Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ma megszólalnak Budapesten a szirénák


Ma tartják a fõvárosi lakossági riasztó-tájékoztató rendszer elsõ szirénapróbáját, a dolog kétszázezer budapestit érint.

Ma délelõtt 11 órakor tartják a budapesti lakossági riasztó-tájékoztató rendszer elsõ szirénapróbáját - közölte a Fõvárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Budapesten három veszélyes üzem - Chinoin Gyógyszer- és Vegyészeti Termékek Gyára Zrt., Richter Gedeon Nyrt., Egis Gyógyszergyár Zrt. - környezetében 52 monitoring és 317 riasztó-tájékoztató végpontot telepítettek, a riasztható lakosok száma megközelíti a 190 ezret. A riasztókat a IV., a IX., a X., a XIII., a XIV., a XV., a XVI. és a XIX. kerületben helyezték el, ezeket a szirénákat minden hónap elsõ hétfõjén tesztelik, de októberben, novemberben és decemberben csak csökkentett üzemidejû próbát tartanak.

Az igazgatóság hangsúlyozta: valós veszélyhelyzetben a szirénarendszeren sugárzott szövegben nem szerepel a "Figyelem, ez próba" kifejezés.

A katasztrófavédelem vegyvédelmi riasztórendszere abban az esetben riasztja a lakosságot, ha egy ipari üzembõl veszélyes anyag kerül a levegõbe. A meteorológiai, vegyi monitoring és lakossági riasztórendszer a riasztáson és a lakosság tájékoztatásán túl a veszélyes anyag terjedésérõl is szolgáltat információkat.
Link

Hozzászólások


#1 | Detonator - 2014. szeptember 01. 09:33:47
Katasztrófavédelem !

Nálatok nagyobb vegyi fertõzés nem kell már ennek a szerencsétlen Világnak. Ti amikor a "levegõbe" kerültök, az lesz az igazi légtisztítás !

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.