Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Felv√°s√°rolt√°k a Kalasnyikovokat az amerikai fegyver√ľzletekb√Ķl


Besz√©des, m√©g ha j√≥l szervezett kamp√°ny r√©sze is! R√∂viddel az orosz gy√°rtm√°ny√ļ AK-47-esekre vonatkoz√≥ amerikai importtilalom bevet√©se ut√°n az Egyes√ľlt √Āllamok fegyver√ľzleteib√Ķl felv√°s√°rolt√°k f√©lautomata g√©pkarab√©lyokat - √≠rta h√©tf√Ķi sz√°m√°ban a The Washington Post.

A lap szerint t√∂bben befektet√©sk√©nt ak√°r nyolc-t√≠z Kalasnyikovot is vettek, amelynek √°ra a kereslet hirtelen megugr√°sa miatt a darabonk√©nti 1000 doll√°r k√∂r√ľli szintre emelkedett. A v√°s√°rl√°si l√°zat r√©szben az a gyan√ļ is f√Ľt√∂tte, hogy a demokrat√°k az orosz-ukr√°n konfliktusra hivatkozva megpr√≥b√°lj√°k betiltani a fegyvert.

"Addig szerezze be azt a pusk√°t, ameddig tudja!" - hirdette a g√©pkarab√©lyt az Armlist elnevez√©s√Ľ online fegyverkeresked√©s.

Az amerikai p√©nz√ľgyminiszt√©rium j√ļliusban k√∂z√∂lte az import√Ķr√∂kkel, hogy a Kalasnyikov-konszern felker√ľlt az ukrajnai v√°ls√°g miatt szankci√≥kkal s√ļjtott orosz v√°llalatok list√°j√°ra. Noha az AK-47-es a vil√°g t√∂bb orsz√°g√°ban gy√°rtj√°k, Jay Portz, a pennsylvaniai RWC keresked√Ķc√©g aleln√∂ke szerint az eredeti gy√°rt√≥ √°ltal el√Ķ√°ll√≠tott fegyverek a legjobbak.

Mihail Kalasnyikov a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ utols√≥ √©veiben tervezte meg ezt a g√©pkarab√©lyt, amely a megb√≠zhat√≥s√°ga, az egyszer√Ľ kezelhet√Ķs√©ge √©s karbantart√°sa miatt a vil√°g legn√©pszer√Ľbb t√°mad√≥ l√Ķfegyver√©v√© v√°lt. F√©lautomata v√°ltozat√°b√≥l az Egyes√ľlt √Āllamokban √©vente t√∂bb t√≠zezer darabot adnak el.

A Kalasnyikov-l√°z √ļjabb p√©lda arra, hogy a fegyverv√°s√°rl√°s korl√°toz√°s√°ra vonatkoz√≥ t√∂rekv√©sek a sz√°nd√©kok dac√°ra √©ppen hogy felp√∂rgetik az elad√°sokat. Hasonl√≥ jelens√©g volt megfigyelhet√Ķ az √ļgynevezett Brady-t√∂rv√©nyr√Ķl folytatott vita alatt is. (James Brady Ronald Reagan sajt√≥titk√°ra volt, aki tol√≥kocsiba k√©nyszer√ľlt, mert fejl√∂v√©st kapott az eln√∂k ellen 1981. m√°rcius 30-√°n elk√∂vetett mer√©nylet sor√°n. Brady, aki augusztus elej√©n hunyt el, a fegyvertart√°s szigor√≠t√°s√°nak harcosa lett. Bill Clinton eln√∂k r√≥la nevezte el azt az 1993-ban elfogadott t√∂rv√©nyt, amely √∂tnapos v√°rakoz√°si id√Ķh√∂z √©s h√°tt√©rellen√Ķrz√©shez k√∂t√∂tte az enged√©llyel rendelkez√Ķ keresked√Ķkn√©l t√∂rt√©n√Ķ fegyverv√°s√°rl√°st.)
Hasonl√≥k√©ppen roham indult az amerikai fegyverkeresked√Ķk rakt√°rai ellen, amikor a demokrat√°k 2006-os "f√©lid√Ķs" kongresszusi v√°laszt√°sok eredm√©nyek√©ppen mind a szen√°tusban, mind a k√©pvisel√Ķh√°zban magukhoz ragadt√°k a hatalmat. Ugyancsak ugr√°sszer√Ľ n√∂veked√©s volt tapasztalhat√≥, amikor Barack Obama amerikai eln√∂k a 20 kisgyerek √©s 6 oktat√≥ √©let√©t k√∂vetel√Ķ newtowni iskolai m√©sz√°rl√°s nyom√°n meg akarta szigor√≠tani a mag√°nszem√©lyek fegyverbeszerz√©s√©re vonatkoz√≥ szab√°lyokat.

T√∂bb √ľzletben olyan plak√°tot helyeztek el, amely Obam√°t az √©v, vagy ak√°r egyenesen az √©vsz√°zad fegyverkeresked√Ķj√©nek nevezte.

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | tillati - 2014. szeptember 02. 14:46:05
Az ott rendben , de itt hol lehet felv√°s√°rolni ill hol osztj√°k ?
#2 | Jetsubaru - 2014. szeptember 02. 15:50:19
A Rend√Ķrkapit√°nys√°gokon, TEK k√∂zpontokban, m√°r a Katasztr√≥fa v√©delem is bet√°razott j√≥ p√°rat... laktany√°k k√∂rny√©k√©n... sz√≥val van k√≠n√°lat b√Ķven! √Čs mindez Ingy√©rt, csak el kell hozni! s_*_rtata
#3 | tillati - 2014. szeptember 02. 15:59:24
Akkor hozz egy p√°rat !

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.