Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lemond a Fidesz Korm√°ny, a K√ļria √©s a bankok vezet√Ķi is


Na ezt kiteszem, mert teccik a jevol√ļci√≥? m√° nem demokr√°cija, hanem fegyveres harc? Hova tov√°bb, h√°jbor√ļ? Na bax, akkor √©n innen menek is! Hogy is volt az, amikor ..., de mindegy is! T√©nyleg be kell szereznem egy fotelt √©s r√°szoknom a s√∂rre! Megd√∂bbent√Ķ h√≠r ker√ľlt napvil√°gra, mely szerint a Magyar Korm√°ny vezet√©se, a bankvezet√©s √©s a K√ļria vezet√©se lemond a nyilv√°noss√°gra ker√ľl√Ķ t√©nyek miatt.

A n√©p √©s az orsz√°g kifoszt√≥ival folytatott k√ľzdelem fordul√≥ponthoz √©rkezett.

M√°r csak 4-et kell aludni ahhoz, hogy 2014. szeptember 05. napj√°n nyilv√°noss√°gra hozz√°k a 2014. okt√≥ber 05. napj√°n, Gyul√°ra √∂sszeh√≠vott Nemzetgy√Ľl√©s programj√°t K√°sler √Ārp√°d√©k.
Azt √≠g√©rik, hogy a napokban megjelen√Ķ t√©nyek romba d√∂ntik a bank√°rok k√°rtyav√°r√°t, valamint a Korm√°ny √©s a K√ļria vezet√Ķinek lemond√°s√°hoz fog vezetni.

A Haza Nem Elad√≥ Mozgalom vezet√Ķi h√°rom napos gyulai munka√©rtekezlet sor√°n hely√©re tett√©k az utols√≥, hi√°nyz√≥ l√°ncszemet, amely mindenki sz√°m√°ra √©rthet√Ķv√© √©s vil√°goss√° teszi a devizaalap√ļ hitelez√©s t√∂rv√©nytelens√©g√©t.

A munka elv√©geztetett, de a kifosztottak √©s az orsz√°g j√∂v√Ķj√©√©rt agg√≥d√≥ √©s tenni akar√≥k k√∂zvetlen r√©szv√©tele n√©lk√ľl√∂zhetetlen a gy√Ķzelemhez. Most mindenki t√∂rt√©nelmet √≠rhat, kiv√°l√≥, vissza nem t√©r√Ķ alkalom lesz, hogy mindazok, akik az √∂sszefog√°st √©s cselekv√©st hi√°nyolt√°k, bizony√≠tsanak.

RendkivuliKozlemeny

k√°sler √°rp√°dNemzetgy√Ľl√©st szerveznek K√°sler √Ārp√°d√©k √©s fegyveres h√°bor√ļra k√©sz√ľlnek.

A fegyveres konfliktus elker√ľlhetetlen. F√©l √©vtized jogk√∂vet√Ķ magatart√°ssal v√≠vott k√ľzdelem ut√°n, ki kell mondani, hogy a hatalmaskod√≥ kifoszt√≥k elj√°tszott√°k a b√©k√©s megold√°s es√©ly√©t. Az √ľgy√©szs√©gek √©s b√≠r√≥s√°gok, bele√©rtve a K√ļri√°t, r√°l√©ptek a „jogi” √ļtveszt√Ķk azon sikaml√≥s √ļtj√°ra, amelynek v√©g√©n csak a bit√≥fa √°ll√≠thatja meg √°mokfut√°sukat.

Pedig itt voltunk, seg√≠teni akartunk, hogy mindenki sz√°m√°ra elfogadhat√≥ megold√°s sz√ľlethessen. Mindent elk√∂vettek, hogy perif√©ri√°ra szor√≠tsanak, aktiv√°lt√°k az „alv√≥” √ľgyn√∂k√∂k had√°t, a felh√≠g√≠t√°s m√≥dszer√©t alkalmazva, hogy elnyomj√°k az igazs√°g hangj√°t, a gazs√°g felder√≠t√©s√©t. Arr√≥l, hogy t√©ved√©sb√Ķl vagy sz√°nd√©kosan folytattak sz√≠nlelt gazdas√°gi tev√©kenys√©get a bankok, mindenkinek megvan a saj√°t v√©lem√©nye, de ez nem el√©g, a teljes felg√∂ngy√∂l√≠t√©se az √ľgynek elker√ľlhetetlen sz√ľks√©gess√©g, nemzetstrat√©giai k√©rd√©s.

