂r kisziv√°rgott, azt√°n rekordsebess√©ggel elterjedt a h√≠r. A k√∂zl√©si tilalom int√©zm√©nye, a gag order a vil√°gban m√°sutt is l√©tezik, de alkalmaz√°sa egyre kev√©sb√© sikeres, mert cenz√ļr√°zni a netet gyakorlatilag lehetetlen.
http://vs.hu/giga...medium=rss


Turizmus: nagy terveket sz√Ķnek

Folytat√≥dnak a turizmust seg√≠t√Ķ beruh√°z√°sok Budapesten √©s vid√©ken is, a korm√°ny c√©lja, hogy az √°gazat az eddigin√©l is nagyobb m√©rt√©kben j√°ruljon hozz√° a n√∂veked√©shez – mondta Kurucz √Čva korm√°nysz√≥viv√Ķ cs√ľt√∂rt√∂ki t√°j√©koztat√≥j√°n.
http://mno.hu/gaz...ek-1240137
#30 | postaimre - 2014. augusztus 01. 08:34:14
√Ėsszecsaptak a kurdok az Iszl√°m √Āllam fegyvereseivel: 49 halott

Sz√≠riai kurd fegyveresek elfoglalt√°k az Iszl√°m √Āllam (I√Ā) sz√©ls√Ķs√©ges csoport t√∂bb √°ll√°s√°t Sz√≠ria √©szaki r√©sz√©n, az √∂sszecsap√°sokban negyvenkilenc ember √©let√©t vesztette - jelentette cs√ľt√∂rt√∂k√∂n egy ellenz√©ki szervezet.
http://www.atv.hu...-49-halott


List√°zz√°k a kiv√©gzend√Ķ szunnit√°kat a s√≠ita mil√≠ci√°k

Iraki s√≠ita mil√≠ci√°k list√°kat √°ll√≠tottak √∂ssze felt√©telezett szunnita sz√©ls√Ķs√©gesekr√Ķl, akiket a list√°k alapj√°n elfognak, majd nyilv√°nosan felakasztanak – sz√°moltak be cs√ľt√∂rt√∂k√∂n iraki biztons√°gi er√Ķk.
http://vs.hu/list...medium=rss

Kína és a BRICS is segíthet Argentínának az adósságtörlesztésben

K√≠na √©s a BRICS-csoport lehet a kulcsa az Argent√≠n√°t fenyeget√Ķ ad√≥ss√°gv√°ls√°g megold√°s√°nak a Buenos Aires Herald argentin napilap szerint.
http://stockporta...esztesben/

H√≠res jogv√©d√Ķ ker√ľlhet b√∂rt√∂nbe Azerbajdzs√°nban

√Ėrm√©nyorsz√°gnak val√≥ k√©mked√©s √©s okirathamis√≠t√°s c√≠m√©n v√°dat emeltek Leyla Yunus azerbajdzs√°ni emberi jogi aktivista √©s f√©rje, Arif Yunus politikai elemz√Ķ ellen.
http://hvg.hu/vil...rtonbe#rss

Szándékosan rontják a román-magyar viszont

A 80-as √©vek √≥ta nem tapasztalt ellens√©ges hangnemet √ľt√∂tt meg az ut√≥bbi h√≥napokban a rom√°n k√ľlpolitika a magyar f√©llel szemben – mondta Magyarorsz√°g √©l√Ķben c√≠m√Ľ m√Ľsorunkban Navracsics Tibor.
http://mno.hu/hir...nt-1240198


L√°ngoltak az utc√°k a tajvani v√°rosban – √Ėt g√°zrobban√°s t√∂rt√©nt
/ 2014.08.01., péntek 07:11 / Hírforrás: MTI


Legal√°bb harminc ember √©let√©t vesztette √©s t√∂bb mint k√©tsz√°zan megs√©r√ľltek, amikor t√∂bb g√°zrobban√°s r√°zta meg a tajvani Kaohsziung belv√°ros√°t cs√ľt√∂rt√∂k este - k√∂z√∂lt√©k a helyi hat√≥s√°gok.
http://valasz.hu/...ent-102685

Furcsa sz√°mokat h√ļztak ki a hatoslott√≥n

N√©metorsz√°gban √∂t egym√°st k√∂vet√Ķ sz√°mot h√ļztak ki a hatoslott√≥ legut√≥bbi sorsol√°s√°n. A j√°t√©kon h√°rman is j√≥l tippeltek, de a f√Ķnyerem√©nyt nem vitte el senki.
A nyertes sz√°msorozat a 9, 10, 11, 12, 13, 37 volt a szerda esti sorsol√°son. A helyesen tippel√Ķk fejenk√©nt 263 ezer eur√≥t (80 milli√≥ forint) zsebelnek be - k√∂z√∂lte cs√ľt√∂rt√∂k√∂n a n√©met szerencsej√°t√©k-szervez√Ķ t√°rsas√°g.
http://www.hirado...toslotton/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.