Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A NATO felk√©sz√ľl az oroszok elleni harcokra


A sz√∂vets√©g √∂ssze√°ll√≠t egy nagyon magas harck√©sz√ľlts√©g√Ľ alakulatot, amelyet nagyon gyorsan be lehet vetni. Ez a n√©h√°ny ezer f√Ķs alakulat k√©szen √°llna a beavatkoz√°sra, "ahol ez sz√ľks√©ges", √©s tev√©kenys√©g√©t l√©gi, haditenger√©szeti √©s k√ľl√∂nleges feladatokra kik√©pzett er√Ķk t√°mogatn√°k.

L√°that√≥bb√° v√°lik a j√∂v√Ķben a NATO jelenl√©te a k√∂z√©p- √©s kelet-eur√≥pai tagorsz√°gokban - √≠rta a The Daily Telegraph c√≠m√Ľ tekint√©lyes brit konzervat√≠v napilap szombati kiad√°s√°ban az √©szak-atlanti sz√∂vets√©g f√Ķtitk√°ra.

Anders Fogh Rasmussen szerint a szab√°lyokon nyugv√≥ nemzetk√∂zi rendet √©s Oroszorsz√°g szomsz√©dainak szuverenit√°s√°t, ter√ľleti integrit√°s√°t is fenyegeti mindaz, amit Moszkva Ukrajn√°ban m√Ľvel. Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k m√°r kijelentette azt is, hogy Oroszorsz√°g fenntartja a katonai fell√©p√©s jog√°t minden olyan orsz√°gban, ahol orosz √°llampolg√°rok √©lnek, √°m ilyen orsz√°gok a NATO-tag√°llamok k√∂z√∂tt is vannak - hangs√ļlyozta a f√Ķtitk√°r

Rasmussen szerint ez a fenyeget√©s, valamint az a t√©ny, hogy Putyin semmibe veszi Oroszorsz√°g nemzetk√∂zi k√∂telezetts√©gv√°llal√°sait √©s felforgat√≥ taktik√°t alkalmaz, v√°laszl√©p√©seket tesz sz√ľks√©gess√©.

A NATO m√°ris megk√©tszerezte l√©gi √©s tengeri j√°r√Ķrtev√©kenys√©g√©t a balti orsz√°gokban, Lengyelorsz√°gban √©s Rom√°ni√°ban, √©s intenz√≠vebb gyakorlatokat is kezdett a t√©rs√©gben.

E l√©p√©seken t√ļl a sz√∂vets√©g hosszabb t√°vra sz√≥l√≥ int√©zked√©seket is napirendre vesz j√∂v√Ķ heti walesi cs√ļcstal√°lkoz√≥j√°n. A tervek k√∂z√∂tt szerepel, hogy a NATO l√°that√≥bb√° teszi jelenl√©t√©t K√∂z√©p- √©s Kelet-Eur√≥p√°ban mindaddig, am√≠g erre sz√ľks√©g van, √©s gondoskodik arr√≥l, hogy megfelel√Ķ er√Ķi √©s megfelel√Ķ felszerel√©se legyen a megfelel√Ķ helyen √©s a megfelel√Ķ id√Ķben - fogalmazott cikk√©ben a NATO-f√Ķtitk√°r.

Rasmussen szerint ennek jegy√©ben a sz√∂vets√©g √∂ssze√°ll√≠t egy nagyon magas harck√©sz√ľlts√©g√Ľ alakulatot, amelyet nagyon gyorsan be lehet vetni. Ez a n√©h√°ny ezer f√Ķs alakulat k√©szen √°llna a beavatkoz√°sra, "ahol ez sz√ľks√©ges", √©s tev√©kenys√©g√©t l√©gi, haditenger√©szeti √©s k√ľl√∂nleges feladatokra kik√©pzett er√Ķk t√°mogatn√°k. Az egys√©get a NATO-tag√°llamok adn√°k rot√°ci√≥s alapon, √©s m√Ľk√∂d√©s√©hez fogad√≥ l√©tes√≠tm√©nyeket, valamint el√Ķre kihelyezett felszerel√©st √©s ell√°tm√°nyt kell telep√≠teni NATO-ter√ľleten - √°ll Rasmussen √≠r√°s√°ban.

