Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hivatalosan bejegyezték a Sátán Egyházát Ukrajnában


Na végre! Vatikán után és az usa példát követve végre megmutatják magukat! Feltûnt? A fosbukon annyi emberölõs (asszony), darabolós és megevõs történet kering mostanában. Még el sem csitult a tavalyi sátánista gyilkosság ügye, de a közelmúltban hivatalos engedélyt kapott a mûködésre a Sátán Egyháza nevû ördögimádó szekta Ukrajnában. A Cserkaszi területen mûködõ csoport maga számolt be az akkreditációról, több beszkennelt, hivatalos dokumentumot is mellékelve. Az interneten is terjedõ szekta már egy templomot is felhúzott.
Hivatalosan bejegyezték a Sátán Egyházát Ukrajnában

Ukrajnában hivatalosan is bejegyeztĂ©k a Sátán Egyháza nevĂ» ördögimádĂł szektát – számolt be a hĂ­rrõl a sátánista szervezet honlapja. Az Ă©rtesĂĽlĂ©s hitelesnek tĂ»nik, az megjelent az ukrán Ă©s orosz sajtĂłban, valamint a leginkább Ă©rintett Cserkaszi város honlapján is.

„2014. jĂşnius 6-án Ukrajna regisztráciĂłs hivatalában, alkotmányos, átláthatĂł Ă©s törvĂ©nyes folyamat során elismertĂ©k az ország Ă©s a posztszovjet tĂ©rsĂ©g elsõ ördögimádĂł vallási közössĂ©gĂ©t” - olvashatĂł a szekta közlemĂ©nyĂ©ben. Az ördögimádĂł csoport teljes neve "Релігійна громада "Божичі" ("Bozsicsi" vallási közössĂ©g).

A szekta vezetõje egy bizonyos Szergej Valjerevics Nyeboga, aki arrĂłl is beszámolt oldalán, hogy a Walpurgis Ă©j alatt, ami a legagyobb Ă©s legismertebb boszorkányszombat EurĂłpa-szerte (április 30-rĂłl május 1-re virradĂł Ă©jjel) „felszentelt” egy boszorkánytemplomot, amelyet a „SötĂ©t Istenek Templomának” nevezett el.

Az ördögimádĂł szektának vallási irodalma is van – állĂ­tja a varázslĂł, aki szerint rendelkeznek sátánista ikonokkal, ördögimákkal Ă©s a Biblia Zsoltárok könyvĂ©nek ellentĂ©tesen kiforgatott pĂ©dányaival. A varázslĂł tevĂ©kenysĂ©gĂ©be egyĂ©bkĂ©nt Vkontakte-oldalán is bele lehet tekinteni, ahol szemĂ©lyes fotĂłi között egy rakás, sátánista ikonrĂłl, szeánszrĂłl, stb. kĂ©szĂĽlt felvĂ©tel is van.


Az ördögimádásra adott állami engedĂ©ly – egyĂ©bkĂ©nt – azĂ©rt is Ă©rdekes, mert Kijev lassan egy Ă©ve vizsgál egy sátánista gyilkosságot, amelyben válogatott kĂ­nzásokkal megöltek egy 18 Ă©ves fiĂşt tavaly halottak napján. Az elkövetõk – akik közĂĽl az egyik azĂłta már felakasztotta magát a börtönben – beismertĂ©k: sátánista kiadványokbĂłl merĂ­tett rituálĂ©k szerint kĂ­nozták, majd öltĂ©k meg a fiĂşt.
Link

Hozzászólások


#1 | atya - 2014. augusztus 19. 11:12:52
Szerencsétlenek, ha tudnák, hogy a vallásuk kifordított utánzata a velejéig hazug és más vallásokból összelopkodott elemekbõl rosszul összetákolt katolikus vallásnak, akkor lehajtott fejjel vonulnának el egy lámakolostorba, és életük végéig szégyenkezve kussolnának.
#2 | lica - 2014. augusztus 19. 11:24:33
A vallás a legnagyszerûbb dolog a világon, a tudatlan emberek megvezetésére.
#3 | postaimre - 2014. augusztus 19. 11:29:49
Titkosszolgálat van mögöttük. Azok koordinálnak.
#4 | Detonator - 2014. augusztus 19. 13:37:56
Imre !

Ez teljesen nyilvánvaló, de mekkora az aberráció a fejükben, meg a fõnökeik fejében ? És gondoljuk tovább, ha ez nyilvános lehet, mi van ami még titkolt ? Nagyon fa.sza csávók irányítják a világot ! Ime !
#5 | Fidel - 2014. augusztus 19. 15:13:15
Miert?? Eddig nem voltak feljegyezve az ASHKE-NAZIK????
#6 | Kameleon - 2014. augusztus 19. 18:23:21
Felvezetõ a "jezsuiták" felé... Aztán összeillesztés a többi sátánista-pedo-gyilkos vallással. Pszichológia! Ugye Imre mester? ;)

Amit Perje is tett, egyre több hír fog lenni.
http://magyarnemz...908#c80982

"Az emberek végre tudomást szereztek a jezsuita hátterû Blackwater/Academi zsoldosok akcióiról Ukrajnában, hogy rávegyék Ukrajnát és Oroszországot egy katonai konfliktusra.

Ennek egyik oka az, hogy a jezsuiták el akarják törölni az Orosz Ortodox Egyházat Ukrajnában és le akarják cserélni egy jezsuita-barát Ukrán Görög Katolikus egyházra"
http://magyarnemz...t=0#c73787
#7 | postaimre - 2014. augusztus 19. 18:26:17
Erre gondolsz? jezsuita gyilkos századot vágtak haza.

http://topwar.ru/...desse.html
#8 | Kameleon - 2014. augusztus 19. 18:31:03
kepfeltoltes.hu/131126/original_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Igen! Már itt jeleztem az "összefüggést"
http://magyarnemz...=10#c73797

The Jesuits Against Russia!
http://magyarnemz...dmore=7908
#9 | Perje - 2014. augusztus 19. 21:24:41
Most kapták meghívót az aluljáróban Csepelre, jehovás háromnapos kongresszusra. A Föld új uralkodójáról lesz szó, aki alkalmas egyedül uralkodni a Földön. Nemzetközivé lesz a kohngresszus, mert több országból is jönnek ide.
A kapuban még elzavarom õket, de az aluljáróban " viselkedtem.:s_*_cicro
#10 | anzsi a macska hala - 2014. augusztus 19. 21:35:45
Nyeboga
Találó beszélõneve van a féregnek.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.