Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

'Náci vagyok': Már Kijev is aggódik önkéntes zászlóaljai miatt


Várjá csak! Most akkor a kijevi zsidó vezetés nácikat verbuvál. Érthetõ, ezt teszik itt is, máshol is. De akkor most ezek zsidó-nácik, vagy igen? Akkor kik is a nácik? Izrael? Várjá csak, de össze vagyok zavarodva! Ja értem! Cigánygyilkosságok. Kijev büntetõakciójában Ukrajna keleti részén több úgynevezett önkéntes zászlóalj is részt vesz. Ne segélyszervezetre gondoljunk, hanem az ukrán vezetés által felfegyverzett neonáci különítményekre, amelyek befolyása egyre nõ, Kijev pedig nem tudja, mit kezdjen velük. Illetve, egy orosz haditudósító szerint tudja.

Amikor az oroszbarát erõk azt állítják, hogy ukrán fasisztákkal harcolnak, akkor az Azov, és egyéb ahhoz hasonló zászlóalj esetében nagyjából igazuk van – írja az Azov zászlóaljról szóló cikkében a külpolitikában mértékadó amerikai Foreign Policy magazin. Oleh Odnorozsenko, az Azov zászlóalj parancsnoka állítása szerint legalább ötszáz ember alkotja az õ különítményét, és Ukrajna keleti szérében legalább ötven, az övéhez hasonló „önkéntes” alakulat mûködik. Ezek nem tartoznak sem az ukrán hadsereg, sem a Nemzeti Gárda kötelékébe.

A befolyásuk pedig – miután az ukrán kormány alaposan felfegyverezet õket – egyre nõ. Annyira, hogy már Kijevben is aggodalmat keltenek – számolt be a Foreign Policy.

„Náci vagyok”

A zászlóaljak - például a Dobassz, vagy Azov - a neonácik által elõszeretettel használt szimbólumokat használják. Az Azovnak a farkashorog van a zászlaján, alapítója pedig egy ismert ukrán neonáci, Andrij Biletszkij, a Szociális-Nemzti Gyûlés és az Ukrán Hazafiak nevû mozgalmak vezetõje. Tagjai nyíltan a fehér felsõbbrendûséget hirdetik, vagy antiszemiták – számolt be a brit The Telegraph, amely megszólaltatta az egység egyik több tagját. „Náci vagyok. Nem gyûlölök más nemzetiségûeket, de szerintem mindenkinek a saját országában kell élnie” – mondta egyikõjük, aki a Fantom álnéven mutatkozott be. Hozzátette: nagyra becsüli Hitlert, aki az elsõ világháború után újjáépítette Németországot. Fantom a homoszexualitást mentális betegségnek tekinti, a holokausztot pedig szerinte nagyon eltúlozzák. Egy másik tag, aki a Sztyepán néven fut, azt mondta, hogy a fogságba esett oroszbarát szeparatistákat katonai bíróság elé kell állítani, majd ezt követõen ki kell végezni.

Az al-Dzsazíra még egy korábbi videója az egyik önkéntes zászlóaljról:

A brit lap szerint a zászlóalj önkénteseit néhány hét kiképzést követõen vetik harcba, a fegyvereiket „magánadományozóktól”, valamint a belügyminisztériumtól kapják.

Atomfegyvereket vennének Ukrajnának

Odnorozsenko szerint alakulata a harmincas-negyvenes években szovjetek ellen harcoló ukrán nacionalisták – akik több ezer lengyel és zsidó haláláért is felelõsek – kormányzati modelljét tartja elfogadhatónak. A szervezet erõs külpolitikát és Ukrajna nukleáris (újra)felfegyverzését is célul tûzte ki maga elé – közölte Odnorozsenko, aki azt követeli Európától és az Egyesült Államoktól, hogy tegyen határozottabb lépést Oroszországgal szemben és adjon fegyvereket a kijevi kormányerõknek.

Kijev is megijedt?

Ugyan a Foreign Policy szerint Kijev aggódik a neonácik erõsödése miatt, de egyelõre bízik abban, hogy képes irányítani a katonai hierarchiába betagozott „önkéntes” alakulatokat. A Komszomolszkaja Pravda ukrajnai haditudósítója viszont ennek az ellenkezõjét gondolja. Alekszander Kotsz szerint a kijevi vezetés – minden áron – el szeretné kerülni, hogy ezek a szélsõségesek visszatérjenek a Majdanra. „Az utóbbi harci cselekményeket követõen 680 ukrán katona esett fogságba. Olyan az ember érzése, mintha a hadsereget arra készítenék fel, hogy megadja magát. Szóval összességében minden úgy zajlik, ahogy arról másfél hónapja írtunk, amikor arra utaltunk, hogy a kelet-ukrajnai katlanokban felõröltetik a Nemzeti Gárdát és a büntetõ zászlóaljakat. Azért, hogy ezek az Azov, Dnyepr, Donbassz és egyéb zászlóaljak elõbb-utóbb meg ne jelenjenek a Majdanon. Maguktól ezek már fel nem oszlanak, tehát bevetik õket a katlanokba” – írja a haditudósító Twitter oldalán.
Link

