Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Román katonák indulnak Ukrajnába


Aha! A Szõke Lavina nevĂ» közös árvĂ­zvĂ©delmi gyakorlaton vesznek majd rĂ©szt a román katonák, magyar, szlovák Ă©s ukrán társaikkal – számoltak be a hĂ­rtelevĂ­ziĂłk.

A román hadsereg tagja a 2002-ben lĂ©trehozott „Tisza” TöbbnemzetĂ» MĂ»szaki ZászlĂłaljnak, melynek feladata a Tisza közös vĂ­zgyĂ»jtõjĂ©ben kialakulĂł árvizek elleni vĂ©dekezĂ©s összehangolása. A zászlĂłalj minden Ă©vben közös gyakorlatot hajt vĂ©gre, amelyet idĂ©n Ukrajna vezet.

A Szõke Lavina elnevezésû közös árvízi védekezési gyakorlat idén szeptember 2-6 között a kárpátaljai Nagyszõlõs térségében lesz, magyar, román, szlovák és ukrán katonák vesznek részt rajta. Románia idén egy tûzszerész alakulatot küld Ukrajnába.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2014. szeptember 02. 21:33:19
Wa³êsa: ha Európa katonákat küld, nukleáris háború lesz

Lech Wa³êsa volt lengyel államfõ szerint épp emiatt a veszély miatt nem lép fel az Európai Unió keményebben Ukrajna ügyében.
http://vs.hu/wale...medium=rss


A román államfõ: lemészárolják az ukránokat, ha nem segítünk

Traian Bãsescu államelnök kijelentette pénteken, hogy az ukrán hadsereg katonai felszerelésekkel való támogatását és az Oroszország elleni gazdasági szankciók kiterjesztését fogja szorgalmazni az Európai Unió állam- és kormányfõinek hétvégi csúcstalálkozóján.
http://kitekinto....AYad6PlaMI

Lefoglalták egy ukrán oligarcha moszkvai ingatlanját

Lefoglalták Ihor Kolomojszkij ukrán üzletember, a délkelet-ukrajnai oroszbarát szakadárok ellen harcot hirdetõ dnyipropetrovszki kormányzó értékes moszkvai ingatlanját az orosz fõváros egyik bíróságának keddi döntése alapján.
http://www.atv.hu...ngatlanjat
#2 | Balu - 2014. szeptember 02. 22:06:57
Érdekes, Ukrajnában (ammeg mia csöcs?) árvíz van? A fotókon a kilõtt tankokkal szinte mindig jó idõ van, de a minap olvastam, hogy Kolomojszkij aláaknáztatja a zaporozsjei DneproGES vízzáró gátat. http://niqnaq.wor...doesnt-he/ Lehet, hogy a "fiaink" már állítgatják a sátraikat, hogy ne akkor kelljen vele veszõdni, amikor jön az árvíz.
#3 | Perje - 2014. szeptember 02. 22:13:39
Baltikumba is küld katonákat a kormány. Nem gyõzünk eleget tenni a katonai szervezet elvárásainak, és újabb felajánlásokat tenni, még akkor is, ha azt nehéz kigazdálkodni.

Az ukránok kedvéért már a g-t is h-nak ejtjük (és írjuk), mint õk, akiket emiatt " hoholnak" csúfolnak. Az Ihor bizony Igor, ahogyan a Luhanszk is Luganszk.
#4 | kukackac - 2014. szeptember 03. 07:14:42
#5 | postaimre - 2014. szeptember 03. 07:27:47
Szépen állnak össze a blokkok!

Török kapcsolat
Cooperative Sarex 2014 – a megnyitĂł

ĂśnnepĂ©lyes megnyitĂłval kezdõdött a „Cooperative Sarex 2014” elnevezĂ©sĂ», harcászati szintĂ», terepen vĂ©grehajtott, nemzetközi kutatĂł-mentõ gyakorlat. KĂ©t szlovĂ©n megfigyelõ mellett Törökország 34 fõvel Ă©s technikai eszközökkel kĂ©pviselteti magát a gyakorlaton. Az MH Pápa BázisrepĂĽlõtĂ©ren szeptember elsejĂ©n megtartott megnyitĂłn SzĂ»cs Pál ezredes, az MH Ă–sszhaderõnemi Parancsnokság lĂ©gierõ haderõnem hadmĂ»veleti Ă©s kikĂ©pzĂ©si fõnöke, a gyakorlat igazgatĂłja hangsĂşlyozta: a kĂ©t hĂ©t során mindkĂ©t fĂ©l nagyon hasznos tapasztalatokkal gazdagodik majd.
http://www.honved..._kapcsolat
#6 | postaimre - 2014. szeptember 03. 13:19:38
Káosz az ukrán harcosok közt: „BennĂĽnket a vágĂłhĂ­dra kĂĽldtek”

A döntésekért való személyes felelõsség hiányát és a gondatlanságot nevezte meg olyan alapvetõ okokként, amelyek a helyzet súlyosbodásához vezettek a kelet-ukrajnai harcok övezetében Szemen Szemencsenko, a Donbasz önkéntes alakulat parancsnoka keddi Facebook-bejegyzésében.
http://valasz.hu/...bol-103815
#7 | 1 hazafele - 2014. szeptember 03. 14:44:41
Ez a szémen szémencsenko(angolul=ge.ci ge.cimaradvány!!)feltette a nyilpuskás macsoképét is
a hösök táblára?Ez az amerikai zsoldosok példaképe...
De a fekete tus tul nagy terĂĽletet takar a kis nyomoroncbol....s_*_olle

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.