Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az ördög karjaiban


Hell√≥ Imre! Ezt a napokban tal√°ltam az interneten. El√©g j√≥l le√≠rja ez a cikk, hogyan uralkodik a vil√°gunk felett 300 csal√°d. √Črdemes volna megosztani a t√∂bbiekkel is a f√Ķoldalon, lehet rajta vitatkozni, hogy miben t√©vedett a cikk √≠r√≥ja √©s miben nem. √Čn hi√°nyoltam a felsorol√°sb√≥l a Habsburgokat, a Vatik√°nt, a Jezsuit√°kat √©s a Velencei Fekete Nemess√©get, meg az Eur√≥pai Uni√≥t. De az√©rt el√©g j√≥l van √∂sszegezve, hogyan √©p√ľl fel a hatalmi piramis. B√°r √©n nem a kir√°lyi dinaszti√°kat raktam volna a cs√ļcs√°ra, mert m√°r azok l√©te is ett√Ķl a 300 csal√°dt√≥l √©s azon bel√ľl is att√≥l a 13 csal√°dt√≥l f√ľgg, akik a vil√°got uralj√°k. De egy √°tlag ember m√°r ett√Ķl is padl√≥t fogna, hisz nem hiszem, hogy b√°rki rajtunk k√≠v√ľl ezen agyalna, kik is a vil√°g val√≥di urai. √údv: Mormota.

Magyar Irodalmi Lap. Az ördög karjaiban. Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Balu - 2014. szeptember 01. 10:03:19
Nemtom, √©n egyre ink√°bb √ļgy vagyok vele, hogy ez a jezsuita - vatik√°ni - "tengeri-t√∂rv√©nyes" - habsburgos - mormonos - mittom√©nmis katyvasz is r√©sze a Naaagy N√©ph√ľly√≠t√©snek. Amivel nem azt mondom, hogy nem igaz, csak minek√ľnk nem azon a szinten van dolgunk. Megint van egy rak√°s leellen√Ķrizhetetlen titokzatos fogalom a 300 csal√°dr√≥l meg a 13 csal√°dr√≥l meg a fulfordos S√°rk√°ny csal√°dr√≥l vagy mir√Ķl meg hihetetlen h√°tt√©r√∂sszef√ľgg√©sekr√Ķl, amiken nagyszer√Ľen el lehet molyolni, addig is megy az id√Ķ.

Ami sz√°momra vil√°gos az k√°b√© annyi, hogy a zsir√°foknak komoly szerep√ľk van az esem√©nyek ilyet√©n alakul√°s√°ban, m√©gpedig az√©rt, mert ezt L√ĀTOM. Azt is l√°tom, hogy cs√≠kozz√°k az eget, meg hogy exponenci√°lisan emelkedik a medd√Ķs√©g √©s a r√°k. Ezek t√©nyek, ez√©rt gondolom, hogy ezt valaki megszervezte. Hogy azt√°n a Vatik√°n milyen fekete p√°p√°s szertart√°sokat csin√°l a katakomb√°iban, szerintem nem igaz√°n az √©n dolgom. El√©g dolgom van azzal, hogy √©n megmaradjak a "feh√©r m√°gia" √ļtj√°n, mert n√©ha igencsak tele a t√∂k√∂m.

Ha az az √©rz√©se az embernek, hogy titokzatos h√°tt√©rer√Ķk ir√°ny√≠tj√°k, akkor annak az els√Ķdleges oka az, hogy √Ķ maga elhiszi, hogy √≠gy van. A szabad akaratot, gondolkod√°st √©s tettet szaros h√°tt√©rman√≥k nem tudj√°k t√Ķled elvenni, mert nem √Ķk adt√°k neked. Az er√Ķd √©s tud√°sod nem t√Ķl√ľk sz√°rmazik. Mihelyst azonos√≠tod magad a testeddel meg a ty√ļxaros kis eg√≥ddal - igen, azt befoly√°solni tudj√°k, ez√©rt nyomj√°k orrba-sz√°jba az evol√ļci√≥s meg bigbangos megat√∂bbi blabl√°t. Mert ugye te k√©t majom kopul√°ci√≥j√°b√≥l sz√°rmazol √©s nem Isten teremtett, ez az, amit els√Ķsorban el k√©ne felejtened, k√ľl√∂nben bukott a koncepci√≥juk √©s m√©g felszabadulsz. √Čs ez√©rt becs√ľlik olyan sokra mindenhol a h√Ķsiess√©get, mert Dugovics Titusz is ink√°bb leugrott a t√∂r√∂kkel, amikor l√°tta, hogy le√ľtni nem b√≠rja. Vagyis fel√ľlemelkedtek az eg√≥jukon √©s tudt√°k, hogy ez az √©let√ľkbe ker√ľl(het). √Čs a m√°i napig eml√©ksz√ľnk Dugovicsra √©s ha majd hasonl√≥ helyzetben lesz√ľnk, lehet, hogy el√©g lesz √Ķr√° gondolni.