Hozzszlsok


#1 | satu - 2014. szeptember 02. 15:24:58
Itt meg azt írják, hogy a jobb szektor vezetõje meghalt.
Yaroshnak is vége?
Itt azt írják igen, de nem erõsítette meg senki.
http://www.dailys...ws/495561/
#2 | Perje - 2014. szeptember 02. 16:31:32
Nem találtam sehol hírt Jarosh haláláról.

A fenti linkben foglaltakat erõsíti ez a hír is., Már a Dnyepr alakulat dirigálna Poroshenkónak is. Ezt a bandát a dnyepropetrovszki kormányzónak kinevezett zsidó oligarcha, Kolomojszkij fegyvererezte fel és pénzeli.
Úgy jár az ukrán vezetés is a frissen létrehozott zászlóaljakkal, mint az amerikaiak az általu k létrehozott " tenor" szervezetekkel.
#3 | miskolcilaci - 2014. szeptember 02. 16:59:56
LITVÁNIA BELÉP A HÁBORÚBA OROSZORSZÁG ELLEN - HAZÁNK IS ÉRINTETT LEHET.
http://www.hidfo....-ukrajnaba
#4 | satu - 2014. szeptember 02. 17:37:16
Magyar katonák a Baltikumba

http://mno.hu/mag...ba-1245463

Perje!
Itt írnak errõl csak óvatosan, mert a balrad hozza:
/Természetesen itt sincs megerõsítve/
Kérjük a következõt! Áááh! Kolomojszkij úr! Ön lesz az?!
http://balrad.wor...n-lesz-az/
#5 | nyilasfergeteg - 2014. szeptember 02. 18:05:16
Na, de most akkor náci, vagy fasiszta, Ista-Pista, vagy trappista? Még az is lehet, hogy judeo-bolsevista? :)

Szinte látom, ahogy nagyapám üldögél a felhõ szélén bilgeri csizmában és csóválja a fejét, a sok szerencsétlen barom láttán... :)
#6 | Leandros - 2014. szeptember 02. 18:37:52
Ukrajnának, vezetésének kötelezõ a nyugati cionista receptúra használata. De tudják, hogy a nyugati munka adóik tervszerûen vonták be Õket a játékba, receptúrába miután jó elõre a háttérben kitárgyalták Ki milyen posztra kerül. Fõ a de-stabilitás. Úgy jár Kijev a neonácikkal mint USA az Alkaidával. Persze idõtõl és helyszíntõl függõen, mikor mi az igény, vagy mocskolják, bûnbandává teszik, vagy piszkos munkát bíznak rájuk, de ha kell be is áldozzák Õket.
Ott se mûködik már semmi és ebbõl nagy bukta lesz.
#7 | Balu - 2014. szeptember 02. 19:11:50
Vot, egy ukrajnai típusnáci: Oleg Odnorozhenko (így keressétek, ezerféle fonetikus átírásban lehetséges)
photo.unian.net/preview//160/542/542836.jpg
i59.tinypic.com/2ynf778.jpg
Kérdés?
(Rásegítek: ha nem tudod legyõzni, állj az élére...)
Amúgy meg nem sokat lehet megtudni róla. Hol született, mikor, mit tanult, tanult-e valamit, vagy õ is 16 éves kora óta fõállású aktivista... stb.

Még két ukrán-ukrán-ukrán az Azov zászlóaljból: Moszejcsuk (balra, nyilván a Moshe ukránosításával keletkezett a név) és Biletskij (értelemszerûen jobbra, a "jegyes" ;-) ):
3.bp.blogspot.com/-yZ79cyB071Q/U7FviApMPvI/AAAAAAAACBQ/DaPdUE7F-4o/s1600/SNA-04.jpg
Most így magunk között: el tudjátok képzelni, ahogyan Moszejcsuk ukránukrán HARCOL? Neeem, õ csak parancsot ad a gyilkolásra (esetleg maga gyilkol).

De találtam egy 2004-es Pravij Szektor plakátot, vot zgyesz:
i57.tinypic.com/2gx1fn7.jpg
#8 | Balu - 2014. szeptember 02. 19:27:44
Szerintem azért keltik Jaros halálhírét, mert már a nyomában lehetnek és meg akarják zavarni a fejvadászait. Elvégre "dead or alive" jellgû körözés van ellene, Oroszország egy percig se titkolta, hogy le kívánja vadászni. De az is lehet, együtt szürcsölgeti a malinovkát a haifai strandon Kolomojszkij eftárssal.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.