L√°tsz√≥lag a sors ir√≥ni√°ja, hogy b√°r Gyurcs√°ny √©s Bajnai alatt indult meg a lavina, a legnagyobb trag√©dia a k√©tharmados Orb√°n korm√°ny alatt sepert v√©gig az orsz√°gon, mert a sz√°lak egybe√©rnek. Az „abszol√ļt t√∂bbs√©g” n√©gy √©ves regn√°l√°sa alatt ezrek menek√ľltek √∂ngyilkoss√°gba, sz√°zezrek k√ľlf√∂ldre. Ezt maga K√∂v√©r L√°szl√≥ is meger√Ķs√≠tette amikor a magyarok elv√°ndorl√°s√°r√≥l besz√©lt, meg arr√≥l, hogy az √°llamok vezet√Ķi CSAK VALAMIF√ČLE felhatalmaz√°st kapnak a szavaz√≥ikt√≥l. Ez el√©g √©rdekes kijelent√©s, de kev√©s lesz a kegyelemhez, mert √Ķk sem kegyelmeztek. D√≠szp√°holyb√≥l n√©zt√©k sokak hal√°ltus√°j√°t.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | atya - 2014. szeptember 01. 18:43:10
Hahó, emberek, szeptember elseje van, nem április elseje! Nem most kell bolondozni! :D
#2 | Gutai Zub - 2014. szeptember 01. 19:00:43
Kossuth Lajos azt √ľzente.......

Ami megd√∂bbent√Ķen szomor√ļ a magyar k√∂z√∂ss√©g√ľnkben, ha m√©g egy√°ltal√°n van ilyen:

Ha t√©nyleg minden igaz lenne, (√©s mi√©rt nem igaz?), √©s b√°rki is hivn√° ma a "magyarokat", Attila, √Ārp√°d, M√°ty√°s, vagy maga J√©zus Kir√°ly, ezek akkor se mozduln√°nak, se szeptemberben, se soha.......
ezek és a fegyveres kohnfliktus?
#3 | Perje - 2014. szeptember 01. 19:44:38
Gutai, akit k√ľlf√∂ldr√Ķl megmozd√≠tanak, az mozdul. Itt √∂nk√©nt nem szokott lemondani senki. Att√≥l nem kell" tartani".

M√°rt csak azt nem √©rtem, hogy √Ārpi mi√©rt a n√°t√≥ cs√ļcs m√°snapj√°ra t√Ľzte ki a bejelent√©st. Ott is lesz bejelent√©s. Annyit m√°r kisziv√°rogtattak, hogy Eur√≥pa √©lete gy√∂keresen meg fog v√°ltozni.
#4 | atya - 2014. szeptember 01. 20:37:23
Gutai, az az egyik legnagyobb probléma, hogy aki mozdítana, azok mind hiteltelenek.
#5 | 1 hazafele - 2014. szeptember 01. 23:56:44
Gyerekek!
Ezt a Nemzeti Lefigyel√∂ Szolg√°lat t√°j√©koztat√°sa √©rdek√©ben tettem ide.Alp√°ri?Alp√°ri!De legal√°bb lek√∂ti √∂ket hogy melyik k√©zzel vakarj√°k a fej√ľket, hogy jelentsem? Ne jelentsem?Na ne csak Imr√©n prob√°lkozzanak, hanem sz√©lesedik a szemellenz√∂ l√°tosz√∂g.Nesztek!!
https://www.youtu...Huqr2l7Gfs
#6 | mormota1968 - 2014. szeptember 02. 08:29:17
:D:D:Ds_*_oh1s_*_oh1s_*_oh1s_*_kukk
#7 | Tibor - 2014. szeptember 02. 13:18:04
√Ārpika! Szerinted h√°ny skul√≥t kell elereszteni hogy ez beteljesedjen?!
#8 | Jetsubaru - 2014. szeptember 02. 15:19:17
Ez a teljes híranyag, amennyiben érdekel még valakit ez a kis szösszenet! s_*_rtata
√Ārpi√©kn√°l lehet Fegyvert √©s skul√≥t v√©telezni, √Ķket √ļgy is a korm√°ny l√°tja el √©s ist√°polja, lesz ut√°np√≥tl√°s, ezt majd mindenki l√°thatja! s_*_rtata

http://kaslerarpa...#post-7572

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.