Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

MĂ©zesmĂłzes 2010-es levele


Szia Imre! Úgy látom, hogy sokan errõl még nem tudnak. Üdv: ...
Magyarországot az idén egy mesterségesen létrehozott szörny fogja támadni. A szörny neve: DráGula. Ez nem vicc, a drágulások azaz infláció csak most fog ránk szakadni igazán. Ennek több oka is van, de a fõ ok olyan, amirõl sosem olvashatunk a közgázi könyvecskékben, azaz a forint szándékos leértékelése az euróval szemben, amit az MNB az idén több lépcsõben készül végrehajtani. Ez várhatóan várhatóan 20-25 százalékos leértékelést fog jelenteni a következõ rózsadombi szilveszteri kerti tûzijátékig.

Eddig a forint árfolyama köztudottan irreálisan magas volt ahhoz képest, hogy gyakorlatilag már nincs is magyar gazdaság. Ennek az oka viszonylag egyszerû. Ahogy tudjuk, a "rendszerváltás" után elhúztak a tankok és megszálltak minket a bankok. A bankok azért jöttek, hogy haszonra tegyenek szert és ezt meg is csinálták. A játék szabályai (amit a bankok diktáltak a magyar kormányoknak) szerint a bankok elárasztották az országot mindenféle személyi és vállalati kölcsönökkel uzsorás kamatokkal, amik kompenzálták közben a vissza nem fizetett kölcsönöket is. A bankok tehát nagyokat kaszáltak rajtunk és a hasznot rendszeresen ki is vitték az országból, miután persze euróra váltották az MNB-n keresztül. Az MNB pedig egyre több nemzetközi hitelt vett fel azért, hogy a Magyarországon tevékenykedõ vámpírbankok által begyüjtött forintot ezek a bankok rendszeresen be tudják váltani kemény valutára mielõtt kiviszik az országból. A bankoknak tehát érdekükben állt, hogy a forintért minél több eurót kapjanak az MNB-tõl, azaz egy irreálisan "erõs" forint kellett nekik. Ami pedig a bankok érdekében áll, az a "rendszerváltás" óta már parancs a magyar kormányok számára. Csak úgy mellékesen, azért olyan nagy hatalmuk van a bankoknak, mert valóban a sok különbözõ néven mûködõ bank nagy része egy maroknyi bankárdinasztia tulajdonában van és ezek a bankárdinasztiák az Európai Unió igazi (háttér)hatalma.

Tavaly megtörtént az utolso nagy forint beváltás a külföldi bankok javára, amikor az IMF-tõl felvett kemény valuta hitel jó része "konszolidációs" címen át lett nekik adva egy szép masnival átkötve. Ez volt az utolsó alkalom, hogy a vámpírbankok beváltották a rajtunk kaszált forintokat kemény valutára, mert közben elértük azt a pontot (különbözõ okok miatt, de ezt most nem részletezem), hogy ezentúl már nem fog tudni felvenni rendszeresen a magyar állam nemzetközi hiteleket. Tehát, ezentúl már nem lessz érdekük magas szinten tartani a forint árfolyamát a bankárdinasztiáknak, hiszen már nem lessz mibõl ezt beváltani nekik kemény valutára a magyar államnak, a külföldi bankokat pedig nem igazán érdekli a forint. Mostantól az lesz az új játékszabály, hogy gyenge forint, mivel ez a multinacionális ipari cégek érdeke, akik Magyarországon gyártanak. Ugyanis, minél gyengébb a forint, annál kevesebb saját valutát kell költeniük ezeknek a cégeknek (euro, dollár vagy yen) azért, hogy kifizessék a magyar munkabéreket forintban. Persze, eddig a gyenge forint lett volna a multinacionális gyárak érdeke, de elsõsorban nem õk diktálják a játékszabályokat, hanem a már említett bankárok.

MĂ©zesmĂłzes

Hozzászólások


#1 | fapipa - 2012. július 10. 10:05:35
Mózi folyamatosan fenn van a Velorex oldalán , csak mostanában egy kicsit depressziós, és állandóan Motyóval hadakozik. s_z 
velorex oldala: http://mr-moto-ve...ogspot.hu/
#2 | kincses - 2012. július 10. 10:15:56
Hát, itt nem voltunk elég jók neki, és szívatott mindenkit. Motyóval meg fölösleges hadakozni szóban, mert nincs agya, hogy fölfogja a mondanivalót. Kaméleonnal értek egyet, visszajöhetne, találna magának olvasókat itt is...
#3 | Zea - 2012. július 10. 11:55:17
Na még idén 1 ijemef hitelt ránkterhelnek nyilván bese jön a pénz marad ahol volt csak a töke meg kamatait irják át....ha valami hazaárulás folyamatosan EZ IS!

Pardon javitok: õk csak magyarul is tudnak makogni mert beszélni értelmezni aligha a § tekintve! Csak ha nem hazája menjenek már a pitsába haza!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.