Sz√≥val m√©g egyszer: NEM EZEK A MAN√ďK A VIL√ĀG VAL√ďDI URAI. A vil√°gnak EGYETLEN ura van, ezek csak a szart keverik. Az a sz√°nd√©kuk, hogy uralj√°k a vil√°got m√©g nem teszi √Ķket a vil√°g uraiv√°. A sztori el√©g egy√©rtelm√Ľen le van √≠rva minden hagyom√°nyban, a kereszt√©nyben is. A S√°t√°n - csup√°n - Isten majma, ezt ne tessenek elfelejteni k√©rem. Amit √ļm. "alkot" csak az Isten √°ltal m√°r megalkotott dolgok recikl√°l√°sa, sokkal szarabb √©s koncepci√≥tlanabb kiad√°sban. Mi az, hogy a S√°t√°n a "null√°s szint"?!?!? A cikk √≠r√≥ja szerint √Ķf√∂l√∂tte m√°r nincs senki? Jaaa...
#2 | kontroll88 - 2014. szeptember 01. 11:14:58
Besz√©des a cikk v√©g√©n lev√Ķ rem√©nyked√©s az UFOkban is.
L√°tszik, hogy az agymos√°s n√°la is sikeres volt.

Ha a földi helyzet ennyire rossz, akkor a megoldást a szellemi szinten kell keresni. Amikor megvan, akkor le kell hozni a földi szintre. Vagyis a megoldást "meg kell teremteni".
Ez ellen k√ľzdhet a h√°tt√©rhatalom, de nem gy√Ķzheti le!
Isten vel√ľnk, akkor ki van ellen√ľnk?
#3 | Balu - 2014. szeptember 01. 11:49:56
kontroll,
ezt √≠rom √©n is. Legal√°bb ketten akkor m√°r biztos vagyunk. Igazad van, a megold√°st "meg kell teremteni" - √©s ez is az√©rt lehets√©ges, mert a Teremt√Ķ benn√ľnk van.

Azt a k√©rd√©st se illik valszeg feltenni, hogy ha olyan maaarha titkos az eg√©sz, akkor egy B kateg√≥ri√°s magyar blog honnan ismeri a szinteket, azok feladat√°t meg hierarchi√°j√°t stb. √©s hogy lehet, hogy mink itten a PI blogon is ezen ny√°mmogunk. Nosza, itt van m√©g egy kazal fogalom, mert t√∂lteni kell az agyakat szavakkal, hogy n√Ķhessen a k√°osz. Mintegy s mondhatni a butas√°g sz√©p illat√ļ gaz√°t szavakkal kell √∂nt√∂zni. √Čs mi van, ha a Bilderberg nem is a 3-ik szint negyedik alszintj√©nek 17-ik emelet√©n, hanem a 2. alszint 3. emelet√©n van? Ez √°m a nagy k√©rd√©s, am√≠g meg nem fejtj√ľk, nem lehet tov√°bbl√©pni. Teh√°t a megold√°s: m√©g jobban beleb√ļjni az internet garant√°lt h√≠rforr√°saiba √©s elolvasni m√©g vagy h√ļsz cikket, meg lek√∂vetni a jezsuit√°kat lehet√Ķleg a kezdetekt√Ķl (ami term√©szetesen NEM Szotyolai Ign√°c aty√°val kezd√Ķd√∂tt - csak ez titkos) m√°ig meg a fekete p√°p√°kat meg a (titokzatos) r√≥zsasz√≠n rabbikat √©s kan√°ris√°rga brahmanok (titkos) sz√∂vets√©g√©t, majd √∂sszehozni √Ķket a Monsanto vezet√Ķs√©g√©nek (titkos) meroving gy√∂kereivel. Azt√°n m√°r j√∂het Astar kapit√°ny √©s a sz√ľrk√©k. √Čs sok-sok izgalmas sehova se vezet√Ķ internetes diskurzus a minden r√©sztvev√Ķ √°ltal k√∂telez√Ķ irodalomk√©nt elolvasott "igazs√°gok" √ļjrahasznos√≠t√°s√°val, lehet√Ķleg √∂ssze is veszve, hogy ezt akkor Drumvalo Melchizedek √≠gy vagy √ļgy gondolta.

Csak azt nem tudom, hogy mindennek mi köze ahhoz a világhoz, amit látok és részben át is látok. Ezért is szarom le.
#4 | kontroll88 - 2014. szeptember 01. 14:37:27
Az el√Ķbb √°ltalam eml√≠tett szellemi szinten nem azzal kell foglalkozni, hogy kit kell legy√Ķzni. Nem az ellens√©ggel kell foglalkozni, hanem az ellens√©g-mentes vil√°got kell elk√©pzelni min√©l √©leth√Ľbben, sz√≠nesen-szagosan- tapinthat√≥an- hangosan. √Čs mindezt azzal a tudattal, hogy M√ĀR MEG IS VAL√ďSULT.
Az ellens√©g m√°r le van gy√Ķzve.

Az ilyen cikkek ahogy írod Balu, figyelemelterelésnek jók.
#5 | Perje - 2014. szeptember 02. 11:24:10
Európai arcképcsarnok:
nyut.am/wp-content/uploads/2014/04/lamberto-zannier.jpg
Olasz, az eu. biztons√°gi √©s egy√ľttm√Ľk√∂d√©si szervezet eln√∂ke. Ez a szervezet ellen√Ķriz Ukrajn√°ban.

www.maxhavelaar.be/sites/default/files/schulz_martin_official_portrait.jpg

√Čretts√©gi n√©lk√ľli eur√≥pai parlamenti eln√∂k.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.