Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

K√≠n√°t megk√©rt√©k, hogy hagyja abba az amerikai sz√©khely√Ľ...


A m√ļlt h√©ten a Feh√©r S√°rk√°ny T√°rsas√°g k√©rte a k√≠nai kommunista korm√°nyt, hogy √°ll√≠tsa le a n√°cionista b√Ľnsz√∂vetkezet finansz√≠roz√°s√°t, amely illeg√°lisan vette √°t a hatalmat az Amerikai Egyes√ľlt √Āllamok K√∂zt√°rsas√°ga felett. A k√©r√©st egy magas rang√ļ jap√°n sz√©khely√Ľ k√≠nai √ľgyn√∂k√∂n kereszt√ľl k√ľldt√©k. Elmagyar√°zt√°k, hogy a sz√©lh√°mos amerikai v√°llalati korm√°ny ad√≥ss√°gainak szeptember 30-i fisk√°lis √©v ut√°ni finansz√≠roz√°sa egy olyan rezsim t√°mogat√°sa lenne, amely azt tervezi, hogy megsz√°llja √©s feldarabolja K√≠n√°t. Ez folyamatos t√°mogat√°s√°t jelenten√© egy csoport gengszternek, akik terrort √©s t√∂meggyilkoss√°gokat p√©nzelnek a vil√°g minden t√°j√°n. A k√≠naiak ezzel az amerikai n√©p szenved√©s√©t is meghosszabb√≠tva rabs√°gban tartan√°k √Ķket a k√ľlf√∂ldi ad√≥ss√°gok tov√°bb g√∂rget√©s√©vel, mondt√°k el neki. A FST √ľgyn√∂ke azt mondta, hogyha a k√≠nai korm√°ny nem ezen tan√°cs szerint j√°r el, az azt mutatja, hogy tulajdonk√©ppen a n√°cionist√°knak dolgoznak. Ha kider√ľl, hogy ez a helyzet, akkor 500 milli√≥ k√≠nait kellene mozg√≥s√≠tani, hogy k√©nyszer√≠ts√©k a k√≠nai korm√°nyt, hogy cselekedjen, felelte az √ľgyn√∂k. Egy r√©szletes m√≥dszert k√∂rvonalaztak, hogyan tegy√©k ezt.

Mindek√∂zben a NATO l√©trehozott egy 12 m√©rf√∂ld hossz√ļ ac√©l ker√≠t√©st, hogy megv√©dj√©k 67 orsz√°g 150 VIP k√©pvisel√Ķj√©t (a NATO csak 28 orsz√°ggal vesz r√©szt) egy nagy katonai szeretet fesztiv√°lon Wales-ben, Angli√°ban ezen a h√©ten. Ahogy az esem√©ny nagyobb sebess√©gre kapcsol, az amerikai sz√©lh√°mos rezsim "politikusai" √©s katonai lobbist√°i √ľr√ľgyk√©nt felhaszn√°lva az Ukrajn√°ban l√©trehozott v√°ls√°got arra h√≠vj√°k fel az eur√≥pai orsz√°gokat, hogy fokozz√°k "v√©delmi" (azaz h√°bor√ļs) k√∂lts√©gvet√©s√ľket. M√°s sz√≥val pontosan az id√Ķsebb Bush forgat√≥k√∂nyve szerint j√°rnak el (ahogy az MI5 felt√°rta), felh√≠vva egy √ļj, hamis hidegh√°bor√ļra, √ľr√ľgyk√©nt Eur√≥pa, az Egyes√ľlt √Āllamok, Oroszorsz√°g √©s Jap√°n felfegyverz√©s√©re, felk√©sz√ľlve egy K√≠na elleni h√°bor√ļra.

A NATO "walesi játékai": http://hungarian....ekai-0636/

Tov√°bb√° ism√©telt figyelmeztet√©sek hangzanak el egy √ļjabb "ISIS" terror esem√©nyr√Ķl az Egyes√ľlt √Āllamokban, √©s/vagy az Egyes√ľlt Kir√°lys√°gban a n√°cionista propaganda m√©di√°ban. Ez arra utal, hogy a hadiipar v√°llalkoz√≥i az√©rt gy√ľlekeznek a NATO tal√°lkoz√≥ k√∂r√ľl, mert azt tervezik, hogy megrendeznek valami nagy hamis terrort√°mad√°s esem√©nyt annak √©rdek√©ben, hogy megnyerj√©k a nyilv√°noss√°g t√°mogat√°s√°t a nagyobb katonai kiad√°sokhoz, az MI5 forr√°sai szerint.

