Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Heti csicsergõ (ezt érdemes átpillogni)


A kende, kündü feladatok, egyfajta szétválasztás.
Sorolhatnám, kinek mi a feladata. Kit, mit, hogyan, mibõl, honnan, miért, kitõl, meddig, mennyire, stb. Minden kérdésnek van egy, nem egy, több emberi, lényi cselekvõje, és ezeknek a cselekvéseknek adhatunk is valamilyen megnevezést, mondjuk kündü megnevezést amerikaiul posztot, de lehet lebontani még e cselekvéseket és azoknak is adhatunk nevet. Annyi tisztséget lehet kreálni, amennyit akarsz, csak a többi fogadja el, és ne fordítson neked hátat. A magyaroknál is voltak, levelezõk, postások, építõk, túrósok, tudósok, stb.
Talán vissza kéne térni a királyi szkítákhoz, amikor minden kérdés benned van, és minden kérdés válasza is benned van. Ahogy felmerül a kérdés, a válasz is ott van. A kérdésben ott a válasz, mert a kettõ egy. Az egy kettõ, és a kettõ egy. Ugye itt nem gondolkodsz, hanem tudsz.
Azért neveztük azon embereket királyi szkítáknak, mert mindegy volt, ki melyik szkíta melyik részfeladatot csinálta meg , de közös volt a kérdés, és a válasz is bennük, mert használták a hálót, ami összekötötte õket ezer szállal. Akár a fizikai hálót, akár a szellemi hálót használták, mert mindegy volt számukra. Nem is az számított, ki mit csinál meg a cselekvésbõl, hanem maga a cselekvés az, ami számít. Egyetlen királyi szkíta nevét nem jegyezték fel, de a cselekedeteiket igen. Volt egy király, vagy atya, de a többi királyi szkíta is király volt, mert nem volt elválasztás köztük, és bennük sem. Aki vállalta, hogy király lesz, azt csak kirakták a kirakatba, akit lehet ütni, de a többi tette a dolgát, vagyis cselekedett. Amíg van benned kende, kündü, meg más pozíciók, tisztségek, addig tapasztalatot fogsz szerezni, és minden kérdésedre lesz is egy pozíció, tisztség, ha harcos vagy akkor is volt egy megnevezés arra amit épp csinálsz. Ami a lényeg, addig gondolkodni is fogsz, míg van tisztséged. Aki gondolkodik, az nem tud. A tudás van, ahogy az igazság, vagy meg van benned, vagy nincs. Gányolni meg azt gányolsz a gondolataiddal, amit akarsz, úgy is ki fogod javítani, vagy lebontani, mert csak ideiglenes a tákolmány.
Az egység pont annak felismerése magadban, hogy mindig is egységben voltunk, vagyunk, és leszünk, és benned sincs szétválasztás. Még a volt, van, lesz sincs szétválasztva.
Ha csináltál már munkát, és azt örömmel végezted, nem fáradtál el, nem voltak gondolataid közben, nem problémáztál, minden ott volt ami kell a munkavégzéshez, és a végén elmondhattad, hogy ez jó, ez mûködik, akkor voltál az egységben, amire olyan nagyon vágyakozol. A vágy, azt jelenti, hogy nem muszáj megvalósulnia, de ha megcsinálod magad, akkor az megtörténik. Ha magadat nem teszed helyre, akkor magadban sem lesz rend, így a környezetedben sem lesz. Ha vágyakozol a rend után, akkor soha nem lesz rend, olyan meg ugye nincs, hogy soha, mert akkor a léted kérdõjelezed meg, és ekkor megszûnsz létezni, mint lélek is. A föld, és a földön élõ lények pont most döntik el, hogy léteznek, vagy megszûnnek.
