Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Vizoviczki L√°szl√≥ √©s Surny√°k Mih√°ly h√°bor√ļja a V√°ci utc√°ban


Ism√©t egy soha nem l√°tott vide√≥t szerezt√ľnk meg a Vizoviczki-√ľgyb√Ķl, amin maga az √©jszaka cs√°sz√°ra l√°that√≥ az ezredfordul√≥n, ahogy kigy√ļrt test√Ķrei k√≠s√©ret√©ben er√Ķdemonstr√°ci√≥t tart a belv√°rosi V√°ci utc√°ban. A felv√©telt egyik vet√©lyt√°rsa, Surny√°k Mih√°ly k√©sz√≠tette, aki szerint Vizoviczki maga Lucky Luciano, az ismert amerikai gengszter ut√≥dja, mert er√Ķszakkal √©s rend√Ķri seg√©dlettel veszi el tulajdonosait√≥l a belv√°rosi √ľzleteket. Figyelem! A nyugalom megzavar√°s√°ra alkalmas vide√≥t k√∂zl√ľnk!

Az √ļgynevezett Vizoviczki-√ľgyben tavaly decemberben m√°r k√∂z√∂lt√ľnk egy leleplez√Ķ vide√≥t, amit a Nemzeti V√©delmi Szolg√°lat √©s a K√∂zponti Nyomoz√≥ F√Ķ√ľgy√©szs√©g k√©sz√≠tett, amin az egyik f√Ķrend√Ķr √°ll√≠t√≥lag p√©nzt vesz √°t az √©jszaka cs√°sz√°r√°nak biztons√°gi ember√©t√Ķl. Cikk√ľnk v√©g√©n l√°that√≥ vide√≥ azonban teljesen m√°s. Feltehet√Ķen sokan ismerik a kilencvenes √©vek V√°ci utcai √©jszak√°j√°t, amikor a csili-vili √ľzletek m√°r z√°rva voltak, de az utcai √°rusok √©s a f√©nyek vonzott√°k a turist√°kat. A sz√°llod√°kb√≥l bulizni indul√≥ k√ľlf√∂ldiek a hokedlin √ľld√∂g√©l√Ķ ter√≠t√Ķket √©s maty√≥bab√°kat √°rus√≠t√≥ n√©nik mellett az Anna k√°v√©z√≥ban, vagy az √©jszakai mulat√≥k √©s kupik el√Ķtt p√∂ffeszked√Ķ kitetov√°lt, kigy√ļrt kopaszokkal tal√°lta mag√°t szembe. A forgatagban sz√≥r√≥lapoz√≥ csajok cs√°b√≠tgatt√°k a k√©jre √©hes turist√°kat az ingyen bel√©p√Ķs sztript√≠z b√°rokba, a grassz√°l√≥ prostitu√°ltak pedig egy-egy menetre. Ebben a k√∂rnyezetben k√©sz√ľlt az a vide√≥felv√©tel, amelyet a Vizoviczki L√°szl√≥ √©s t√°rsai elleni nyomoz√°s anyagai k√∂z√∂tt tal√°ltunk. A k√©panyagot az V. ker√ľleti Galamb utc√°ban tal√°lhat√≥ Tropical √©jszakai mulat√≥ egykori tulajdonosa, Surny√°k Mih√°ly k√©sz√≠tette 14 √©vvel ezel√Ķtt, 2000 j√ļnius√°ban. Az √©jszakai √©letben k√∂zismert volt Surny√°k √©s Vizoviczki ellent√©te. Az el√Ķbbi bev√°llal√≥s, tr√ľkk√∂s csib√©sz √ļgy d√∂nt√∂tt, nem hajlik meg a Viz√≥-birodalom nagys√°ga el√Ķtt, miut√°n az egy√©bk√©nt "leh√ļz√≥s" b√°rj√°t m√°r a 90-es √©vek elej√©n nyitotta meg, amikor Viz√≥ m√©g taxisk√©nt kereste a kenyer√©t. Vizoviczkir√Ķl pedig m√°r akkoriban mindenki tudta, hogy a rend√Ķrs√©g seg√≠ts√©g√©vel szervezi meg a v√©delm√©t, szerzi meg a konkurens sz√≥rakoz√≥helyeket. Surny√°k azonban nem adta a Tropicalt, annak ellen√©re, hogy szerinte Viz√≥ √©s band√°ja, rend√Ķr√∂k seg√≠ts√©g√©vel igyekezte akad√°lyozni a b√°r m√Ľk√∂d√©s√©t, mint ahogy a vide√≥n is l√°tni. Az is el√©g besz√©des, mik√©nt "vonult" v√©gig kigy√ļrt embereivel a V√°ci utc√°n az √©jszaka cs√°sz√°ra, fitogtatva erej√©t √©s uralm√°t. De visszat√©rve Surny√°k √©s Vizoviczki h√°bor√ļj√°ra, miut√°n egyik sem b√≠rt a m√°sikkal, el√Ķbbi v√°llalkoz√≥ elkezdte vide√≥ra venni azt, mik√©nt lehetetlen√≠ti el Vizoviczki a Tropicalt, k√©s√Ķbb pedig Viz√≥ emberei is elkezdt√©k vide√≥zni Surny√°k√©kat, √©s ez √≠gy ment egy ideig.

Vizoviczki vallom√°s√°ban √≠gy besz√©lt a konfliktusr√≥l: "...Surny√°k Mih√°ly...mindent megtett az√©rt, hogy megpr√≥b√°lja az √©n sz√≥rakoz√≥helyeimet ellehetetlen√≠teni. El√Ķsz√∂r fizikai fenyeget√©ssel kezdett, de miut√°n √©n minden esetben a rend√Ķrs√©ghez fordultam emiatt, m√°s m√≥dszert v√°lasztott. Ennek eredm√©nyek√©ppen a rend√Ķrs√©gen kereszt√ľl pr√≥b√°lt ellehetetlen√≠teni. Ez alatt azt √©rtem, hogy p√©ld√°ul Surny√°k Mih√°ly vide√≥felv√©telt k√©sz√≠tett r√≥lam, illet√Ķleg munkat√°rsaimr√≥l, ahogy az egyik sz√≥rakoz√≥hely√ľnkr√Ķl a m√°sikra megy√ľnk, majd ezt eljuttatta a rend√Ķrs√©ghez." http://pestisraco...-videoval/

Videó: https://www.youtu...HnZ6Xa7wl4

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kameleon - 2014. szeptember 02. 19:09:23
YouTube Videů
#2 | Kameleon - 2014. szeptember 02. 19:14:45
KINY√ćLT A VADR√ďZSA - ITT A PORTIK-LABORC TAL√ĀLKOZ√ď KITAKARATLAN, LEHETS√ČGES JEGYZ√ēK√ĖNYVE!
http://pestisraco...yzokonyve/

NY√ĀRI MEN√ú A MENZ√ĀBAN: GEVARA √ČS GY√úM√ĖLCS√ĖSKERT - A PORTIK-LABORC TAL√ĀLKOZ√ď KITAKARATLAN LEHETS√ČGES JEGYZ√ēK√ĖNYV√ČNEK M√ĀSODIK R√ČSZE!
http://pestisraco...dik-resze/

MEGOLDATLAN MARADT A SERES ZOLT√ĀN ELLENI MER√ČNYLET √úGYE
http://pestisraco...ylet-ugye/

A MEGGYILKOLT SERES ZOLT√ĀN EMBEREI FELISMERT√ČK JOZEF ROH√ĀCOT
http://pestisraco...f-rohacot/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.