Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

'√Ėsszeesk√ľv√Ķ' rend√Ķr√∂ket kapcsoltak le T√∂r√∂korsz√°gban


Figyelni! N√°lunk is elj√∂n az ideje! T√∂bbtucatnyi rend√Ķrt hallgattak ki h√©tf√Ķn T√∂r√∂korsz√°gban annak a korm√°nyzati t√∂rekv√©snek a r√©szek√©nt, amelynek c√©lja a rezsimellenes √∂sszeesk√ľv√©ssel gyan√ļs√≠tott tiszts√©gvisel√Ķk felhajt√°sa, √©s ezzel az orsz√°gban m√Ľk√∂d√Ķ "p√°rhuzamos √°llam" felsz√°mol√°sa - jelentette a helyi m√©dia.

Az √ļjabb √Ķrizetbe v√©teli hull√°m 34 rend√Ķrt √©rint, k√∂zt√ľk a gazdas√°gi b√Ľn√∂z√©si √ľgyekben illet√©kes k√ľl√∂nleges isztambuli egys√©g volt vezet√Ķj√©t, Yakup Saygilit, aki a Recep Tayyip Erdogan vezette rezsim tekint√©ly√©t tavaly decemberben megt√©p√°z√≥ korrupci√≥ellenes vizsg√°lat elind√≠t√≥ja volt. A sz√≥ban forg√≥ szem√©lyeket azzal v√°dolj√°k, hogy meg akart√°k d√∂nteni a korm√°ny hatalm√°t - t√°j√©koztatott az NTV h√≠rcsatorna.

J√ļlius √≥ta m√°r t√∂bbtucatnyi rend√Ķr, k√∂zt√ľk magas rang√ļ tisztek ellen emeltek v√°dat √©s b√∂rt√∂n√∂zt√©k be √Ķket korm√°nyellenes √∂sszeesk√ľv√©s √©s b√Ľnszervezet l√©trehoz√°sa √©s ir√°ny√≠t√°sa miatt.

Az √Ķrizetbe vett rend√Ķr√∂ket azzal v√°dolj√°k, hogy r√©szt vettek a politikai karrierj√©t m√ļlt cs√ľt√∂rt√∂k √≥ta √°llamf√Ķk√©nt folytat√≥ Erdogan √©s m√°s korm√°nyzati tiszts√©gvisel√Ķk telefonbesz√©lget√©seinek lehallgat√°s√°ban a korm√°nyt √©rint√Ķ megveszteget√©si botr√°nnyal kapcsolatban indult hat√≥s√°gi vizsg√°lat sor√°n.

Erdogan a k√∂zvetlen k√∂rnyezete ellen decemberben ind√≠tott korrupci√≥s vizsg√°lat m√∂g√∂tt r√©gi sz√∂vets√©ges√©t, az 1999 √≥ta az Egyes√ľlt √Āllamokban √©l√Ķ, √©s a t√∂r√∂k igazs√°gszolg√°ltat√°s √©s rend√Ķrs√©g soraiban nagy befoly√°ssal b√≠r√≥ Fethullah G√ľlent sejti, aki szerinte meg akarja d√∂nteni hatalm√°t. A befoly√°sos vall√°si vezet√Ķ tagadja mindezt.

A korm√°nyt 2003 √≥ta ir√°ny√≠t√≥ Erdogan m√ļlt cs√ľt√∂rt√∂k√∂n foglalta el hivatalosan √∂t √©vre az √°llamf√Ķi posztot, miut√°n augusztus 10-√©n, az orsz√°g els√Ķ k√∂zvetlen eln√∂kv√°laszt√°s√°n gy√Ķzedelmeskedett. A korm√°nyf√Ķi feladatok ell√°t√°s√°val Ahmet Davutoglu volt k√ľl√ľgyminisztert b√≠zt√°k meg. A k√©t politikai vezet√Ķ √≠g√©retet tett arra, hogy folytatja harc√°t a "p√°rhuzamos √°llam" ellen.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Ro-zsola - 2014. szeptember 01. 15:36:35
Hmm
Tavaly novemberben Adana k√∂rny√©k√©n egy kamionkonvolyt √°ll√≠tottak meg. K√°b√≠t√≥szert kerestek . Az nem volt de volt helyette 935 darab ismeretlen eredet√Ľ t√∂r√∂k √©s amerikai gy√°rt√°s√ļ rak√©ta. Kerest√©k a kamionok gazd√°j√°t. Nem tal√°lt√°k meg , egy fantomc√©g nev√©re voltak be√≠rva. A sof√Ķr√∂k h√©tk√∂znapi √°tlagemberek voltak. Csak az utic√©l volt ismert : Sz√≠ria.
A napokban √ļjrameleg√≠tett√©k az √ľgyet. √ögy l√°tszik n√©h√°ny fej le is hullott.
P√°rhuzamos √°llam ? √Črdekes a helyzet.
#2 | Detonator - 2014. szeptember 01. 17:10:24
A "p√°rhuzamos √°llam" szemmel l√°that√≥an Magyarorsz√°gon is j√≥l m√Ľk√∂dik, s√Ķt, h√°bor√≠tatlanul. Az a n√©h√°ny cirkusz, amit ennek elfed√©s√©re szerveztek, a k√∂zn√©p nagy r√©sz√©t megnyugtatta. Az Orb√°n korm√°ny nincs hatalmon, √©s nem is volt, az is igaz, hogy az el√Ķdei se nagyon.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.