Ez meg egy pillanat mûve, mert végül is nincs idõ, ami korlátozhat, így amikor megcsinálod, az akkor lesz, mikor mindenki megcsinálja, tehát akkor lesz most., és akkor élsz a valóságban, mikor eldöntöd, hogy élni akarsz.
Amikor kisajátítasz egy feladatot, és megalkotod a feladatnak megfelelõ elnevezést, tisztséget, akkor elkezdesz butulni, és egyre butább leszel.
Ha az energiák szabad áramlásának feladatát segíted elõ, és ezt a cselekvést sajátítod ki, akkor ugye nagy a kísértés, hogy megtartsál magad számára energiát, és ne add tovább maradéktalanul. Itt a maradéktalanul átadás a lényeg. Ha egyszer megtartottál magadnak, akkor a következõ, hogy kicsaljál másoktól energiát. A több energiával meg azt hiszed, hogy erõs vagy, és már el is veszed másoktól az energiát, és csodálkozol, hogy vannak olyanok, akiknek korlátlan az energiájuk. Nem jössz rá, mert butább lettél, hogy amikor megtartottad, kicsaltad mások az energiáit, pl kamat, ekkor csak úgy tudod ezt megtenni, ha elhiteted másokkal, hogy nem korlátlan az energia, hiszen te már a lopással kiléptél a korlátlan energia használatából,és elkülönítetted magad a többitõl.
Gondolom tudod kikrõl beszélek.
A helyzet az, hogy a mag mindünkben ott van, egy kivételével. Az az egy kezdte el az egész folyamatot, és tartott meg és csalt ki elõször másoktól energiát, mert nem tudott teremteni, hozzájutni energiához. Az az egy azért nem rendelkezik maggal, mert megsértették a rendet, és nem a párjával teremtett egy asszony. Mihelyt a magot megkapja a magtalan az anyjától, mert mindenki az anyjától, az anyától kapja a magot, akkor kezdõdik az univerzum emelkedése, és a magtalan is közénk tartozik, mert lesz magja, és a párjával tud teremteni. Sok mindent helyre kell rakni, hogy a magtalan is megkapja a magját.
Elõre meg nem adjuk meg a bizalmat, csak ha letette mindenki a munkát, a cselekvését, vagyis helyrerakta magát. Nekem mondhatja bárki, hogy majd megcsinálja a dolgát, amíg nem látom, addig csak elhinni fogom, de csak akkor fogom tudni, ha tényleg meg is csinálta. Aki még nem akarja megcsinálni a dolgát, azt meg kivárom, bár lehet, lesznek olyanok, akik nem itt a földön teszik ezt meg, mert lassan a földön csak azok maradnak, akikben nem hiszünk, hanem tudjuk róluk, hogy megcsinálták, a dolgukat. Még mindig ugyan arról beszélek, mint amirõl eddig is beszéltem.
Akinek meg van magja, az ezer szállal kötõdik mindenhez.
Az egység fogalma, nem az, hogy feladd magad, hanem tudod, arra a sok kérdésre a választ, ami feljön benned, és ezzel megérted, megérzed a másikat, majd mivel a világnézetét ismered, és megérted, onnantól együtt tudsz vele dolgozni, és nem összedolgozol a másikkal. Mikor összedolgozol másokkal, akkor dirigálsz a másiknak, és ha van eszed, akkor örülsz, ha kinevetnek, és helyzet elé állítanak. Ehhez ész is kell, ami gondolkodással nem jön meg.