A NATO f√Ķtitk√°ra szerint azonban mindez r√°ford√≠t√°sokat √©s k√∂telezetts√©gv√°llal√°sokat ig√©nyel mindegyik tagorsz√°g r√©sz√©r√Ķl, mivel az nem el√©gs√©ges, hogy a sz√∂vets√©g csak n√©h√°ny er√Ķs tag√°llamra, p√©ld√°ul az Egyes√ľlt √Āllamokra, Franciaorsz√°gra √©s az Egyes√ľlt Kir√°lys√°gra t√°maszkodik.

Rasmussen k√∂z√∂lte: elv√°rja, hogy a tagorsz√°gok - miut√°n gazdas√°gaik m√°r fellend√ľl√Ķben vannak - k√∂z√∂sen k√∂telezetts√©get v√°llaljanak v√©delmi kiad√°saik n√∂vel√©s√©re. A sz√∂vets√©geseknek megfelel√Ķ mennyis√©g√Ľ p√©nzt kell k√∂lteni√ľk megfelel√Ķ feladatokra: ezek k√∂z√∂tt szerepel a j√≥l kik√©pzett, j√≥l felszerelt, bevethet√Ķ er√Ķk fenntart√°sa.

Rasmussen szerint a NATO √°ltal legut√≥bb k√∂zz√©tett m√Ľholdas felv√©teleken az l√°tszik, hogy Ukrajna ter√ľlet√©n ezern√©l j√≥val t√∂bb orosz katona tart√≥zkodik, fejlett neh√©zfegyverzettel felszerelve. Ezek az egys√©gek hozz√°vet√Ķleg tucatnyi helysz√≠nre sz√©tosztva tev√©kenykednek, √©s t√∂bb sz√°z orosz harcj√°rm√Ľv√ľk van.

Nem elt√©vedt √∂nk√©ntesekr√Ķl van sz√≥, hanem magas szinten kik√©pzett, hivat√°sos harcol√≥ alakulatokr√≥l - hangs√ļlyozta cikk√©ben a NATO f√Ķtitk√°ra.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | Perje - 2014. szeptember 02. 13:48:41
M√©g hogy az √©szak atlanti szervezet k√©sz√ľl fel? A TAPTO lesz az, a Trans Atlanti Pacific Treaty Organisation, ha hamarosan tagja lesz Ausztr√°lia a d√©li f√©ltek√©r√Ķl.√ēk is nagyon f√©lnek az ukr√°n helyzet miatt.
http://nato.einne...tgdg%3D%3D

Ez igen el√Ķny√∂s lesz a magyar b√©kafenntart√≥k sz√°m√°ra, akik misszi√≥t v√°llalhatnak majd a p√°pu√°kn√°l, √©s a betelep√ľltek-ab original vit√°s k√©r√©sekben. M√°r szervezik a H√°em-ben a Crocodile Dandart.
:D

Micsoda "mer√Ķ v√©letlen", hogy az USA l√°tja el szeptember 1-t√Ķl az ENSZ Biztons√°gi tan√°cs√°ban az eln√∂ki tiszts√©get.
:o
http://kp.ua/poli...sovbez-oon
#12 | Perje - 2014. szeptember 02. 16:18:28
Ukrajna cs√∂kkenti az import haditechnika felszerel√©sekre kiszaband√≥ ad√≥/v√°m m√©rt√©k√©t, de csak azut√°n, hogy a n√°to e heti √ľl√©s√©n egyeztetik az anti-tenorista m√Ľveletek elkezd√©s√©t.. A harckocsikra is vonatkozik a behozatali ad√≥kedvezm√©ny, ak√°r a mi volt 58 darabos k√©szlet√ľnkre is...
http://lenta.ru/n...2/imports/
#13 | Perje - 2014. szeptember 04. 22:29:27
www.dailystar.com.lb/dailystar/Comics/05-09-2014/7%20cartoon%205_635454692500625023_main.jpg

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.