Egyre t√∂bb jel utal arra, hogy megk√≠s√©rlik az Egyes√ľlt √Āllamok villamosenergia h√°l√≥zat√°t, vagy egyes r√©szeit le√°ll√≠tani. Ennek c√©lja az amerikai p√©nz√ľgyi √©s a Google/NSA sz√°m√≠t√≥g√©pes h√°l√≥zatok le√°ll√≠t√°sa, az MI5 √©s a gnosztikus illumin√°tusok forr√°sai szerint.

CIA forr√°sok Eur√≥p√°ban ek√∂zben azt mondj√°k, hogy "Sok ember fog meghalni" az USA-ban annak a nagy l√∂k√©snek a r√©szek√©nt, hogy megsemmis√≠ts√©k a 911-√©rt, az iraki puszt√≠t√°s√©rt, biol√≥giai fegyverek terjeszt√©s√©√©rt, √©s egy√©b n√©pirt√≥ b√Ľncselekm√©nyek√©rt felel√Ķs b√Ľn√∂z√Ķi h√°l√≥zatot.

Az FBI kor√°bbi vezet√Ķje, Louis Freeh elleni gyilkoss√°gi k√≠s√©rlet val√≥sz√≠n√Ľleg ennek a hadj√°ratnak a r√©sze, a forr√°sok szerint. Freeh m√©lyen √©rintett 911 t√∂meggyilkos esem√©nyeiben, amiben t√∂bb forr√°s is egyet√©rt.

Ferenc P√°pa is t√°mad√°s alatt √°ll, a P2 szabadk√Ķm√Ľves forr√°sok azt mondj√°k, hogy bizony√≠t√©k van arra, hogy egy lassan hat√≥ m√©reggel ker√ľlt kapcsolatba, amely idegrendszeri k√°rosod√°st okoz. Az√©rt t√°madj√°k a p√°p√°t, mert visszavonja olyan h√°bor√ļs b√Ľn√∂s√∂k k√ľl√∂nleges mentelm√©t, mint Tony Blair √©s ifjabb George Bush, a forr√°sok szerint.

Egy sor p√©nz√ľgyi h√°bor√ļ zajlik ezekben a napokban mind a nyilv√°noss√°g el√Ķtt, mind titokban. Nyilv√°nosan az FBI azzal v√°dolta Oroszorsz√°got, hogy felt√∂rte a JP Morgan, √©s t√∂bb nagy amerikai p√©nzint√©zet p√©nz√ľgyi sz√°m√≠t√≥g√©pes h√°l√≥zat√°t. Ez a t√°mad√°s sz√°mos vezet√Ķ gyan√ļs hal√°la ut√°n k√∂vetkezett, akik √©rintettek voltak a JP Morgan p√©nz√ľgyi sz√°m√≠t√≥g√©peinek m√Ľk√∂dtet√©s√©ben.

http://www.bloomb...cking.html

Hackeroffenzíva az amerikai bankok ellen: http://www.geopro...nkok_ellen

A nagy amerikai bankok hatalmas sz√°rmaz√©kos portf√≥li√≥kat haszn√°lnak, melyek m√∂g√∂tt nincs semmi, ami megakad√°lyozn√° a Federal Reserve Board √∂sszeoml√°s√°t, k√≠nai korm√°ny, √©s m√°s forr√°sok szerint. A JP Morgan elleni t√°mad√°sok azon er√Ķfesz√≠t√©s r√©szei, hogy le√°ll√≠ts√°k ezt a sz√°rmaz√©kos csal√°st, mondt√°k a forr√°sok.

Tov√°bb√°, ami val√≥sz√≠n√Ľleg egy kamp√°nynak a r√©sze, hogy Christine Lagarde-ot, az IMF vezet√Ķj√©t elt√°vol√≠ts√°k, bejelentett√©k, hogy a francia √ľgy√©szs√©g csal√°s miatt ind√≠tott ellene vizsg√°latot. Az IMF Lagarde vezet√©se alatt term√©szetesen tov√°bbra is fedezetlen √©s megreform√°latlan maradt, f√Ķleg az√©rt, mert az amerikai v√°llalati korm√°ny nem hajland√≥ feladni az ir√°ny√≠t√°s√°t.