Hozzszlsok


#1 | kontroll88 - 2014. szeptember 01. 15:52:23
Hát... biztos, ha õ mondja...
#2 | GERRY - 2014. szeptember 01. 17:18:04
csukott szemmel legörgettem az írás végéig és

NEM OLVASOM EL!
#3 | Detonator - 2014. szeptember 01. 17:27:52
Ez aztán az írás ! Hosszas értekezés a semmirõl, és közben "nem szabad gondolkodni ! " ! Ja, utána, meg elõtte sem. Gerry ! El kellene olvasnod, és egy darabig nem akarnál még betût sem látni !

Áldás !
#4 | ARMOGUR - 2014. szeptember 02. 02:05:56
Én végig olvastam eme elmélyült filozófiai eszmefuttatást...

Egyesek szerint a filozófia értemetlen kérdések felvetése megoldhatatlan dolgokról...... vagy ...
#5 | spartakusz - 2014. szeptember 02. 05:53:59
Szevasztok!

VAGY..."

ez is megtörténhetett:

"....Roland Takács

“Az ateista filozófia-professzor arról beszél a tanítványainak, mi a problémája a tudománynak Istennel, a Mindenhatóval. Megkéri az egyik új diákját, hogy álljon fel és a következõ párbeszéd alakul ki:

Prof: – Hiszel Istenben?
Diák: – Teljes mértékben, uram.
Prof: – Jó-e Isten?
Diák: – Természetesen.
Prof: – Mindenható-e Isten?
Diák: – Igen.
Prof: – A bátyám rákban halt meg, annak ellenére, hogy imádkozott Istenhez, hogy gyógyítsa meg. Legtöbbünk törekedne arra, hogy segítsen másokon, akik betegek. De Isten nem tette ezt meg. Hogyan lehetne akkor jó Isten? Hmm?
A diák hallgat.
Prof: – Erre nem tudsz választ adni, ugye? Kezdjük elölrõl, fiatalember. Jó-e Isten?
Diák: – Igen.
Prof: – Jó-e Sátán?
Diák: – Nem.
Prof: – Honnan származik Sátán?
Diák: – Istentõl?
Prof: – Így van. Mondd meg nekem, fiam, van-e bûn ebben a világban?
Diák: – Igen.
Prof: – A bûn mindenhol jelen van, nemde?
Diák: – Igen.
Prof: – És Isten teremtett mindent. Így van?
Diák: – Igen.
Prof: – Tehát ki teremtette a bûnt? – A diák nem válaszol.
Prof: – Vannak-e betegségek? Erkölcstelenség? Gyûlölet? Csúfság? Mindezen szörnyû dolgok léteznek ebben a világban, ugye?
Diák: – Igen, uram.
Prof: – Tehát, ki teremtette mindezeket?
A diák nem felel.
Prof: – A tudomány állítása szerint öt érzékünk van, melyekkel felfogjuk és megfigyeljük a dolgokat magunk körül. Mondd meg nekem, fiam! Láttad-e már valaha Istent?
Diák: – Nem, uram.
Prof: – Mondd meg nekünk, hallottad-e már valaha a te Istenedet?
Diák: – Nem, uram.
Prof: – Érezted-e már valaha a te Istenedet, megízlelted-e a te Istenedet, vagy érezted-e már a te Istened illatát? Különben is, volt-e már valamilyen kézzelfogható tapasztalatod Istenrõl?
Diák: – Nem uram, attól tartok nem.
Prof: – És mégis hiszel benne?
Diák: – Igen.
Prof: – A tapasztalati, igazolható, bemutatható bizonyítékok alapján a tudomány kijelenti, hogy a te ISTENED nem létezik. Na erre mit mondasz, fiam?
Diák: – Semmit. Nekem „csak” HITEM van.
Prof: – Igen. A hit. Pontosan ezzel van problémája a tudománynak.

A professzor ezzel befejezettnek tekintette volna a szemléltetést, de a diák nem mozdul.
Diák: – Professzor úr, kérdezhetek valamit?
Prof: – Persze, kérdezz csak.
Diák: – Professzor úr, létezik-e a hõ?
Prof: – Igen.
Diák: – És létezik-e a hideg?
Prof: – Igen.
Diák: – Nem, uram, téved! Nem létezik!