Eljárás indult az IMF-vezér, Christine Lagarde ellen: http://hvg.hu/gaz..._az_IMFvez

Egy jel, hogy a Federal Reserve Board tulajdonosai r√©m√ľlten futnak, a k√ľl√ľgyi bizotts√°g z√°szl√≥shaj√≥j√°nak sz√°m√≠t√≥ kiadv√°nyban megjelent cikk, mely arra sz√≥l√≠tja fel a Fed-et, hogy nyomtasson k√©szp√©nzt, √©s azt k√∂zvetlen√ľl adja √°t az √°tlag amerikaiaknak.

http://www.zerohe...sumers-cas

Amit ez val√≥j√°ban jelent, hogy abban rem√©nykednek, ha csak kinyomtatj√°k, √©s √°tadj√°k a k√©szp√©nzt, akkor k√©pesek lesznek elker√ľlni, hogy a mag√°n p√©nznyom√≥ g√©peiket elkobozz√°k. Ez olyan, mint az ostromlott kir√°ly, aki kinyitja a kincst√°rat, √©s megpr√≥b√°l megvesztegetni vele egy t√°mad√≥ paraszt cs√Ķcsel√©ket. A probl√©ma az, hogy a parasztok k√©rdez√©s n√©lk√ľl is el tudj√°k venni. Ugyanez igaz a Federal Reserve Boardra, mi√©rt kellene, hogy joga legyen egy kis belteny√©sztett trilli√°rdos csoportnak a p√©nz l√©trehoz√°s√°hoz, amikor az amerikai alkotm√°ny vil√°gosan kimondja, hogy ez a jog a n√©pet illeti meg.

Henry Kissinger rangid√Ķs Fed √ľgyn√∂k is kiadott egy sz√©les k√∂rben terjesztett tanulm√°nyt, melyben egy "√öj Vil√°grendre", √©s az "amerikai kiv√©telezetts√©g" fenntart√°s√°ra sz√≥l√≠t fel. Az essz√© teljes hangv√©tele vil√°goss√° tette, hogy Kissinger nem volt t√ļl boldog, hogy l√°tja ezt az USA uralta rendet darabokra hullani.

A Fed √Āzsi√°ban is k√∂rben rohang√°l, hogy megpr√≥b√°ljon p√©nzt tal√°lni, hogy megtarthass√°k csal√°rd birodalmukat. CIA forr√°sok √Āzsi√°b√≥l jelentett√©k, hogy Bill Clinton, Richard Armitage √©s m√°sok Indon√©zi√°ban pr√≥b√°lj√°k r√°tenni a kez√ľket az aranyra. Ezek a forr√°sok azt is elmondt√°k, hogy az egykori ir√°ni sah m√°sodik fia lehet√Ķv√© teszi az amerikai v√°llalati korm√°ny √ľgyn√∂kei sz√°m√°ra, hogy hozz√°f√©rjenek a dinasztikus perzsa aranyhoz, melyet Thaif√∂ld√∂n t√°rolnak.

Jap√°nban √©s Kore√°ban a m√ļlt h√©ten t√∂bb k√≠s√©rletet is tettek a Fed √ľgyn√∂kei, hogy haszn√°lj√°k az arany fedezet√Ľ, csillag√°szati √©rt√©k√Ľ t√∂rt√©nelmi k√∂tv√©nyeket, hogy azzal finansz√≠rozz√°k az amerikai v√°llalati korm√°nyt, jap√°n korm√°nyzati forr√°sok szerint. Ennek r√©szek√©nt a Feh√©r S√°rk√°ny T√°rsas√°g k√©pvisel√Ķj√©nek sok milli√°rd doll√°rt aj√°nlottak a Fed √ľgyn√∂kei, hogy seg√≠tsen felhaszn√°lni n√©h√°ny ilyen k√∂tv√©nyt, hogy aranyat kapjanak √©rt√ľk. Elmondt√°k nekik, hogy a FST csak akkor foglalkozik vel√ľk, ha val√≥di fizikai arannyal jelennek meg, nem pedig pap√≠rral.

Mindezen sikertelen Fed tev√©kenys√©g √©s az √∂sszeesk√ľv√©s h√°bor√ļs usz√≠t√°sa egy√©rtelm√Ľ jele annak, hogy elvesz√≠tik a F√∂ld bolyg√≥√©rt foly√≥ csat√°t. Az internet m√°r arra a pontra fejl√Ķd√∂tt, hogy hamis t√°mad√°saik szinte azonnal napvil√°got l√°tnak. Beletelt n√©h√°ny √©vtizedbe, hogy olyan hamis t√°mad√°sok, mint a Tonkin-√∂b√∂l "incidens" nyilv√°noss√°gra ker√ľljenek. Eltelt n√©h√°ny √©v, hogy a vil√°g r√°j√∂jj√∂n, 911 egy megrendezett t√°mad√°s volt. Mostanra azonban az olyan hamis esem√©nyekr√Ķl, mint a malajziai j√°rat lel√∂v√©se, p√°r √≥r√°n vagy perceken bel√ľl b√°rki tudhat.

Ami a legfontosabb, hogy az amerikai hadsereg m√°r nem engedi mag√°t manipul√°lni a n√°cionista oligarch√°k r√©sz√©r√Ķl. Ne feledj√ľk, hogy a Pentagon nem volt hajland√≥ bomb√°zni Sz√≠ri√°t, √©s nem hajland√≥ megt√°madni Oroszorsz√°got Ukrajn√°ban. √úzenet a sz√∂vets√©gieknek: ez√ļttal nem fogtok kijutni a bajb√≥l, egy √ļjabb h√°bor√ļt ind√≠tva.

Benjamin Fulford
http://benjaminfu...
http://ujvilagtud...ba-az.html

HozzŠszůlŠsok


#1 | Balu - 2014. szeptember 02. 19:38:03
Fulford?

√ď, az √Ķ st√≠lusa √∂sszet√©veszthetetlen. Nem uf√≥zik, nem zsid√≥zik, nem jezsuit√°zik, de ha valamit leleplez, az minimum doll√°rtrill√≥kban m√©rhet√Ķ.
#2 | Kameleon - 2014. szeptember 02. 19:50:21
YouTube Videů


YouTube Videů
#3 | Kameleon - 2014. szeptember 02. 20:50:21
#4 | Kameleon - 2014. szeptember 03. 21:37:39
Pont most a fentiek ut√°n...

Lemondott a jap√°n kabinet

Szerd√°n, szeptember 3-√°n Abe Sinzo jap√°n minisztereln√∂k k√∂vetel√©s√©re az eg√©sz korm√°ny beny√ļjtotta lemond√°s√°t. Rendk√≠v√ľli korm√°ny√ľl√©sen Abe sem√©lyesen √°tvette a miniszterek lemond√°si k√©relm√©t.

Az eg√©sz korm√°ny lemond√°sa rutinos form√°lis elj√°r√°s, amelyre sz√ľks√©g van ahhoz, hogy a kabinetben bizonyos m√≥dos√≠t√°sokat lehessen eszk√∂z√∂lni. A miniszterek form√°lisan d√©lut√°nig √Ķrzik meg tiszts√©g√ľket, amikor megalakul az √ļj korm√°ny, amelybe a minisztereln√∂k egyszerre 11 √ļj tagot k√≠v√°n kinevezni, bele√©rtve a had√ľgyi, igazs√°g√ľgyi √©s gazdas√°gi t√°rca vezet√Ķj√©t.
http://hungarian....inet-2116/
#5 | Perje - 2014. szeptember 11. 15:16:46
Elkezdte m√°r a Nyugat provok√°lni a k√≠naiakat is.. A sanghaji brit k√∂vets√©g konzulja feles√©g√ľl vette egyik amerikai f√©rfi munkat√°rs√°t. K√≠n√°ban tilos az egynem√Ľek h√°zass√°ga, ez√©rt a brit fels√©gter√ľleten, a rezidenci√°t tartott√°k meg a n√°szt. A meleg esem√©nyt a k√≠naiak felh√°borodva fogadt√°k.
http://www.indepe...21502.html

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.