Az események ezen fordulatára az elõadóterem elcsendesedik.
Diák: – Uram, lehet sok hõnk, még több hõnk, túlhevíthetünk valamit, vagy még annál is jobban felhevíthetjük, lehet kevés hõnk, vagy semennyi hõnk. De nem lesz semmink, amit hidegnek hívnak. -273 fokkal tudunk nulla alá menni, ami a hõ nélküli állapotot jelenti, de annál lejjebb nem mehetünk. A hideg nem létezik. A hideg szót a hõ nélküli állapot jellemzésére használjuk. A hideget nem tudjuk lemérni. A hõ: energia. A hideg nem az ELLENTÉTE a hõnek uram, hanem a HIÁNYA.
Az elõadóteremben ekkor már egy gombostû leejtését is meg lehetne hallani.
Diák: – És mi van a sötétséggel, Professzor? Létezik-e a sötétség?
Prof: – Igen. Hogyan beszélhetnénk AZ éjszakáról, ha nem lenne sötétség?
Diák: – Ismét téved, uram. A sötétség valaminek a hiányát jelzi. Lehet kis fényünk, normális fényünk, nagy erejû fényünk, villanó fényünk, de ha sokáig nincs fény, akkor nincs semmi, S azt hívjuk sötétségnek, így van? De a valóságban a sötétség nem létezik. Ha létezne, még sötétebbé tudnánk tenni a sötétséget, nemde?
Prof: – Tehát, mire akarsz utalni mindezzel, fiatalember?
Diák: – Uram, azt akarom ezzel mondani, hogy a filozófiai eszmefuttatása hibás.
Prof: – Hibás? Meg tudod magyarázni, miért?
Diák: – Uram, ön a kettõsségek talaján mozog. Azzal érvel, hogy van az élet, utána pedig a halál, van egy jó Isten és egy rossz Isten. Az Istenrõl alkotott felfogást végesnek tekinti, mérhetõ dolognak. Uram, a tudomány még egy gondolatot sem tud megmagyarázni.
Elektromosságot és mágnesességet használ, de sohasem látta egyiket sem, arról nem is szólva, hogy bármelyiket is megértette volna. Ha a HALÁLT az ÉLET ellentéteként vizsgáljuk, akkor tudatlanok vagyunk arról a tényrõl, hogy a halál nem létezhet különálló dologként. A halál nem az élet ellentéte, hanem annak hiánya! És most mondja meg nekem, professzor: Ön azt tanítja a diákjainak, hogy a majmoktól származnak, így van?
Prof: – Ha a természetes evolúciós folyamatra célzol, akkor természetesen igen.
Diák: – Látta-e már valaha az evolúciót a saját szemével, uram?
A professzor megrázza a fejét.
Diák: – Mivel eddig még senki sem látta az evolúciós-folyamatot végbemenni, sõt azt sem tudja bizonyítani, hogy ez egy folyamatos történés, azt jelentené mindez, hogy Ön a saját véleményét tanítja, professzor? Akkor ön nem is tudós, hanem prédikátor?
Nagy zajongás támad az osztályban.
Diák: – És csak egy utolsó kérdést engedjen meg, professzor úr. Van-e valaki az osztályban, aki látta már valaha az Ön agyát?
Az osztály nevetésben tör ki.
Diák: – Van-e itt valaki, aki hallotta már a Professzor agyát, érezte, megérintette azt, vagy érezte az illatát? – Mivel nem érkezik válasz, a diák folytatja: – Úgy tûnik, senki sem tette. Tehát, a tapasztalati, állandó, kimutatható bizonyítékok megalapozott szabályai szerint a tudomány kimondja, hogy önnek nincs agya, uram. Ne vegye tiszteletlenségnek, uram, de hogyan adhatnunk így bármilyen hitelt az elõadásainak?
A teremben síri csend.A professzor a diákot nézi, arca kifürkészhetetlen.
Prof: – Azt hiszem, a hit alapján kell elfogadnod, fiam.
Diák: – Errõl van szó, uram! Ember és Isten között is a HIT a kapcsolat. És ez mindennek a mozgatója és éltetõje!

A diák neve Albert Einstein volt.”
De lehet, hogy csak rá fogták...

spari...
ui: hiszem mert tudom - tudom mert hiszem - a többi más butaság - azaz hiszékenység, amely N E M tudja azt. hogy e világban SEMMI SEM AZ AMINEK LÁTSZIK ÉS SULYKOLJÁK - AZ ÉN SZÁLLÓ IGÉMET!
a vallás - emlékszel írtam a rendõrségen kell vallani - Lenin írta a szegények ÓPIUMA!
id. Kiss László
#6 | nyilas - 2014. szeptember 02. 08:39:47
Tegnap olvastam: http://boldognapo...keresztul/
Ma pedig itt van a heti csicsergõ! Véletlenek amúgy sincsenek, amúgy pedig egymást erõsítõnek látom a két írást, amennyiben egyformán távol áll hétköznapi gondolkodásunktól, ami ugye nem kívánatos csicserink szerint. Hát itt a baj, hogy gondolkodással próbálunk megoldani olyan kérdéseket, amikre más módszer lenne szükséges. Mivel kiestünk az egységbõl, ezért kénytelenek vagyunk gondolkodni, ezzel elzárjuk a visszautat az egység felé.
Ha jól értettem.s_*_francba
#7 | spartakusz - 2014. szeptember 02. 09:24:04
Szevasztok!

Írtam nem? A KEVESEKET kell likvidálni, hogy a többség fenn maradjon!
A NAGY KÉRDÉS MINDIG:

H O G Y A N ?

Meríts a teremtésbõl - Azok akik körül bástyázzák magukat - FÉLNEK!
Tehát nem egészek! Mi a 7 milliárd akik nyíltak - és szeretetben élnek , de a vallás, még sajnos megossza õket, egyet akarunk - BÉKÉT, békességben egymás mellet élni és létezni. AKIK ezt megbontják, AZOK az ok, mert csupán csak õk bûn elkövetõk - egyszerûen közönséges köztörvényes bûnözõk, melyek minden népcsoportban fel lelhetõk - KIK magukhoz ragadták a hatalmat és uralkodnak FELETTED! UGYE ÉRTED! DE NEM ÉRTED - MERT SAJÁT BANDÁJA V ÉGETT!
ÉS EZ A VÉG SZÁMUKRA -
EZ A MAI ÉGI ÜZENET.
spari:
ui: A nagy erõt leküzdeni csak FIFIKÁVAL ÉS AZ AZT KÖVETÕ CSELEKEDETTEL LEHET - EMLÉKEZZ - AZ ÕSÖK A MAMUT CSORDÁT A SZIKLAPEREPÉRE ZAVARTÁK, AHOL LEHULLOTTAK ÉS ELPUSZTULTAK!

az Ok AKIK MA A CSORDA ELÉ TERELIK AZ AKARÓKAT ROSSZAT TESZNEK, MErt - SAJÁT MAGUKAT IRTJÁK EZZEL -
OSTOBA AZ AZ EMBER AKI SAJÁT MAGVÁNAK ÁRT AKÁR TUDATLANUL AKÁR TUDATOSAN!

SZÉGYEN - AMIKOR NEM JÖTT MÉG EL AZ IDÕ ÉS A VÁGÓHÍDRA SZÓLÍTJA A TÖBBSÉGET.

M I N D E N N E K EL JÜN AZ IDEJE -
A NEMZETGYÛLÉSNEK IS!
DE NEM MOST
A CSAPDÁT ISMERD FEL - ÉS KERÜLD EL!
id. Kiss László
#8 | nyilasfergeteg - 2014. szeptember 02. 11:22:14
Detonator!

És nagyon udvariasan fogalmaztál. :) A fingfûrészelés tipikus esete. Naivan majdnem a feléig jutottam... :)

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.